Általános szűrők

DIOR kedvezménykód és kuponok június 2024

A DIOR.com jelenleg különféle kedvezményes kuponokkal és promóciókkal rendelkezik. Ezeket az ajánlatokat úgy alakítottuk ki, hogy az ügyfelek költségmegtakarítást nyújtsanak vásárlásaik során. A kedvezmények igénybevételéhez... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás
 • 11

Ingyenes ajándék a DIOR-tól ezzel a kuponnal

Október 31, 2024 LÁSD KÓD LUXE
10%
 • 13

DIOR 10% promóciós kód új vásárlók számára

 • 15

Kiegészítő ajándék ezzel a DIOR promóciós kóddal

Február 28, 2025 LÁSD KÓD GE23
 • 10

DIOR promóciós kód: ajándékot kap minden vásárláskor

November 30, 2024 LÁSD KÓD AY24

Hol találhat DIOR kedvezménykódokat

Van néhány trükk a DIOR kedvezménykódok megismeréséhez. Az egyik lehetőség a DIOR hírlevélre való feliratkozás, mivel gyakran küldenek exkluzív kedvezménykódokat előfizetőiknek. Ezen kívül nyomon követheti a DIOR közösségi média kapcsolatait, ahol időnként kedvezményes kódokat hirdetnek meg. Egy másik lehetőség a kuponoldalak vagy keresők felkeresése, ahol megtalálhatja az elérhető DIOR kedvezményes kódok listáját. Fontos megjegyezni, hogy ezeknek a kódoknak lehetnek lejárati dátumai vagy speciális feltételek és feltételek, ezért tanácsos elolvasni őket használat előtt.

Itt találhatja meg a DIOR promóciós kódokat

 • Látogassa meg a DIOR hivatalos weboldalát. A hivatalos DIOR weboldal gyakran kínál kedvezményes kódokat új és meglévő ügyfelek számára. Általában ezek a kódok az „Ajánlatok” vagy „Promóciók” részben találhatók.
 • Kövesse a DIOR közösségi média fiókjait. A DIOR számos közösségi média platformon aktív, köztük a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon. Ezeket a platformokat gyakran használják kedvezménykódok és egyéb különleges ajánlatok bejelentésére.
 • Iratkozzon fel a DIOR hírlevélre. A DIOR rendszeresen küld hírleveleket új termékekről, ajánlatokról és akciókról. Ezek a hírlevelek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy naprakészek maradjanak a legújabb kedvezményes kódokkal kapcsolatban.
 • Látogassa meg a kupon- és kedvezményes webhelyeket. Sok olyan webhely található, amely kedvezményes kódokat gyűjt különféle üzletekhez, beleértve a DIOR-t is. Ezeken a webhelyeken egyszerűen megtalálhatja az aktuálisan érvényes kedvezménykódokat.
 • Iratkozzon fel a DIOR hűségprogramra. A DIOR hűségprogram számos előnyt kínál ügyfeleinek, beleértve az exkluzív kedvezményes kódokat.
 • Vegyen részt versenyeken és nyereményjátékokon. A DIOR gyakran szervez versenyeket és nyereményjátékokat, amelyek díjakat, köztük kedvezményes kódokat kínálnak.
 • Lépjen kapcsolatba a DIOR ügyfélszolgálatával. A DIOR ügyfélszolgálata információforrás lehet az elérhető kedvezménykódokról.
DIOR promóciós kód

Milyen típusú promóciós kódokat kínál a hivatalos DIOR webáruház

A DIOR márka többféle kedvezménykódot kínál. Ezek a kódok megtalálhatók a márka hivatalos honlapján, valamint más online kuponplatformokon. Egyes kedvezménykódok százalékos kedvezményt kínálnak a DIOR termékekre, míg mások ingyenes szállítást vagy ajándékokat kínálnak bizonyos termékek vásárlásakor. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a DIOR weboldalát, hogy naprakész legyen a legfrissebb kedvezményes kódokkal.

