Általános szűrők

eBay kedvezménykód és kuponok lehet 2024

Társvállalatok közzététele: Ha rákattint a különböző kereskedőkre mutató hivatkozásokra ezen az oldalon, és vásárol, ez azt eredményezheti, hogy ez a webhely jutalékot kap. Társprogramok... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.1 - 2 szavazat
 • 31

Az eBay.com 8%-os kuponkód a tételek kiválasztásához

May 5, 2025 LÁSD KÓD YLE8
 • 23

Vegye át az 5 USD promóciós kódot az eBay.com webhelyen az első rendelés során

May 20, 2025 LÁSD KÓD OME5
15%
 • 29

eBay promóciós kód a kiválasztott termékekhez: mentés 15%

Június 30, 2024 LÁSD KÓD be15
$5
 • 28

5 USD értékű eBay promóciós kód új felhasználóknak

29. szeptember 2024. LÁSD KÓD FIVE
10%
 • 10

eBay promóciós kód: 10% kedvezmény luxusórákra

November 30, 2024 LÁSD KÓD ST10
10%
 • 15

10% eBay kedvezménykód a kiválasztott márkákhoz

Február 23, 2025 LÁSD KÓD IDAY
10%
 • 10

eBay kupon: 10% kedvezmény a luxusmárkákra

Március 30, 2025 LÁSD KÓD ST10

Hol találhatók az eBay promóciós kódjai

Mivel ezen az oldalon nem mindig találja meg a legújabb eBay promóciós kódokat, így találhat más online forrásokból származó eBay kuponokat.

Most megtudhatja, hogyan szerezheti be a legújabb eBay-kuponokat

 • eBay hírlevél: Az eBay időszakonként kedvezménykódokat tartalmazó hírleveleket küld előfizetőinek.
 • eBay kezdőlap: Az eBay kezdőlapján a felhasználók rendszeresen megjelenített kedvezménykódokat találhatnak.
 • Különleges ajánlatok oldala: Az eBay-nek van egy speciális ajánlatokkal foglalkozó oldala, ahol a felhasználók különféle termékkategóriákhoz találhatnak kedvezménykódokat.
 • Az eBay közösségi média platformjai: az eBay gyakran tesz közzé kedvezménykódokat közösségi média platformjain, például a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon.
 • eBay blog: Az eBay hivatalos blogján a felhasználók olyan cikkeket és bejegyzéseket találhatnak, amelyek különböző termékek kedvezménykódjait tartalmazzák.
 • Kuponoldalak: Vannak kuponokra és kedvezménykódokra szakosodott webhelyek, ahol a felhasználók az eBay-hez is találhatnak kedvezményes kódokat.
 • Online fórumok és közösségek: A felhasználók a vásárlással és a pénzmegtakarítással foglalkozó online fórumokon és közösségeken keresztül találhatnak kedvezményes kódokat az eBay-hez.
eBay promóciós kód

Az eBay kedvezménykódok típusai

Az eBay általános kuponokat és kuponokat kínál bizonyos termékekre, bizonyos eladókra vagy bizonyos ügyfelekre, a vásárló termékétől függően.

Minden típusú eBay kupon

 • Kedvezmény kódok az új termékekhez. Ezek a kódok kedvezményeket kínálnak az eBay platformon értékesített új termékekhez.
 • Kedvezménykódok használt termékekhez: Ezek a kódok kedvezményeket kínálnak az eBay-en értékesített használt termékekre.
 • Kategóriaspecifikus kedvezménykódok: Ezek a kódok bizonyos termékkategóriákra, például elektronikai cikkekre, ruházati cikkekre vagy autós kiegészítőkre kínálnak kedvezményeket.
 • Kedvezménykódok új felhasználóknak: Ezek a kódok kedvezményeket kínálnak azoknak az új felhasználóknak, akik először vásárolnak az eBay-en.
 • Kedvezménykódok meglévő felhasználók számára: Ezek a kódok kedvezményeket kínálnak azoknak a meglévő felhasználóknak, akik az eBay-en vásárolnak.
 • Kedvezménykódok nagy értékű vásárlásokhoz: Ezek a kódok kedvezményeket kínálnak nagy értékű vásárlások esetén, mint például készülékek vagy ékszerek.
 • Kedvezménykódok alacsony értékű vásárlásokhoz: Ezek a kódok kedvezményeket kínálnak alacsony értékű vásárlások esetén, például telefontartozékok vagy játékok esetén.
 • Kedvezménykódok különleges időszaki vásárlásokhoz: Ezek a kódok kedvezményeket kínálnak a különleges időszakokban, például fekete pénteken vagy karácsonykor történő vásárlásokhoz.
eBay kuponkód

Az eBay-kupon használatának szabályai a kedvezmény igénybevételéhez

Kipróbáltad az eBay kupont, de nem működött? Valószínűleg nem követte vagy nem tudta, milyen szabályok vonatkoznak a kupon felhasználására.

