Általános szűrők

Etsy kedvezménykód és kuponok július 2024

Az Etsy ügyfelei különféle kuponokat, utalványokat és promóciókat vehetnek igénybe, amikor online vásárolnak termékeket. Ezek az ajánlatok megtakarítási lehetőségeket kínálnak és fokozzák a... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás

Hol találhatók az Etsy kedvezménykódok

Ezen az oldalon kívül, ahol bemutatjuk Önnek a legújabb Etsy promóciós kódokat, más módokon is tájékozódhat a legújabb Etsy promóciós ajánlatokról, és érvényes Etsy-utalványkódokat kaphat. Az alábbiakban bemutatjuk azoknak a módszereknek a listáját, amelyek segítségével megszerezheti ezeket a promóciós kódokat és kedvezményes ajánlatokat.

Itt találhat Etsy promóciós kódokat

 • Az aktuális kedvezmények és promóciók megtekintéséhez tekintse meg az Etsy webhely "Értékesítések és promóciók" szakaszát.
 • Iratkozzon fel az Etsy hírlevélre, hogy értesüljön a közelgő eladásokról és exkluzív akciókról.
 • Kövesse az Etsyt a közösségi média platformokon, például a Facebookon, az Instagramon és a Twitteren, hogy naprakész legyen a különleges ajánlatokról és a korlátozott ideig tartó ajánlatokról.
 • Használja az "Ár (alacsonytól a magasig)" szűrőt, amikor az Etsy piacterén böngészik, hogy könnyen megtalálja az akciós termékeket.
 • Csatlakozzon az Etsy fórumaihoz és közösségi csoportjaihoz, hogy kapcsolatba lépjen más vásárlókkal, akik információkat oszthatnak meg az aktuális akciókról és promóciókról.
 • Tartsa szemmel az ünnepi akciókat és a szezonális akciókat, mivel az Etsy ilyenkor gyakran kínál kedvezményeket.
 • Forduljon közvetlenül az Etsy eladóihoz, és érdeklődjön az esetlegesen elérhető aktuális kedvezményekről vagy promóciós kódokról.
Etsy kedvezménykód

Milyen típusú Etsy promóciós kódok és kedvezményes ajánlatok érhetők el

Bár azt gondolhatja, hogy csak egy Etsy kedvezményes rész és egy vagy több Etsy promóciós kód érhető el az egész piacon, a dolgok nem ilyen egyszerűek. Többféleképpen is spórolhat, ha vásárolni szeretne valamit az Etsy online portálon.

Mindenféle Etsy kedvezménykód és promóciós ajánlat

 • Kedvezménykódok: Az Etsy.com olyan kedvezménykódokat kínál, amelyeket a pénztárnál alkalmazhat, hogy százalékos vagy fix összeget kapjon a teljes vételárból. Ezek a kódok gyakran elérhetők speciális promóciók során vagy köszönetképpen a hűséges ügyfeleknek.
 • Ingyenes szállítási kódok: az ügyfelek az Etsy.com oldalon is találhatnak ingyenes szállítási kódokat. Ezek a kódok elengedik a szállítási díjat, lehetővé téve az ügyfeleknek, hogy extra költségek nélkül élvezhessék vásárlásaikat. Az ingyenes szállítási kódokat általában korlátozott ideig vagy meghatározott tételekhez kínálják.
 • Ajándékkártya kódok: Az Etsy.com ajándékkártya kódokat kínál, amelyek fizetési módként használhatók a pénztárnál. Ezek a kódok tökéletesek ajándéknak vagy személyes használatra. Különféle címletekben vásárolhatók meg, és az oldalon beválthatók.
 • Csomagengedmények: Az Etsy.com egyes eladói csomagkedvezményeket kínálnak, ahol az ügyfelek több terméket is vásárolhatnak ugyanattól az eladótól kedvezményes áron. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt takarítson meg, és több értéket kapjon vásárlása során.
 • Flash-kedvezmények: Az Etsy.com időnként flash-kiárusításokat indít, ahol bizonyos tételeket korlátozott ideig kedvezményes áron kínálnak. Ezeket az eladásokat általában előre bejelentik, és remek alkalom lehet az ügylet megkötésére.
 • Kiárusítási készletkedvezmények: az ügyfelek az Etsy.com oldalon találhatnak kiárusítást, ahol az eladók kedvezményes árakat kínálnak bizonyos cikkekre a készletük kiürítése érdekében. Ezek az értékesítések nagyszerű módja annak, hogy egyedi termékeket találjon alacsonyabb áron.
 • Szezonális kiárusítások: Az Etsy.com szezonális akciókat is kínál, ahol az eladók kedvezményeket kínálnak az aktuális szezonhoz kapcsolódó termékekre. Ezek lehetnek ünnepi témájú elemek, szezonális dekoráció és sok más.
Etsy kuponkód

