Általános szűrők

STOCKX kedvezménykód és kuponok április 2024

A STOCKX.com egy vásárlási oldal, amely kuponok és promóciók széles választékát kínálja felhasználóinak. Ezek a kedvezmények különböző kategóriákra vonatkoznak, mint például a divat, az elektronika, a ruházat,... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 2 szavazat
 • 2

Promóciós kód a STOCKX.com oldalon: 10% 50 euró feletti kedvezményes rendelés

Június 3, 2025 LÁSD KÓD GG10
 • 1

Élvez 5% coupon code+ free shipping at STOCKX.com

May 21, 2025 LÁSD KÓD SHIP
15%
 • 4

15% StockX kedvezmény kód ruházatra

December 31, 2024 LÁSD KÓD ON15
20%
 • 20

StockX promóciós kód: 20% kedvezmény

Június 8, 2024 LÁSD KÓD ER20

Lejárt kuponok

5%
 • 2

5% kedvezmény márciusban ezzel a StockX promóciós kóddal

Március 31, 2024 LÁSD KÓD SHIP
 • 21

10 dollár extra kedvezmény ezzel a kuponnal

December 31, 2023 LÁSD KÓD 2S23

Hol találok Stockx kedvezménykódokat

 • Kedvezménykódok megtalálhatók különböző promóciós kampányokban vagy különleges eseményeken.
 • Kedvezménykód megszerzéséhez javasoljuk, hogy kövesd a STOCKX weboldalát és közösségi média fiókjaikat, hogy naprakészek legyünk a legfrissebb ajánlatokkal.
 • Néha a STOCKX kedvezménykódokat küld e-mailben a regisztrált felhasználóknak.
 • Hűségprogramok. A STOCKX olyan hűségprogramot kínál, amely minden vásárlásért pontot ad a tagoknak. Ezeket a pontokat ezután kedvezménykódok vásárlására lehet felhasználni.
 • Kupon weboldalak. Számos webhely található, amelyek kedvezményes kódokat gyűjtenek különféle üzletekhez, beleértve a STOCKX-et is. STOCKX kedvezménykódokat találhat olyan webhelyeken, mint a RetailMeNot, Groupon és Honey.

Milyen típusú promóciós kódokat kínál a Stockx

 • Promóciós kódok a termékek eladási árából származó százalékos engedményekhez.
 • Iratkozzon fel a STOCKX hírlevélre. A STOCKX rendszeresen küld e-maileket kedvezménykódokkal és egyéb ajánlatokkal.
 • Promóciós kódok az ingyenes szállításhoz a rendelések kézbesítésekor.
 • Promóciós kódok fix árengedményekhez bizonyos termékkategóriákban.
 • Promóciós kódok az első rendelési kedvezményekhez.
 • Promóciós kódok bizonyos márkák termékeire vonatkozó kedvezményekhez.

Stockx kuponszabályok

 • A promóciós kódok csak bizonyos termékkategóriákhoz vagy eseményekhez használhatók fel. A promóciós kód használata előtt mindig érdemes ellenőrizni a feltételeket.
 • A promóciós kódok maximális értékűek lehetnek. Ez azt jelenti, hogy a kedvezmény egy bizonyos összegre korlátozható.
 • A promóciós kódoknak lejárati dátuma lehet. Fontos, hogy a promóciós kódot a lejárat előtt használd.

Aktuális Stockx promóciók és kuponok

 • 20% kedvezmény minden STOCKX termékre promóciós kóddal.
 • 200 USD feletti megrendelések esetén ingyenes szállítás.
 • 10% kedvezmény az első vásárlásnál a "FIRST10" promóciós kóddal.
 • Exkluzív ajánlatok STOCKX Gold tagoknak.
 • 15% kedvezmény a promóciós kóddal ellátott ruházati cikkekre.
 • 5% kedvezmény minden héten leadott rendelésből.
 • 25% kedvezmény a promóciós kóddal ellátott lábbelikre.
 • 10 USD bónusz az első vásárláskor promóciós kóddal.
 • 30% kedvezmény minden luxustermékre promóciós kóddal.
 • 15% kedvezmény a gyermek cikkekre promóciós kóddal.
StockX promóciós kód

