Általános szűrők

ASOS kedvezménykód és kuponok június 2024

Az ASOS számos kupont, promóciós kódot és promóciót kínál, amelyek segítségével az ügyfelek pénzt takaríthatnak meg az ASOS.com oldalon történő online vásárlás során. Ezek tartalmazhatnak kedvezményeket ruhákra, cipőkre,... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás
 • 23

Kupon az ASOS.com oldalon: ig 30% kedvezmény válasszon tételeket

 • 21

Kuponkód az ASOS.com oldalon: extra 30% akciós termékek első rendelése

Június 13, 2025 LÁSD KÓD ASOS
 • 62

ASOS.com ig 20% kuponkódja

May 9, 2025 LÁSD KÓD EEDY
 • 14

Fogadj extra 30% promóciós kód az ASOS.com első rendelési akciós termékeinél

Június 14, 2025 LÁSD KÓD EEDY
10%
 • 10

Csak új ügyfeleknek. Használja ezt az ASOS promóciós kódot a mentéshez 10%

31. augusztus 2024. LÁSD KÓD IEND
20%
 • 52

ASOS promóciós kód az alkalmazás felhasználóinak: 10% extra kedvezmény

Június 30, 2024 LÁSD KÓD IAPP
10%
 • 12

ASOS promóciós kód új ügyfelek számára: mentse 10%

Lejárt kuponok

30%
 • 32

külön 10% kedvezmény ezzel az ASOS promóciós kóddal a kiválasztott termékekre

Január 31, 2024 LÁSD KÓD IEND

Hol találhat ASOS kedvezménykódokat

Először is ASOS promóciós kódokat találhat itt, ezen az ASOS promóciós ajánlatoknak és kedvezményes kuponoknak szentelt oldalon, de ASOS promóciós kódokat is kaphat a hírlevélre való feliratkozással (20% kedvezményes kupon új vásárlóknak), és természetesen vannak más módok is az ASOS promóciós kódok megszerzésére. Ezeket a módszereket az alábbi sorok ismertetik.

Tudja meg most, hol találhat érvényes ASOS promóciós kódokat

 • ASOS webhely: Az ASOS a kuponoknak és promócióknak szentelt részt kínál a honlapján. Ez a rész rendszeresen frissül új kedvezménykódokkal.
 • ASOS promóciós e-mailek: Az ASOS rendszeres promóciós e-maileket küld exkluzív kuponokkal és promóciókkal. Az ASOS promóciós e-mailekre való feliratkozáshoz regisztrálnia kell egy ASOS-fiókot.
 • Kuponokat és promóciókat kínáló webhelyek: Számos webhely kínál kuponokat és promóciókat különféle üzletekhez, beleértve az ASOS-t is. Ezek a weboldalak rendszeresen frissülnek új kedvezménykódokkal.
 • Közösségi hálózatok: Az ASOS számos közösségi hálózaton aktív, köztük a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon. Az ASOS gyakran tesz közzé kedvezménykódokat ezeken a közösségi platformokon.
 • Online fórumok és csoportok: Számos online fórum és csoport foglalkozik az ASOS-szal. Ezek a fórumok és csoportok gyakran jó információforrást jelentenek az ASOS kedvezménykódokkal kapcsolatban.
 • Kuponalkalmazások: Számos kuponalkalmazás létezik, amelyek segítségével kedvezményes kódokat találhat számos üzlethez, beleértve az ASOS-t is.
 • Hűségprogramok: Az ASOS egy ASOS Insider nevű hűségprogramot kínál. Az ASOS Insider tagjai számos előnyhöz férhetnek hozzá, beleértve az exkluzív kedvezményeket.
ASOS promóciós kód

Milyen típusú kedvezménykódokat kínál az ASOS

Az ASOS divatárusítók számára többféle kedvezménykód létezik, beleértve az ASOS promóciós kódot az új ügyfelek számára, az ASOS promóciós kódot hírlevél-előfizetéshez, az ASOS promóciós kódot a meglévő ügyfelek számára vagy az ASOS promóciós kódot az ingyenes szállításhoz. Az alábbiakban a most elérhető ASOS promóciós kódok típusainak leírása található.

