Általános szűrők

DIOR kedvezménykód és kuponok

A DIOR.com jelenleg különféle kedvezményes kuponokkal és promóciókkal rendelkezik. Ezeket az ajánlatokat úgy alakítottuk ki, hogy az ügyfelek költségmegtakarítást nyújtsanak vásárlásaik során. A kedvezmények igénybevételéhez... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 0 - 0 szavazat
Látogassa meg Üzlet
10%
 • 5

DIOR 10% promóciós kód új vásárlók számára

 • 5

Kiegészítő ajándék ezzel a DIOR promóciós kóddal

Február 28, 2025 LÁSD KÓD GE23
 • 3

DIOR promóciós kód: ajándékot kap minden vásárláskor

November 30, 2024 LÁSD KÓD AY24

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok a DIOR számára

🛍️ Kategória Luxus divat
🔥 Összes ajánlat 3
🎇️ Kedvezmény kódok 3
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 10% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 20. február 2024.

Gyakran Ismételt Kérdések a DIOR-ról

Kínál a DIOR kedvezménykódokat?

Jelenleg 3 kedvezménykód és promóció létezik a DIOR számára 2024 februárjában, valamint a legjobb kupon ajánlatok 10% Kedvezmény

Melyek a DIOR legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Jelenleg a következő kedvezménykódok és promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre a DIOR számára

Mi az a DIOR kedvezménykód?

A DIOR kedvezménykód egy alfanumerikus kód, amellyel árengedményt kaphat, ha a DIOR.com-ról vásárol termékeket. Kedvezménykódokat kínálhat a DIOR rendszeresen, vagy olyan különleges alkalmakkor is elérhetők lehetnek, mint például a fekete péntek vagy a Valentin-nap.

Minden DIOR kedvezménykód érvényes?

Nem minden akciós kód érvényes minden termékre. Egyes kódok csak bizonyos termékkategóriákra érvényesek, például illatanyagokra, bőrápoló termékekre vagy sminktermékekre.

Vannak határidõk a DIOR kedvezményes kódokra?

Igen, a legtöbb DIOR kedvezménykódnak van határideje. Fontos, hogy használat előtt ellenőrizze a kód lejárati idejét.

Használhatok egynél több DIOR kedvezménykódot egyszerre?

Általában nem használhatsz fel egyszerre több kedvezménykódot. Ha több kódot próbál használni, a legmagasabb kedvezménykód kerül alkalmazásra automatikusan.

Használhatok DIOR kedvezménykódot, ha online vásárolok DIOR termékeket?

Igen, használhat DIOR kedvezménykódot, ha online vásárol DIOR termékeket. A DIOR kedvezménykódok általában online és bolti vásárlás esetén is érvényesek.

Mi történik, ha a DIOR kedvezménykód nem működik?

Ha a DIOR kedvezménykód nem működik, néhány dolgot kipróbálhat: Ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a kódot. Győződjön meg arról, hogy a kód nem járt le. Ellenőrizze, hogy a kód érvényes-e a megvásárolni kívánt termékekre. Ha mindezt kipróbálta, és a kedvezménykód továbbra sem működik, segítségért forduljon a DIOR ügyfélszolgálatához.

A DIOR legjobb kuponkódjai

TYPE LEÍRÁS LEJÁRA
Kód DIOR 10% promóciós kód új vásárlók számára N / A
Kód Kiegészítő ajándék ezzel a DIOR promóciós kóddal Február 28, 2025
Kód DIOR promóciós kód: ajándékot kap minden vásárláskor November 30, 2024

Hol találhat DIOR kedvezménykódokat

Van néhány trükk a DIOR kedvezménykódok megismeréséhez. Az egyik lehetőség a DIOR hírlevélre való feliratkozás, mivel gyakran küldenek exkluzív kedvezménykódokat előfizetőiknek. Ezen kívül nyomon követheti a DIOR közösségi média kapcsolatait, ahol időnként kedvezményes kódokat hirdetnek meg. Egy másik lehetőség a kuponoldalak vagy keresők felkeresése, ahol megtalálhatja az elérhető DIOR kedvezményes kódok listáját. Fontos megjegyezni, hogy ezeknek a kódoknak lehetnek lejárati dátumai vagy speciális feltételek és feltételek, ezért tanácsos elolvasni őket használat előtt.