A Stockx által kínált éves promóciós kampányok

A STOCKX éves promóciós kampányokat kínál, amelyek célja, hogy a legjobb megtakarításokat kínálják az ügyfeleknek. Ezeket a promóciós kampányokat gondosan úgy tervezték meg, hogy megfeleljenek az ügyfelek különféle igényeinek és preferenciáinak. A STOCKX minden évben izgalmas ajánlatokat és kedvezményeket mutat be a termékek széles választékára, beleértve a limitált kiadású sportcipőket és az exkluzív utcai ruházati cikkeket. Ezeknek az akcióknak nem csak az a célja, hogy ügyfeleiknek lehetőséget biztosítsanak arra, hogy kedvezményes áron vásárolják meg a kívánt termékeket, hanem jutalmazzák hűségüket és támogatásukat. Az éves promóciós kampányokban való részvétellel a vásárlók jelentős megtakarításokat és exkluzív ajánlatokat kaphatnak, amelyek még élvezetesebbé teszik vásárlási élményüket. Legyen szó sportcipő-rajongóról, utcai ruházatrajongóról vagy a luxuscikkek ismerőjéről, a STOCKX.com éves promóciós kampányait úgy alakítottuk ki, hogy az Ön egyedi preferenciáit szolgálják ki, és a lehető legjobb értéket nyújtsák. Figyelje tehát a közelgő promóciókat, és készüljön fel a stílus frissítésére a STOCKX segítségével.

STOCKX fekete péntek

A STOCKX részt vesz a Black Friday értékesítési eseményen. Ebben a kampányban a vásárlóknak lehetőségük nyílik a termékek széles skáláját kedvezményes áron vásárolni. A promócióban tornacipők, utcai ruházat, elektronikai cikkek stb. Emellett exkluzív ajánlatokat és promóciókat is kínálnak a vásárlási élmény fokozása érdekében. Meghívjuk ügyfeleinket, hogy látogassák meg a webhelyet, vagy töltsék le az alkalmazást, hogy kihasználják ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat.

STOCKX Cyber ​​Monday

A STOCKX örömmel jelenti be Cyber ​​Monday akciónkat. Ez a várva várt esemény lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy a termékek széles skáláját alacsonyabb áron vásárolják meg. A cipők, utcai ruhák, elektronikai cikkek változatos választékával és még több vásárló kivételes ajánlatokat találhat a népszerű márkákon. Ne hagyja ki ezt az exkluzív lehetőséget, hogy spóroljon kedvenc tételein.

STOCKX 11:11

November 11-én a STOCKX egy különleges akciót tart, amely a „STOCKX 11:11 Sale” néven ismert. Az esemény célja, hogy vásárlóinak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket kínáljon a termékek széles skálájára. Az értékesítés lábbeliket, utcai ruhákat, elektronikai cikkeket és kiegészítőket tartalmaz. A vásárlók jelentős árleszállítással élnek, akár ig 50% a kiválasztott tételeken. A kedvezményes árakon túl a STOCKX ingyenes kiszállítást is kínál minden, a rendezvény ideje alatt leadott rendelés esetén. Az akció 24 órán át tart, és az ügyfeleknek bőven van ideje böngészni és vásárolni.

STOCKX szezon akció

A STOCKX örömmel jelent be szezonális akciókat, ahol a vásárlók jelentős kedvezményeket élvezhetnek a termékek széles skálájából. Ez a kedvezmény tökéletes alkalom arra, hogy az áhított tárgyakat eredeti áruk töredékéért vásárolja meg. ig terjedő kedvezményekkel 50% az ügyfelek nagyszerű ajánlatokat találhatnak lábbelik, utcai ruházati cikkek, elektronikai cikkek és egyebek terén. A szezonális kedvezmények csak korlátozott ideig tartanak, ezért ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy felújítsa ruhatárát, vagy megtalálja a tökéletes ajándékot. Vásároljon most, és használja ki ezeket a hihetetlen megtakarításokat a STOCKX-nál.