Minden típusú ASOS promóciós kód

 • Termékkedvezmények: Az ASOS gyakran kínál kedvezményeket termékeire, általában 10%, 20% vagy 50%. Ezek a kedvezmények minden termékre, vagy egy adott termékkategóriára vonatkoztathatók.
 • Kedvezmények új ügyfeleknek: Az ASOS gyakran kínál a 15% kedvezmény az első rendelésből új ügyfeleknek.
 • Diákkedvezmények: ASOS ajánlatok a 10% diákoknak kedvezmény. A kedvezmény igénybevételéhez regisztrálnia kell egy ASOS-fiókot, és fel kell töltenie diákigazolványának másolatát.
 • ASOS Insider kedvezmények: Az ASOS számos előnyt kínál az ASOS Insider tagok számára, beleértve az exkluzív kedvezményekhez és a bevezetés előtti promóciókhoz való hozzáférést.
 • Alkalmi kedvezmények: Az ASOS gyakran kínál kedvezményeket különleges alkalmakra, például fekete péntekre, kiberhétfőre, karácsonyra vagy húsvétra.
ASOS kedvezménykód

ASOS promóciós kód használati szabályok

Általában az ASOS promóciós kód használata egyszerű: másolja ki a kódot a webhelyről, és illessze be az ASOS áruház bevásárlókosarában lévő megfelelő mezőbe. Gyakran azonban nem kaphatja meg a kedvezményt, mert nem tartja be a kuponkód felhasználási szabályait. Az alábbiakban ismertetjük az ASOS kupon használatának szabályait:

Az ASOS-kupon használatának szabályai

 • A kuponkódot a kosár „Kupon kód” mezőjében kell megadni.
 • A kuponkódnak érvényesnek és nem lejártnak kell lennie.
 • A kuponkód bizonyos korlátozásokat tartalmazhat, például: Csak bizonyos termékekre vagy termékkategóriákra érvényes. Csak meghatározott értékű rendelésekre érvényes. Csak új ügyfelekre vagy ASOS Insider tagokra érvényes.
 • Ha a kuponkód nem működik, próbálja meg újra megadni.
 • Ha a kuponkód továbbra sem működik, forduljon az ASOS ügyfélszolgálatához.
ASOS promóciós kód

Aktuális ASOS promóciók és kedvezménykuponok

Az ASOS aktuális promóciós ajánlatai és kedvezménykódjai magukban foglalják az ASOS-t 15% kedvezménykupon új vásárlásokhoz, az ASOS kupon mobilalkalmazás-felhasználóknak, amely extrával jár 30% kedvezmény és az ASOS ingyenes szállítási kupon. Az alábbiakban összefoglaltuk az ASOS divatkereskedőnél elérhető legújabb promóciós ajánlatok és kedvezménykódok listáját.

Legújabb ASOS promóciós ajánlatok és kedvezménykódok

 • 15% kedvezmény új ügyfeleknek: minden ASOS fiókot regisztráló új ügyfél kap a 15% kedvezmény az első rendelésből.
 • 30% mobilalkalmazás kedvezmény.
 • 10% diákkedvezmény: tanulók kaphatnak a 10% kedvezmény minden ASOS termékre. A kedvezmény igénybevételéhez ASOS fiókot kell regisztrálnia, és fel kell töltenie diákigazolványának másolatát.
 • 20% kedvezmény a kiválasztott termékekre: ASOS rendszeresen kínál 20% kedvezmények a kiválasztott termékekre. Ezek a kedvezmények megtalálhatók az ASOS honlapján vagy promóciós e-mailekben.
 • Ingyenes szállítás 55 € feletti rendelés esetén: Az ASOS ingyenes szállítást biztosít 55 € feletti rendelések esetén.
 • Ingyenes visszaküldés: Az ASOS minden termékre ingyenes visszaküldést biztosít.
 • ASOS Outlet: nagyszerű márkák akár 70% ki.
ASOS kuponkód

Az ASOS által kínált éves promóciós kampányok

Az ASOS ünnepi vásárlási promóciós kampánya

Ez a kampány novemberben indul és decemberig tart, és exkluzív ajánlatokat és akciókat kínál az ünnepi ajándékvásárláshoz. Ne hagyja ki ezeket az exkluzív kedvezményeket, és kezdjen el vásárolni az ASOS-nál most.

