Általános szűrők

VidaXL kedvezménykód és kuponok

A VidaXL egy olyan cég, amely termékek és promóciók széles skáláját kínálja. Termékeik különböző méretben és stílusban kaphatók, így a vásárlók a saját igényeiknek megfelelő választási lehetőséget biztosítanak... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 2 szavazat
Látogassa meg Üzlet
10%
 • 2

10% VidaXL kupon decemberre

December 31, 2023 LÁSD KÓD DEAL
10%
 • 2

10% VidaXL kedvezmény mindenkinek

April 28, 2024 LÁSD AJÁNLATT
10%
 • 1

10% VidaXL promóciós kód a kiválasztott termékekhez

29. szeptember 2024. LÁSD KÓD TE01

Aktuális VidaXL kedvezménykódok és ajánlatok

🛍️ Kategória Más
🔥 Összes ajánlat 3
🎇️ Kedvezmény kódok 2
📌 Ajánlatok 1
➡️ A legjobb kupon 10% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 01. december 2023.

Gyakran Ismételt Kérdések a VidaXL-lel kapcsolatban

Kínál a VidaXL kedvezménykódokat?

Jelenleg 3 kedvezménykód és promóció létezik a VidaXL-nél 2023 decemberében, és a legjobb kupon ajánlatok 10% Kedvezmény

Melyek a VidaXL legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Jelenleg a következő kedvezménykódok és promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre a VidaXL-hez

Mik azok a VidaXL kedvezménykódok?

A VidaXL kedvezménykódok alfanumerikus kódok vagy speciális kulcsszavak, amelyeket online vásárláskor adhat meg, hogy kedvezményt kapjon a megvásárolt termékek vagy szolgáltatások teljes árából.

Hogyan működnek a VidaXL kedvezménykódok?

Az online kedvezménykódok úgy működnek, hogy az online vásárlás fizetési folyamata során egy speciálisan kijelölt mezőbe írják be őket. A kód megadását követően a termékek összára automatikusan a kód által adott kedvezményhez igazodik.

Hol találok VidaXL kedvezménykódokat?

Számos forrásból szerezhet kedvezményes kódokat online. Ide tartoznak a kuponokra és kuponkódokra szakosodott webhelyek, a VidaXL áruház hírlevelei, a közösségi médiák és az ár-összehasonlító oldalak.

Milyen előnyökkel jár a VidaXL kedvezménykódok használata?

Az online kedvezménykódok használata számos előnnyel jár. Ezek közé tartozik a termékek vagy szolgáltatások árából származó jelentős kedvezmények, a pénzmegtakarítás, az új termékek vagy szolgáltatások alacsonyabb áron történő kipróbálása és a vásárlói elégedettség növelése.

Vannak-e hátrányai a VidaXL kedvezménykódok használatának?

Bár az online kedvezményes kódok használata számos előnnyel jár, néhány hátrányt is figyelembe kell venni. Ezek közé tartozik az a tény, hogy egyes kódok korlátozásokat tartalmazhatnak, és csak bizonyos termékekre vagy szolgáltatásokra érvényesek, egyes kódok érvényességi ideje korlátozott, és csak egyszer használhatók fel, és egyes kódok lejártak vagy érvénytelenek lehetnek.

A legjobb kuponkódok a VidaXL-hez

TYPE LEÍRÁS LEJÁRA
Kód 10% VidaXL kupon decemberre December 31, 2023
Akció 10% VidaXL kedvezmény mindenkinek April 28, 2024
Kód 10% VidaXL promóciós kód a kiválasztott termékekhez 29. szeptember 2024.

Hol találok VidaXL kedvezménykódokat

A további kedvezmény igénybevételéhez VidaXL kupon beszerzése szükséges. És mivel nem mindig könnyű találni egyet, az alábbiakban néhány javaslatot olvashat arról, hogyan és hol találhat VidaXL kupont.

Itt megtudhatja, hogyan és hol találhat VidaXL kuponokat

 • A VidaXL kedvezménykódok egyszerű megtalálásának módja, ha feliratkozik hírlevelükre. Ezen keresztül rendszeres frissítéseket kap az elérhető kedvezményekről és különleges ajánlatokról.
 • A VidaXL webhelyén is megtekintheti a kedvezményes kódokat. Az oldal főoldalán a kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal foglalkozó részt talál.
 • A VidaXL-nek van egy közösségi oldala is, ahol rendszeresen közzétesznek kedvezményes kódokat. Követheti Facebook-, Instagram- vagy Twitter-fiókjukat, hogy naprakész legyen a legújabb akciókkal és kedvezményekkel.
 • Ezenkívül a kuponoldalakon és az online megtakarítási platformokon kereshet VidaXL kedvezménykódokat.
 • Ne felejtse el ellenőrizni a szezonális kedvezményes időszakokat is, mint például a Black Friday vagy a Cyber ​​Monday, ahol a VidaXL speciális kedvezménykódokat kínálhat.

