Általános szűrők

STOCKX kedvezménykód és kuponok július 2024

A STOCKX.com egy vásárlási oldal, amely kuponok és promóciók széles választékát kínálja felhasználóinak. Ezek a kedvezmények különböző kategóriákra vonatkoznak, mint például a divat, az elektronika, a ruházat,... KATT ide
A te értékelésed: 5.0
Értékelés: 5 - 2 szavazat
 • 11

Élvezze a 15 USD-s promóciós kód rendelést 150 USD felett a STOCKX.com oldalon

Július 1, 2025 LÁSD KÓD MAIL
 • 4

Promóciós kód a STOCKX.com oldalon: 10 USD kedvezményes rendelés 125 USD felett

Június 29, 2025 LÁSD KÓD SMS4
 • 6

Promóciós kód a STOCKX.com oldalon: 10% 50 euró feletti kedvezményes rendelés

Június 3, 2025 LÁSD KÓD GG10
 • 6

Élvez 5% kuponkód + ingyenes szállítás a STOCKX.com oldalon

May 21, 2025 LÁSD KÓD SHIP
15%
 • 4

15% StockX kedvezmény kód ruházatra

December 31, 2024 LÁSD KÓD ON15

Lejárt kuponok

$10
 • 5

Érvényes STOCKX kedvezménykód ebben a hónapban: 10 USD kedvezményt kap a 150 USD feletti rendelések esetén; csak mobil felhasználók számára.

Június 30, 2024 LÁSD KÓD PDWN
5%
 • 3

5% kedvezmény márciusban ezzel a StockX promóciós kóddal

Március 31, 2024 LÁSD KÓD SHIP
 • 23

10 dollár extra kedvezmény ezzel a kuponnal

December 31, 2023 LÁSD KÓD 2S23
20%
 • 21

StockX promóciós kód: 20% kedvezmény

Június 8, 2024 LÁSD KÓD ER20

Hol találok Stockx kedvezménykódokat

 • Kedvezménykódok megtalálhatók különböző promóciós kampányokban vagy különleges eseményeken.
 • Kedvezménykód megszerzéséhez javasoljuk, hogy kövesd a STOCKX weboldalát és közösségi média fiókjaikat, hogy naprakészek legyünk a legfrissebb ajánlatokkal.
 • Néha a STOCKX kedvezménykódokat küld e-mailben a regisztrált felhasználóknak.
 • Hűségprogramok. A STOCKX olyan hűségprogramot kínál, amely minden vásárlásért pontot ad a tagoknak. Ezeket a pontokat ezután kedvezménykódok vásárlására lehet felhasználni.
 • Kupon weboldalak. Számos webhely található, amelyek kedvezményes kódokat gyűjtenek különféle üzletekhez, beleértve a STOCKX-et is. STOCKX kedvezménykódokat találhat olyan webhelyeken, mint a RetailMeNot, Groupon és Honey.

Milyen típusú promóciós kódokat kínál a Stockx

 • Promóciós kódok a termékek eladási árából származó százalékos engedményekhez.
 • Iratkozzon fel a STOCKX hírlevélre. A STOCKX rendszeresen küld e-maileket kedvezménykódokkal és egyéb ajánlatokkal.
 • Promóciós kódok az ingyenes szállításhoz a rendelések kézbesítésekor.
 • Promóciós kódok fix árengedményekhez bizonyos termékkategóriákban.
 • Promóciós kódok az első rendelési kedvezményekhez.
 • Promóciós kódok bizonyos márkák termékeire vonatkozó kedvezményekhez.

Stockx kuponszabályok

 • A promóciós kódok csak bizonyos termékkategóriákhoz vagy eseményekhez használhatók fel. A promóciós kód használata előtt mindig érdemes ellenőrizni a feltételeket.
 • A promóciós kódok maximális értékűek lehetnek. Ez azt jelenti, hogy a kedvezmény egy bizonyos összegre korlátozható.
 • A promóciós kódoknak lejárati dátuma lehet. Fontos, hogy a promóciós kódot a lejárat előtt használd.