Íme néhány promóciós kód, amelyet a DIOR.com kínál

 • Százalékos engedmények: Ezek a kódok a teljes rendelési ár egy bizonyos százalékának engedményt kínálnak. Például a kedvezmény kódja 10% -kal csökkenti a teljes rendelési árat 10%.
 • Fix kedvezmények: Ezek a kódok fix kedvezményt biztosítanak a rendelés teljes árából. Például egy 50 dolláros kedvezménykód 50 dollárral csökkenti a rendelés teljes árát.
 • DIOR promóciós kód az ingyenes szállításhoz: Ezek a kódok egy bizonyos érték feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítanak. Például egy ingyenes szállítási kód 250 USD feletti rendelés esetén fedezi a 250 USD feletti megrendelés szállítási költségét.
 • Ingyenes ajándék: Ezek a kódok egy bizonyos érték feletti rendelés esetén ingyenes ajándékot kínálnak. Például egy 100 dolláros ingyenes ajándék kódja 100 dollár ingyenes ajándékot ad minden 250 dollár feletti megrendelés esetén.
 • Kedvezmény bizonyos termékkategóriákra: Ezek a kódok bizonyos százalékos kedvezményt vagy fix kedvezményt biztosítanak bizonyos termékkategóriákhoz, például illatokhoz, bőrápoló termékekhez vagy sminktermékekhez.
 • Kedvezmény bizonyos termékekre: Ezek a kódok bizonyos százalékos vagy fix kedvezményt biztosítanak bizonyos termékekre, például bizonyos illatokra, bőrápoló termékekre vagy sminktermékekre.
 • Kedvezmény új ügyfeleknek: Ezek a kódok bizonyos százalékos vagy fix kedvezményt kínálnak az új ügyfeleknek.
 • Hűségkedvezmény: Ezek a kódok bizonyos százalékos vagy fix kedvezményt kínálnak a hűséges ügyfeleknek.
 • Különleges eseménykedvezmény: Ezek a kódok százalékos vagy fix kedvezményt kínálnak olyan különleges eseményekre, mint a Black Friday vagy a Valentin-nap.
DIOR kuponkód

A DIOR promóciós kód használatának szabályai

Az online promóciós kód alkalmazásának szabályai az adott promóciótól függően változnak. Általában a vásárlóknak meg kell adniuk a kódot a fizetési folyamat során az online áruház weboldalán. A kód tartalmazhat bizonyos jogosultsági feltételeket, például minimális vásárlási összeget vagy bizonyos termékeket, amelyek jogosultak a kedvezményre. Ezenkívül egyes kódokhoz lejárati dátumok vagy korlátozások vonatkozhatnak a felhasználhatóságukra. Fontos, hogy az ügyfelek figyelmesen elolvassák és megértsék az egyes promóciós kódok feltételeit, hogy megfeleljenek a követelményeknek, és megkapják a kívánt kedvezményt.

Minden DIOR promóciós kód használati szabály

 • Ellenőrizze, hogy a kuponkód érvényes-e. Minden kuponkód érvényességi időtartammal rendelkezik, és bizonyos termékekre vagy termékkategóriákra érvényes.
 • Adja meg a megfelelő kuponkódot. A kuponkódok megkülönböztetik a kis- és nagybetűket.
 • Írja be a kupon kódját a megfelelő mezőbe. Általában a kuponkód mező a kosár alján található.
 • Kattintson az "Alkalmaz" gombra. Miután megadta a kuponkódot, kattintson az "Alkalmaz" gombra a kedvezmény érvényesítéséhez.
 • Ellenőrizze, hogy a kedvezmény érvényesült-e. Miután rákattintott az "Alkalmaz" gombra, a kedvezménynek meg kell jelennie a rendelés végösszegében.
 • Egyszerre nem használhatsz fel több kuponkódot. Ha egyszerre több kuponkódot próbál felhasználni, a rendszer automatikusan a legmagasabb kuponkódot alkalmazza.
 • Ha a kuponkód nem működik, ellenőrizze a lejárati dátumot, a helyes bejegyzést és azt, hogy az érvényes-e a megvásárolni kívánt termékekre.
 • Ha ezeket a dolgokat ellenőrizte, és a kuponkód továbbra sem működik, segítségért forduljon a DIOR ügyfélszolgálatához.
DIOR kedvezmény kód

DIOR promóciók és kedvezménykódok

A DIOR.com-on jelenleg elérhetők promóciók és kuponkódok. Ezek a promóciók tartalmazhatnak kedvezményeket, ingyenes ajándékokat vásárláskor vagy különleges ajánlatokat. Ha többet szeretne megtudni az egyes promóciókról és kuponkódokról, javasoljuk, hogy látogassa meg a hivatalos DIOR.com webhelyet, és lépjen a promóciók vagy ajánlatok részre. Itt részletes információkat talál az aktuális promóciókról és a megfelelő kuponkódokról, amelyekre szükség lehet az ajánlat beváltásához.

