Általános szűrők

24S kedvezmény kód és kuponok

Üdvözöljük a 24S.com világában, ahol a divat és a megfizethetőség, a stílus pedig a megtakarítással párosul. A 24S.com-on történő vásárlás nem csak a divatról szól, hanem az okos vásárlásról és a megtakarításról... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás
Látogassa meg Üzlet
20%
 • 2

24S promóciós kód Valentin-napra: extra 20% kedvezmény

Február 22, 2024 LÁSD KÓD VD20
10%
 • 2

Kap 10% kedvezmény 200 Ft feletti rendelés esetén

Lejárt kuponok

30%
 • 7

24S promóciós kód: mentés 30%

Január 31, 2024 LÁSD KÓD LE30

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok 24S-re

🛍️ Kategória Luxus divat
🔥 Összes ajánlat 4
🎇️ Kedvezmény kódok 4
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 20% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 20. február 2024.

Gyakran Ismételt Kérdések a 24S-ről

Kínál a 24S kedvezménykódokat?

Jelenleg 4 kedvezménykód és promóció létezik, amelyek 24 februárjában érvényesek a 2024S-re, és a legjobb kupon ajánlatok 20% Kedvezmény

Melyek a 24S legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Mik azok a 24S kedvezménykódok?

A 24S kedvezménykódok olyan kódok, amelyeket a pénztárnál használhat kedvezmények vagy különleges előnyök megszerzésére. Ezeket a kódokat a 24S, egy online vásárlási platform kínálja, és felhasználhatók alacsonyabb árak vagy egyéb előnyök, például ingyenes szállítás vagy ajándékok megszerzésére.

Hogyan szerezhetek 24S kedvezménykódokat?

Számos módja van a 24S kedvezménykódok megszerzésének. Közvetlenül elérhetők a 24S honlapján, vagy marketingkampányokon, hírleveleken vagy közösségi oldalakon terjeszthetők. Kövesse a 24S blogját vagy promóciós oldalát is, hogy naprakész legyen a legújabb ajánlatokkal és kedvezménykódokkal.

Hogyan használhatom a 24S kedvezménykódokat?

A 24S kedvezménykódok használata egyszerű. A 24S honlapján a vásárlások kijelentkezésénél egy speciális mezőt talál a kedvezménykód megadására. Nincs más dolga, mint beírni a kódot ebbe a mezőbe, és megnyomni az „Alkalmaz” gombot. A kódhoz tartozó kedvezmény vagy speciális kedvezmény automatikusan érvényesül a rendelés végösszegére.

Használhatok több 24S kedvezménykódot egy megrendeléshez?

Általában a 24S csak egy kedvezménykód használatát teszi lehetővé rendelésenként. Egyes kedvezményes kódok azonban kombinálhatók más különleges ajánlatokkal vagy promóciókkal. Ilyen esetekben fontos elolvasni az egyes kódokhoz tartozó feltételeket, hogy megértsük, hogyan használhatók együtt.

Lejárnak a 24S kedvezménykódok?

Igen, a legtöbb 24S kedvezménykódnak van lejárati dátuma. Ez a dátum az ajánlattól és az adott kampánytól függően változhat. Fontos, hogy ellenőrizze a kedvezményes kód feltételeit, hogy biztosan felhasználja-e a lejárati dátum előtt.

24S promóciós kód hozzáadása

A 24S nemzetközi luxusdivatüzlet most lehetőséget kínál arra, hogy promóciós kóddal kedvezőbb árat kapjon online rendeléséből. Íme a 24S kupon használatához szükséges lépések:

 • 1
  Válassza ki az összes megvásárolni kívánt terméket a 24S webáruházból, és tegye virtuális kosarába, miután meggyőződött arról, hogy a megfelelő méreteket választotta ki.
 • 2
  Az utolsó termék hozzáadása után a „Táskány megtekintése” és „Megrendelés leadása” opciók közül választhat. Válassza az első lehetőséget: „Nézze meg a táskáját”.
 • 3
  Miután áttekintette, hogy mit választott, kattintson a fekete „Megrendelés” gombra.
 • 4
  Válassza ki, hogy 24S ügyfélként jelentkezik be, vagy VENDÉGként folytatja, ha nem szeretne 24S ügyfélfiókot létrehozni. Ezután kattintson a "Tovább a pénztárhoz" gombra.
 • 5
  Az új oldalon, ahol meg kell adni a 24S rendelés szállítási adatait, a jobb oldalon a "Promóciós kód használata" szöveg látható. Ellenőrizze ezt a szöveget.
 • 6
  Írja be a 24S promóciós kódot a megjelenő mezőbe, és fejezze be rendelését a 24S-en a kedvezmény árával.

A legjobb kuponkódok 24S-hez

TYPE LEÍRÁS LEJÁRA
Kód 24S promóciós kód Valentin-napra: extra 20% kedvezmény Február 22, 2024
Kód Kap 10% kedvezmény 200 Ft feletti rendelés esetén N / A
Kód 10% kedvezmény ezzel a 24S promóciós kóddal 400 USD feletti rendelés esetén N / A

Hol találhat 24 éves kedvezménykódokat és promóciós ajánlatokat

Számos módja van érvényes 24S promóciós kódok megszerzésének, a klasszikus promóciós kódokat kínáló webhelyeken vagy a hírlevélre való feliratkozáson kívül. Összeállítottunk Önnek egy listát arról a 7 legnépszerűbb módról, amellyel promóciós kódokat szerezhet a 24S luxusmárkák online áruházaihoz.

Tudja meg most, hol találhat 24 éves kedvezménykódokat

 • Iratkozzon fel a 24S hírlevelére. A 24S gyakran kínál kedvezményes kódokat és különleges akciókat a hírlevélre feliratkozóknak. A hírlevélre a 24S.com weboldalon lehet feliratkozni.
 • Kövesse a 24S-t a közösségi hálózatokon. A 24S gyakran hirdet kedvezményes kódokat és promóciókat olyan közösségi hálózatokon, mint a Facebook, az Instagram és a Twitter.
 • Látogassa meg a kedvezménykód oldalait. Számos webhely gyűjti össze a kedvezményes kódokat különféle üzletekhez, beleértve a 24S-t is. A 24S kedvezménykódokat olyan webhelyeken keresheti, mint a Coupons-Promo-Code.com, PromoCode.ac és Promonix.
 • Csatlakozzon a 24S-ről szóló online vitacsoportokhoz. Számos online vitacsoport van a 24S-nek szentelve. E csoportok tagjai kedvezménykódokat és egyéb hasznos információkat oszthatnak meg egymással.
 • Kövesd a divat influencereket. A divatbefolyásolókat gyakran olyan üzletek szponzorálják, mint a 24S. Kedvezménykódokat és promóciókat hirdethetnek meg közösségi média csatornáikon.
 • Vegyen részt versenyeken és nyereményjátékokon. A 24S gyakran rendez versenyeket és nyereményjátékokat, amelyeken kedvezményes kódokat is tartalmazó nyeremények kínálnak.
 • Kérjen személyre szabott kedvezménykódot. Ha Ön hűséges 24S vásárló, személyre szabott kedvezménykódokat kérhet az ügyfélszolgálattól.
24S promóciós kód

Milyen típusú promóciós kódokat kínál a 24s Online Shop

Az ingyenes szállítást biztosító 24S kedvezménykódok és a rendelések százalékos engedménye mellett további kiemelt promóciós ajánlatok és speciális kedvezménykódok is találhatók, amelyek bizonyos esetekben extra kedvezményt adnak a már más 24S promóciós kampányokban szereplő termékekre is.