Aktuális Stockx promóciók és kuponok

 • 20% kedvezmény minden STOCKX termékre promóciós kóddal.
 • 200 USD feletti megrendelések esetén ingyenes szállítás.
 • 10% kedvezmény az első vásárlásnál a "FIRST10" promóciós kóddal.
 • Exkluzív ajánlatok STOCKX Gold tagoknak.
 • 15% kedvezmény a promóciós kóddal ellátott ruházati cikkekre.
 • 5% kedvezmény minden héten leadott rendelésből.
 • 25% kedvezmény a promóciós kóddal ellátott lábbelikre.
 • 10 USD bónusz az első vásárláskor promóciós kóddal.
 • 30% kedvezmény minden luxustermékre promóciós kóddal.
 • 15% kedvezmény a gyermek cikkekre promóciós kóddal.
StockX promóciós kód

A Stockx által kínált éves promóciós kampányok

A STOCKX éves promóciós kampányokat kínál, amelyek célja, hogy a legjobb megtakarításokat kínálják az ügyfeleknek. Ezeket a promóciós kampányokat gondosan úgy tervezték meg, hogy megfeleljenek az ügyfelek különféle igényeinek és preferenciáinak. A STOCKX minden évben izgalmas ajánlatokat és kedvezményeket mutat be a termékek széles választékára, beleértve a limitált kiadású sportcipőket és az exkluzív utcai ruházati cikkeket. Ezeknek az akcióknak nem csak az a célja, hogy ügyfeleiknek lehetőséget biztosítsanak arra, hogy kedvezményes áron vásárolják meg a kívánt termékeket, hanem jutalmazzák hűségüket és támogatásukat. Az éves promóciós kampányokban való részvétellel a vásárlók jelentős megtakarításokat és exkluzív ajánlatokat kaphatnak, amelyek még élvezetesebbé teszik vásárlási élményüket. Legyen szó sportcipő-rajongóról, utcai ruházatrajongóról vagy a luxuscikkek ismerőjéről, a STOCKX.com éves promóciós kampányait úgy alakítottuk ki, hogy az Ön egyedi preferenciáit szolgálják ki, és a lehető legjobb értéket nyújtsák. Figyelje tehát a közelgő promóciókat, és készüljön fel a stílus frissítésére a STOCKX segítségével.

STOCKX fekete péntek

A STOCKX részt vesz a Black Friday értékesítési eseményen. Ebben a kampányban a vásárlóknak lehetőségük nyílik a termékek széles skáláját kedvezményes áron vásárolni. A promócióban tornacipők, utcai ruházat, elektronikai cikkek stb. Emellett exkluzív ajánlatokat és promóciókat is kínálnak a vásárlási élmény fokozása érdekében. Meghívjuk ügyfeleinket, hogy látogassák meg a webhelyet, vagy töltsék le az alkalmazást, hogy kihasználják ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat.

STOCKX Cyber ​​Monday

A STOCKX örömmel jelenti be Cyber ​​Monday akciónkat. Ez a várva várt esemény lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy a termékek széles skáláját alacsonyabb áron vásárolják meg. A cipők, utcai ruhák, elektronikai cikkek változatos választékával és még több vásárló kivételes ajánlatokat találhat a népszerű márkákon. Ne hagyja ki ezt az exkluzív lehetőséget, hogy spóroljon kedvenc tételein.

STOCKX 11:11

November 11-én a STOCKX egy különleges akciót tart, amely a „STOCKX 11:11 Sale” néven ismert. Az esemény célja, hogy vásárlóinak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket kínáljon a termékek széles skálájára. Az értékesítés lábbeliket, utcai ruhákat, elektronikai cikkeket és kiegészítőket tartalmaz. A vásárlók jelentős árleszállítással élnek, akár ig 50% a kiválasztott tételeken. A kedvezményes árakon túl a STOCKX ingyenes kiszállítást is kínál minden, a rendezvény ideje alatt leadott rendelés esetén. Az akció 24 órán át tart, és az ügyfeleknek bőven van ideje böngészni és vásárolni.

STOCKX szezon akció

A STOCKX örömmel jelent be szezonális akciókat, ahol a vásárlók jelentős kedvezményeket élvezhetnek a termékek széles skálájából. Ez a kedvezmény tökéletes alkalom arra, hogy az áhított tárgyakat eredeti áruk töredékéért vásárolja meg. ig terjedő kedvezményekkel 50% az ügyfelek nagyszerű ajánlatokat találhatnak lábbelik, utcai ruházati cikkek, elektronikai cikkek és egyebek terén. A szezonális kedvezmények csak korlátozott ideig tartanak, ezért ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy felújítsa ruhatárát, vagy megtalálja a tökéletes ajándékot. Vásároljon most, és használja ki ezeket a hihetetlen megtakarításokat a STOCKX-nál.