Íme a legjobb DIOR promóciós ajánlatok és kedvezménykódok

 • 20% kedvezmény minden DIOR illatra.
 • Ingyenes szállítás 100 USD feletti rendelés esetén.
 • Vegyél egy DIOR rúzst, a másodikat pedig szerezd be 50% ki.
 • Exkluzív ajándék DIOR bőrápoló szett vásárlásával.
 • Korlátozott idejű DIOR ajánlat: 30% le a kiválasztott DIOR táskákról.
 • Ingyenes DIOR sminktáska bármilyen DIOR alapozó vásárlása esetén.
 • Különleges kedvezmény új ügyfeleknek - 15% kedvezmény az első rendelésnél.
 • Vásároljon bármilyen DIOR szempillaspirált, és kap egy ingyenes mini DIOR show Maximizer 3D-t.
 • A DIOR hűségprogram tagjai minden vásárlás után dupla pontot kapnak.
 • Használja a "DIOR20" kódot a megszerzéséhez 20% le a DIOR napszemüvegről.
DIOR utalvány kód

Éves promóciós kampányok a DIOR által

DIOR tavaszi akciók

Fedezze fel a neves DIOR márka legújabb tavaszi akcióit. A kiváló hírnévnek örvendő DIOR vonzó ajánlatok széles skáláját kínálja tavaszi ruhatárának bővítésére. A kiválasztott termékek kedvezményes árától az exkluzív ajándékokig vásárláskor ezeket az akciókat nem szabad kihagyni. Élvezze a DIOR által ismert időtlen eleganciát és kiváló kivitelezést, miközben kihasználja ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat. Frissítse stílusát a szezonra a DIOR kivételes ajánlataival. Ne várjon, ragadja meg az alkalmat, hogy felemelje stílusát.

DIOR Valentin-napi akciók

A DIOR online Valentin-napi kedvezményeket kínál. Különféle kedvezményes árakat kínálnak gyűjteményük egyes elemeire. A kedvezmények eléréséhez látogassa meg a DIOR hivatalos webhelyét, és böngésszen a Valentin-napi kedvezmények rész között. Ott egy sor olyan terméket talál, beleértve ruházati cikkeket, kiegészítőket és illatanyagokat, amelyek erre az alkalomra leértékeltek. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a webhelyet frissítésekért, és használja ki ezeket az ajánlatokat, amíg elérhetők.

DIOR nőnapi akciók

Ünnepelje a Nemzetközi Nőnapot a DIOR exkluzív, nőknek szóló online ajánlataival. Fedezze fel a kifejezetten erre az alkalomra tervezett termékek széles választékát, beleértve a bőrápolókat, a sminket és az illatokat. Kényeztesse magát, vagy lepjen meg egy különleges nőt életében a kiváló minőségükről és eleganciájukról ismert luxus DIOR termékekkel. Használja ki ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat, és tegye igazán emlékezetessé a napot. Látogassa meg a DIOR hivatalos weboldalát, hogy böngésszen és vásároljon ezeken az exkluzív ajánlatokon. Mutassa meg elismerését a nők felé azzal, hogy a legjobb online elérhető DIOR termékeket kínálja nekik. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy stílusosan ünnepeljen.

DIOR férfinapi akciók

Férfinapra akciós ajánlatokat kínál a DIOR webáruházában. Használja ki ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat, hogy ünnepeljen és kényeztessen az életében élő férfiakat. Böngésszen webhelyükön, és fedezze fel a termékek széles skáláját, beleértve az illatanyagokat, bőrápolókat és kiegészítőket. Ajándékozzon eleganciát és stílust sugárzó luxusajándékokat szeretteinek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy az életében lévő férfiakat megbecsültnek és különlegesnek érezze. Látogassa meg a DIOR-t online, és fedezze fel a tökéletes férfinapi ajándékot.