STOCKX Valentin nap

A STOCKX örömmel jelent be egy különleges Valentin-napi kedvezményt. Február 1-től február 14-ig a vásárlók élvezhetik a 25% kedvezmény minden STOCKX platformon keresztül történő vásárlásra. Ez a kedvezmény minden termékre vonatkozik, beleértve a tornacipőket, utcai ruhákat, elektronikai cikkeket és gyűjteményeket. Az ajánlat igénybevételéhez egyszerűen adja meg a promóciós kódot fizetéskor. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a kedvezmény más akciókkal vagy kedvezménnyel nem vonható össze. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy spóroljon kedvenc termékein a STOCKX-on.

STOCKX Vissza az iskolába

A STOCKX örömmel jelenti be a Vissza az iskolába promóciót, amelynek célja, hogy segítse a diákokat és a szülőket a következő tanévre való felkészülésben. A korlátozott időtartamú esemény során az ügyfelek exkluzív kedvezményeket élvezhetnek a termékek széles skálájára, beleértve a cipőket, ruházati cikkeket, kiegészítőket és egyebeket. A különböző stílusú termékek széles választékával a diákok megtalálhatják a tökéletes tárgyakat személyes stílusuk kifejezéséhez, miközben betartják az iskolai öltözködési szabályokat. Az alacsony árakon túl a STOCKX biztonságos és átlátható piacteret kínál, amely biztosítja, hogy az ügyfelek minden alkalommal hiteles termékeket kapjanak. Legyen szó új tornacipőről tornaórára vagy stílusos hátizsákról könyvek számára, a STOCKX mindent tartalmaz, amire a diákoknak szüksége van ahhoz, hogy jól kezdjék a tanévet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy spóroljon, és magabiztosan vásároljon a STOCKX Vissza az iskolába akcióban. StockX kedvezmény kód

Gyakran Ismételt Kérdések a STOCKX-szal kapcsolatban

Kínál-e a STOCKX kedvezménykódokat?

Jelenleg 6 kedvezménykód és promóció létezik a STOCKX számára 2024 áprilisában, és a legjobb kupon ajánlatok 20% Kedvezmény

Melyek a STOCKX legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Hogyan kaphatom meg a STOCKX kódomat?

A STOCKX kód beszerzéséhez kövesse az alábbi lépéseket:
 • Jelentkezz be a fiókodba. STOCKX SZÁMLA.
 • Lépjen a fiókbeállításokhoz.
 • Keresse meg a „Promóciós kódok” vagy „Kedvezménykódok” részt.
 • Kattintson rá a STOCKX kód eléréséhez.
 • Írja le vagy másolja le a kódot későbbi használatra. Mostantól megvan a STOCKX kód, és felhasználhatja a következő vásárláskor.

Hány promóciós kódot használhat a STOCKX-on?

A STOCKX-on rendelésenként csak egy promóciós kódot használhat fel. A promóciós kódok rendelésenkénti egyre korlátozásával a STOCKX célja, hogy minden vásárló számára egyenlő esélyeket biztosítson a kedvezmények és promóciók igénybevételére.

Van-e születésnapi kedvezmény a STOCKX-nek?

Igen, a STOCKX születésnapi kedvezményt biztosít. Azok az ügyfelek, akik STOCKX fiókot regisztráltak, és megadták születésnapi adataikat, különleges születésnapi kedvezményre jogosultak. Ez a kedvezmény általában a vásárlás százaléka vagy egy fix dollárösszeg. A születésnapi kedvezmény igénybevételéhez az ügyfeleknek meg kell győződniük arról, hogy születési dátumuk helyesen szerepel a fiókadatok között, és felkérhetik őket személyazonosságuk igazolására. Fontos megjegyezni, hogy a születésnapi kedvezmény konkrét részletei és feltételei változhatnak, ezért javasoljuk, hogy a legfrissebb információkért tekintse meg a STOCKX weboldalát vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Hogyan szerezhetsz STOCKX promóciós kódokat?