Milyen típusú kódokat kínál a VidaXL

A VidaXL áruházban számos akciós ajánlat és kedvezménykód érhető el. Ezeknek többféle típusa van, például VidaXL kupon új ügyfeleknek, VidaXL kupon meglévő ügyfeleknek, VidaXL kupon ingyenes szállításhoz stb.

A VidaXL-hez elérhető promóciós kódok típusai

 • Százalékos kedvezménykódok: Ezek a kódok a teljes rendelési ár egy bizonyos százalékára engedményt adnak. Például a 10% kedvezmény kóddal csökkentené a rendelés teljes árát 10%.
 • Fix kedvezménykódok: Ezek a kódok fix kedvezményt biztosítanak a rendelés teljes árából. Például egy 50 dolláros kedvezménykód 50 dollárral csökkenti a rendelés teljes árát.
 • Kedvezménykódok bizonyos termékekhez vagy termékkategóriákhoz: Ezekkel a kódokkal bizonyos termékek vagy termékkategóriák árát lehet csökkenteni. Például a kerti bútorok kedvezménykódjával csökkenthető a VidaXL üzletben a kerti bútorok ára.
 • Kedvezménykódok bizonyos értékű rendelésekhez: Ezekkel a kódokkal egy bizonyos értékű rendelés esetén kedvezményt kaphatunk. Például egy kedvezménykód a 200 USD feletti rendeléseknél a 10% kedvezmény 200 USD feletti rendelés esetén.
 • Kedvezménykódok új vásárlóknak: Ezek a kódok csak a VidaXL üzlet új vásárlói számára érhetők el. Például egy új vásárlói kedvezménykód kínálhat a 10% kedvezmény az első rendelésnél.
 • Hűségkedvezmény kódok: Ezek a kódok azon vásárlók számára érhetők el, akik már korábban rendeltek a VidaXL üzletben. Például egy hűségkedvezmény kód kínálhat a 5% kedvezmény a következő rendelésnél.
 • Különleges események kedvezményes kódjai: Ezek a kódok olyan különleges eseményekre állnak rendelkezésre, mint a Black Friday vagy a karácsony. Például egy Black Friday kedvezménykód kínálhat a 50% kedvezmény minden termékre.

VidaXL kuponhasználati szabályok

Mivel a VidaXL kupon használata nem mindig egyszerű, itt összeállítottunk egy útmutatót, amely tartalmazza a VidaXL kupon használatának szabályait az általa kínált kedvezmény megszerzéséhez.

A VidaXL kupon használatának legfontosabb szabályai

 • Ellenőrizze a kupon érvényességét, győződjön meg arról, hogy nem járt-e le.
 • Olvassa el figyelmesen a kupon feltételeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden feltételnek megfelel a kedvezményre való jogosultsághoz – Ellenőrizze, hogy nincs-e korlátozás azokra a termékekre vagy szolgáltatásokra, amelyekre a kupon vonatkozik.
 • Győződjön meg arról, hogy a kupont a megadott időtartamon belül használja fel.
 • Ha problémákat tapasztal a kupon használatával, további segítségért forduljon az ügyfélszolgálathoz.
 • Kövesse az üzlet kuponhasználati szabályzatát, és ne próbálja meg felhasználni a lejárt kuponokat, illetve ne szaporítsa azokat.
 • Ne feledje, hogy a kedvezményes kuponok további korlátozásokat is tartalmazhatnak, például felhasználási korlátokat vagy összeférhetetlenséget más ajánlatokkal vagy promóciókkal.
 • A félreértések és csalódások elkerülése érdekében feltétlenül olvassa el figyelmesen a kuponhoz mellékelt összes információt.

Aktuális VidaXL promóciók és kuponok

A VidaXL webáruházban minden héten találsz promóciós kódokat és akciós ajánlatokat. Az alábbi sorokban a legújabb VidaXL kuponokat és akciós ajánlatokat készítettük el Neked. Ezek a VidaXL promóciók és kuponok csak korlátozott ideig érvényesek, ezért kérjük, látogasson vissza gyakran a legújabb frissítésekért.

Legújabb VidaXL promóciók és kedvezménykódok

 • 20% kedvezmény minden kerti termékre.
 • Ingyenes szállítás 100 USD feletti rendelés esetén.
 • 30% kedvezmény a beltéri bútorokra.
 • 10% kedvezményes kupon háztartási gépekre.
 • Különleges ajánlat: Vásároljon 2 terméket, a harmadikat ingyen kapja.
 • 25% kedvezmény a kisállat termékekre.
 • 15% kedvezményes kupon játékokra és gyermekcikkekre.
 • 40% kedvezmény a világítástechnikai termékekre.

A VidaXL által kínált éves promóciós kampányok

VidaXL karácsonyi akciós kampány

A VidaXL akár 50% termékek széles skáláján, beleértve a bútorokat, dekorációkat és kerti cikkeket.

VidaXL Black Friday akciós kampány

A VidaXL hatalmas kedvezményeket kínál akár 70% termékein, beleértve a készülékeket, szerszámokat és sportfelszereléseket.