Minden típusú 24 éves kedvezménykód

 • Fix kedvezmények: Ezek a kuponok és kódok fix kedvezményt kínálnak pénzben kifejezve, például a 10% or 20% kedvezmény.
 • Százalékos kedvezmények: Ezek a kuponok és kódok százalékos kedvezményt kínálnak a termék árából, például a 25% or 30% kedvezmény.
 • Kedvezmények a kiválasztott termékekre: Ezek a kuponok és kódok kedvezményt biztosítanak a kiválasztott termékekre vagy termékkategóriákra.
 • Általános kuponok: Ezek a kuponok és kódok az üzletben található összes termékre érvényesek.
 • Termékkategória kuponok: Ezek a kuponok és kódok bizonyos kategóriájú termékekre vonatkoznak, például ruházatra, lábbelikre, kiegészítőkre vagy testápolási termékekre.
 • Kuponok meghatározott termékekhez: Ezek a kuponok és kódok az egyes termékekre vonatkoznak.
 • Első rendelési kuponok: Ezek a kuponok kedvezményt biztosítanak az új vásárló által leadott első rendelés esetén.
 • Szezonális kedvezménykuponok: Ezek a kuponok kedvezményeket kínálnak a promóciós időszakokban, például a fekete pénteken, a karácsonyi vagy a nyári akciókban.
 • Ingyenes ajándékkuponok: Ezek a kuponok ingyenes ajándékot kínálnak bizonyos értékű vásárlások esetén.
 • Ingyenes szállítási kuponok: Ezek a kuponok ingyenes szállítást kínálnak bizonyos értékű rendelések esetén.
24S kuponkód

24s promóciós kód használati szabályok

Annak érdekében, hogy a 24S akciós kupon leírásában szereplő kedvezmény Önre is érvényes legyen, összeállítottunk egy listát a kedvezmény igénybevételéhez betartandó főbb szabályokról. A 24S kuponszabályok listája nemrégiben frissült, és javasoljuk, hogy tekintse át, mielőtt a 24S-kupont rendelésére alkalmazná.

24s Kuponkód használati szabályok

 • A kupon felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a kupon feltételeit. Ez segít megérteni, mely termékek vagy termékkategóriák jogosultak a kuponra, valamint minden egyéb korlátozásra vagy korlátozásra.
 • Győződjön meg arról, hogy a megvásárolni kívánt termékek jogosultak a kuponra. Ha nem biztos benne, ellenőrizze a kupon feltételeit, vagy lépjen kapcsolatba a 24S ügyfélszolgálatával.
 • Adja meg a megfelelő kuponkódot. Ha rossz kuponkódot ad meg, az nem kerül alkalmazásra.
 • Használja a kupont a megrendelés befejezése előtt. Ha már teljesítette a rendelést, a kupont nem tudja alkalmazni.
 • A kupont minél előbb használd fel. Egyes kuponoknak lejárati dátuma van.
24S kedvezmény kód

Aktuális promóciók és kuponok a 24s online áruházban

A nemzetközileg is elismert márkák luxus divattermékeit, a 24S-t kínáló online boltban már több akciós ajánlat és kedvezménykód is elérhető a kedvezőbb árért. Az alábbiakban röviden összefoglaltuk, melyek a legújabb 24S kedvezményes ajánlatok és promóciós kódok.

A legújabb 24s promóciós ajánlatok és kedvezménykódok

 • Első rendelés kedvezmény kódja: ajánlatok a 10% kedvezmény az első rendelésnél.
 • A visszaküldés mindig ingyenes.
 • Black Friday kedvezmény kód: ajánlatok a 30% kedvezmény minden termékre.
 • Cyber ​​Monday kedvezmény kód: ajánlatok a 30% kedvezmény minden termékre.
 • Karácsonyi kedvezmény kód: ajánlatok a 25% kedvezmény minden termékre.
 • Nyári kedvezmény kód: ajánlatok a 30% kedvezmény a kiválasztott termékekre.
 • Őszi kedvezmény kód: ajánlatok a 25% kedvezmény a kiválasztott termékekre.
 • Téli kedvezmény kód: ajánlatok a 50% kedvezmény a kiválasztott termékekre.
 • Elővételes kedvezmény kód: ajánlatok a 25% kedvezmény az előrendelt termékekre.
24S utalványkód

A 24S által kínált éves promóciós kampányok

24S szezonális kedvezmények

Figyelje a szezonális akciókat a 24S.com oldalon. Legyen szó szezonális akcióról vagy ünnepi promócióról, ezek az értékesítési események jelentős kedvezményeket kínálnak a termékek széles skálájára. Ez a tökéletes alkalom, hogy felfrissítse ruhatárát a legújabb divatirányzatokkal anélkül, hogy túl sokat költene.