DIOR húsvéti akciók

A DIOR jelenleg húsvéti kedvezményeket kínál. Ezek a kedvezmények csak korlátozott ideig érvényesek. Az ügyfelek akár 50% a DIOR kollekció kiválasztott elemein. Az értékesítés a termékek széles skáláját tartalmazza, beleértve a ruházati cikkeket, kiegészítőket és szépségápolási termékeket. A kedvezmények igénybevételéhez a vásárlók felkereshetik a DIOR weboldalát, vagy ellátogathatnak a közelükben lévő DIOR üzletbe. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy spóroljon a kiváló minőségű DIOR termékeken. Vásároljon most, és élvezze a húsvéti kedvezményeket a DIOR-nál.

DIOR nyári akciók

A DIOR különféle akciókat kínál a nyári szezonban. Kínálnak a 20% kedvezmény egyes DIOR napszemüvegekre. Ezek az akciók az üzletben és az interneten is elérhetőek. További információért látogasson el a DIOR webhelyére vagy a legközelebbi DIOR üzletbe.

DIOR téli akciók

A DIOR jelentős kedvezményeket kínál a téli szezonban. Az ügyfelek akár ig kedvezményben részesülhetnek 50% kiválasztott termékek, beleértve a ruházatot, kiegészítőket és illatokat. A kedvezmény férfi és női kollekciókat egyaránt tartalmaz, széles fazon- és méretválasztékkal. Ezenkívül a DIOR ingyenes kiszállítást kínál az online rendelések esetén, így kényelmessé téve az ügyfelek számára, hogy otthonuk kényelméből vásároljanak. Ne hagyja ki ezeket az exkluzív téli ajánlatokat a DIOR.com-tól Látogassa meg webhelyüket vagy a legközelebbi üzletet, hogy kihasználhassa ezeket a hihetetlen megtakarításokat.

DIOR fekete pénteki akciók

A DIOR Black Friday kedvezményeket kínál. Ez a nap egy népszerű vásárlási esemény, amelyre a hálaadás után kerül sor az Egyesült Államokban. Sok kiskereskedő, köztük a DIOR, különleges akciókat és kedvezményeket kínál ebben az időszakban. Remek lehetőség a DIOR termékek kedvezményes vásárlására. A kedvezmények kihasználásához látogasson el a DIOR webhelyére, vagy keresse fel a helyi DIOR üzletet további információkért. Boldog vásárlás!

A DIOR Cyber ​​hétfő akciók

A DIOR Cyber ​​Monday akció jelentős kedvezményeket kínál a termékek széles skálájára. Ez az éves rendezvény lehetőséget kínál a DIOR termékek kedvezményes áron történő vásárlására. A vásárlók különféle kategóriákban, köztük ruházati cikkekben, kiegészítőkben és szépségápolási termékekben kedvezményekre számíthatnak. Javasoljuk, hogy látogassa meg a hivatalos DIOR webhelyet vagy a hivatalos viszonteladókat, hogy kihasználhassa ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy spóroljon a DIOR luxuscikkeken a Cyber ​​Monday alatt. Kezdje el a böngészést és a vásárlást most, hogy biztosítsa a legjobb ajánlatokat.

DIOR karácsonyi akciók

Fedezze fel a DIOR.com oldalon elérhető exkluzív karácsonyi ajánlatokat. Merüljön el a luxus világában a limitált kiadású ünnepi kollekciókkal, melyek kiváló illatokat, elegáns divatdarabokat és kifinomult kiegészítőket tartalmaznak. Kényeztesse magát ikonikus DIOR termékekkel, amelyek kivételes minőségükről és kidolgozásukról híresek. Használja ki a különleges akciókat és kedvezményeket, hogy megtalálja a tökéletes ajándékot szerettei számára, vagy kényeztesse magát valami rendkívülivel. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megtapasztalja az elegancia és a stílus megtestesítőjét. Látogassa meg a DIOR.com oldalt most, és tegye igazán felejthetetlenné ezt a karácsonyt! DIOR promóciós kód

Gyakran Ismételt Kérdések a DIOR-ról

Kínál a DIOR kedvezménykódokat?

Jelenleg 4 kedvezménykód és promóció létezik a DIOR számára 2024 júniusában, és a legjobb kupon ajánlatok 10% Kedvezmény.

Melyek a DIOR legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Mi az a DIOR kedvezménykód?

A DIOR kedvezménykód egy alfanumerikus kód, amellyel árengedményt kaphat, ha a DIOR.com-ról vásárol termékeket. Kedvezménykódokat kínálhat a DIOR rendszeresen, vagy olyan különleges alkalmakkor is elérhetők lehetnek, mint például a fekete péntek vagy a Valentin-nap.