ASOS "Újév" promóciós kampány

Az ASOS, a népszerű online divatárusító újévi kedvezményeket kínál. Ez a korlátozott ideig tartó kedvezmény lehetőséget kínál ügyfeleinknek, hogy kedvezményes áron élvezhessék ruházati cikkek és kiegészítők széles választékát. Akár stílusos ruhákat, divatos lábbeliket vagy divatos kiegészítőket keres, az ASOS mindent megtalál. Használja ki ezt a kedvezményt, hogy megfizethető áron frissítse ruhatárát a legújabb divattrendekkel.

Nagy téli kedvezmény az ASOS-tól

Az ASOS éves téli kedvezményt kínál, amely általában néhány hétig tart. A kedvezmények tól 20% nak nek 60%, a terméktől függően.

ASOS "tavaszi kedvezmény" promóciós kampány

Ez a kampány márciusban és áprilisban tart. Az ASOS éves tavaszi kedvezményt kínál, amely általában néhány hétig tart. A kedvezmények tól 20% nak nek 50%, a terméktől függően.

ASOS "Nyári Kiárusítás" Promóciós Kampány

Ez a kampány júniusban indul, és kedvezményeket kínál a nyári ruhákra, szabadtéri felszerelésekre és az ünnepi kellékekre.

ASOS "Black Friday" ajánlatok

A Black Friday egy vásárlási ünnep, amelyre november második péntekén kerül sor. Az ASOS hagyományosan legfeljebb 70% termékek széles választékából a Black Friday alkalmából.

ASOS akciós kampány híres márkákon

Az ASOS rendszeresen kínál kedvezményeket olyan vezető márkák termékeire, mint a Topshop, Adidas és Nike.

ASOS akciós kollekciók

Az ASOS rendszeresen kínál kedvezményeket akár 70% korábbi kollekciókból.

ASOS kedvezmények a legújabb termékekre

Az ASOS rendszeresen kínál kedvezményeket a közelmúltban megjelent termékekre. Felhívjuk figyelmét, hogy a kedvezmények tételenként és elérhetőségenként változhatnak. Boldog vásárlás!

ASOS "Cyber ​​Monday" ajánlatok

Az ASOS minden évben kínál Cyber ​​Monday kedvezményeket. Ez az éves rendezvény lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy kedvezményes áron vásároljanak termékeket. A kedvezmények a termékek széles skálájára vonatkoznak, beleértve a ruházatot, kiegészítőket és lábbeliket. Az ügyfelek jelentős megtakarításokat élvezhetnek a népszerű márkák és stílusok esetében. Javasoljuk, hogy látogassa meg az ASOS webhelyét, hogy kihasználja ezeket a korlátozott ideig tartó ajánlatokat.

ASOS „Vissza az iskolába” kampány

Ez a kampány augusztusban és szeptemberben zajlik, és a diákokat és a szülőket célozza meg különleges kedvezményekkel az iskolaszerek és ruházati cikkek árából. ASOS promóciós kód

Gyakran Ismételt Kérdések az ASOS-szal kapcsolatban

Kínál az ASOS kedvezménykódokat?

Jelenleg 8 kedvezménykód és promóció létezik az ASOS számára 2024 júniusában, és a legjobb kupon ajánlatok 20% Kedvezmény.

Melyek az ASOS legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Hol találok ASOS kedvezménykódokat?

