Általános szűrők

VIMEO promóciós kód

A prémium tagsági csomag árának csökkentése érdekében akár 15%, használja az OxiDeals Vimeo promóciós kódját. Használja a Vimeo videóplatformot, és valósítsa meg ötleteit. Hozzon létre, kezeljen és... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás
Látogassa meg Üzlet

Aktuális VIMEO kedvezménykódok és ajánlatok

🛍️ Kategória Internetes szolgáltatások
🔥 Összes ajánlat 9
🎇️ Kedvezmény kódok 8
📌 Ajánlatok 1
➡️ A legjobb kupon 40% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 01. december 2023.

Gyakran Ismételt Kérdések a VIMEO-val kapcsolatban

A VIMEO kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 9 kedvezménykód és promóció létezik a VIMEO-nál 2023 decemberében, és a legjobb kupon ajánlatok 40% Kedvezmény

Melyek a VIMEO legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Hogyan használhatok promóciós kódot a Vimeo-n?

 1. Válassz egyet az oxiDeals weboldalán található kedvezménykódok közül.
 2. Kattintson a "Kód lekérése" gombra.
 3. Kattintson a kódra az automatikus másoláshoz, vagy használja a "Másolás" gombot.
 4. Megjelenik a "kód másolva, használd" üzenetet kap, majd nyomja meg az "itt" piros szöveget.
 5. A rendszer automatikusan átirányítja a VIMEO webhelyére, és használhatja a promóciós kódot.

Kaphatok Vimeo promóciós kódot első rendelésnél?

A Vimeo ajánlatok 30 napos ingyenes próbaverziót kínálnak minden előfizetési szinthez. Vimeo First Order promóciós kódot is kaphat, kezdődően 10% hogy még többet spóroljon meg.

Fizethetek havonta a Vimeonál?

A Vimeo ingyenes alapcsomagot kínál heti 500 MB feltöltési tárhellyel és akár 5 GB teljes tárhellyel. A fizetett tervek tartalmazzák a "Plus" csomagot is, amely havi 12 dollárba vagy évi 7 dollárba kerül (évente számlázva).

Van diákkedvezmény a Vimeónak?

A Vimeo a hallgatóknak a 50% kedvezmény. Használj Student Bean-t. Ez a kedvezmény Vimeo Plus, Pro vagy Business tagság esetén érhető el.

Hozzon fel egy VIMEO promóciós kódot

Azok az ügyfelek, akik promóciós kóddal pénzt takarítanak meg a VIMEO szolgáltatási csomagjain, alacsonyabb árat kapnak. Az alábbiakban útmutatást talál a Vimeo promóciós kód sikeres alkalmazásához.

 • 1
  Böngésszen a vimeo.com oldalon, és válassza ki a kívánt VIMEO-csomagot.
 • 2
  Jelentkezzen be a Vimeo-ba. Ha nincs fiókja, hozzon létre egyet e-mail címének megadásával és jelszó kiválasztásával.
 • 3
  Miután befejezte ezt a lépést, át lesz irányítva a fizetési oldalra.
 • 4
  A "Van promóciós kódod?" a fizetési mód alatt található. Kattintson erre a kérdésre, hogy megnyissa a mezőt, ahol beírhatja a VIMEO promóciós kupont
 • 5
  A kedvezmény aktiválásához nyomja meg a "Kód alkalmazása" gombot.

A legjobb VIMEO kuponkódok

TYPE LEÍRÁS LEJÁRA
Akció Megtakarítás 40% amikor Vimeo éves előfizetési csomagot választ Július 31, 2025
Kód Vimeo promóciós kód 15% Kedvezmény az éves előfizetésre November 30, 2024
Kód 10% levonhatja a Vimeo éves előfizetéseit ezzel a promóciós kóddal 31. augusztus 2024.

Takarítson meg többet a Vimeo promóciós kódjaival

Ha még soha nem használta a Vimeót, érdemes kihasználnia a webhelyükön elérhető ingyenes próbaverziós ajánlatokat. A regisztráció előtt ingyenesen kipróbálhatja szolgáltatásukat, mielőtt elkötelezné magát egy évre. Ha nem tetszik, akkor leminősítheti tagsági szintjét, ha akarja. Ha azonban már rendelkezik Vimeo-fiókkal, használhatja a Vimeo kuponkód hogy pénzt takarítson meg az előfizetésen.

Ha érdekli az a Vimeo promóciós kód, ellenőrizheti a lejárati dátumát. A Vimeo kedvezmény kód legfeljebb ötször használható. A kódot a lejárta után is használhatja, de az újbóli beírás előtt törölnie kell. A legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kód működik, ha megnézi a lejárati dátumot, és ellenőrizze, hogy még mindig aktív-e. Megpróbálhat másik kódot keresni, ha a lejárt nem működik.