Minden DIOR kedvezménykód érvényes?

Nem minden akciós kód érvényes minden termékre. Egyes kódok csak bizonyos termékkategóriákra érvényesek, például illatanyagokra, bőrápoló termékekre vagy sminktermékekre.

Vannak határidõk a DIOR kedvezményes kódokra?

Igen, a legtöbb DIOR kedvezménykódnak van határideje. Fontos, hogy használat előtt ellenőrizze a kód lejárati idejét.

Használhatok egynél több DIOR kedvezménykódot egyszerre?

Általában nem használhatsz fel egyszerre több kedvezménykódot. Ha több kódot próbál használni, a legmagasabb kedvezménykód kerül alkalmazásra automatikusan.

Használhatok DIOR kedvezménykódot, ha online vásárolok DIOR termékeket?

Igen, használhat DIOR kedvezménykódot, ha online vásárol DIOR termékeket. A DIOR kedvezménykódok általában online és bolti vásárlás esetén is érvényesek.

Mi történik, ha a DIOR kedvezménykód nem működik?

Ha a DIOR kedvezménykód nem működik, néhány dolgot kipróbálhat: Ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a kódot. Győződjön meg arról, hogy a kód nem járt le. Ellenőrizze, hogy a kód érvényes-e a megvásárolni kívánt termékekre. Ha mindezt kipróbálta, és a kedvezménykód továbbra sem működik, segítségért forduljon a DIOR ügyfélszolgálatához.

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok a DIOR számára

🛍️ Kategória Luxus divat
🔥 Összes ajánlat 4
🎇️ Kedvezmény kódok 4
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 10% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 10% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 17 június 2024

A DIOR legjobb kuponkódjai

DIOR KÓD DIOR AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
FIRSTDELUXE Ingyenes ajándék a DIOR-tól ezzel a kuponnal Október 31, 2024
Via Email DIOR 10% promóciós kód új vásárlók számára N / A
SAUVAGE23 Kiegészítő ajándék ezzel a DIOR promóciós kóddal Február 28, 2025
VDAY24 DIOR promóciós kód: ajándékot kap minden vásárláskor November 30, 2024

Kuponok és ajánlatok a DIOR-hoz hasonló üzletekből

 • 1

MonnierParis.com 20% kuponkód az egész webhelyen

15. augusztus 2025. LÁSD KÓD SHIV
 • 1

Kuponkód a HBX.com oldalon: 20% kedvezmény válasszon tételeket

Július 25, 2025 LÁSD KÓD RA20
 • 3

Fogadj extra 10% kuponkód a PaulSmith.com oldalon

Július 18, 2025 LÁSD KÓD ME10
 • 1

Armani.com 10% promóciós kód az egész üzletben

Július 10, 2025 LÁSD KÓD ve10
 • 4

Promóciós kód a 24S.com oldalon: 15% kedvezményes rendelés az alkalmazásban

Június 27, 2025 LÁSD KÓD 5APP

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

DJ/목록 - 나무위키

https://namu.wiki/w/DJ/%EB%AA%A9%EB%A1%9D
Pascal Dior: 과거 푸른거탑에 손담비 역으로 출연한 그 파스칼이다. Paul Bazooka Pure 100% Primit QUAN Radio Revolution Rana Rangevak Raiden: 평창올림픽 폐막식때 마틴 발릭스가 나오기 이J 전

Dior szépség Promo Kód 2023 és ingyenes ajándék Kód 2023

https://coupon4all.com/stores/dior-coupons/
egy működő Dior szépség promo kód ezen a webhelyen vagy a Dior.com-on, és váltsa be, mielőtt lejár. Ne hagyd ki! Hogyan kell használni a Dior promo kód? Használatához a Dior promo kód a Coupon4all.com oldalról,...

24s usa promo kód legfeljebb 20% kedvezmény kód

https://shopspring.kr/2022/06/25/24s-usa-promo-code-up-to-20-off-code/
USA promo kód 정보 Akár 20% exkluzív kedvezmény kód normál és kedvezményes árakra vonatkozik 15% kedvezmény 500,000 XNUMX won vásárlásakor → KÓD: LTK15 20% 1 millió won vásárlási kedvezmény...