Az eBay kedvezménykód használatának szabályai

 • Az eBay kuponkódok további kedvezményekhez használhatók az online vásárlásokhoz.
 • Ezeket a kódokat az eBay kínálja, és megtalálhatók a webhelyükön vagy partnereiken keresztül.
 • A kupon felhasználásához a kívánt termékeket a kosárba kell helyeznie, és be kell írnia a kódot a megfelelő mezőbe fizetéskor.
 • A kuponok bizonyos termékekre vagy termékkategóriákra érvényesek, a feltételek és feltételek változhatnak.
 • Fontos, hogy ellenőrizze a kedvezményes kupon lejárati idejét, és tartsa be a felhasználási korlátozásokat.
 • Egyes kuponok csak egyszer, míg mások többször is felhasználhatók a lejárati dátumig.
 • Ügyeljen arra, hogy helyesen adja meg a kuponkódot, hogy megkapja a kívánt kedvezményt.
 • Ha bármilyen problémába ütközik, vagy kérdése van az eBay kedvezménykódok használatával kapcsolatban, forduljon az ügyfélszolgálathoz.
eBay kedvezmény kód

Aktuális eBay promóciós ajánlatok és kuponok

Ezen az oldalon a legfrissebb eBay promóciós kódokat és kedvezményes ajánlatokat tesszük közzé, hogy mindig tisztában legyen azzal, milyen kedvezményeket kaphat használatuk során.

Legújabb eBay promóciós kódok és kedvezményes ajánlatok

 • 20% kedvezmény minden elektronikai termékre.
 • Ingyenes kiszállítás minden 50 USD feletti rendelés esetén.
 • Az "eBaySALE" promóciós kód további lehetőséget kínál 10% kedvezmény a ruházati cikkekre.
 • Vásároljon egy terméket, a másodikat pedig féláron kapja meg.
 • 30% kedvezmény minden otthoni és kerti termékre.
 • Az "eBayDEALS" promóciós kód a 15% kedvezmény a gyermek termékekre.
 • Gyors 2 napos szállítás bármilyen megrendelés esetén.
 • 25% kedvezmény minden szépségápolási és testápolási termékre.
 • Az "eBaySAVINGS" promóciós kód további lehetőséget kínál 5% kedvezmény bármilyen megrendelés esetén.
eBay utalványkód

Az eBay éves promóciós kampányai

eBay Black Friday kedvezmények

Az eBay egyik legnépszerűbb akciós kampánya a Black Friday akció. Minden év novemberében megrendezésre kerülő kampány jelentős kedvezményeket kínál számos termékre, beleértve az elektronikai, divat-, háztartási cikkeket és egyebeket. A vásárlók kihasználhatják ezeket az ajánlatokat, hogy nagyszerű akciókat találjanak, és pénzt takarítsanak meg az ünnepi szezonban.

eBay tavaszi árengedmények

Egy másik figyelemre méltó kampány a tavaszi akció, amely márciusban zajlik. Ez idő alatt az eBay kedvezményeket kínál a szezonális termékekre, például kertészeti termékekre, kerti bútorokra és tavaszi divatokra. Ez a kampány kiváló alkalom arra, hogy a vásárlók felkészüljenek az előttünk álló melegebb hónapokra, és olcsóbban frissítsék gardróbjukat vagy kültéri tereiket.

eBay Valentin-napi kedvezmények

Örömmel jelentjük be, hogy az eBay különleges Valentin-napi kedvezményeket kínál. Megbecsülésük jeléül exkluzív ajánlatokat kínálnak a termékek széles skálájára. Akár romantikus ajándékokat, divatkiegészítőket vagy lakberendezési tárgyakat keres, az eBay mindent megtalál. Használja ki ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat, és lepje meg szeretteit átgondolt ajándékokkal. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megünnepelje a szerelmet és pénzt takarítson meg. Látogassa meg az oldalt most, hogy fedezze fel az akciós termékeket, és vásároljon.

eBay Anyák napi kedvezmények

Anyák napján az eBay különleges kedvezményeket kínál az anyák ünneplésére és tiszteletére. Ez a korlátozott időtartamú promóció a termékek széles skáláját tartalmazza, a divat- és szépségápolási cikkektől az elektronikai cikkekig és készülékekig. Az ügyfelek jelentős megtakarításokat élvezhetnek népszerű márkák és exkluzív ajánlatok esetén. Akár átgondolt ajándékot keres édesanyjának, akár saját magát kényezteti, az eBay anyák napi kedvezményei lehetőséget adnak arra, hogy nagyszerű ajánlatokat találjon, és még különlegesebbé tegye a napot. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy kifejezze elismerését és pénzt takarítson meg egyszerre. Vásároljon most, és használja ki ezeket az exkluzív eBay-ajánlatokat.