Pénzt is megtakaríthat, ha feliratkozik a Student Beans programra. A program ellenőrzi hallgatói státuszát, és biztosítja a Vimeo promóciós kód val,-vel 50% kedvezmény. A diákkedvezmény kódja a Vimeo Plus, a Vimeo Pro és a Vimeo Business felületeken használható fel. Más Vimeo promóciós kódok általában kínálnak 10% vagy kevesebb. Emellett a Student Beans ingyenes drónt is ad azoknak a diákoknak, akik előfizetnek a Vimeo Premiumra.

 

A Vimeo használatának előnyei

A Vimeót négyen alapították 2004-ben azzal a céllal, hogy alternatívát kínáljanak a YouTube-nak. A céget 2009-ben vásárolta meg az IAC, és mára több mint 100 millió egyedi látogatója van havonta. Ez egy online videowebhely, amely kiváló minőségű, professzionális tartalomra összpontosít. A Vimeónak megvannak az előnyei és hátrányai, de ez egy nagyszerű platform olyan csodálatos funkciókkal, mint a HD videók, az adatvédelmi beállítások és az elemzési irányítópult.

Ingyenes fiókot kaphat a diákok számára, akik feltölthetik videóikat a Vimeóba. Évente legfeljebb 250 GB-ot tölthet fel, és heti 5 GB tárhelyet kaphat az ingyenes csomaggal. Vállalkozások esetén prémium csomagot kell fizetnie, ha több funkcióra van szüksége.

Azt is láthatja, hogy ki nézte meg videóit, mielőtt elküldi őket. Azt is ellenőrizheti, hogy a videóit kedvelték-e vagy megjegyzést fűztek-e hozzájuk. A YouTube-tól eltérően a Vimeo nem engedélyezi, hogy külső hirdetési hálózatok megcélozzák videóidat. Több adatvédelmi lehetőség is van, és személyre szabhatja videóját logójával vagy színsémáival. Van egy robusztus analitikai csomag is az üzleti felhasználók számára.

A Vimeo hirdetésmentes platformja nagyobb irányítást biztosít a tartalom felett. Bizonyos webhelyeken deaktiválhatja a beágyazást is.

 

Hogyan lehet kapcsolatba lépni a Vimeóval

Először is be kell jelentkeznie a Vimeo-ba. Lépjen kapcsolatba a Vimeóval a súgó jobb alsó sarkában található kék csevegőmezőre kattintva. Miután beírta a lekérdezést, a rendszer a súgóban keresi a választ.

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

 • Vimeo ProU Save 15% promo kód
  https://shopspring.kr/2021/05/02/vimeo-prou-save-15-promo-code/
  kód LejártVimeo ProU Mentés 15% promo kód 바로가기 PROU15Q221 MentveEltávolítva 0 Vimeo ProU promo kód Minden termék Vimeo ProU 상품에 추가 15% 할인 적용 가능한 프로모션 코드 체크아웃 전에 프로모션 코드에...
 • Vimeo Kupon Kód
  https://uptodatecouponcodes.com/site/vimeo.com.php
  Spórolni rá 10% le a kupon felhasználásáról kód : PROU10Q122 Vimeo Kupon & Promo Kód Az Uptodate Coupon Codes kifinomult ajánlatfrissítő rendszerrel rendelkezik az ellenőrzéshez Vimeo bolt az új kuponért és promo kód így ...
 • Elektronikai kuponok és Promo kódok
  https://couponforless.com/coupon-category/electronics
  kód reddit › Apple baráti és családi kedvezmény › Vimeo Promo Kód Reddit › Redbox Promo Kód Reddit › Samsung Promo Kód Reddit › Gearbest kupon Reddit › Monoprice Promo Kód Reddit › Simplisafe...
 • vimeo promo kód
  https://www.wikibacklink.com/search/vimeo-promo-code
  Kulcsszóelemzés és -kutatás: vimeo promo kód Kulcsszóelemzés Kulcsszókutatás: Emberek, akik kerestek vimeo promo kód a kapcsolódó keresési eredmények között is keresett vimeo promo kód a 20-as keresőmotoron...
 • Vimeo Promo Kód 25% 2022 & Promo Kód Reddit
  https://couponplay.com/stores/vimeo/
  Vimeo videókat, és spóroljon többet online rendelésén, köszönhetően Vimeo promo kód 25, Vimeo promo kód reddit és egyéb promo kódokat. Csatlakozz most, és lásd a különbségeket! Vehetek Vimeo promo kód 25? Kövesse...

Fizetési módok

PAYPAL
Hitelkártya

Szállítási opciók

Emailben
© 2022 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.