Általános szűrők

EMIRATES Kedvezménykódok és kuponok

Az Emirates Airlines különféle promóciókat, promóciós kódokat és kuponokat kínál, hogy segítsen ügyfeleinek a lehető legtöbbet megtakarítani a repülőjegy-foglalásokon. A kuponokkal csökkenthető... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 2 szavazat
Látogassa meg Üzlet
10%
 • 8

10% Emirates promóciós kód

December 29, 2024 LÁSD KÓD CC17
10%
 • 6

10% EMIRATES kuponkód a kiválasztott repülőjáratokhoz

Február 23, 2025 LÁSD KÓD OB01

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok az EMIRÁSZOKBAN

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 3
🎇️ Kedvezmény kódok 3
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 5% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 01. december 2023.

Gyakran Ismételt Kérdések az Emirátusokkal kapcsolatban

Az EMIRATES kínál-e kedvezménykódokat?

Currently there are 3 Discount Codes and Promotions that will work for EMIRATES in December 2023 and the best Coupon offers 5% Kedvezmény

Melyek a legújabb kuponok és kedvezménykódok az Emirátusok számára?

Jelenleg a következő kedvezménykódok és promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre az EMIRÁSZOK számára

Hogyan találhatom meg az Emirates Airlines kedvezménykódjait?

Számos módja van az Emirates Airlines kedvezménykódok megtalálásának. Látogassa meg az Emirates webhelyét, iratkozzon fel az Emirates hírlevelére, vagy kövesse az Emirates közösségi médiában. Használhat webhelyet vagy kuponalkalmazást is, hogy megtalálja az Emirates Airlines kedvezménykódjait.

Fizethetek egy Emirates Airlines jegyet a PayPal segítségével?

Igen, fizethet az Emirates Airlines jegyért a PayPal segítségével.

Van olyan Emirates Airlines kedvezménykód, amely mindig működik?

Nincs az Emirates Airlines kedvezménykódja, amely mindig működik. A kedvezménykódok meghatározott ideig érvényesek, és felhasználhatók repülőjegyek foglalására a kiválasztott célállomásokra.

Hogyan találhatom meg a járatomra érvényes Emirates Airlines kedvezménykódokat?

A járatára érvényes Emirates Airlines kedvezménykódok megtalálásának legjobb módja az, ha felkeresi az Emirates Airlines webhelyét, feliratkozik az Emirates Airlines hírlevelére, vagy követi az Emirates közösségi médiában. Az Emirates Airlines kedvezménykódjainak megtalálásához használhat kuponos webhelyet is, például webhelyünket.

Mi történik, ha az Emirates Airlines kedvezménykód nem működik?

Ha az Emirates Airlines kedvezménykód nem működik, győződjön meg róla, hogy a megfelelő kódot adta meg. Győződjön meg arról is, hogy a kód érvényes a lefoglalt járatra. Ha a kód továbbra is érvénytelen, segítségért forduljon az Emirates Airlines ügyfélszolgálatához.

EMIRATES Airlines promóciós kód hozzáadása

Szeretne további kedvezményt kapni, ha repülőjegyet foglal az Emirates Airlines-nál, és nem tudja, hogyan használja fel a legújabb kupont? Íme a szükséges lépések:

 • 1
  Nyissa meg az Emirates Airlines hivatalos webhelyét, navigáljon a „Foglalások” részhez, és válassza ki az úti célt és az utazás dátumait.
 • 2
  Nyomja meg a „Keresés” gombot az elérhető repülési lehetőségek megtekintéséhez. Válassza ki a kívánt járatot, és töltse ki az utas adatait.
 • 3
  A foglalás véglegesítése előtt írja be a kedvezménykódot a megfelelő mezőbe.
 • 4
  Ellenőrizze, hogy a kedvezményt megfelelően alkalmazta-e, és fejezze be a foglalási folyamatot.
 • 5
  Győződjön meg arról, hogy megkapta a foglalási visszaigazolást, és a kedvezménykód érvényes-e az utazásra.
 • 6
  Ha bármilyen problémába ütközik vagy kérdése van, további segítségért forduljon az Emirates Airlines ügyfélszolgálatához.