Az eBay "Vissza az iskolába" promóciós kampánya

Az eBay minden évben iskolai kedvezményeket kínál. Ezek a kedvezmények a termékek széles skálájára érvényesek, beleértve az elektronikai cikkeket, a ruházatot és az iskolai felszereléseket. Az ügyfelek akár 60% kiválasztott tételeken. Ezenkívül az eBay ingyenes kiszállítást kínál minden Vissza az iskolába vásárláshoz. Ez egy nagyszerű lehetőség a diákok és a szülők számára, hogy pénzt takarítsanak meg, miközben vásárolnak a következő tanévre. A kedvezmények korlátozott ideig vehetőek igénybe, ezért javasoljuk, hogy minél előbb éljen velük.

eBay Cyber ​​Monday promóciós kampány

Az eBay jelenleg kedvezményeket kínál a kiberhétfőre. Ez az éves online vásárlási esemény lehetőséget kínál vásárlóinak, hogy kedvezményes áron vásároljanak termékeket. Kedvezmények sokféle termékre érvényesek, beleértve az elektronikai cikkeket, a divatot, a háztartási cikkeket és egyebeket. A vásárlók jelentős megtakarításokra számíthatnak a népszerű márkák és termékek esetében. Javasoljuk, hogy látogassa meg az eBay webhelyét, ahol megtekintheti a különböző ajánlatokat, és kihasználhatja ezeket a korlátozott ideig tartó ajánlatokat. Boldog vásárlás!

eBay karácsonyi kedvezmények

Az eBay éves karácsonyi kedvezményeket kínál. Ezek a kedvezmények a termékek széles skálájára érvényesek, így ideális alkalom ajándékok vagy személyes tárgyak vásárlására. A kedvezmények mind az új, mind a használt termékekre vonatkoznak, így minden költségvetéshez van valami. Az ügyfelek akár megtakarításra is számíthatnak 50% a kiválasztott termékekre, egyes termékekre további kedvezmények is vonatkoznak. Az értékesítés olyan népszerű kategóriákat foglal magában, mint az elektronika, a divat, az otthon és a kert, valamint a játékok. Plusz az eBay ingyenes kiszállítást kínál számos termékhez, tovább növelve ezeknek a kedvezményeknek az értékét. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és használja ki az eBay karácsonyi ajánlatait.

eBay promóciós kód

Gyakran Ismételt Kérdések az eBay-ről

Kínál az eBay kedvezménykódokat?

Jelenleg 7 kedvezménykód és promóció működik az eBay-en 2024 májusában, és a legjobb kupon ajánlatok 15% Kedvezmény.

Mi a célja az eBay kedvezménykódoknak?

Az eBay kedvezménykódokat az eBay platformon történő vásárlások árengedményeinek biztosítására használják. Alkalmazhatók az oldalon elérhető különféle termékekre és szolgáltatásokra.

Hogyan kaphatok eBay kedvezményes kódot?

Számos módja van az eBay kedvezményes kód megszerzésének. Egyes kódok beszerezhetők az eBay marketingkampányai során, másokat egyéni eladók kínálhatnak, vagy elérhetőek lehetnek kuponoldalakon és kedvezményes platformokon.

Hogyan használhatom az eBay kedvezménykódot?

Az eBay kedvezménykód használatához a fizetés előtt meg kell adnia azt a pénztárnál. Általában van egy speciális mező, ahol megadhatja a kedvezmény kódját. A kód megadása után a kedvezmény automatikusan a rendelés teljes árára vonatkozik.

Vannak korlátozások vagy feltételek az eBay kedvezménykódok használatára vonatkozóan?

Igen, vannak bizonyos korlátozások és feltételek az eBay kedvezménykódok használatára vonatkozóan. Ezek a kódtól és az adott kampánytól függően változhatnak. Például előfordulhat, hogy egy kedvezménykód csak bizonyos termékkategóriákra érvényes, vagy korlátozott ideig érvényes. Fontos, hogy figyelmesen olvassa el az egyes kedvezménykódokhoz tartozó feltételeket, mielőtt felhasználná azokat.

Mi történik, ha rossz vagy lejárt kedvezménykódot adok meg?

Ha rossz vagy lejárt kedvezménykódot ad meg, az nem kerül alkalmazásra, és a rendelés végösszege nem csökken. Fontos, hogy beírása előtt alaposan ellenőrizze a kedvezménykódot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy helyes-e és még mindig érvényes.