Exkluzív 최대 20% kedvezmény kód 24s 프로모션 코드 정상가 할인가 적용

https://shopspring.kr/2022/06/22/exclusive-%ec%b5%9c%eb%8c%80-20-off-code-24s-%ed%94%84%eb%a1%9c%eb%aa%a8%ec%85%98-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ec%a0%95%ec%83%81%ea%b0%80-%ed%95%a0%ec%9d%b8%ea%b0%80-%ec%a0%81%ec%9a%a9/
Celine, Dior, JM Weston, Louis Vuitton, Marni, Rimowa, Tod's, Ami 위의 적용 제외 브랜드에 적용 불가 신규계정 10% 할인코드→KÓD: 10 ELSŐ/15% 할인코드→KÓD: FIRST15/일부 루이비통 등 10% 할인코드...

SEPHORA CANADA PROMO KÓD: Két ingyenes Dior Backstage Deluxe minták vásárlással; Próbáld ki ÚJ Dior...

https://glossense.com/2019/06/01/sephora-canada-promo-code-two-free-dior-backstage-deluxe-samples-w-purchase-try-new-dior-backstage-primer-free-foundation-trial-size/
az alábbiakban meghatározottak szerint, tól Dior Backstage – INGYEN! Hogy kihasználja ezt promo: Adja meg a Sephora kupont kód RUNWAYU a pénztárnál. Válasszon KÉT ingyenes mintát! „ADD” egy (1) Dior Backstage Primer...

SEPHORA CANADA PROMO KÓD: Ingyenes Dior Joy EDP Parfüm Mini vásárlással

https://glossense.com/2018/10/08/sephora-canada-promo-code-free-dior-joy-edp-perfume-mini-w-purchase/
Itt az alkalom, hogy magad is felfedezd! Vásároljon a Sephora.ca webhelyen, költsen csak 35 dollárt vagy többet, lépjen be a Sephora-ba promo kód JOYOUS a pénztárnál, és kapsz egy ingyenes Dior JOY 5mL parfüm mini! Amikor...

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
Hitelkártya
Gift Card

Szállítási opciók

Futár
DHL / UPS
Normál szállítás

Kapcsolattartási lehetőségek

10 boulevard de Grenelle 75015 Párizs, Franciaország
@24Hivatalos
24S_official
24soffiel
www.24s.com/

24s Bevezetés

A 24S egy online divatüzlet, amely ruházati cikkek, lábbelik és kiegészítők széles választékát árulja a világ több mint 300 luxusmárkájától. A 24S márkák közé tartozik a Celine, Chloe, Louis Vuitton, Dior, Fendi, Max Mara, Jacquemus, Loewe, Alexander McQueen, Dolce Gabbana. A 24S számos promóciót és kedvezményt kínál ügyfeleinek. A 24S számos előnyt is kínál klubtagjai számára. A klubtagok 100 euró feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást kapnak, exkluzív akciókat és egyéb előnyöket kapnak. A 24S nagyszerű választás azok számára, akik luxusdivat széles választékát keresik versenyképes áron. Az üzlet számos promóciót és kedvezményt kínál, hogy segítsen a vásárlóknak pénzt megtakarítani. Legyen naprakész a hírlevelekkel: Iratkozzon fel a 24S.com hírlevelére, hogy rendszeresen értesüljön a legújabb akciókról, exkluzív ajánlatokról és kedvezményes kódokról. Legyen az első, aki értesül a közelgő értékesítésekről és különleges eseményekről.

24S kézbesítési szabályzat

A normál szállítás egy bizonyos összeg feletti rendelés esetén ingyenes. Ezen összeg alatti rendelések esetén kis szállítási költséget számítunk fel. A normál szállítás általában 3-5 munkanapot vesz igénybe. Felár ellenében gyorsított kiszállítás is lehetséges. Az expressz rendelések általában 24 órán belül megérkeznek. A 24S világszerte több mint 100 országba kínál kiszállítást. Ha meg szeretné tudni, hogy a 24S szállít-e az Ön országába, kérjük, tekintse meg a 24S webhelyét.

24S visszaküldési szabályzat

A 24S nagyvonalú visszaküldési politikát kínál ügyfeleinek, amely lehetővé teszi számukra, hogy a vásárlástól számított 30 napon belül ingyenesen visszaküldjék a termékeket. Ez a szabályzat minden termékre vonatkozik, kivéve bizonyos tételeket, amelyek kifejezetten ki vannak zárva a visszaküldési szabályzatból. 24S kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.