STOCKX Valentin nap

A STOCKX örömmel jelent be egy különleges Valentin-napi kedvezményt. Február 1-től február 14-ig a vásárlók élvezhetik a 25% kedvezmény minden STOCKX platformon keresztül történő vásárlásra. Ez a kedvezmény minden termékre vonatkozik, beleértve a tornacipőket, utcai ruhákat, elektronikai cikkeket és gyűjteményeket. Az ajánlat igénybevételéhez egyszerűen adja meg a promóciós kódot fizetéskor. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a kedvezmény más akciókkal vagy kedvezménnyel nem vonható össze. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy spóroljon kedvenc termékein a STOCKX-on.

STOCKX Vissza az iskolába

A STOCKX örömmel jelenti be a Vissza az iskolába promóciót, amelynek célja, hogy segítse a diákokat és a szülőket a következő tanévre való felkészülésben. A korlátozott időtartamú esemény során az ügyfelek exkluzív kedvezményeket élvezhetnek a termékek széles skálájára, beleértve a cipőket, ruházati cikkeket, kiegészítőket és egyebeket. A különböző stílusú termékek széles választékával a diákok megtalálhatják a tökéletes tárgyakat személyes stílusuk kifejezéséhez, miközben betartják az iskolai öltözködési szabályokat. Az alacsony árakon túl a STOCKX biztonságos és átlátható piacteret kínál, amely biztosítja, hogy az ügyfelek minden alkalommal hiteles termékeket kapjanak. Legyen szó új tornacipőről tornaórára vagy stílusos hátizsákról könyvek számára, a STOCKX mindent tartalmaz, amire a diákoknak szüksége van ahhoz, hogy jól kezdjék a tanévet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy spóroljon, és magabiztosan vásároljon a STOCKX Vissza az iskolába akcióban. StockX kedvezmény kód

Gyakran Ismételt Kérdések a STOCKX-szal kapcsolatban

Kínál-e a STOCKX kedvezménykódokat?

Jelenleg 5 kedvezménykód és promóció létezik a STOCKX-nál 2024 júliusában, és a legjobb kupon ajánlatok 15% Kedvezmény.

Hogyan kaphatom meg a STOCKX kódomat?

A STOCKX kód beszerzéséhez kövesse az alábbi lépéseket:
 • Jelentkezz be a fiókodba. STOCKX SZÁMLA.
 • Lépjen a fiókbeállításokhoz.
 • Keresse meg a „Promóciós kódok” vagy „Kedvezménykódok” részt.
 • Kattintson rá a STOCKX kód eléréséhez.
 • Írja le vagy másolja le a kódot későbbi használatra. Mostantól megvan a STOCKX kód, és felhasználhatja a következő vásárláskor.

Hány promóciós kódot használhat a STOCKX-on?

A STOCKX-on rendelésenként csak egy promóciós kódot használhat fel. A promóciós kódok rendelésenkénti egyre korlátozásával a STOCKX célja, hogy minden vásárló számára egyenlő esélyeket biztosítson a kedvezmények és promóciók igénybevételére.

Van-e születésnapi kedvezmény a STOCKX-nek?

Igen, a STOCKX születésnapi kedvezményt biztosít. Azok az ügyfelek, akik STOCKX fiókot regisztráltak, és megadták születésnapi adataikat, különleges születésnapi kedvezményre jogosultak. Ez a kedvezmény általában a vásárlás százaléka vagy egy fix dollárösszeg. A születésnapi kedvezmény igénybevételéhez az ügyfeleknek meg kell győződniük arról, hogy születési dátumuk helyesen szerepel a fiókadatok között, és felkérhetik őket személyazonosságuk igazolására. Fontos megjegyezni, hogy a születésnapi kedvezmény konkrét részletei és feltételei változhatnak, ezért javasoljuk, hogy a legfrissebb információkért tekintse meg a STOCKX weboldalát vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Hogyan szerezhetsz STOCKX promóciós kódokat?

Gyakori módszer a STOCKX hírleveleire vagy promóciós e-mailjeire való feliratkozás. Ezek az e-mailek gyakran tartalmaznak exkluzív promóciós kódokat, amelyek kedvezményekhez vagy különleges ajánlatokhoz használhatók fel. Ezenkívül a STOCKX promóciós kódokat kínálhat közösségi média csatornáin, például a Facebookon vagy a Twitteren. A promóciós kódok megszerzésének másik módja a hűségprogramokban vagy jutalomprogramokban való részvétel. Ezek a programok gyakran kínálnak a tagoknak hozzáférést exkluzív promóciós kódokhoz, hogy jutalmazzák hűségüket. Végül egyes webhelyek a promóciós kódokra specializálódtak, így a fogyasztók könnyebben megtalálhatják és felhasználhatják azokat.

