Általános szűrők

OFF---WHITE.com Kedvezménykód és kuponok június 2024

Promóciók, kuponkódok és OFF-WHITE kuponok állnak az ügyfelek rendelkezésére. Ezek az ajánlatok kedvezményeket és megtakarításokat biztosítanak a OFF-WHITE termékeken. A promóció használatával... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 1 szavazás
 • 8

Promóciós kód az OFF—WHITE.com oldalon: 10% kedvezmény a következő rendelésre

Június 24, 2025 LÁSD KÓD VCHG
 • 18

KI – WHITE.com promóciós kód: extra 10% kedvezmény

Június 11, 2025 LÁSD KÓD MPVL
 • 8

Vesz 10% kupon első rendelés az OFF—WHITE.com oldalon

 • 4

Off-White.com ajánlat: Újdonságok mindössze 110 dollártól

November 30, 2024 LÁSD AJÁNLATT
10%
November 29, 2024 LÁSD KÓD TRIC
20%
 • 57

20% kedvezmény ezzel a OFF-White kuponnal

May 25, 2025 LÁSD KÓD 3X20
15%
 • 22

15% OFF-White promóciós kód

Január 31, 2025 LÁSD KÓD FF12

Lejárt kuponok

10%
 • 28

OffWhite promóciós kód 2024 márciusára: megtakarítás 10%

Március 31, 2024 LÁSD KÓD MPVL

Hol találhat OFF-FEHÉR kedvezménykódokat

Nem csak ezen az oldalon találhat OFF-WHITE promóciós kódokat, hanem a hivatalos OFF-WHITE online áruház főoldalán is, hírlevélre feliratkozva, közösségi médiában stb. Az alábbiakban 8 módot találhat szerezzen promóciós kódokat a híres OFF-WHITE márka hivatalos online áruházához.

Itt találhat KIFEHÉR promóciós kódokat

 • Iratkozzon fel a OFF-WHITE hírlevélre. Az OFF-WHITE gyakran kínál exkluzív kedvezménykódokat a hírlevélre feliratkozóknak.
 • Kövesse az OFF-WHITE-ot a közösségi médiában. Az OFF-WHITE gyakran hirdet promóciókat és kedvezménykódokat a közösségi médiában, például az Instagramon és a Twitteren.
 • Látogassa meg a kuponos webhelyeket. Számos webhely kínál kedvezményes kódokat a OFF-WHITE termékekhez.
 • Használjon böngészőbővítményeket a kedvezménykódok megtalálásához. Számos böngészőbővítmény használható az OFF-WHITE termékek akciós kódjainak megtalálására.
 • Vegyen részt versenyeken és nyereményjátékokon. Az OFF-WHITE gyakran szervez versenyeket és nyereményjátékokat, amelyek díjakat kínálnak, beleértve a kedvezményes kódokat.
 • Tartsa szemmel a különleges alkalmakat. Az OFF-WHITE gyakran kínál akciókat és kedvezményes kódokat különleges alkalmakra, mint például a fekete péntek vagy a hálaadás. Legyél türelmes. OFF-FEHÉR akciók és kedvezménykódok nem mindig érhetők el. Fontos, hogy legyen türelmes, és rendszeresen ellenőrizze a legjobb ajánlatokat.
 • OFF-WHITE klubtagok kedvezményei: A OFF-WHITE klubtagok exkluzív kedvezményekhez, valamint egyéb előnyökhöz jutnak, mint például az ingyenes szállítás bizonyos összeg feletti rendelések esetén.
 • Töltse le a OFF-WHITE alkalmazást a legújabb akciókért és újdonságokért.
KIFEHÉR kupon

Milyen típusú promóciós kódokat kínál a OFF-WHITE

A klasszikus OFF-WHITE promóciós kódok mellett az ingyenes szállításhoz és a 10% kedvezmény az első rendelésnél, többféle promóciós kód és kedvezményes ajánlat létezik. Az alábbiakban összefoglalót készítettünk ezekről, hogy tudja, mit keressen, és mi illik az OFF-WHITE-től származó online megrendeléséhez.