A legjobb kuponkódok Emirátusok számára

TYPE LEÍRÁS LEJÁRA
Kód 10% Emirates promóciós kód December 29, 2024
Kód 5% Emirates kedvezménykód diákoknak N / A
Kód 10% EMIRATES kuponkód a kiválasztott repülőjáratokhoz Február 23, 2025

Hol találhatók az Emirates kedvezménykódok

 • Az Emirates Airlines kedvezménykuponjai az Emirates Airlines hivatalos honlapján találhatók.
 • Az Emirates jegyekre vonatkozó különleges ajánlatokért megtekintheti a kedvezményes oldalakat és a kuponplatformokat is, például a Groupon vagy a CouponFollow.
 • Javasoljuk, hogy iratkozzon fel az Emirates hírlevelére, hogy naprakész legyen a legújabb ajánlatokkal és promóciókkal.
 • Néha az Emirates Airlines kedvezménykuponokat oszthat ki partnerein, például hitelkártya-társaságokon vagy hűségpartnereken keresztül. Érdeklődjön ezekkel a partnerekkel, hogy vannak-e ilyen ajánlatok.
 • Kövesse az Emirates Airlines közösségi média fiókjait, hogy naprakész legyen az elérhető promóciókkal és kedvezményes kuponokkal.

Emirates kuponhasználati szabályok

 • Az Emirates Airlines kedvezménykódokat a légitársaság által lebonyolított különféle promóciós kampányok részeként kínálják.
 • Ezeket a kódokat az Emirates hírlevelén, a cég partnerein vagy más kommunikációs csatornákon keresztül lehet beszerezni.
 • Az Emirates promóciós kódok által kínált kedvezmény igénybevételéhez bizonyos feltételeknek meg kell felelniük, mint például a kód érvényességi ideje, a jogosult úti célok és a benne foglalt utazási osztályok.
 • Szintén fontos ellenőrizni, hogy a kód használatának nincs-e korlátozása, például minimális utaslétszám vagy minimális jegyérték.
 • Az Emirates kedvezménykód érvényesítéséhez jegyfoglaláskor meg kell adnia a kódot a megfelelő mezőben.
 • A félreértések elkerülése érdekében javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az egyes promóciós kódok konkrét feltételeit, mielőtt felhasználná azokat.

Milyen típusú kódokat kínál az Emirates

Az Emirates Airlines számos kedvezményes kódot kínál, többek között:
 • Repülőjegy kedvezmények: Ezekkel a kedvezményes kódokkal csökkentheti repülőjegyeinek árát egy bizonyos összeggel vagy százalékkal.
 • Business osztályú felminősítések: Ezekkel a kedvezményes kódokkal a normál viteldíjnál alacsonyabb áron foglalhat üzleti osztályú helyet.
 • Ingyenes poggyász: Ezekkel a kedvezményes kódokkal foglalhat helyet ingyenes extra poggyász mellett.
 • Belépés a társalgóba: Ezekkel a kedvezményes kódokkal a repülés előtt beléphet az Emirates lounge területére.

Aktuális Emirates promóciók és kuponok

 • 10% kedvezmény a kiválasztott úti célok repülőjegyeire.
 • Ingyenes felminősítés üzleti osztályra hosszú távú utazásokhoz.
 • Kedvezményes repülőjegy diákoknak.
 • Különleges ajánlatok nagy csoportoknak.
 • 15% kedvezmény a repülőjegyek árából az Emirates Skywards hűségprogram tagjai számára.
 • Különleges viteldíjak prémium osztályú utazásokhoz.
 • Exkluzív ajánlatok online foglalásokhoz.

Az Emirates Airlines által kínált promóciós kampányok

Az EMIRATES AIRLINES-nél minden évben számos online promócióval rendelkezik, amelyek révén remek repülőjegyeket kaphat. Ezek a promóciók magukban foglalják az Early Bird promóciót, a hétvégi kiruccanást, a fekete pénteket, a kiberhétfőt, a karácsonyt és még sok mást.

Early Bird promóció

Az Emirates Airlines korai érkezési akciót kínál azoknak az ügyfeleknek, akik előre lefoglalják jegyeiket. Ez a promóció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kedvezményes viteldíjakat vegyenek igénybe, ha legalább 90 nappal az indulás előtt foglalják le repülőjegyeiket.

Társ viteldíj promóció

Az Emirates Airlines kísérő viteldíjakciót is kínál, ahol az ügyfelek kísérőt hozhatnak magukkal, és mindkét utasnak kedvezményes viteldíjakat élvezhetnek. Ez a promóció kiválasztott járatokra és célállomásokra érvényes, és az ügyfelek közös jegyfoglalással élhetnek ezzel az ajánlattal.

Hétvégi kiruccanás akció

A gyors hétvégi kiruccanásra vágyó ügyfelek számára az Emirates Airlines különleges akciót kínál. Ez a promóció kedvezményes viteldíjakat tartalmaz a pénteken induló és vasárnaponként visszatérő járatokra, így az ügyfelek a legtöbbet hozhatják ki hétvégi utazásaikból.