Az ASOS kedvezménykódokat az alábbi helyeken találod:
 • ASOS webhely: Az ASOS a kuponoknak és promócióknak szentelt részt kínál a honlapján. Ez a rész rendszeresen frissül új kedvezménykódokkal.
 • ASOS promóciós e-mailek: Az ASOS rendszeres promóciós e-maileket küld exkluzív kuponokkal és promóciókkal. Az ASOS promóciós e-mailekre való feliratkozáshoz regisztrálnia kell egy ASOS-fiókot.
 • Kuponokat és promóciókat kínáló webhelyek: Számos webhely kínál kuponokat és promóciókat különféle üzletekhez, beleértve az ASOS-t is. Ezek a weboldalak rendszeresen frissülnek új kedvezménykódokkal.
 • Közösségi hálózatok: Az ASOS számos közösségi hálózaton aktív, köztük a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon. Az ASOS gyakran tesz közzé kedvezménykódokat ezeken a közösségi platformokon.
 • Online fórumok és csoportok: Számos online fórum és csoport foglalkozik az ASOS-szal. Ezek a fórumok gyakran jó információforrást jelentenek az ASOS kedvezménykódokkal kapcsolatban.
 • Kuponalkalmazások: Számos kuponalkalmazás létezik, amelyek segítségével kedvezményes kódokat találhat számos üzlethez, beleértve az ASOS-t is.
 • Hűségprogramok: Az ASOS egy ASOS Insider nevű hűségprogramot kínál. Az ASOS-tagok számos előnyhöz férhetnek hozzá, beleértve az exkluzív kedvezményeket.

Mit vásárolhatok ASOS kedvezménykóddal?

Az ASOS akciós kódok bármely termék vásárlására felhasználhatók az ASOS weboldalán. Néhány kedvezménykód azonban bizonyos korlátozásokat tartalmazhat, például:
 • Csak bizonyos termékekre vagy termékkategóriákra érvényes.
 • Csak bizonyos értékű megrendelésekre érvényes.
 • Csak új ügyfelekre vagy ASOS-tagokra érvényes.

Mi van, ha a kedvezménykódom nem működik?

Ha a kedvezményes kód nem működik, néhány dolgot kipróbálhat:
 • Ellenőrizze, hogy a kuponkód helyesen van-e írva.
 • Ellenőrizze, hogy a kuponkód érvényes-e a megvásárolni kívánt termékekre.
 • Ellenőrizze, hogy a kuponkód nem tartalmaz-e bizonyos korlátozásokat, például egy bizonyos rendelési értéket vagy termékkategóriát.

Meddig érvényes az ASOS kedvezménykód?

Az ASOS kedvezménykódoknak lejárati dátuma van. A lejárati dátum mindig a kuponkódon van feltüntetve. Ha a kedvezményes kód lejárt, azt már nem használhatja fel.

ASOS promóciós kód hozzáadása

Az ASOS online divatkereskedő az egyik vezető divatüzlet, amely további kedvezményeket kínál a promóciós kódokat használó vásárlóknak. A következőképpen használhatja fel az erről az oldalról kiválasztott ASOS kupont:

 • 1
  Válassza ki az összes megvásárolni kívánt ASOS-terméket, válassza ki a kívánt méretet, és kattintson a HOZZÁADÁS A TASÁKHOZ gombra.
 • 2
  Miután kiválasztotta mindazt, amit most vásárolni szeretne az ASOS áruházból, kattintson a TÁSKA MEGTEKINTÉSE gombra, hogy újra megnézze, mit választott.
 • 3
  Ha minden rendben van, és nem szeretne mást hozzáadni, kattintson a KIEGÉSZÍTÉS gombra.
 • 4
  A következő oldalon jelentkezzen be ASOS ügyfélfiókjába, vagy válasszon új ügyfélfiók létrehozásáról.
 • 5
  A CECKOUT oldalon kattintson a „PROMÓCIÓS/HALLGATÓI KÓD VAGY UTALVÁNYOK” szövegre.
 • 6
  Írja be az ASOS kupont a "PROMO / DIÁK KÓD" mezőbe, majd kattintson a fekete KÓD ALKALMAZÁSA gombra. Végezze el megrendelését, amint megkapta a kedvezményt.