Mindenféle TÖRKEFEHÉR promóciós kód és kedvezményes ajánlat

 • Százalékos kedvezmény: Ez a kódtípus bizonyos százalékos kedvezményt biztosít a rendelés teljes árából. Például a 10% kedvezmény kóddal csökkentené a rendelés teljes árát 10%.
 • Fix kedvezmény: Ez a kódtípus fix összegű kedvezményt biztosít a rendelés teljes árából. Például egy 50 dolláros kedvezménykód 50 dollárral csökkenti a rendelés teljes árát.
 • Ingyenes szállítás: Ez a kódtípus ingyenes szállítást biztosít a rendelésedhez.
 • Kedvezmény a kiválasztott termékekre: Ez a kódtípus kedvezményt biztosít bizonyos termékekre. Például a 20% kedvezmény kód a kiválasztott termékekre csak bizonyos termékek árát csökkentené az üzletben.
 • Kedvezmény új ügyfeleknek: Ez a kódtípus csak új ügyfelek számára érhető el. Például a 15% Az új ügyfelek kedvezményes kódja csökkentené az új vásárló első megrendelésének teljes árát.
 • Kedvezmény hírlevélre feliratkozóknak: Ez a kódtípus csak a KIFEHÉR hírlevélre feliratkozóknak érhető el.
 • Különleges alkalmakra vonatkozó kedvezmény: Ez a kódtípus csak különleges alkalmakra, például fekete péntekre vagy karácsonyra érhető el.
KIFEHÉR Kedvezménykód

KIFEHÉR Kedvezménykód használati szabályok

OFF-WHITE kedvezménykód használata előtt jó ismerni a betartandó szabályokat, hogy biztosan megkapja a kód leírásából elvárt kedvezményt. A OFF-WHITE használati szabályok listáját szerkesztőségünk készítette, és az alábbiakban mutatjuk be.

Tudja meg most, melyek a OFF-WHITE promóciós kód használatának szabályai

 • Ellenőrizze a feltételeket: a kupon felhasználása előtt fontos, hogy ellenőrizze annak feltételeit.
 • A kód helyes megadása: A kedvezménykód megadásakor ügyeljen a helyes beírásra. Ha rossz kódot ír be, nem fog működni.
 • A kupon érvényessége: Nem minden kedvezménykupon érvényes örökké. Egyes kuponok érvényességi ideje korlátozott, ezért a kupon felhasználása előtt feltétlenül ellenőrizze a lejárati dátumot.
 • Kombináció más ajánlatokkal: Egyes kedvezménykuponok kombinálhatók más ajánlatokkal, például ingyenes szállítással vagy további kedvezményekkel a kiválasztott termékekre. Fontos azonban, hogy ellenőrizze a kupon feltételeit, hogy összevonható-e más ajánlatokkal.
 • Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal: Ha problémái vannak a kedvezményes kupon használatával, segítségért forduljon az OFF-WHITE ügyfélszolgálathoz.
TÖKFEHÉR Promóciós kód

Aktuális SZÜKFEHÉR promóciók és kuponok

Szeretné tudni, mik a legújabb OFF-WHITE akciók és kedvezménykódok? Lépjen be a dedikált OFF-WHITE webáruház oldalunkra, hogy naprakész legyen a megjelent akciókkal és kedvezménykódokkal kapcsolatban. A dolgod megkönnyítése érdekében tanulmányozhatod az alábbi listát, és megtudhatod, melyik OFF-FEHÉR ajánlatot vagy kuponkódot válassz.