Az Etsy promóciós kód használatának szabályai

Hat szabályt érdemes elolvasni az Etsy promóciós kód használata előtt, hogy biztosan megkapja a leírásban szereplő kedvezményt. Látogatóink közül sokan nem tartanak be egyet vagy többet ezek közül a szabályok közül, ezért az alábbiakban ezek listáját készítettük és tettük közzé.

Mik az Etsy-kupon használatának szabályai

 • Győződjön meg arról, hogy a kuponkód érvényes, és nem járt le.
 • Olvassa el figyelmesen a kupon feltételeit, hogy megértse a korlátozásokat és korlátozásokat.
 • Alkalmazza a kuponkódot a fizetési folyamat során, beírva azt a kijelölt mezőbe.
 • Fizetés előtt győződjön meg arról, hogy a kedvezmény érvényesült.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy a kuponok nem vonhatók össze más ajánlatokkal vagy promóciókkal.
 • Ne felejtse el felhasználni a kupont a lejárati dátum előtt, hogy élvezze a kedvezményt.
Etsy kedvezménykód

Aktuális Etsy promóciók és kuponok

Szeretne naprakész lenni a legújabb Etsy promóciós ajánlatokkal és kedvezményes kódokkal? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és naponta látogasson el erre az oldalra. Annak érdekében, hogy ezt a folyamatot könnyebbé tegyük, és azonnal megtudjuk, melyek azok, az alábbiakban megtalálja a legújabb Etsy kedvezménykódok és promóciós ajánlatok listáját.

Melyek a legújabb Etsy promóciós ajánlatok és kedvezménykódok

 • Szezonális értékesítés: Az Etsy.com egész évben szezonális akciókat kínál, például a fekete pénteket és a kiberhétfőt, ahol az ügyfelek akár akár 50% termékek széles választékából.
 • Ingyenes szállítás: Az Etsy.com egyes eladói ingyenes szállítást kínálnak bizonyos termékekhez, így kényelmesebb és költséghatékonyabb az ügyfelek számára a kívánt termékek megvásárlása.
 • 10% kuponkódok: Az Etsy.com olyan kuponkódokat kínál, amelyeket az ügyfelek a pénztárnál igényelhetnek, hogy megkapják 10% kedvezmények.
 • Tömeges árengedmények: Az Etsy.com-on számos eladó kínál tömeges árengedményeket, ahol az ügyfelek alacsonyabb árakat élvezhetnek, ha ugyanazt a terméket több mennyiségben vásárolják, így ideális azok számára, akik nagyobb mennyiségben szeretnének vásárolni.
 • Kiárusítás: Az Etsy.com rendszeres időközönként végkiárusításokat tart, ahol az ügyfelek leértékelt árukat találhatnak, amelyeket csökkentett áron értékesítenek, hogy helyet adjanak az új készleteknek.
 • Hűségprogramok: Az Etsy.com egyes eladói hűségprogramokat kínálnak, amelyekben az ügyfelek pontokat vagy jutalmakat szerezhetnek vásárlásaikért, ezzel ösztönözve az ismételt üzletmenetet és további megtakarítási lehetőségeket biztosítva.
 • Korlátozott idejű ajánlatok: Az Etsy.com alkalmanként korlátozott ideig tartó promóciókat kínál, például flash-kiárusításokat vagy exkluzív kedvezményeket, így az ügyfeleknek sürgősen igénybe kell venniük ezeket a különleges ajánlatokat.
 • "NYÁR15": 15% le minden nyári témájú termékről.
 • "INGYENES SZÁLLÍTÁS": Ingyenes szállítás 50 USD feletti megrendelés esetén.
 • "SALE20": 20% kedvezmény a kiválasztott akciós termékekre.
 • "HOLIDAY25": 25% kedvezmény az ünnepi dekorációra.
 • "SZÜLETÉSNAP 10": 10 USD kedvezmény a születésnapján.
 • "AJÁNDÉK15": 15% kedvezmény az ajándéktárgyak árából.
 • "HOME20": 20% kedvezmény a lakberendezésre.
 • "JEWELRY30": 30% kedvezmény az ékszerekre.
 • "ART25": 25% kedvezmény a művészeti nyomatok árából.
Etsy utalványkód

