Általános szűrők

SAMSUNG Kedvezménykód és kuponok június 2024

A SAMSUNG különféle akciókat és kedvezményes kuponokat kínál ügyfeleinek. Ezek az ajánlatok megtakarítási lehetőséget kínálnak a SAMSUNG termékek széles skáláján, beleértve az okostelefonokat,... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás
 • 82

Promóciós kód a SAMSUNG.com oldalon: 10% kedvezmény válasszon tételeket

May 31, 2025 LÁSD KÓD TV10
 • 37

SAMSUNG.com akár 45%-os akciós akciós termékek

 • 36

SAMSUNG.com akció: ig 30% diákkedvezmény

40%
 • 50

SAMSUNG kedvezménykód: spórolj 40% kiválasztott szolgáltatásokon

31. augusztus 2024. LÁSD KÓD 8ff4
20%
 • 85

20% SAMSUNG promóciós kód

Január 31, 2025 LÁSD KÓD wi87
5%
 • 63

SAMSUNG promóciós kód: get 5% kedvezmény a kiválasztott termékekre

31. augusztus 2024. LÁSD KÓD a8q2

Lejárt kuponok

40%
 • 17

Legjobb SAMSUNG kuponkód márciusban: ig 40% kedvezmény a kiválasztott készülékekre

Március 31, 2024 LÁSD KÓD 8ff4
45%
 • 14

Ünnepi ajánlatok a SAMSUNGnál: akár 45% kedvezmény

Január 15, 2024 LÁSD AJÁNLATT

Hol találhat SAMSUNG Kedvezménykódokat

Azt gondolhatnánk, hogy SAMSUNG kupont csak a promóciós kódokkal foglalkozó internetes portálokon lehet beszerezni, de ez nem egészen így van. A SAMSUNG kupont többféleképpen is beszerezheti, melyet itt bemutatunk, hogy több esélye legyen extra kedvezményhez jutni a hivatalos SAMSUNG webáruházból leadott rendeléséből.

Tudja meg most, hol találhat SAMSUNG promóciós kódokat

 • Kövesse a SAMSUNG webhelyét és a SAMSUNG közösségi hálózatait. A SAMSUNG általában a honlapján és a közösségi médiában hirdet kedvezményeket.
 • Iratkozzon fel a SAMSUNG hírlevélre. A SAMSUNG hírlevél exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket küld Önnek.
 • Látogassa meg a kuponos webhelyeket. A kuponos webhelyek, például a mi webhelyünk, gyakran kínálnak kedvezményes kódokat a SAMSUNG termékekhez.
 • Kövesse a SAMSUNG influencereket. A SAMSUNG influencerek tájékoztathatják Önt a kedvezményekről és az exkluzív ajánlatokról.
 • Vegyen részt a SAMSUNG versenyeken és nyereményjátékokon. A SAMSUNG gyakran szervez versenyeket és nyereményjátékokat, amelyeken nyereményeket kínálnak, beleértve a SAMSUNG termékeket és kedvezményes kódokat.
 • Igényeljen SAMSUNG hitelkártyát. A SAMSUNG hitelkártyák gyakran kínálnak előnyöket, például pénzvisszatérítést és kedvezményeket a SAMSUNG termékekre.
 • Lépjen kapcsolatba a SAMSUNG ügyfélszolgálatával. A SAMSUNG ügyfélszolgálata tájékoztatást nyújt az aktuális kedvezményekről és ajánlatokról.
 • Legyen rugalmas a vásárlás időpontját illetően. A SAMSUNG gyakran kínál kedvezményeket az év bizonyos időszakaiban, például a Black Friday, a Cyber ​​Monday vagy a téli ünnepek idején.
SAMSUNG promóciós kód

Milyen típusú promóciós kódokat kínál a SAMSUNG webáruház

Ahhoz, hogy extra kedvezményt kapjon a hivatalos áruházból a mai napon a SAMSUNG rendelésre, promóciós kódot (vagy más néven kedvezményes kupont) kell használnia. Különféle típusú promóciós kódok léteznek, ezért a következő sorokban bemutatjuk a most elérhető SAMSUNG promóciós kódok összes típusát.