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok az ASOS számára

🛍️ Kategória Divat
🔥 Összes ajánlat 8
🎇️ Kedvezmény kódok 7
📌 Ajánlatok 1
➡️ A legjobb kupon 20% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 10% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 17 június 2024

A legjobb kuponkódok az ASOS számára

ASOS KÓD ASOS AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
N/A Kupon az ASOS.com oldalon: ig 30% kedvezmény válasszon tételeket N / A
GOASOS Kuponkód az ASOS.com oldalon: extra 30% akciós termékek első rendelése Június 13, 2025
SPEEDY ASOS.com ig 20% kuponkódja May 9, 2025
SPEEDY Fogadj extra 30% promóciós kód az ASOS.com első rendelési akciós termékeinél Június 14, 2025

Kuponok és ajánlatok az ASOS-hoz hasonló üzletekből

 • 4

Selfridges.com 30% promóciós kód válasszon cipőt

Július 31, 2025 LÁSD KÓD ES30
 • 3

Bershka.com 10% kuponkódja

Július 16, 2025 LÁSD KÓD SFQ8
 • 1

BODEN.com 30% promóciós kód kiválasztása stílusok

Július 23, 2025 LÁSD KÓD T4V3
 • 3

Vesz 5% promóciós kód a BALTINI.com üzletében

Július 25, 2025 LÁSD KÓD NXBJ
 • 2

FOOTSHOP.com 10% promóciós kód

Július 31, 2025 LÁSD KÓD ERIA

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

ASOS Promo Kód & Kedvezmény Kód február 2024

https://www.groupon.com/coupons/asos
Ray-Ban Sam's Club Sephora The Home Depot UdemyView All ASOS Promo Kód & Kedvezmény Kód 2024 februári kedvezmény Kód Kupon Kód 25% Ki - ASOS Promo Kódok Korlátozott ideig spóroljon még többet, ha...

ASOS Promo Kód: Pontszám 15% le az első rendelésből – csak új ügyfelek

https://www.bargainmoose.ca/coupons/asos.com
beleértve a magasabb tartományi adókat, illetékeket és adminisztrációs díjakat, amelyek az egyesült államokbeli ügyfeleket nem terhelik. An ASOS promo kód mert 15% off kizárólag a kanadai vásárlók számára biztosított, hogy fedezze a szállításkor felmerülő további díjakat. Van...

ASOS Promo Kód - Hozd 50% le

https://www.couponbox.com/coupons/asos
kód's szerződési feltételek Mit kell tudnom a saját ASOS promo kód? Más kódokhoz képest ASOS promo a kódokhoz nincsenek extra követelmények, és meglehetősen könnyen beválthatók...

Ezt alkalmazza ASOS kedvezmény kód mert 15% le a rendeléséről

https://discountcode.metro.co.uk/asos
szakértőink által Top ajánlat Legjobb ajánlat Élvezze 15% ennek hozzáadásával csökkentheti az első rendelést ASOS promo kód Ellenőrzött ASOS egy másik lapon nyílik meg Felfed Kód ​ Lejár: 10 20% ki be...

Mit tegyek, ha az én ASOS promo kód nem működik?

https://www.voucherbox.co.uk/vouchers/asos?ref=styleboxlp
ASOS kedvezmény kód. Csinál ASOS diákkedvezményt nyújtani? Szerencsére igen. A hallgatók kaphatnak a ASOS promo kód val vel 10% ki a regisztrációkor Van-e születésnapi kedvezmény Igen. Megkaphatod 10% ki...

Asos promo kód külön- 20% minden eladásból

https://shopspring.kr/2021/01/11/asos-promo-code-extra-20-off-all-sale/
Főoldal » Kupon » Asos promo kód külön- 20% off all sale CouponAsos ExpiredAsos promo kód külön- 20% 바로가기 GIMMESALE MentveEltávolítva Asos...
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.