Éves promóciós kampányok az Etsy által

Etsy tavaszi akció

Az Etsy.com tavaszi kedvezményeket kínál. Ezek a kedvezmények a termékek széles skálájára érvényesek, beleértve a kézzel készített tárgyakat, vintage árukat és egyedi kézműves termékeket. A vásárlók akár ig kedvezményt is találhatnak 50% le a kiválasztott tételekről. Az értékesítés különböző kategóriákat foglal magában, mint például lakberendezés, ékszerek, ruházat és kiegészítők. Ez a korlátozott idejű ajánlat nagyszerű lehetőség a vásárlóknak, hogy egyedi és megfizethető termékeket találjanak maguknak vagy ajándéknak. Ne hagyja ki ezeket a tavaszi megtakarításokat az Etsy.com oldalon.

Etsy nyári kedvezmények

Ezek a kedvezmények a termékek széles skálájára érvényesek, beleértve a kézzel készített tárgyakat, a vintage árukat és a kézműves kellékeket. Az ügyfelek akár megtakarítást is élvezhetnek 50% az eredeti árból. Az értékesítés különböző kategóriákat foglal magában, mint például lakberendezés, ékszerek, ruházat és kiegészítők. Akár egyedi műalkotást, akár egyedi ajándékot keresel, az Etsy.com nyári akciója lehetőséget kínál arra, hogy minőségi termékeket találj kedvezményes áron. Ne hagyja ki ezt a korlátozott idejű ajánlatot. Vásároljon most, és használja ki az Etsy.com-on elérhető nyári kedvezményeket.

Etsy őszi akció

Ez a szezonális kedvezmény lehetőséget kínál vásárlóinak, hogy a termékek széles skáláját kedvezményes áron vásárolják meg. Kedvezmények állnak rendelkezésre különféle termékekre, beleértve a kézzel készített kézműves termékeket, a vintage termékeket és az egyedi lakberendezést. Az ügyfelek böngészhetnek az oldalon, és felfedezhetik az akciós termékek változatos választékát. Ez a korlátozott időtartamú ajánlat lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy pénzt takarítsanak meg, miközben kiváló minőségű és egyedi termékeket vásárolnak. Akár ajándékot keres valaki, akár csak önmagát szeretné megvendégelni, az Etsy.com őszi kedvezményei kiváló lehetőséget kínálnak erre.

Etsy karácsonyi kedvezmények

Ezek a kedvezmények a termékek széles skálájára érvényesek, beleértve a kézzel készített kézműves termékeket, vintage tárgyakat és egyedi ajándékokat. Az ügyfelek jelentős megtakarítást élvezhetnek vásárlásaik során az ünnepi szezonban. Remek lehetőség a vásárlóknak, hogy akár -ig kedvezményes áron találjanak különleges és egyedi termékeket 50% vagy több. Ne hagyja ki ezeket a karácsonyi akciókat az Etsy.com-on.

Etsy téli kedvezmények

Az Etsy.com téli kedvezményeket kínál a termékek széles skálájára. Ez a szezonális kedvezmény lehetőséget ad vásárlóknak egyedi kézzel készített tárgyak, vintage kincsek és kézműves termékek kedvezményes áron történő vásárlására. Az ajánlatok eladónként változnak, és néhány kedvezmény akár 50% le a kiválasztott tételekről. A vásárlók sokféle termékválasztékot találhatnak, beleértve a ruházatot, kiegészítőket, lakberendezést és személyre szabott ajándékokat. Az Etsy.com téli kedvezményei nagyszerű lehetőséget kínálnak az ügyfelek számára, hogy független eladókat támogassanak, és egyedi termékeket találjanak megfizethető áron. Ne hagyja ki ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat, és már ma böngésszen a téli kedvezmények között az Etsy.com oldalon.