Hol kaphatok érvényes STOCKX promóciós kódot?

Érvényes promóciós kódot kaphat a hivatalos STOCKX.com webhelyen. A STOCKX közvetlenül a webhelyén kínál promóciós kódokat, gyakran banner vagy pop-up hirdetés formájában. Ezen kívül feliratkozhatsz az üzlet hírlevelére, vagy követheted a közösségi oldalakat, mivel gyakran exkluzív promóciós kódokat osztanak meg feliratkozóikkal vagy követőikkel. Egy másik lehetőség a kuponkódok keresése a kuponoldalakon vagy a kedvezmények és ajánlatok megosztására szolgáló online fórumokon. Fontos megjegyezni, hogy a promóciós kódok meghatározott lejárati dátumokkal vagy feltételekkel rendelkezhetnek, ezért használatuk előtt tanácsos elolvasni az apró betűs részt.

Ingyenes szállítást kínál a STOCKX?

Igen, a STOCKX ingyenes szállítást biztosít. Amikor az ügyfelek vásárolnak egy terméket a STOCKX-től, ingyenes szállításra jogosultak az Egyesült Államokon belül. Ez a hazai és a nemzetközi ügyfelekre egyaránt vonatkozik. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nemzetközi megrendeléseknél további díjak vagy vámok is felmerülhetnek. A STOCKX arra törekszik, hogy ügyfelei számára kényelmes és költséghatékony szállítási élményt nyújtson.

StockX kedvezménykód hozzáadása

Válassz még ma egy StockX kupont oldalunkról, és használd fel így:

 • 1
  Tegye virtuális bevásárlókosarába az összes terméket a megfelelő méretekkel.
 • 2
  A következő oldalon jelentkezzen be StockX ügyfélfiókjába, vagy hozzon létre új ügyfélfiókot.
 • 3
  StockX ügyfélfiókjába történő bejelentkezés után láthatja a termékek árát és a "Kedvezménykód" szöveget. Kattintson a HOZZÁADÁS opcióra.
 • 4
  A megnyíló mezőbe írja be a StockX kupont, majd nyomja meg az Alkalmaz gombot a kedvezmény érvényesítéséhez.
 • 5
  Töltse ki szállítási adatait, válassza ki a fizetési módot, majd kattintson a KÖVETKEZŐ gombra a megrendelés befejezéséhez.

Aktuális akciós kódok és akciók a STOCKX számára

🛍️ Kategória sportruházat
🔥 Összes ajánlat 5
🎇️ Kedvezmény kódok 5
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 15% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 15% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 13. július 2024.

A STOCKX legjobb kuponkódjai

STOCKX KÓD STOCKX AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
SXMISMAIL Élvezze a 15 USD-s promóciós kód rendelést 150 USD felett a STOCKX.com oldalon Július 1, 2025
SXCAPRSMS4 Promóciós kód a STOCKX.com oldalon: 10 USD kedvezményes rendelés 125 USD felett Június 29, 2025
EGG10 Promóciós kód a STOCKX.com oldalon: 10% 50 euró feletti kedvezményes rendelés Június 3, 2025
5FREESHIP Élvez 5% kuponkód + ingyenes szállítás a STOCKX.com oldalon May 21, 2025

Kuponok és ajánlatok a STOCKX-hez hasonló üzletekből

 • 1

Net-A-Porter.com promóciós kód: extra 15% kedvezmény

13. augusztus 2025. LÁSD KÓD BC15
 • 1

DRESINN.com 10% kuponkódja

Július 31, 2025 LÁSD KÓD LEVI
 • 5

TradeINN.com kuponkód: 5% kedvezmény

Július 31, 2025 LÁSD KÓD 7INN
 • 6

külön 10% promóciós kódra jogosult termékek az OFF–WHITE.com storewhide webhelyen

22. augusztus 2025. LÁSD KÓD MPVL
 • 6

FARFETCH.com promóciós kód: legfeljebb 10% kedvezmény

Július 31, 2025 LÁSD KÓD USFF

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Az A - Z információ Promo

https://www.ntos.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=548353
kedvezmény kód mert készlet x, https://gotartwork.com/Profile/amazon22-shop/162146/; Promo kód A Microsoft Office Mac Home Student 2011 hasznos lesz a lakásfelhasználóknak és a diákoknak a modell megvásárlásában...