Legújabb OFF-WHITE promóciók és kedvezménykódok

 • 15% kedvezmény új vásárlóknak: Ez a kedvezménykód azokra az új vásárlókra érvényes, akik első rendelésüket a OFF-WHITE oldalon adják le. A kód ÚJ15.
 • 10% kedvezmény a kiválasztott termékekre: Ez a kedvezménykód a kiválasztott OFF-WHITE termékekre érvényes. A kód OFF10.
 • Ingyenes szállítás 250 USD feletti rendelés esetén: Ez a kedvezménykód ingyenes kiszállítást biztosít 250 USD feletti rendelések esetén. Kód nem szükséges.
 • 20% kedvezmény lábbeli termékeire: Ez a kedvezménykód a OFF-WHITE lábbelitermékekre érvényes. A kód: SHOE20.
 • 25% kedvezmény téli ruházati termékeire: Ez a kedvezménykód a OFF-WHITE téli ruházati termékekre érvényes. A kód WINTER25.
 • 30% kedvezmény kiegészítő termékeire: Ez a kedvezménykód a OFF-WHITE kiegészítő termékekre érvényes. A kód ACCESS30.
 • Szezonális kedvezmények: Az OFF-WHITE legfeljebb 50% télen, nyáron, újévben és az iskolakezdésben.
 • Diákkedvezmények: Diákok kaphatnak a 10% kedvezmény minden vásárlásra. A kedvezmény igénybevételéhez hallgatónak kell regisztrálnia az OFF-WHITE weboldalon.
 • OFF-WHITE klubtagok kedvezményei: Az OFF-WHITE klubtagok exkluzív kedvezményekhez, valamint egyéb előnyökhöz férnek hozzá, mint például az ingyenes szállítás bizonyos összeg feletti rendelések esetén.
 • 50% akciós termékeiből kedvezmény: Ez a kedvezménykód az akciós OFF-WHITE termékeire érvényes. Kód nem szükséges.
KIFEHÉR utalványkód

A OFF-WHITE által kínált éves promóciós kampányok

KIFEHÉR karácsonyi kedvezmények

Az OFF-WHITE karácsonyi akciós akciója remek lehetőség a márka termékeinek megtakarítására. A kampány ideje alatt a OFF-WHITE legfeljebb 35% válogatott termékekről, beleértve a ruházatot, lábbelit, kiegészítőket és életmódcikkeket. Az OFF-WHITE karácsonyi akciós akciója általában november végén indul és karácsony napján ér véget. A OFF-WHITE karácsonyi kedvezményeinek igénybevételéhez nem kell kedvezménykódot megadnia. A kedvezmények automatikusan érvényesülnek a fizetéskor.

OFF-WHITE Black Friday kedvezmények

Az OFF-WHITE Black Friday akciós kampánya a márka egyik legnépszerűbb promóciós kampánya. A kampány során az OFF-WHITE akár 55%-os kedvezményt is kínál bizonyos termékekre. A Black Friday akciós kampány az OFF-WHITE-nál általában péntek reggel indul. Ebben az időszakban számos OFF-WHITE termékre találhat kedvezményt, többek között: Ruházat: kabátok, kabátok, kabátok, nadrágok, ingek, blúzok, szoknyák, ruhák stb. Lábbeli: tornacipők, tornacipők, hétköznapi cipők, alkalmi cipők , stb Kiegészítők: táskák, pénztárcák, övek, napszemüvegek, sapkák stb. Életmód cikkek: órák, ékszerek, testápolási termékek stb.

OFF-WHITE Cyber ​​Monday kedvezmények

Az OFF-WHITE Cyber ​​Monday kampánya a Black Friday kampány folytatása, amely további kedvezményeket kínál a már leárazott termékekre. A kampány ideje alatt a OFF-WHITE legfeljebb 60% termékválasztékon. A Cyber ​​Monday kampány az OFF-WHITE-nél általában hétfő reggel kezdődik. Ebben az időszakban számos OFF-WHITE termékre találhat kedvezményt, többek között: Ruházat: kabátok, kabátok, kabátok, nadrágok, ingek, blúzok, szoknyák, ruhák stb. Lábbeli: tornacipők, tornacipők, hétköznapi cipők, alkalmi cipők , stb Kiegészítők: kézitáskák, pénztárcák, övek, napszemüvegek, sapkák stb. Életmód cikkek: órák, ékszerek, testápolási termékek stb.