Gyakori módszer a STOCKX hírleveleire vagy promóciós e-mailjeire való feliratkozás. Ezek az e-mailek gyakran tartalmaznak exkluzív promóciós kódokat, amelyek kedvezményekhez vagy különleges ajánlatokhoz használhatók fel. Ezenkívül a STOCKX promóciós kódokat kínálhat közösségi média csatornáin, például a Facebookon vagy a Twitteren. A promóciós kódok megszerzésének másik módja a hűségprogramokban vagy jutalomprogramokban való részvétel. Ezek a programok gyakran kínálnak a tagoknak hozzáférést exkluzív promóciós kódokhoz, hogy jutalmazzák hűségüket. Végül egyes webhelyek a promóciós kódokra specializálódtak, így a fogyasztók könnyebben megtalálhatják és felhasználhatják azokat.

Hol kaphatok érvényes STOCKX promóciós kódot?

Érvényes promóciós kódot kaphat a hivatalos STOCKX.com webhelyen. A STOCKX közvetlenül a webhelyén kínál promóciós kódokat, gyakran banner vagy pop-up hirdetés formájában. Ezen kívül feliratkozhatsz az üzlet hírlevelére, vagy követheted a közösségi oldalakat, mivel gyakran exkluzív promóciós kódokat osztanak meg feliratkozóikkal vagy követőikkel. Egy másik lehetőség a kuponkódok keresése a kuponoldalakon vagy a kedvezmények és ajánlatok megosztására szolgáló online fórumokon. Fontos megjegyezni, hogy a promóciós kódok meghatározott lejárati dátumokkal vagy feltételekkel rendelkezhetnek, ezért használatuk előtt tanácsos elolvasni az apró betűs részt.

Ingyenes szállítást kínál a STOCKX?

Igen, a STOCKX ingyenes szállítást biztosít. Amikor az ügyfelek vásárolnak egy terméket a STOCKX-től, ingyenes szállításra jogosultak az Egyesült Államokon belül. Ez a hazai és a nemzetközi ügyfelekre egyaránt vonatkozik. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nemzetközi megrendeléseknél további díjak vagy vámok is felmerülhetnek. A STOCKX arra törekszik, hogy ügyfelei számára kényelmes és költséghatékony szállítási élményt nyújtson.

StockX kedvezménykód hozzáadása

Válassz még ma egy StockX kupont oldalunkról, és használd fel így:

 • 1
  Tegye virtuális bevásárlókosarába az összes terméket a megfelelő méretekkel.
 • 2
  A következő oldalon jelentkezzen be StockX ügyfélfiókjába, vagy hozzon létre új ügyfélfiókot.
 • 3
  StockX ügyfélfiókjába történő bejelentkezés után láthatja a termékek árát és a "Kedvezménykód" szöveget. Kattintson a HOZZÁADÁS opcióra.
 • 4
  A megnyíló mezőbe írja be a StockX kupont, majd nyomja meg az Alkalmaz gombot a kedvezmény érvényesítéséhez.
 • 5
  Töltse ki szállítási adatait, válassza ki a fizetési módot, majd kattintson a KÖVETKEZŐ gombra a megrendelés befejezéséhez.

Aktuális akciós kódok és akciók a STOCKX számára

🛍️ Kategória sportruházat
🔥 Összes ajánlat 6
🎇️ Kedvezmény kódok 6
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 20% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 14. április 2024.

A STOCKX legjobb kuponkódjai

STOCKX KÓD STOCKX AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
Tojás10 Promóciós kód a STOCKX.com oldalon: 10% 50 euró feletti kedvezményes rendelés Június 3, 2025
5 INGYENESSÉG Élvez 5% coupon code+ free shipping at STOCKX.com May 21, 2025
DIVAT15 15% StockX kedvezmény kód ruházatra December 31, 2024
SUMMER20 StockX promóciós kód: 20% kedvezmény Június 8, 2024

Coupons and Offers from stores similar to STOCKX

 • 4

MANGO.com 30% 220 USD feletti kuponkód rendelés

May 15, 2025 LÁSD KÓD RA30
 • 1

LN-CC.com 10% kuponkódja

Június 5, 2025 LÁSD KÓD I-X2
 • 1

GANT.com 10% kuponkódja

May 3, 2025 LÁSD KÓD ks10
 • 1

Vesz 50% promóciós kód a PRETTYLITTLETHING.com oldalon

 • 2

külön 20% kuponkód a MatchesFashion.com oldalon

May 19, 2025 LÁSD KÓD RA20

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.