Családi promóció

Az Emirates Airlines tisztában van a családi utazások fontosságával, és családi promóciót kínál. Ez a promóció lehetővé teszi, hogy a családok kedvezményes viteldíjakat élvezzenek, amikor együtt utaznak. Az akcióban való részvételhez az ügyfeleknek legalább egy 12 év alatti gyermekkel kell utazniuk.

Business Class Upgrade Promotion

Az Emirates Airlines üzleti osztályú felminősítési promóciót is kínál azoknak az ügyfeleknek, akik luxus utazási élményt szeretnének élvezni. Ez a promóció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kedvezményes áron, a szabad helyek függvényében frissítsék turista osztályú jegyeiket business osztályra.

Törzsutas promóció

Az Emirates Airlines törzsutas promócióval jutalmazza hűséges ügyfeleit. Ez a promóció exkluzív előnyöket és kiváltságokat kínál a gyakori utazóknak, például elsőbbségi bejelentkezést, többletpoggyász-engedélyt, hozzáférést a repülőtéri társalgókhoz és bónusz mérföldeket. Az ügyfelek csatlakozhatnak az Emirates Skywards hűségprogramjához, hogy kihasználják ezt a promóciót.

Üdülési csomag promóció

A repülési akciókon kívül az Emirates Airlines üdülési csomagakciókat is kínál. Ezek az akciók kedvezményes repülőjegyeket, valamint szállodai szállást és egyéb utazási szolgáltatásokat tartalmaznak. Az ügyfelek különféle üdülési csomagok közül választhatnak preferenciáiknak és pénztárcájuknak megfelelően.

Az Emirates Airlines fekete pénteki akciói

Az Emirates Airlines örömmel jelenti be Black Friday akcióit. Ez alatt a korlátozott időtartam alatt az ügyfelek exkluzív kedvezményeket élvezhetnek a különböző célállomásokra világszerte. Az Emirates neves szolgáltatásaival és a legmodernebb repülőgépekkel az utazók a legnagyobb kényelmet és kényelmet élhetik át utazásuk során. Plusz Emirates Skywards-tagok bónusz mérföldeket szerezhetnek a jogosult járatokon, ami még több értéket biztosít hűségükért. A megtakarítások kihasználása érdekében az ügyfeleknek arra biztatjuk, hogy foglalják le repülőjegyeiket az Emirates webhelyén, vagy lépjenek kapcsolatba az Emirates telefonközpontjával. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy felfedezze a világot az Emirates Airlines társasággal verhetetlen árakon.

Az Emirates Airlines kiberhétfői akciói

Az Emirates Airlines örömmel jelenti be Cyber ​​Monday akcióit. Ez a korlátozott ideig tartó ajánlat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy exkluzív kedvezményeket élvezzenek a különböző célállomásokra tartó járatokra. Az utasok kedvezményes viteldíjakat vehetnek igénybe mind a turista, mind a business osztályú jegyekre. Ezenkívül az Emirates Skywards tagjai bónusz mérföldeket szerezhetnek a promóció során történő foglaláskor. A Cyber ​​Monday kedvezmény korlátozott ideig vehető igénybe, ezért arra biztatjuk az ügyfeleket, hogy azonnal foglalják le repülőjegyeiket, hogy a legjobb ajánlatokat kapják. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy kedvezményes áron megtapasztalja azt a világszínvonalú szolgáltatást és kényelmet, amelyről az Emirates Airlines híres.

Az Emirates Airlines karácsonyi akciói

Az Emirates Airlines örömmel kínál kiváló szolgáltatást és kedvezményes viteldíjakat bizonyos járatokra az ünnepi szezonban. Az utasok ezeket az akciós árakat december 1. és december 31. között foglalva vehetik igénybe járataikat. Ezen kívül minden járaton ingyenes étkezést és ünnepi italokat kínálnak ebben az időszakban. Ez magában foglalja a hagyományos karácsonyi ételek és szezonális italok választékát. Az Emirates Airlines tisztában van a szeretteivel való időtöltés fontosságával az ünnepi időszakban, és szeretné az utazást a lehető legkényelmesebbé tenni. Az utazási élmény további fokozása érdekében az Emirates Airlines elsőbbségi beszállást is kínál a kisgyermekekkel utazó családok számára. A karácsonyi akciókkal az Emirates Airlines repülése felejthetetlen és élvezetes élmény minden utas számára.