OFF-WHITE Téli kedvezmény

Az OFF-WHITE téli kampánya egy éves promóciós kampány, amely a téli szezonban zajlik. A kampány ideje alatt a OFF-WHITE legfeljebb 50% termékválasztékon. Az OFF-WHITE téli kampánya általában decemberben kezdődik és januárban ér véget. Ebben az időszakban számos OFF-WHITE termékre találhat kedvezményt, többek között: Téli ruházat: kabátok, kabátok, kabátok, nadrágok, ingek, blúzok, szoknyák, ruhák stb. Téli lábbelik: tornacipők, tornacipők, mindennapi cipők, alkalmi cipők, stb Téli kiegészítők: táskák, pénztárcák, övek, napszemüvegek, sapkák stb.. Életmód cikkek: órák, ékszerek, testápolási termékek stb.

OFF-WHITE nyári kedvezmények

Az OFF-WHITE nyári kampánya egy éves promóciós kampány, amely a nyári szezonban zajlik. A kampány ideje alatt a OFF-WHITE legfeljebb 50% termékválasztékon. Az OFF-WHITE nyári kampánya általában júniusban kezdődik és augusztusban ér véget. Ebben az időszakban számos OFF-WHITE termékre találhat kedvezményt, többek között: Nyári ruházat: pólók, blúzok, szoknyák, ruhák, rövidnadrágok, fürdőruhák stb. Nyári lábbelik: szandálok, papucsok, tornacipők stb. Nyári kiegészítők: sapkák, napszemüvegek, táskák stb.. Életmód cikkek: órák, ékszerek, testápolási termékek stb.

KIFEHÉR újévi kedvezmények

Az OFF-WHITE újévi akciós akciója remek lehetőség arra, hogy pénzt takarítson meg a márka termékein. A kampány ideje alatt a OFF-WHITE legfeljebb 50% termékválasztékon. Az OFF-WHITE újévi akciós akciója általában december 20. körül kezdődik és január 20. körül ér véget. Ebben az időszakban számos OFF-WHITE termékre találhat kedvezményt, többek között: Ruházat: kabátok, kabátok, kabátok, nadrágok, ingek, blúzok , szoknyák, ruhák, stb Lábbeli: tornacipő, tornacipő, hétköznapi cipő, alkalmi cipő, stb Kiegészítők: táskák, pénztárcák, övek, napszemüvegek, sapkák stb.. Életmód cikkek: órák, ékszerek, testápolási termékek stb.

KIFEHÉR Vissza az iskolába kedvezmények

Az OFF-WHITE Vissza az iskolába promóciós kampánya nagyszerű lehetőség arra, hogy pénzt takarítson meg a márka termékein. A kampány ideje alatt az OFF-WHITE legfeljebb 50% válogatott termékekről, beleértve a ruházatot, lábbelit, kiegészítőket és életmódcikkeket. Az OFF-WHITE Back-to-School kedvezményes akciója általában augusztusban indul és szeptemberben ér véget.

KIFEHÉR Valentin-napi kedvezmények

Az OFF-WHITE Valentin-napi promóciós kampánya remek lehetőség arra, hogy kedvezményes áron találja meg a OFF-WHITE termékeket. A kampány ideje alatt az OFF-WHITE legfeljebb 50% termékválasztékon. A OFF-WHITE Valentin-napi akciós akciója általában februárban kezdődik és márciusban ér véget. Ebben az időszakban számos OFF-WHITE termékre találhat kedvezményt, többek között: Ruházat: pólók, blúzok, szoknyák, ruhák, nadrágok, kabátok stb. Lábbeli: tornacipők, tornacipők, hétköznapi cipők, alkalmi cipők stb. Kiegészítők: kézitáskák, pénztárcák, övek, napszemüvegek, sapkák stb.. Életmód cikkek: órák, ékszerek, testápolási termékek stb. KIFEHÉR kuponkódok

Gyakran Ismételt Kérdések az OFF---WHITE.com webhelyről

Az OFF---WHITE.com kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 8 kedvezménykód és promóció létezik az OFF---WHITE.com oldalon 2024 júniusában, és a legjobb kupon ajánlatok 30% Kedvezmény.