Itt találhatja meg a DIOR promóciós kódokat

 • Látogassa meg a DIOR hivatalos weboldalát. A hivatalos DIOR weboldal gyakran kínál kedvezményes kódokat új és meglévő ügyfelek számára. Általában ezek a kódok az „Ajánlatok” vagy „Promóciók” részben találhatók.
 • Kövesse a DIOR közösségi média fiókjait. A DIOR számos közösségi média platformon aktív, köztük a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon. Ezeket a platformokat gyakran használják kedvezménykódok és egyéb különleges ajánlatok bejelentésére.
 • Iratkozzon fel a DIOR hírlevélre. A DIOR rendszeresen küld hírleveleket új termékekről, ajánlatokról és akciókról. Ezek a hírlevelek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy naprakészek maradjanak a legújabb kedvezményes kódokkal kapcsolatban.
 • Látogassa meg a kupon- és kedvezményes webhelyeket. Sok olyan webhely található, amely kedvezményes kódokat gyűjt különféle üzletekhez, beleértve a DIOR-t is. Ezeken a webhelyeken egyszerűen megtalálhatja az aktuálisan érvényes kedvezménykódokat.
 • Iratkozzon fel a DIOR hűségprogramra. A DIOR hűségprogram számos előnyt kínál ügyfeleinek, beleértve az exkluzív kedvezményes kódokat.
 • Vegyen részt versenyeken és nyereményjátékokon. A DIOR gyakran szervez versenyeket és nyereményjátékokat, amelyek díjakat, köztük kedvezményes kódokat kínálnak.
 • Lépjen kapcsolatba a DIOR ügyfélszolgálatával. A DIOR ügyfélszolgálata információforrás lehet az elérhető kedvezménykódokról.
DIOR promóciós kód

Milyen típusú promóciós kódokat kínál a hivatalos DIOR webáruház

A DIOR márka többféle kedvezménykódot kínál. Ezek a kódok megtalálhatók a márka hivatalos honlapján, valamint más online kuponplatformokon. Egyes kedvezménykódok százalékos kedvezményt kínálnak a DIOR termékekre, míg mások ingyenes szállítást vagy ajándékokat kínálnak bizonyos termékek vásárlásakor. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a DIOR weboldalát, hogy naprakész legyen a legfrissebb kedvezményes kódokkal.

Íme néhány promóciós kód, amelyet a DIOR.com kínál

 • Százalékos engedmények: Ezek a kódok a teljes rendelési ár egy bizonyos százalékának engedményt kínálnak. Például a kedvezmény kódja 10% -kal csökkenti a teljes rendelési árat 10%.
 • Fix kedvezmények: Ezek a kódok fix kedvezményt biztosítanak a rendelés teljes árából. Például egy 50 dolláros kedvezménykód 50 dollárral csökkenti a rendelés teljes árát.
 • DIOR promóciós kód az ingyenes szállításhoz: Ezek a kódok egy bizonyos érték feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítanak. Például egy ingyenes szállítási kód 250 USD feletti rendelés esetén fedezi a 250 USD feletti megrendelés szállítási költségét.
 • Ingyenes ajándék: Ezek a kódok egy bizonyos érték feletti rendelés esetén ingyenes ajándékot kínálnak. Például egy 100 dolláros ingyenes ajándék kódja 100 dollár ingyenes ajándékot ad minden 250 dollár feletti megrendelés esetén.
 • Kedvezmény bizonyos termékkategóriákra: Ezek a kódok bizonyos százalékos kedvezményt vagy fix kedvezményt biztosítanak bizonyos termékkategóriákhoz, például illatokhoz, bőrápoló termékekhez vagy sminktermékekhez.
 • Kedvezmény bizonyos termékekre: Ezek a kódok bizonyos százalékos vagy fix kedvezményt biztosítanak bizonyos termékekre, például bizonyos illatokra, bőrápoló termékekre vagy sminktermékekre.
 • Kedvezmény új ügyfeleknek: Ezek a kódok bizonyos százalékos vagy fix kedvezményt kínálnak az új ügyfeleknek.
 • Hűségkedvezmény: Ezek a kódok bizonyos százalékos vagy fix kedvezményt kínálnak a hűséges ügyfeleknek.
 • Különleges eseménykedvezmény: Ezek a kódok százalékos vagy fix kedvezményt kínálnak olyan különleges eseményekre, mint a Black Friday vagy a Valentin-nap.
DIOR kuponkód