Stockx Kedvezmény Kód & Stockx Promo Kód 2021. június | Akár 100 dollár kedvezmény

https://www.promocodesbox.com/stockx-discount-code/
és azonnali 50 USD kedvezményt kap 780AE4E0 – Get 40% Off On Your Order The Stockx promo kód nagyon kívánják a globális ügyfelek számára, akik esetleg nem férnek hozzá az eredeti termékekhez...

Stockx Promo Kód 2021 || Ingyenes szállítás || Kedvezmény Kód 80% KI – Kívánságkuponok 2021

https://wishcoupons.com/stockx-promo-code-2020-free-sgipping/
Stockx Promo Kód Meglévő felhasználóknak 2021 | Stockx Kedvezmény Kód Első vásárlás | Stockx Kupon Kód | Stockx Ingyenes kiszállítás 2021 | Stockx Legfőbb készlet x kedvezmény kód 2021 || kedvezmény kód A ...

Stockx Promo Kód 2019-es kuponkódok

https://9coupons.net/stockx-promo-code-2019-coupon-codes/
Kezdőlap Stockx Promo Kód A 2019-es kuponkódok listája a webhelyekről Stockx Promo Kód 2019-es kuponkódok StockX Kedvezmény kódok | 50 dollár kedvezmény 2021 augusztusában | Forbes Frissítve: 1 másodperce Kategória: Kuponok Promo...

$100 Stockx Kedvezmény Kód 2021 Reddit (0.28 másodperce frissítve) - Promo Kód Mert 2021

http://promocodefor2019.com/stockx-discount-code-2020-reddit/
StockX Promo Kód 2021, StocX kedvezmény Kód 2021 ingyenes szállítás, Stockx Ügyfélszolgálati e-mail StockX egy online piactér és ruházati viszonteladó, elsősorban cipőkkel. A detroiti székhelyű cég...

$250 Stockx Kedvezmény Kód # Ingyenes kiszállítás (2020. július) Reddit

http://wishpromocodefor.com/stockx-discount-code-free-shipping-2020.xhtml
2020 Stockx Kedvezmény Kód 2020: készlet x promo kód 2020, készlet x kedvezmény kód ingyenes szállítás 2020, készlet x kedvezmény kód 2020 Reddit. Stockx Promo Kód & Stockx Kedvezmény Kód 2020 ingyenes szállítás: - $...

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
Hitelkártya
Gift Card

Szállítási opciók

Futár
DHL / UPS
Normál szállítás

Kapcsolattartási lehetőségek

1045 Woodward Avenue Detroit, MI 48226
stockxdotcom
stockx.com

Stockx Bevezetés

A STOCKX.com egy online piactér, amely termékek széles választékát kínálja versenyképes áron. Rendszeresen kínálnak kedvezményeket és promóciókat vásárlóiknak, így ez vonzó lehetőség azok számára, akik pénzt szeretnének megtakarítani vásárlásaikon. Könnyen használható felülettel és biztonságos fizetési rendszerrel a Stock.com kényelmes és biztonságos vásárlási élményt biztosít minden felhasználója számára. Ezen kívül van egy külön ügyfélszolgálati csapatuk, amely a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre áll, és segít bármilyen kérdésben vagy probléma esetén. Akár ruhára, elektronikára, kiegészítőkre vagy bármilyen más termékre van szüksége, a STOCKX.com egy megbízható platform, amely nagyszerű ajánlatokat és kedvezményeket kínál.

Stockx szállítási és visszaküldési szabályzata

 • Szállítási határidő: A STOCKX rendelések szállítási ideje az Ön helyétől függően változik. A rendelések kiszállítása általában 5-7 munkanapon belül történik.
 • A szállítási költségek: A STOCKX megrendelések szállítási költségeit az Ön tartózkodási helye és a rendelés értéke alapján számítjuk ki.
 • Visszatérítési szabályok: A STOCKX nem fogad el visszaküldést vagy cserét. Azonban minden STOCKX-on történő vásárlásra vonatkozik a STOCKX vásárlói ígéret. Ez az ígéret garantálja, hogy minden vásárló eredeti, jó állapotú termékeket kap.
Stockx kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.