24S FLASH Kedvezmények

A 24S.com időnként Flash-értékesítést ad, és korlátozott kedvezményeket kínál bizonyos termékekre. Cselekedjen gyorsan, hogy megkapja a legjobb ajánlatokat, mielőtt azok elmennek!

24S hűségprogramok

A 24S.com hűségprogramjához való csatlakozás lehetővé teszi, hogy minden vásárlással pontokat szerezzen, amelyeket később kedvezményekre vagy exkluzív jutalmakra válthat be. Használja ki ezt a programot, hogy maximalizálja megtakarításait, és élvezze a további előnyöket.

24S Black Friday és Cyber ​​Monday

Ez a két promóciós kampány jelentős kedvezményeket kínál a termékek széles skálájára, beleértve a ruházati cikkeket, lábbeliket, kiegészítőket és testápolási termékeket. A 24S felajánlotta a 40% kedvezmény minden termékre a Black Friday és a Cyber ​​Monday ideje alatt.

24S karácsonyi akciók

A 24S számos karácsonyi akciót és különleges ajánlatot kínál, beleértve a kiválasztott termékekre vonatkozó kedvezményeket, ingyenes ajándékokat és ingyenes szállítást. A 24S felajánlotta a 25% karácsonykor minden termékre kedvezmény.

24S nyári kedvezmények

A 24S termékek széles skálájára kínál kedvezményeket a nyári akciók során, amelyekre általában júliusban vagy augusztusban kerül sor. A 24S felajánlotta a 30% kedvezmény a kiválasztott termékekre a nyári akciók során.

24S őszi kedvezmények

A 24S a termékek széles skálájára kínál kedvezményeket az őszi akciók során, amelyekre általában szeptemberben vagy októberben kerül sor. A 24S felajánlotta a 25% kedvezmény a kiválasztott termékekre az őszi akciók során.

24S téli kedvezmények

A 24S termékek széles skálájára kínál kedvezményeket a téli akciók során, amelyekre általában decemberben vagy januárban kerül sor. A 24S felajánlotta a 20% kedvezmény a kiválasztott termékekre a téli akció során. 24S promóciós kód

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Ötvenes évek USA promo kód legfeljebb 20% kedvezmény kód
https://shopspring.kr/2022/06/25/24s-usa-promo-code-up-to-20-off-code/
Főoldal » Kupon » Ötvenes évek USA promo kód legfeljebb 20% kedvezmény kód Ötvenes évek USA promo kód legfeljebb 20% kedvezmény kód 바로가기 KUPON KÓD SaveSavedRemoved 0 Ötvenes évek USA promo kód 정보 Akár 20% exkluzív kedvezmény kód alkalmazott...
Exkluzív 최대 20% kedvezmény kód Ötvenes évek 프로모션 코드 정상가 할인가 적용
https://shopspring.kr/2022/06/22/exclusive-%ec%b5%9c%eb%8c%80-20-off-code-24s-%ed%94%84%eb%a1%9c%eb%aa%a8%ec%85%98-%ec%bd%94%eb%93%9c-%ec%a0%95%ec%83%81%ea%b0%80-%ed%95%a0%ec%9d%b8%ea%b0%80-%ec%a0%81%ec%9a%a9/
바로가기] Exkluzív 최대 20% kedvezmény kód Ötvenes évek 프로모션 코드 정상가 할인가 적용 KUPON KÓD 바로가기...Címkék: 24s24s privát eladás24s promo kód24s promóció kód24s sale24s 직구Ötvenes évek 할인코드24sevres24...
7월 DKNY promo kód 할인코드 새로 나옴 @전상품 40% kedvezmény
https://sshhcom.com/7%ec%9b%94-dkny-promo-code-%ed%95%a0%ec%9d%b8%ec%bd%94%eb%93%9c-%ec%83%88%eb%a1%9c-%eb%82%98%ec%98%b4-%ec%a0%84%ec%83%81%ed%92%88-40-off/
SLIT TRENCH Lásd még bit.ly 7월 DKNY promo kód 할인코드 새로 나옴 @전상품 40% off Lásd Kupon Lásd...새로 나옴 @ig 70% + hozzá 20% off Next Ötvenes évek 새로 7월 할인코드 나왔습니다 @최대 25% kikapcsolva (일부...
Calzedonia UK Akció: Diákkedvezmény, utalvány és Promo Kód
https://paylessvouchercodes.com/store/calzedonia
a legerősebb Calzedonia segítségével tovább feszítheti a pénzét promo kódok UK. Ragadja meg a legjobb Calzedoniát kód, 18montrose kedvezmény kódok, 24S kedvezményes kódokat, és élvezze a nagyobb megtakarítást...
바비브라운 23년 1월 직구 할인코드 나왔네요 @전상품 25% kedvezmény
https://sshhcom.com/%eb%b0%94%eb%b9%84%eb%b8%8c%eb%9d%bc%ec%9a%b4-23%eb%85%84-1%ec%9b%94-%ec%a7%81%ea%b5%ac-%ed%95%a0%ec%9d%b8%ec%bd%94%eb%93%9c-%eb%82%98%ec%99%94%eb%84%a4%ec%9a%94-%ec%a0%84%ec%83%81%ed%92%88-25-off/
Vince promo kód @전상품 30% off Következő 락포트 1월 직구 시즌오프 세일이 시작되었습니다 @일부상품 to 최부상품 최부상품 from wishlist 최대 75% kedvezménnyel Hozzáadva: 클럽...