VidaXL nyári akciós kampány

A VidaXL kedvezményeket kínál akár 60% kerti bútorokon, medencéken és kültéri kiegészítőkön.

VidaXL húsvéti akciós kampány

A VidaXL akciós ajánlatokkal rendelkezik akár 40% kertészeti termékeken, gyermekjátékokon és kisállat-kellékeken.

VidaXL újévi akciós kampány

A VidaXL akár 55%-os kedvezménnyel vásárolhat olyan háztartási termékeket, mint a készülékek, konyhai eszközök és bútorok.

VidaXL Valentin napi akciós kampány

A VidaXL akár 45%-os kedvezményt kínál a hálószoba termékekre, például ágyneműkre és romantikus dekorációkra.

VidaXL Vissza az iskolába akciós kampány

A VidaXL-hez legfeljebb 50% off irodabútorok, iskolai kiegészítők és írószerek.

VidaXL Halloween akciós kampány

A VidaXL ig terjedő kedvezményeket biztosít 35% Halloween dekorációkon, jelmezeken és tematikus kiegészítőkön.

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

 • vidaXL NL kupon kód
  https://www.greenpromocode.com/coupons/vidaxl-nl/
  lépjen vissza a fizetési folyamaton, és próbálja újra. Miért nem vidaXL NL promo kód dolgozó? Ha a te vidaXL NL promo kód nem érvényesül, vagy hibaüzenetet kap, ellenőrizze, hogy a következő...
 • Vidaxl Promo Kód
  https://www.geneticstrader.com/sale/vidaxl-promo-code/
  Kezdőlap > vidaXL Promo Kódok Ingyenes szállítás vidaXL Élvezze az ingyenes kiszállítást! Hihetetlen megtakarításokat érhet el még ma a használatával vidaXL promóciós kód vásárláskor a pénztárnál. Kattints a linkre és élvezd a...
 • Vidaxl Promo Kód?
  https://www.vouchercodesuae.com/vidaxl-coupons
  a narancssárga show-utalványon kód gomb. 2. Először ellenőrizze az ajánlatot és a feltételeket itt 3. A Vidaxl kedvezmény kód A program most automatikusan a vágólapra másol 4. A rendszer átirányítja a hivatalos...
 • Las Vegas Perks kupon
  https://www.fyvor.com/coupons/lasvegasdiscounts.net/
  Promo Kód Scooms kedvezmény Kód Tower Housewares Promo Kód Zero Co. Promo Kód Zoma alvás Promo Kód Szőnyegek.com Promo Kód vidaXL AU Promo Kód KK Kedvezményes kuponok Plow & Hearth Promo Kódok ...
 • Kód Promo vidaXL Belgium
  http://www.promobind.com/codes-promo/fr.vidaxl.be
  Ne ratez pas ce Kód promo vidaXL Belgique et obtenez 50% ajánlatok avec ce Kód csökkentés vidaXL Belgique en. vidaXL Belgium kód promo et Bon de redukció vidaXL Belgique testés.

Fizetési módok

Banki átutalás
Hitelkártya

Szállítási opciók

Futár
DHL / UPS
Normál szállítás

Kapcsolattartási lehetőségek

Mary Kingsleystraat 1, 5928SK, Venlo, Hollandia
@vidaXL-shop/kiemelt
vidaxl_es
vidaXL
vidaxl.com

VidaXL Bevezetés

A VidaXL egy jól ismert online kiskereskedő, amely termékek széles skáláját kínálja, beleértve a bútorokat, lakberendezési tárgyakat, kerti kiegészítőket és egyebeket. Versenyképes áraikról és gyakori árengedményeikről ismertek, így népszerű választás a pénztárca-tudatos vásárlók számára. A VidaXL gyakran szervez különleges akciókat és akciókat, jelentős kedvezményeket kínálva a kiválasztott termékekre. Ezek a kedvezmények től függően változhatnak 10% nak nek 50% az eredeti árból, jelentős megtakarítást kínálva ügyfeleinek. Ezenkívül a VidaXL ingyenes szállítást biztosít a legtöbb megrendelés esetén. A vásárlók elégedettségére nagy hangsúlyt fektetve a VidaXL részletes termékleírásokat, kiváló minőségű képeket és megbízható vásárlói véleményeket kínál, hogy segítse a vásárlókat megalapozott döntések meghozatalában. Összességében elmondható, hogy a VidaXL megfizethető árak, rendszeres árengedmények és széles termékválaszték kombinációja kedvelt célponttá teszi a nagyszerű ajánlatokat keresők számára.

VidaXL szállítási és visszaküldési szabályzat

Szállítás:

A szállítási idő általában 2 és 5 munkanap között van. A kiszállítás díjmentes.

Visszatérés:

Önnek joga van a terméket a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül visszaküldeni. A termékeknek ugyanolyan állapotban kell lenniük, mint az eredeti csomagolásban, és nem lehet rajta kopás nyoma. Visszaküldés kéréséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, és adja meg a szükséges információkat.

© 2022 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.