Különféle típusú SAMSUNG promóciós kódok állnak rendelkezésre

 • Százalékos kedvezmények: A százalékos kedvezmények a SAMSUNG által kínált promóciós kódok leggyakoribb típusai. A megadott százalékos összeg alapján kedvezményt adnak a termék árából. Például egy promóciós kód a 10% A kedvezmény a termék árát csökkenti 10%.
 • Fix kedvezmények: A fix kedvezmények a SAMSUNG által kínált promóciós kódok egy másik típusa. A megadott fix érték alapján kedvezményt adnak a termék árából. Például egy 100 dolláros fix kedvezménnyel rendelkező promóciós kód 100 dollárral csökkenti a termék árát.
 • Ingyenes termékek: Egyes kuponkódok ingyenes termékeket kínálnak, ha másik terméket vásárol. Például egy promóciós kód ingyenes tévét kínálhat, amikor okostelefont vásárol.
 • Ingyenes szállítás: Egyes kuponkódok ingyenes kiszállítást kínálnak termék vásárlásakor. Ez nagyszerű lehetőség lehet, ha pénzt szeretne megtakarítani a szállítási költségeken.
 • Cashback: Egyes promóciós kódok pénzvisszatérítést kínálnak egy termék megvásárlásakor. A készpénzvisszafizetés egy pénzösszeg, amelyet a vásárlás után visszakap.
 • Termékjóváírások: Egyes promóciós kódok termékjóváírást kínálnak termékvásárláskor. A termékjóváírások más SAMSUNG termékek vásárlására is felhasználhatók.
 • Hozzáférés exkluzív eseményekhez: Egyes promóciós kódok hozzáférést biztosítanak exkluzív eseményekhez, például termékbemutatókhoz vagy szórakoztató eseményekhez. Ez nagyszerű módja lehet a legújabb SAMSUNG termékek és szolgáltatások megismerésének.
SAMSUNG Kedvezménykód

SAMSUNG Kedvezménykód használati szabályok

Előfordulhat, hogy nem kapja meg a választott SAMSUNG kuponleírásban ígért kedvezményt ezen az oldalon vagy a hasonló SAMSUNG promóciós kódoldalakon, mert sok felhasználó nem tartja be a felhasználási szabályokat. Ezért az alábbiakban összeállítottunk egy 5 szabályt tartalmazó listát, amelyeket be kell tartani, ha SAMSUNG kupont szeretne használni.

A SAMSUNG kupon használatának összes szabálya

 • A SAMSUNG promóciós kupon segítségével kedvezményt kaphat a SAMSUNG termékekre.
 • A SAMSUNG promóciós kupon megtalálható a SAMSUNG honlapján, a SAMSUNG hírlevélben vagy a kuponok weboldalain.
 • A SAMSUNG promóciós kupon felhasználásához a fizetési folyamat során be kell írnia a „Kedvezménykód” mezőbe.
 • A SAMSUNG promóciós kupon korlátozott ideig érvényes, vagy korlátozott ideig használható.
 • A SAMSUNG promóciós kupon csak bizonyos termékekre vagy termékkategóriákra érvényes.
SAMSUNG kuponkód

Aktuális SAMSUNG promóciók és kedvezménykuponok

A SAMSUNG promóciós kód használatával válthat közöttük 10% és a 30% kedvezmény, az elérhető akciós ajánlat és a felhasznált SAMSUNG akciós kupon függvényében. Az alábbiakban megtalálja a legújabb SAMSUNG promóciós kuponok listáját, hogy naprakész legyen, milyen kedvezményeket kaphat a mai rendeléseiből.