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
Hitelkártya
Gift Card

Szállítási opciók

Futár
DHL / UPS
Normál szállítás

Kapcsolattartási lehetőségek

10 boulevard de Grenelle 75015 Párizs, Franciaország
@24Hivatalos
24S_official
24soffiel
www.24s.com/

24s Bevezetés

A 24S egy online divatüzlet, amely ruházati cikkek, lábbelik és kiegészítők széles választékát árulja a világ több mint 300 luxusmárkájától. A 24S márkák közé tartozik a Celine, Chloe, Louis Vuitton, Dior, Fendi, Max Mara, Jacquemus, Loewe, Alexander McQueen, Dolce Gabbana. A 24S számos promóciót és kedvezményt kínál ügyfeleinek. A 24S számos előnyt is kínál klubtagjai számára. A klubtagok 100 euró feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást kapnak, exkluzív akciókat és egyéb előnyöket kapnak. A 24S nagyszerű választás azok számára, akik luxusdivat széles választékát keresik versenyképes áron. Az üzlet számos promóciót és kedvezményt kínál, hogy segítsen a vásárlóknak pénzt megtakarítani. Legyen naprakész a hírlevelekkel: Iratkozzon fel a 24S.com hírlevelére, hogy rendszeresen értesüljön a legújabb akciókról, exkluzív ajánlatokról és kedvezményes kódokról. Legyen az első, aki értesül a közelgő értékesítésekről és különleges eseményekről.

24S kézbesítési szabályzat

A normál szállítás egy bizonyos összeg feletti rendelés esetén ingyenes. Ezen összeg alatti rendelések esetén kis szállítási költséget számítunk fel. A normál szállítás általában 3-5 munkanapot vesz igénybe. Felár ellenében gyorsított kiszállítás is lehetséges. Az expressz rendelések általában 24 órán belül megérkeznek. A 24S világszerte több mint 100 országba kínál kiszállítást. Ha meg szeretné tudni, hogy a 24S szállít-e az Ön országába, kérjük, tekintse meg a 24S webhelyét.

24S visszaküldési szabályzat

A 24S nagyvonalú visszaküldési politikát kínál ügyfeleinek, amely lehetővé teszi számukra, hogy a vásárlástól számított 30 napon belül ingyenesen visszaküldjék a termékeket. Ez a szabályzat minden termékre vonatkozik, kivéve bizonyos tételeket, amelyek kifejezetten ki vannak zárva a visszaküldési szabályzatból. 24S kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.