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

 • 10% kedvezmény Emirates kedvezmény promo kód 2023
  https://www.rushflights.com/5-off-emirates-promotion-coupon-code-2016/
  újabb kedvezményt kínál kód mert 10% off for flights from Europe. Show 10% kedvezmény Promo Kód Ezt Emirates promo kód érvényes a Maldív-szigetekre, Mauritiusra, Seychelle-szigetekre, Srí Lankára és Thaiföldre tartó járatokra...
 • Emirates
  https://www.orangeoffer.com/store/emirates
  Keresse meg kedvenc tárgyát online az emirates.com oldalon, és adja hozzá Emirates bevásárlókocsi; Válasszon az 50 közül Emirates kuponok és ajánlatok; Másolat Emirates promo kód a vágólapra; Használd ezt ingyen Emirates kupon...
 • Emirates Promo Kódok: Egyesült Arab Emírségek 2019. november
  https://www.rezeem.com/emirates-coupons
  10% OFF Népszerű kupon Kód Ellenőrzött Emirates Promo Kód: Get 10% KI Bármilyen járat foglalása esetén | Minden felhasználó EVE6DM9 Kupon megjelenítése Részletek megjelenítése Nincs többé gond az alacsony költségvetéssel, ha utazást tervez...
 • Emirates Promo Kódok, kuponok és kuponkódok 2022. november
  https://zouton.com/emirates-coupons
  vagy turista osztályon. 30. november 2022. 75%-os bónusz Használja az American Express-pontot a konvertáláshoz Emirates Promo Kód Amex pint platina tagsággal. 30. november 2022 10% Megtakarítás Használat Emirates Diák...
 • Emirates.Com kupon
  https://www.globalbandb.co.uk/emirates-coupon
  Emirates.Com kupon 2021. június Találja meg a legjobbat Emirates Promo Kód Jó helyen jár, valódi és ellenőrzött terméket keres Emirates.Com kupon 2021. júniusra.

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
Hitelkártya

Szállítási opciók

Emailben

Kapcsolattartási lehetőségek

Repülőtéri iroda – 3-as terminál – Dubai
Emirates
www.emirates.com/

Emirates Bevezetés

Az Emirates Airlines egy neves légitársaság, amelynek székhelye Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben található. A világ egyik legnagyobb légitársasága, amely több mint 3,600 járatot indít hetente több mint 150 célállomásra hat kontinensen. A légitársaság fényűző és kényelmes utazási élményéről ismert, amely a legkorszerűbb létesítményeket és kivételes szolgáltatásokat kínál utasainak. Az utasok tágas üléseket, finom ételeket és szórakozási lehetőségek széles választékát élvezhetik, beleértve a filmeket, TV-műsorokat és zenét. A légitársaság bizonyos járatokon ingyenes Wi-Fi-t is kínál, lehetővé téve az utasok számára, hogy utazásuk során folyamatosan kapcsolatban maradjanak. Kivételes szolgáltatásai mellett az Emirates Airlines különféle promóciós kódokat kínál ügyfeleinek kedvezményes viteldíjak és különleges ajánlatok érdekében. Ezek a promóciós kódok megtalálhatók a légitársaság hivatalos honlapján vagy marketingkampányaiban. A kódok használatával a foglalás során az utasok exkluzív kedvezményeket és előnyöket vehetnek igénybe, amelyek még megfizethetőbbé és élvezetesebbé teszik utazásukat. Kiterjedt globális hálózatával és vonzó promóciós kódjaival a légitársaság továbbra is népszerű választás az utazók körében szerte a világon.

Az Emirates Airlines lemondási és visszatérítési szabályzata

 • Az Emirates Airlines lemondási és visszatérítési szabályzattal rendelkezik. Ha az utas le kívánja mondani a foglalását, ezt a járat indulási időpontja előtt meg kell tennie.
 • A viteldíj típusától függően eltérő feltételek és díjak vonatkozhatnak. A Flex és Flex Plus viteldíjak esetében az utasok lemondhatják a foglalásukat, és teljes visszatérítést kaphatnak. A Takarékos viteldíjak esetében azonban lemondási díjat kell fizetni.
 • Fontos megjegyezni, hogy a meg nem jelenés vagy az indulási idő utáni lemondás esetén a visszatérítés nem jár.
 • A visszatérítés kéréséhez az utasoknak ki kell tölteniük a visszatérítési űrlapot, és vissza kell küldeniük az Emirates Airlinesnak.
 • A visszatérítés folyamata eltarthat egy ideig, és a visszatérített összeg a viteldíj típusától és az esetlegesen alkalmazandó díjaktól függ.
© 2022 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.