Etsy Black Friday kedvezmények

Az Etsy.com Black Friday kedvezményeket kínál. Ez az éves rendezvény lehetőséget kínál vásárlóinak, hogy kedvezményes áron vásároljanak kézzel készített és vintage termékeket. Kedvezmények a termékek széles skálájára, beleértve az ékszereket, lakberendezési tárgyakat, ruhákat és műalkotásokat. Az ügyfelek böngészhetnek az oldalon, hogy egyedi és egyedi tárgyakat találjanak, amelyek illeszkednek személyes stílusukhoz. A Black Friday kedvezmény az Etsy.com-on egy nagyon várt esemény a különleges ÉS jellegzetes ajándékokat kereső vásárlók számára. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kihasználja ezeket a korlátozott idejű kedvezményeket.

Etsy Cyber ​​Monday kedvezmények

Az Etsy.com kedvezményeket kínál a Cyber ​​hétfőre. Ez az éves esemény lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy a platformon elérhető termékek széles skáláján spóroljanak. A kedvezmények különböző kategóriákra vonatkoznak, beleértve a lakberendezést, a divatot, az ékszereket és egyebeket. A vásárlók jelentős árcsökkenésre számíthatnak bizonyos termékeken, így ideális alkalom az egyedi és kézműves termékek vásárlására. Akár különleges ajándékot keresel, akár saját tered bővítésére vágysz, az Etsy.com Cyber ​​Monday akciója lehetőséget kínál a megtakarításra. Ne hagyja ki ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat, és használja ki az Etsy.com-on elérhető kedvezményeket a Cyber ​​Monday alatt.

Etsy évfordulós kiárusítás

Az Etsy.com jelenleg ad otthont az évfordulós kiárusításnak, amely akciós termékek széles választékát kínálja vásárlóinak. Különféle egyedi és kézműves termékek állnak rendelkezésre, így a vásárlók megtalálhatják a tökéletes ajándékot. A kedvezmény különböző kategóriájú termékeket tartalmaz, mint például dekoráció, ékszerek, ruházat és egyebek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezzen nagyszerű ajánlatokat az Etsy.com-on a jubileumi kedvezményük alatt. Boldog vásárlás! Etsy promóciós kód

Gyakran Ismételt Kérdések az Etsy-vel kapcsolatban

Az Etsy kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 3 kedvezménykód és promóció létezik az Etsy számára 2024 júliusában, és a legjobb kupon ajánlatok 35% Kedvezmény.

Melyek az Etsy legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Jelenleg a következő kedvezménykódok és promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre az Etsy számára

Hogyan találhatok kedvezményes kódokat az Etsy-n?

Az Etsy kedvezménykódjai különböző csatornákon keresztül érhetők el. Az eladók reklámozhatják kódjaikat boltjuk oldalain, közösségi média fiókjaikon vagy hírleveleiken keresztül. Ezenkívül az Etsy-kedvezmények megosztására szolgáló webhelyek és blogok is kínálhatnak kódokat.

Hogyan alkalmazhatok kedvezményes kódot az Etsy-n?

Ha kedvezményes kódot szeretne alkalmazni az Etsy-n, egyszerűen tegye a termékeket a kosarába, és lépjen a fizetési oldalra. A jobb oldalon egy „Kuponkód alkalmazása” feliratú mező található. Írja be a kódot ebbe a mezőbe, és kattintson az "Alkalmaz" gombra. A kedvezmény érvényessége esetén a rendelésre vonatkozik.

Minden Etsy üzlethez elérhetőek a kedvezményes kódok?

Nem minden Etsy üzlet kínál kedvezményes kódot. Minden egyes eladó dönti el, hogy felajánlja-e a kódokat promóciós eszközként vagy sem. Javasoljuk, hogy ellenőrizze az üzlet szabályzatát, vagy lépjen kapcsolatba közvetlenül az eladóval, hogy érdeklődjön a kedvezménykódokról.