Melyek az OFF---WHITE.com legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

A OFF-WHITE kedvezménykódok minden termékre érvényesek?

Nem, a OFF-WHITE kedvezménykódok nem érvényesek minden termékre. Általánosságban elmondható, hogy az akciós kódok bizonyos termékekre érvényesek, ezért használat előtt érdemes ellenőrizni a kód feltételeit.

Használhatok több OFF-WHITE kedvezménykódot egyszerre?

Általánosságban elmondható, hogy egyszerre több OFF-FEHÉR kedvezménykódot nem használhat fel. Néhány kedvezménykód azonban kombinálható más ajánlatokkal, például ingyenes szállítással.

Mi történik, ha a OFF-WHITE kedvezménykód nem működik?

Ha a OFF-WHITE kedvezménykód nem működik, néhány dolgot kipróbálhat: Ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a kódot. Győződjön meg arról, hogy a kód érvényes a megvásárolni kívánt termékekre. Győződjön meg arról, hogy a kód nem járt le. Segítségért forduljon az OFF-WHITE ügyfélszolgálatához.

Hogyan tudok naprakész lenni a legújabb OFF-WHITE kedvezménykódokkal?

Íme néhány módja annak, hogy naprakész maradjon a legújabb OFF-WHITE kedvezménykódokkal kapcsolatban: Iratkozzon fel a OFF-WHITE hírlevélre. Kövesse az OFF-WHITE-ot a közösségi médiában. Látogassa meg a kuponos webhelyeket.

Hogyan használhatom fel a OFF-WHITE kedvezménykódot?

OFF-WHITE kedvezménykód használatához kövesse az alábbi egyszerű lépéseket: Tedd kosaradba a megvásárolni kívánt termékeket. Kattintson a „Kupon kód” gombra a kosár oldalának tetején. Adja meg a kedvezmény kódját, majd kattintson az "Alkalmaz" gombra. A kedvezmény összege automatikusan a rendelés végösszegére vonatkozik.

OFF-WHITE.com kuponkód hozzáadása

Az OFF-WHITE.com designer divatüzletben az árak egy kicsit alacsonyabbak lesznek kupon felhasználásával. A következőképpen használhatja most az OFF-WHITE.com promóciós kódját:

 • 1
  Válassza ki, hogy az OFF-WHITE.com márka mely termékeit szeretné megvásárolni a hivatalos áruházból, és tegye őket a kosarába.
 • 2
  Kattintson a jobb felső sarokban található kosár szimbólumra, majd kattintson a BIZTONSÁGOS KIFIZETÉS gombra.
 • 3
  Folytassa VENDÉGként, jelentkezzen be OFF-WHITE.com ügyfélfiókjába (ha már van), vagy hozzon létre új ügyfélfiókot.
 • 4
  A jobb oldalon a kiválasztott termékek listája alatt a "Promóciós kód" szöveg látható.
 • 5
  Írja meg az OFF-WHITE.com kupont, és kattintson a fekete KÜLDÉS gombra a kedvezmény megtekintéséhez.
 • 6
  Töltse ki szállítási adatait, válassza ki a szállítási módot, válassza ki a fizetési módot, és fejezze be rendelését az OFF-WHITE.com oldalon. Ha minden lépést helyesen követ, kevesebbet fog fizetni az OFF-WHITE.com promóciós kód kedvezménnyel.