A DIOR promóciós kód használatának szabályai

Az online promóciós kód alkalmazásának szabályai az adott promóciótól függően változnak. Általában a vásárlóknak meg kell adniuk a kódot a fizetési folyamat során az online áruház weboldalán. A kód tartalmazhat bizonyos jogosultsági feltételeket, például minimális vásárlási összeget vagy bizonyos termékeket, amelyek jogosultak a kedvezményre. Ezenkívül egyes kódokhoz lejárati dátumok vagy korlátozások vonatkozhatnak a felhasználhatóságukra. Fontos, hogy az ügyfelek figyelmesen elolvassák és megértsék az egyes promóciós kódok feltételeit, hogy megfeleljenek a követelményeknek, és megkapják a kívánt kedvezményt.

Minden DIOR promóciós kód használati szabály

 • Ellenőrizze, hogy a kuponkód érvényes-e. Minden kuponkód érvényességi időtartammal rendelkezik, és bizonyos termékekre vagy termékkategóriákra érvényes.
 • Adja meg a megfelelő kuponkódot. A kuponkódok megkülönböztetik a kis- és nagybetűket.
 • Írja be a kupon kódját a megfelelő mezőbe. Általában a kuponkód mező a kosár alján található.
 • Kattintson az "Alkalmaz" gombra. Miután megadta a kuponkódot, kattintson az "Alkalmaz" gombra a kedvezmény érvényesítéséhez.
 • Ellenőrizze, hogy a kedvezmény érvényesült-e. Miután rákattintott az "Alkalmaz" gombra, a kedvezménynek meg kell jelennie a rendelés végösszegében.
 • Egyszerre nem használhatsz fel több kuponkódot. Ha egyszerre több kuponkódot próbál felhasználni, a rendszer automatikusan a legmagasabb kuponkódot alkalmazza.
 • Ha a kuponkód nem működik, ellenőrizze a lejárati dátumot, a helyes bejegyzést és azt, hogy az érvényes-e a megvásárolni kívánt termékekre.
 • Ha ezeket a dolgokat ellenőrizte, és a kuponkód továbbra sem működik, segítségért forduljon a DIOR ügyfélszolgálatához.
DIOR kedvezmény kód

DIOR promóciók és kedvezménykódok

A DIOR.com-on jelenleg elérhetők promóciók és kuponkódok. Ezek a promóciók tartalmazhatnak kedvezményeket, ingyenes ajándékokat vásárláskor vagy különleges ajánlatokat. Ha többet szeretne megtudni az egyes promóciókról és kuponkódokról, javasoljuk, hogy látogassa meg a hivatalos DIOR.com webhelyet, és lépjen a promóciók vagy ajánlatok részre. Itt részletes információkat talál az aktuális promóciókról és a megfelelő kuponkódokról, amelyekre szükség lehet az ajánlat beváltásához.