Vannak korlátozások a kedvezményes kódok használatára az Etsy-n?

Igen, vannak korlátozások a kedvezményes kódok használatára az Etsy-n. Egyes kódok minimális vásárlási követelményt tartalmazhatnak, vagy csak bizonyos termékekre vagy üzletekre érvényesek. Ezenkívül a kedvezménykódok nem használhatók fel az Etsy alkalmazáson keresztül történő vásárlásoknál.

Meddig érvényesek a kedvezményes kódok az Etsy-n?

A kedvezménykódok érvényessége az Etsy-n változhat. Az eladóknak lehetőségük van kódjaik lejárati dátumát beállítani, ami néhány naptól néhány hónapig terjedhet. Fontos, hogy a kedvezménykód használata előtt ellenőrizze a lejárati dátumot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy még mindig érvényes.

Használhatok kedvezményes kódot meglévő rendeléshez?

A már leadott rendelésekre a kedvezményes kód sajnos nem érvényesíthető. A kódokat a fizetési folyamat során kell megadni a megrendelés befejezése előtt.

Hogyan adhatok hozzá Etsy kuponkódot

Az Etsy kézzel készített piactéren most feljuthatsz 50% kedvezmény egy ilyen promóciós kód használatával:

 • 1
  Válassza ki, hogy mely termékeket szeretne megvásárolni az Etsy online áruházból, majd kattintson a KOSÁRBA TESZ gombra a kívánt opciók kiválasztása után.
 • 2
  A következő oldalon, a Bevásárlókosár oldalon a kiválasztott termékek listája alatt a „Shop Kuponkódok alkalmazása” szöveg látható.
 • 3
  A szövegre kattintás után írja be az Etsy kupont a megjelenő mezőbe, majd kattintson a fekete Alkalmaz gombra a kedvezmény igénybevételéhez.
 • 4
  Ha a kupon által kínált kedvezmény nem érvényesül, kipróbálhat egy másik Etsy kupont, hogy megnézze, érvényes-e vagy sem.
 • 5
  Miután megkapta a kuponkedvezményt, kattintson a fekete "Tovább a pénztárhoz" gombra az Etsy-rendelés befejezéséhez.

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok az Etsy számára

🛍️ Kategória Más
🔥 Összes ajánlat 3
🎇️ Kedvezmény kódok 3
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 35% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 35% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 13. július 2024.

A legjobb kuponkódok az Etsy számára

Etsy KÓD Etsy AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
COMEBACK A legjobb Etsy promóciós kód: legfeljebb 35% kedvezmény December 31, 2025
10PERCENTOFF Etsy kupon: spórolj 10% N / A
thankyou külön 10% kedvezmény ezzel az Etsy promóciós kóddal December 31, 2024

Kuponok és ajánlatok az Etsy-hez hasonló üzletekből

 • 3

Élvezze az extra élményt 5% promóciós kód a MyProtein.com oldalon

28. augusztus 2025. LÁSD KÓD EXCL
 • 8

SAMSUNG.com extra 10% kuponkódja

Július 31, 2025 LÁSD KÓD C5SG
 • 14

Az eBay.com promóciós kódja: 5 USD bizonyos ügyfeleknek

Július 30, 2025 LÁSD KÓD FIVE
 • 8

COREL.com 15% promóciós kód

Július 24, 2025 LÁSD KÓD IL15
 • 7

Banggod.com promóciós kód: legfeljebb 10% kedvezmény az egész oldalon

Július 22, 2025 LÁSD KÓD ALL8

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Etsy Promo Kód: Get 25% le a rendeléséről

https://www.bargainmoose.ca/coupons/etsy.com
a költségek csökkentése érdekében. Hogyan válthatok be egy Etsy kupon kód? Az ügyfelek beválthatnak egy Etsy promo kód néhány kattintással. Ezen az oldalon keresse meg a promo kód ez vonatkozik a te...