Legújabb SAMSUNG promóciós kódok és kedvezményes ajánlatok

 • 10% kedvezmény minden SAMSUNG okostelefonra.
 • Ingyenes szállítás az összes 50 megrendelés felett.
 • Vegyél egy SAMSUNG táblagépet 50% le a másodikról.
 • 20% kedvezmény a SAMSUNG okosórákra.
 • SAMSUNG Galaxy S21 vásárlása esetén ingyenes vezeték nélküli töltőt kap.
 • 30% kedvezmény minden SAMSUNG tartozékra.
 • Vásároljon SAMSUNG TV-t és kap egy ingyenes hangsávot.
 • 15% kedvezmény a SAMSUNG laptopokra.
 • Cserélje le régi SAMSUNG készülékét, és kapjon akár 500 USD kedvezményt egy új készülékre.
 • Exkluzív online ajánlat: vásároljon SAMSUNG hűtőszekrényt, és kapjon ingyenes kiterjesztett garanciát.
SAMSUNG promóciós kód

A SAMSUNG által kínált éves promóciós kampányok

SAMSUNG Trade-in program

Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy régi készülékeiket hitelre váltsák új SAMSUNG termék vásárlására.

SAMSUNG csomag ajánlat

A SAMSUNG speciális csomagajánlatokat kínál, ahol az ügyfelek még többet spórolhatnak több termék együttes vásárlásával.

SAMSUNG diákkedvezmény

Akciós árakat kínál a diákoknak, így a SAMSUNG termékeit megfizethetőbbé teszi a fiatalok számára.

SAMSUNG ajánlási program

Exkluzív kedvezményekkel és előnyökkel jutalmazza azokat az ügyfeleket, akik barátaikat és családtagjaikat a SAMSUNG.com webhelyre utalják.

SAMSUNG Szezonális értékesítés

Korlátozott idejű ajánlatokat és kedvezményeket kínál a népszerű SAMSUNG termékekre az év bizonyos időszakaiban.

SAMSUNG ingyenes szállítási akció

Biztosítja, hogy az ügyfelek külön szállítási költség nélkül megkapják SAMSUNG termékeiket.

SAMSUNG kiterjesztett garanciaprogram

Lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy meghosszabbítsák SAMSUNG termékeik garanciális idejét, ami extra nyugalmat biztosít.

SAMSUNG karácsonyi kedvezmények

A SAMSUNG kedvezményeket kínál a karácsonyi akcióban különféle termékekre. A kedvezmények elérhetőek lesznek a SAMSUNG hivatalos honlapján, valamint egyes kiskereskedelmi üzletekben. Az okostelefonok, táblagépek, okosórák és egyéb elektronikai eszközök jelentős árcsökkentésére számíthatnak a vásárlók.

SAMSUNG Black Friday és Cyber ​​Monday ajánlatok

A Black Friday és Cyber ​​Monday akciók remek lehetőséget kínálnak a vásárlóknak arra, hogy frissítsék SAMSUNG készülékeiket, vagy kedvezményes áron vásároljanak újakat. Javasoljuk, hogy a vásárlók tájékozódjanak a SAMSUNG webhelyéről, vagy keresse fel a legközelebbi kiskereskedelmi üzletet a kedvezmények és az elérhető termékek pontos részleteiért. A kedvezmények csak korlátozott ideig érvényesek, ezért arra biztatjuk a vásárlókat, hogy még érvényességükben vegyék igénybe az ajánlatokat. SAMSUNG kupon

Gyakran Ismételt Kérdések a SAMSUNG-szal kapcsolatban

Kínál a SAMSUNG kedvezménykódokat?

Jelenleg 6 kedvezménykód és promóció érhető el a SAMSUNG számára 2024 júniusában, valamint a legjobb kupon ajánlatok 5% Kedvezmény.

Melyek a SAMSUNG legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Mik azok a SAMSUNG kedvezménykódok?

A SAMSUNG akciós kódok egyfajta kupon, amellyel a SAMSUNG termékekre lehet kedvezményt kapni. A kedvezménykódok általában betűkből és számokból állnak, és a fizetési folyamat során be kell írni a Kedvezménykód mezőbe.

Hol találok SAMSUNG kedvezménykódokat?

A SAMSUNG kedvezménykódok több helyen is megtalálhatók, többek között: a SAMSUNG honlapján. SAMSUNG közösségi média. SAMSUNG hírlevél. Kupon weboldalak.

Hogyan használhatom fel a SAMSUNG kedvezménykódot?