Íme a legjobb DIOR promóciós ajánlatok és kedvezménykódok

 • 20% kedvezmény minden DIOR illatra.
 • Ingyenes szállítás 100 USD feletti rendelés esetén.
 • Vegyél egy DIOR rúzst, a másodikat pedig szerezd be 50% ki.
 • Exkluzív ajándék DIOR bőrápoló szett vásárlásával.
 • Korlátozott idejű DIOR ajánlat: 30% le a kiválasztott DIOR táskákról.
 • Ingyenes DIOR sminktáska bármilyen DIOR alapozó vásárlása esetén.
 • Különleges kedvezmény új ügyfeleknek - 15% kedvezmény az első rendelésnél.
 • Vásároljon bármilyen DIOR szempillaspirált, és kap egy ingyenes mini DIOR show Maximizer 3D-t.
 • A DIOR hűségprogram tagjai minden vásárlás után dupla pontot kapnak.
 • Használja a "DIOR20" kódot a megszerzéséhez 20% le a DIOR napszemüvegről.
DIOR utalvány kód

Éves promóciós kampányok a DIOR által

DIOR tavaszi akciók

Fedezze fel a neves DIOR márka legújabb tavaszi akcióit. A kiváló hírnévnek örvendő DIOR vonzó ajánlatok széles skáláját kínálja tavaszi ruhatárának bővítésére. A kiválasztott termékek kedvezményes árától az exkluzív ajándékokig vásárláskor ezeket az akciókat nem szabad kihagyni. Élvezze a DIOR által ismert időtlen eleganciát és kiváló kivitelezést, miközben kihasználja ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat. Frissítse stílusát a szezonra a DIOR kivételes ajánlataival. Ne várjon, ragadja meg az alkalmat, hogy felemelje stílusát.

DIOR Valentin-napi akciók

A DIOR online Valentin-napi kedvezményeket kínál. Különféle kedvezményes árakat kínálnak gyűjteményük egyes elemeire. A kedvezmények eléréséhez látogassa meg a DIOR hivatalos webhelyét, és böngésszen a Valentin-napi kedvezmények rész között. Ott egy sor olyan terméket talál, beleértve ruházati cikkeket, kiegészítőket és illatanyagokat, amelyek erre az alkalomra leértékeltek. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a webhelyet frissítésekért, és használja ki ezeket az ajánlatokat, amíg elérhetők.

DIOR nőnapi akciók

Ünnepelje a Nemzetközi Nőnapot a DIOR exkluzív, nőknek szóló online ajánlataival. Fedezze fel a kifejezetten erre az alkalomra tervezett termékek széles választékát, beleértve a bőrápolókat, a sminket és az illatokat. Kényeztesse magát, vagy lepjen meg egy különleges nőt életében a kiváló minőségükről és eleganciájukról ismert luxus DIOR termékekkel. Használja ki ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat, és tegye igazán emlékezetessé a napot. Látogassa meg a DIOR hivatalos weboldalát, hogy böngésszen és vásároljon ezeken az exkluzív ajánlatokon. Mutassa meg elismerését a nők felé azzal, hogy a legjobb online elérhető DIOR termékeket kínálja nekik. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy stílusosan ünnepeljen.

DIOR férfinapi akciók

Férfinapra akciós ajánlatokat kínál a DIOR webáruházában. Használja ki ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat, hogy ünnepeljen és kényeztessen az életében élő férfiakat. Böngésszen webhelyükön, és fedezze fel a termékek széles skáláját, beleértve az illatanyagokat, bőrápolókat és kiegészítőket. Ajándékozzon eleganciát és stílust sugárzó luxusajándékokat szeretteinek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy az életében lévő férfiakat megbecsültnek és különlegesnek érezze. Látogassa meg a DIOR-t online, és fedezze fel a tökéletes férfinapi ajándékot.

DIOR húsvéti akciók

A DIOR jelenleg húsvéti kedvezményeket kínál. Ezek a kedvezmények csak korlátozott ideig érvényesek. Az ügyfelek akár 50% a DIOR kollekció kiválasztott elemein. Az értékesítés a termékek széles skáláját tartalmazza, beleértve a ruházati cikkeket, kiegészítőket és szépségápolási termékeket. A kedvezmények igénybevételéhez a vásárlók felkereshetik a DIOR weboldalát, vagy ellátogathatnak a közelükben lévő DIOR üzletbe. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy spóroljon a kiváló minőségű DIOR termékeken. Vásároljon most, és élvezze a húsvéti kedvezményeket a DIOR-nál.