Etsy Promo Kódok és kuponok

https://couponfollow.com/site/etsy.com
További információk Etsy Az Ön megváltása Etsy Promo Kód Vásároljon cikkeket Ruházat.com. Kattintson a "Kosárba" gombra a termékoldalon, ha talált valamit, amit szeretne megvásárolni. ne...

Proflowers

https://www.couponbox.com/coupons/etsy
Mit tegyek, ha az Etsy kupon kód nem működik? Íme néhány dolog, amit érdemes kipróbálni, ha a Etsy promo kód nem működik: Ellenőrizze, hogy a Etsy a kuponnak van egy minimális rendelési értéke. Hátha a Etsy...

Etsy promo kód

http://eleventhdimension.biz/05230-etsy-promo-code/
6:30. Az ajánlat 2018. június XNUMX-ig érvényes. E-Mail Eine Bestätigung wird an deine E-Mail-Adresse geschickt. Etsy promo kód Rólunk Etsy, Ruházat egy online bolt, amely kis és...

Etsy ingyenes szállítási kuponok

https://couponsanddiscouts.com/etsy-free-shipping-coupons/
Etsy Kuponok 20% Kikapcsolva 2022 decemberében | Forbes 20% offUp ig 20% Ki - Etsy promo kód. Kézzel tesztelt kedvezmények 2022 decemberében ékszerekre, szövetekre és egyebekre. 15% kézműves műalkotásokból...

Tacoma3G Etsy Promo Kód

https://tacoma3g.com/threads/tacoma3g-etsy-promo-code.1139/
Tacoma3G Etsy Promo Kód SimplyMuggle T3G szint: Bronz Engedélyezett szállítói üzenetek Keresztnév T3G tag belépés promo kód TACOMA3G fizetéskor kapni 15% ki a Etsy kerék matrica vásárlás...

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
Hitelkártya
Gift Card

Szállítási opciók

Futár
DHL / UPS
Emailben
Normál szállítás

Kapcsolattartási lehetőségek

117 Adams St Brooklyn, NY 11201, USA
Ruházat
Etsy
Etsy
www.etsy.com

Etsy Bevezetés

Az Etsy.com egy kézi készítésű és vintage termékekre szakosodott online piactér. A webhely termékek széles skáláját kínálja, beleértve az ékszereket, ruházatot, lakberendezési tárgyakat és művészeteket. Az Etsy egyik jellemzője a promóciós rendszer, amely lehetővé teszi az eladók számára, hogy kedvezményeket és különleges ajánlatokat kínáljanak termékeikre. Ezek az akciók megtalálhatók az oldal kezdőlapján, valamint az egyes eladók oldalain. Ha kihasználják ezeket az akciókat, a vásárlók pénzt takaríthatnak meg nagyszerű és egyedi termékeken. Összességében az Etsy.com platformot biztosít mind a vásárlók, mind az eladók számára, hogy kapcsolatba lépjenek a kézzel készített és vintage termékek világával, és részt vegyenek benne.

Etsy Szállítási szabályzat

 • Világszerte kiszállítás minden Etsy termékre.
 • A szállítási költség a rendeltetési hely és a tételek súlya alapján kerül kiszámításra.
 • A megrendelések feldolgozása és kiszállítása általában 1-3 munkanapon belül megtörténik.
 • A szállítási idő a rendeltetési helytől és a választott szállítási módtól függően változhat.
 • Az ügyfelek nyomon követhetik megrendeléseiket a megadott követőszám segítségével.

Etsy visszaküldési szabályzata

 • A visszaküldést a kézbesítéstől számított 30 napon belül elfogadja.
 • A visszaküldés kezdeményezéséhez az ügyfeleknek kapcsolatba kell lépniük velünk, és meg kell adniuk rendelésük adatait.
 • A visszaküldött terméknek az eredeti állapotában és csomagolásában kell lennie.
 • A vevőt terhelik a visszaküldés költségei, kivéve, ha a termék hibás vagy sérült.
 • A visszaküldött termék átvétele és ellenőrzése után az eredeti fizetési módra visszatérítjük a visszatérítést.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy a személyre szabott termékek nem küldhetők vissza, kivéve, ha hibásak vagy szállítás közben sérültek.
Etsy kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.