A SAMSUNG kedvezménykód használatához kövesse az alábbi lépéseket: Tegye a megvásárolni kívánt termékeket a kosárba. Kattintson a "Pénztár" gombra. Írja be a kedvezmény kódját a "Kedvezmény kód" mezőbe. Kattintson az "Alkalmaz" gombra.

Milyen típusú kedvezményeket kínálnak a SAMSUNG kedvezménykódok?

A SAMSUNG kedvezménykódok számos kedvezményt kínálhatnak, többek között: Százalékos kedvezmények. Fix kedvezmények. Ingyenes termékek.

Mik a SAMSUNG kedvezményes kódok feltételei?

A SAMSUNG kedvezménykódok feltételei kódonként változhatnak. A kedvezménykódok általában korlátozott ideig érvényesek, és csak bizonyos termékekhez vagy termékkategóriákhoz használhatók fel.

Mit tehetek, ha a SAMSUNG kedvezménykód nem működik?

Ha egy SAMSUNG kedvezményes kód nem működik, próbálkozzon a következővel: Ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a kódot. Ellenőrizze, hogy a kód még mindig érvényes-e. Ellenőrizze, hogy a kód használható-e a megvásárolni kívánt termékekhez.

SAMSUNG promóciós kód hozzáadása

Ha elektronikai cikkeket szeretne vásárolni a hivatalos SAMSUNG online áruházból, ne felejtsen el egy promóciós kódot használni a kínált kedvezmény igénybevételéhez. Íme 5 egyszerű lépés a SAMSUNG promóciós kód használatához:

 • 1
  Válassza ki, hogy most melyik SAMSUNG terméket szeretné megvásárolni, és miután kiválasztotta a hozzá kapcsolódó opciókat, kattintson a KOSÁRBA TESZÉSRE (jobb felső sarokban található kék gomb).
 • 2
  A következő oldalon válassza ki a rendeléséhez kapcsolódó HOZZÁADÁST, vagy kattintson a kék gombra a "Kiegészítők kihagyása" alatt.
 • 3
  Kövesse a Bevásárlókosár oldalt: nézze meg, hogy mely termékeket választotta, és a jobb felső sarokban egy „Adja meg a promóciós kódot” feliratú dobozt.
 • 4
  Írja be a SAMSUNG kupont ebbe a mezőbe, majd kattintson az APPLY szövegre, hogy megnézze, milyen kedvezményt kínál.
 • 5
  Miután megkapta a kedvezményt, kattintson a másik gombra, amelyen a Checkout, vagy a PayPal feliratú gombra, hogy még ma befejezze SAMSUNG megrendelését.

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok a SAMSUNG számára

🛍️ Kategória Csúcstechnológia
🔥 Összes ajánlat 6
🎇️ Kedvezmény kódok 4
📌 Ajánlatok 2
➡️ A legjobb kupon 40% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 40% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 17 június 2024

A legjobb kuponkódok a SAMSUNG számára

SAMSUNG KÓD SAMSUNG AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
BIGTV10 Promóciós kód a SAMSUNG.com oldalon: 10% kedvezmény válasszon tételeket May 31, 2025
N/A SAMSUNG.com akár 45%-os akciós akciós termékek N / A
N/A SAMSUNG.com akció: ig 30% diákkedvezmény N / A
ref-gf8ff4 SAMSUNG kedvezménykód: spórolj 40% kiválasztott szolgáltatásokon 31. augusztus 2024.

Kuponok és ajánlatok a SAMSUNG-hoz hasonló üzletekből

 • 2

Tenorshare.com 10% promóciós kód az egész webhelyen

Július 24, 2025 LÁSD KÓD 28A8
 • 2

COREL.com 15% promóciós kód

Július 24, 2025 LÁSD KÓD IL15
 • 144

Szerezd meg még ma 30% extra kedvezmény ezzel a TEMU kuponkóddal

Június 20, 2024 LÁSD KÓD 1589
 • 1

Banggod.com promóciós kód: legfeljebb 10% kedvezmény az egész oldalon

Július 22, 2025 LÁSD KÓD ALL8

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.