DIOR nyári akciók

A DIOR különféle akciókat kínál a nyári szezonban. Kínálnak a 20% kedvezmény egyes DIOR napszemüvegekre. Ezek az akciók az üzletben és az interneten is elérhetőek. További információért látogasson el a DIOR webhelyére vagy a legközelebbi DIOR üzletbe.

DIOR téli akciók

A DIOR jelentős kedvezményeket kínál a téli szezonban. Az ügyfelek akár ig kedvezményben részesülhetnek 50% kiválasztott termékek, beleértve a ruházatot, kiegészítőket és illatokat. A kedvezmény férfi és női kollekciókat egyaránt tartalmaz, széles fazon- és méretválasztékkal. Ezenkívül a DIOR ingyenes kiszállítást kínál az online rendelések esetén, így kényelmessé téve az ügyfelek számára, hogy otthonuk kényelméből vásároljanak. Ne hagyja ki ezeket az exkluzív téli ajánlatokat a DIOR.com-tól Látogassa meg webhelyüket vagy a legközelebbi üzletet, hogy kihasználhassa ezeket a hihetetlen megtakarításokat.

DIOR fekete pénteki akciók

A DIOR Black Friday kedvezményeket kínál. Ez a nap egy népszerű vásárlási esemény, amelyre a hálaadás után kerül sor az Egyesült Államokban. Sok kiskereskedő, köztük a DIOR, különleges akciókat és kedvezményeket kínál ebben az időszakban. Remek lehetőség a DIOR termékek kedvezményes vásárlására. A kedvezmények kihasználásához látogasson el a DIOR webhelyére, vagy keresse fel a helyi DIOR üzletet további információkért. Boldog vásárlás!

A DIOR Cyber ​​hétfő akciók

A DIOR Cyber ​​Monday akció jelentős kedvezményeket kínál a termékek széles skálájára. Ez az éves rendezvény lehetőséget kínál a DIOR termékek kedvezményes áron történő vásárlására. A vásárlók különféle kategóriákban, köztük ruházati cikkekben, kiegészítőkben és szépségápolási termékekben kedvezményekre számíthatnak. Javasoljuk, hogy látogassa meg a hivatalos DIOR webhelyet vagy a hivatalos viszonteladókat, hogy kihasználhassa ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy spóroljon a DIOR luxuscikkeken a Cyber ​​Monday alatt. Kezdje el a böngészést és a vásárlást most, hogy biztosítsa a legjobb ajánlatokat.

DIOR karácsonyi akciók

Fedezze fel a DIOR.com oldalon elérhető exkluzív karácsonyi ajánlatokat. Merüljön el a luxus világában a limitált kiadású ünnepi kollekciókkal, melyek kiváló illatokat, elegáns divatdarabokat és kifinomult kiegészítőket tartalmaznak. Kényeztesse magát ikonikus DIOR termékekkel, amelyek kivételes minőségükről és kidolgozásukról híresek. Használja ki a különleges akciókat és kedvezményeket, hogy megtalálja a tökéletes ajándékot szerettei számára, vagy kényeztesse magát valami rendkívülivel. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megtapasztalja az elegancia és a stílus megtestesítőjét. Látogassa meg a DIOR.com oldalt most, és tegye igazán felejthetetlenné ezt a karácsonyt! DIOR promóciós kód