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok az OFF---WHITE.com webhelyen

🛍️ Kategória Luxus divat
🔥 Összes ajánlat 8
🎇️ Kedvezmény kódok 6
📌 Ajánlatok 2
➡️ A legjobb kupon 30% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 30% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 17 június 2024

A legjobb kuponkódok az OFF---WHITE.com webhelyhez

OFF---WHITE.com KÓD OFF---WHITE.com AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
OWMAY30 OFF-FEHÉR promóciós kuponkód az SS24 Collectionhez: mentse 30% Június 29, 2024
9QVCHG Promóciós kód az OFF—WHITE.com oldalon: 10% kedvezmény a következő rendelésre Június 24, 2025
3FMPVL KI – WHITE.com promóciós kód: extra 10% kedvezmény Június 11, 2025
N/A Vesz 10% kupon első rendelés az OFF—WHITE.com oldalon N / A

Kuponok és ajánlatok az OFF---WHITE.com-hoz hasonló üzletekből

 • 1

MonnierParis.com 20% kuponkód az egész webhelyen

15. augusztus 2025. LÁSD KÓD SHIV
 • 1

Kuponkód a HBX.com oldalon: 20% kedvezmény válasszon tételeket

Július 25, 2025 LÁSD KÓD RA20
 • 3

Fogadj extra 10% kuponkód a PaulSmith.com oldalon

Július 18, 2025 LÁSD KÓD ME10
 • 1

Armani.com 10% promóciós kód az egész üzletben

Július 10, 2025 LÁSD KÓD ve10
 • 4

Promóciós kód a 24S.com oldalon: 15% kedvezményes rendelés az alkalmazásban

Június 27, 2025 LÁSD KÓD 5APP

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
Hitelkártya
Gift Card

Szállítási opciók

Futár
DHL / UPS
Normál szállítás

Kapcsolattartási lehetőségek

10 boulevard de Grenelle 75015 Párizs, Franciaország
@24Hivatalos
24S_official
24soffiel
www.24s.com/

24s Bevezetés

A 24S egy online divatüzlet, amely ruházati cikkek, lábbelik és kiegészítők széles választékát árulja a világ több mint 300 luxusmárkájától. A 24S márkák közé tartozik a Celine, Chloe, Louis Vuitton, Dior, Fendi, Max Mara, Jacquemus, Loewe, Alexander McQueen, Dolce Gabbana. A 24S számos promóciót és kedvezményt kínál ügyfeleinek. A 24S számos előnyt is kínál klubtagjai számára. A klubtagok 100 euró feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást kapnak, exkluzív akciókat és egyéb előnyöket kapnak. A 24S nagyszerű választás azok számára, akik luxusdivat széles választékát keresik versenyképes áron. Az üzlet számos promóciót és kedvezményt kínál, hogy segítsen a vásárlóknak pénzt megtakarítani. Legyen naprakész a hírlevelekkel: Iratkozzon fel a 24S.com hírlevelére, hogy rendszeresen értesüljön a legújabb akciókról, exkluzív ajánlatokról és kedvezményes kódokról. Legyen az első, aki értesül a közelgő értékesítésekről és különleges eseményekről.

24S kézbesítési szabályzat

A normál szállítás egy bizonyos összeg feletti rendelés esetén ingyenes. Ezen összeg alatti rendelések esetén kis szállítási költséget számítunk fel. A normál szállítás általában 3-5 munkanapot vesz igénybe. Felár ellenében gyorsított kiszállítás is lehetséges. Az expressz rendelések általában 24 órán belül megérkeznek. A 24S világszerte több mint 100 országba kínál kiszállítást. Ha meg szeretné tudni, hogy a 24S szállít-e az Ön országába, kérjük, tekintse meg a 24S webhelyét.

24S visszaküldési szabályzat

A 24S nagyvonalú visszaküldési politikát kínál ügyfeleinek, amely lehetővé teszi számukra, hogy a vásárlástól számított 30 napon belül ingyenesen visszaküldjék a termékeket. Ez a szabályzat minden termékre vonatkozik, kivéve bizonyos tételeket, amelyek kifejezetten ki vannak zárva a visszaküldési szabályzatból. 24S kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.