Hogyan adjunk hozzá eBay-kupont

A kupon beváltásához lépjen be az eBay webhelyére, jelentkezzen be fiókjába, vagy hozzon létre egy új eBay ügyfélfiókot, és kövesse az alábbi lépéseket:

 • 1
  Tedd a termékeket a kosárba.
 • 2
  A fizetési folyamat során, mielőtt feladná a rendelést, megjelenik egy "Ajándékkártyák, kuponok, eBay-dollár" című szakasz.
 • 3
  Adja meg eBay kedvezményes kuponkódját a megfelelő mezőben.
 • 4
  Győződjön meg arról, hogy helyesen adta meg a kuponkódot, majd nyomja meg az "Alkalmaz" gombot.
 • 5
  Ha a kuponkód érvényes és megfelel a felhasználási feltételeknek, akkor a kedvezmény automatikusan a rendelés végösszegére vonatkozik.
 • 6
  Végezze el a rendelési folyamatot, és fizesse ki a kedvezményes összeget.

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok az eBay számára

🛍️ Kategória Csúcstechnológia
🔥 Összes ajánlat 7
🎇️ Kedvezmény kódok 7
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 15% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 15% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 23. május 2024.

A legjobb kuponkódok az eBay-hez

eBay KÓD eBay AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
STYLE8 Az eBay.com 8%-os kuponkód a tételek kiválasztásához May 5, 2025
WELCOME5 Vegye át az 5 USD promóciós kódot az eBay.com webhelyen az első rendelés során May 20, 2025
YouTube15 eBay promóciós kód a kiválasztott termékekhez: mentés 15% Június 30, 2024
TAKEFIVE 5 USD értékű eBay promóciós kód új felhasználóknak 29. szeptember 2024.

Kuponok és ajánlatok az eBay-hez hasonló üzletekből

 • 1

AUTODOC.com 3% kedvezmény kód

Június 7, 2025 LÁSD KÓD OMO3
 • 1

Shutterstock.com promóciós kód: 10% kedvezmény a következő rendelésre

Június 20, 2025 LÁSD KÓD EY10
 • 1

MICROSOFT STORE kedvezménykód: használja még ma, és 50 USD kedvezményt kap

April 30, 2025 LÁSD KÓD 8427
May 18, 2025 LÁSD KÓD OFF5
 • 1

Akár 100 euró kedvezmény ezzel a Porzellantreff promóciós kóddal

Január 11, 2025 LÁSD KÓD 0659

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

eBay Promo Kód - 350 dollár kedvezmény

https://www.couponbox.com/coupons/ebay
2 munkanapon belül feldolgozzuk. A saját eBay kupon Egyszerűen használható egy eBay promo kód. Először is ki kell választanod a felhasználni kívánt kupont, és a kosaradba kell raknod, amit...

eBay Kupon & Promo Kód február 2024

https://www.groupon.com/coupons/ebay
Minden termék eBay Kupon & Promo Kód 2024. februári kupon Kód Promo eBay Kuponkódok | 29. január 5-február 2024. Ne maradj le az e havi topról eBay promo kódok, ajánlatok, eladások és egyebek a Groupontól...

eBay Promo Kód & Kuponok

https://www.discountreactor.com/coupons/ebay.com
téli csizma az út mentén a eBay értékesítési adattár. Egy másik megtakarítást fokozó hatást vált ki a promo kód 5% kedvezmény minden árura, amelyet sikerül kiásnia a hatalmas terepen eBay. Tartományban...

eBay Vásárlási tippek

https://givingassistant.org/coupon-codes/ebay.com
amikor antik kincseket keres, például egy különleges babát, amelyet gyermekkorában szeretett, egy eBay promo kód. Még egy kortárs művész jó árú emléktárgyait is megtalálhatja, mint például a The Band...

Ebay NHS kedvezmény Kód: 10% KI Kód & Packlink Promo Kód

https://paylessvouchercodes.com/store/ebay
fantasztikus lehetőségek a rendelés végösszegének csökkentésére. Tudod, hogyan kell használni eBay kedvezmény kód? Hogyan lehet eljutni eBay promo kód? És melyek a legjobb érték eBay kedvezményes utalvány kódok? Tudja meg most a...

eBay Kupon – Takarítson meg 81%-ot 2022 júniusában

https://coupons.cnet.com/coupons/ebay?ref=cnet.com
könnyen beváltható a promo kód a eBay weboldal. Csak kövesse az alábbi lépéseket: Másolja a eBay promo kód amit használni szeretne. Menj rá a eBay webhelyet, és válassza ki, mit szeretne vásárolni. Tedd a...
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.