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

DIOR 스니커즈 미스코코♥디올 B25 러너 테크니컬 오블리크 스니커즈 Dior Essentials - 원래, 명품은...
https://www.feelway.com/view_goods.php?g_no=2376982866&goods_page=2&brand_no=0&cate_no=105&sub_cate_no=103&f_key_goods=
번호 Dior Essentials B25 상품코드 OR2376982866 배송정보 국내배송 (택배) 배송비 무료배송 예상기간 예상기간 배송정보 국내배송 (택배) 품상태 중고품 원산지(제조국) 프랑스 유의사항 발렉스 접수 기준 2시...
에어 조던 1 - 나무위키
https://namu.wiki/w/%EC%97%90%EC%96%B4%20%EC%A1%B0%EB%8D%98%201
면에는 DIOR 로고가 투명하게 새겨졌다. A 의 수석 디자이너로 자리를 옮긴 킴 존스가 직접 주도한 이 제품은 이 제품은 읡이
겨울 맨해튼 1박 2일 - 크리스마스, 센트럴파크, 먹은 것들, 맨해튼 맛콧, 겨울 맨해튼 맲콧
https://mytinylibrary.com/5504
삭스의 Dior's Carousel of Dreams at Sak 너무 많아서 유모차를 끌고 걷기가 힘들 정도였다. 록펠러센터 크리스마스 트리는...
삐아 코지카멜
http://www.seoulstory.kr/story/album?searchKeyword=%EC%A0%95%EB%8F%99&pageindex=14&orderType=new
레이브,코드기어스,오란고교,나츠메우인장,충사,,판도라하츠 죠스언리쉬드 부터 읠'읞앜이 이...사건부 초반정도에 System Week) 수입브랜드 정자와 4, 아 닼 썬폴더 제 보갴 이 이 kedvezmény행사...
A 리 소개...
https://moobook5rc.kr/fashion/%ED%8F%89%EC%83%9D-%EC%B0%A9%EC%9A%A9%ED%95%98%EA%B8%B0-%EC%A2%8B%EC%9D%80-%EB%8D%B0%EC%9D%BC%EB%A6%AC-%EC%A3%BC%EC%96%BC%EB%A6%AC-23%EB%A7%8C%EC%9B%90-%EB%B6%80%ED%84%B0-%EB%AA%85%ED%92%88%EA%B9%8C%EC%A7%80/
브로우- https://bit.ly/3IvUt07 12.Dior 패션주얼리 디올스타- https://bit.ly/3BKjeC5 트라이벌...밍키쉬가 운영하는 렜OY.W.W.자이랄 *밍뚜루들을 위한 kedvezmény코드 NYÁR...

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
ApplePay
Hitelkártya
Gift Card

Szállítási opciók

Futár
DHL / UPS
Normál szállítás

Kapcsolattartási lehetőségek

Párizs, 30 Avenue Montaigne, Franciaország
@Dior
Dior
Dior
www.dior.com/

DIOR Bevezetés

A DIOR egy híres luxusmárka, amely divatra, szépségápolásra és kiegészítőkre specializálódott. A Christian DIOR által alapított márka az elegancia és a kifinomultság szinonimájává vált. A DIOR termékek széles skáláját kínálja, beleértve a ruházatot, kézitáskákat, cipőket, illatanyagokat és bőrápolókat. A márka egyedülálló termékeiről, a részletekre való odafigyeléséről és az időtlen formatervezésről ismert. A DIOR gyakran hirdet promóciókat, hogy megjutalmazza hűséges vásárlóit, például exkluzív kedvezményekkel, limitált kollekciókkal és különleges ajándékokkal a vásárláskor. Ha szeretne értesülni a DIOR legújabb akcióiról, látogassa meg hivatalos weboldalukat, vagy iratkozzon fel hírlevelükre. Tapasztalja meg a DIOR luxusát és varázsát még ma!

DIOR Szállítási szabályzat

Ingyenes szabványos kiszállítást biztosít az országon belüli összes megrendelés esetén. Felár ellenében gyorsított szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre. A szállítási idő a rendeltetési helytől és a kiválasztott szállítási módtól függően változhat. Az ügyfelek a megrendelés kiszállítását követően visszaigazoló e-mailt kapnak a nyomon követési információkkal.

DIOR visszaküldési szabályzat

A visszaküldést a vásárlástól számított 30 napon belül elfogadja. A termékeknek eredeti állapotukban kell lenniük, minden címkével és csomagolással sértetlen. A visszatérítés az eredeti fizetési móddal történik a visszaküldött termék kézhezvételétől és ellenőrzésétől számított 5-7 munkanapon belül. Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a visszaküldéssel és további útmutatásokkal kapcsolatban. DIOR kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.