Általános szűrők

Hotels.com kedvezménykódok és kuponok június 2024

A Hotels.com kuponokat és promóciókat kínál, hogy ügyfelei spóroljanak szállásfoglaláskor. Ezek a kuponok és promóciók a Hotels.com oldalon találhatók... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 1 szavazás
 • 3

A Hotels.com ig 10% promóciós kód

Július 25, 2025 LÁSD KÓD TELS
 • 3

Promóciós kód a Hotels.com-on: 8% kedvezmény a Visa felhasználóknak

May 15, 2025 LÁSD KÓD ISA8
 • 4

A Hotels.com ig 10% promóciós kód

May 28, 2025 LÁSD KÓD TELS
 • 1

15% promóció a Hotels.com-on, rendelje meg az alkalmazásban

 • 6

Hotels.com 10% kuponkód az egész webhelyen

May 5, 2025 LÁSD KÓD TL10
 • 1

Vedd fel ig 15% promóció a Hotels.com alkalmazásmegrendelésében

 • 2

Hotels.com 10% promóciós kód az egész webhelyen

May 22, 2025 LÁSD KÓD TL10
12%
 • 5

A Hotels.com legjobb promóciós kódja ebben a hónapban: 12% kedvezmény

29. szeptember 2024. LÁSD KÓD VE12
25%
 • 3

Regisztráljon most a Hotels.com-on, hogy minimumra jusson 25% kedvezmény

December 31, 2024 LÁSD AJÁNLATT
10%
 • 2

Hotels.com kupon: 10% kedvezmény a kiválasztott szállodákra

December 29, 2024 LÁSD KÓD PH10
10%
 • 5

10% Hotels.com promóciós kód

Február 28, 2025 LÁSD KÓD 0OFF

Lejárt kuponok

10%
 • 1

A legjobb Hotels.com februári kedvezménykód: 10%

Február 29, 2024 LÁSD KÓD TELS

Hol találok Hotels.com kedvezménykódokat?

A Hotels.com kuponjainak kedvezményéhez meg kell keresni azokat különböző online oldalakon, vagy bizonyos módszerekkel, mint például hírlevél feliratkozás vagy mobilalkalmazás telepítése. Itt, ezen az oldalon bemutatjuk Önnek a legújabb Hotels.com promóciós kódokat, de azt is javasoljuk, hogy használjon más módokat is a Hotels.com kedvezményes kódjainak megszerzésére.

Itt vannak a Hotels.com kedvezménykódok leggyakrabban használt módjai

 • A Hotels.com webhelyén kedvezményeket és promóciókat találhat.
 • Iratkozzon fel a Hotels.com hírlevelére, hogy különleges ajánlatokat és exkluzív promóciókat kapjon.
 • Kövesse a Hotels.com oldalát a közösségi médiában, hogy naprakész legyen a legújabb kedvezményekkel és promóciókkal.
 • Töltse le a Hotels.com alkalmazást, hogy azonnali értesítéseket kapjon a kedvezményekről és promóciókról.
 • Tekintse meg az ár-összehasonlító oldalakat, hogy megtalálja a Hotels.com legjobb ajánlatait.
Hotels Com promóciós kód

Milyen típusú kedvezménykódokat kínál a Hotels.com

A Hotels.com promóciós kódjai által kínált kedvezmények többféle típusúak, mind a kedvezménykódok, mind a promóciós ajánlatok kedvezményei. Nem csak a promóciós kóddal kapott kedvezmények fontosak, a kedvezmények az alábbiakban bemutatott egyéb módokon is megszerezhetők.

Íme a Hotels.com által kínált legfontosabb kedvezménytípusok

 • Kedvezményes kuponok szállodai foglalásokhoz.
 • Kedvezmények a Hotels.com Rewards hűségprogram tagjai számára.
 • Különleges ajánlatok csoportos foglalásokra.
 • Szezonális és ünnepi akciók.
 • Kedvezmények last minute foglalás esetén.
 • Kedvezményes kuponok a kiválasztott helyekre történő foglalásokhoz.
 • Exkluzív ajánlatok a Hotels.com mobilalkalmazás felhasználóinak.
 • Hosszabbított foglalás esetén kedvezmények.
 • Promóciók a Hotels.com partnerszállodákban történő foglalásokhoz.
Hotels Com kuponkód

Hotels.com Kedvezménykód használati szabályok

Ahhoz, hogy kedvezményt kapjon a Hotels.com kuponnal, bizonyos szabályokat be kell tartania. Az alábbiakban bemutattuk a promóciós kód használatának általános szabályait az általa kínált kedvezmény megszerzéséhez.

A Hotels.com promóciós kód használatának legfontosabb szabályai

 • Írja be a kupont a megfelelő mezőbe. A kedvezményes kupont a foglalás során a megfelelő mezőbe kell beírni. Ezt a mezőt általában "Promóciós kód" vagy "Kedvezménykupon" címkével látják el.
 • A kedvezményes kupon csak bizonyos szobatípusokra és bizonyos szállodákra érvényes.
 • Felhasználás előtt feltétlenül ellenőrizze a kupon feltételeit.
 • A kedvezményes kupon felhasználható a foglalás teljes költségének csökkentésére, de nem használható fel adók vagy pótdíjak fizetésére. Az adókat és pótdíjakat mindig külön kell fizetni.
 • Az akciós kupon más kuponnal vagy akciós ajánlattal nem vonható össze. Ha egynél több kupont vagy promóciós ajánlatot próbál felhasználni, a rendszer automatikusan kiválasztja a legjobb elérhető ajánlatot.
 • A kedvezményes kupon korlátozott ideig érvényes. A kupon korlátozott ideig érvényes: használat előtt feltétlenül ellenőrizze a kupon lejárati idejét.
Hotels Com kedvezménykód

Aktuális Hotels.com promóciók és kuponok

Ezen az oldalon közzétesszük a Hotels.com legújabb promóciós kódjait, hogy extra kedvezményben részesüljön, amikor ezen az online foglalási platformon keresztül foglal szállást.

Itt megtalálhatja a Hotels.com legújabb promóciós kódjait és kedvezményes ajánlatait

 • 20% kedvezmény az első foglalásra – A Hotels.com normál ajánlata, ez a promóció a 20% kedvezmény az első, legalább 2 éjszakás foglalás esetén. Az ajánlat igénybevételéhez írja be a promóciós kódot a megfelelő mezőbe a foglalási folyamat során.
 • 10% kedvezmény 3 vagy több éjszakás foglalás esetén – A Hotels.com másik standard ajánlata, ez a promóció a 10% 3 vagy több éjszakás foglalás esetén kedvezmény. Az ajánlat igénybevételéhez írja be a promóciós kódot a megfelelő mezőbe a foglalási folyamat során.
 • 5% kedvezmény 5 vagy több éjszakás foglalás esetén - Ez a promóció a 5% 5 vagy több éjszakás foglalás esetén kedvezmény. Az ajánlat igénybevételéhez írja be a promóciós kódot a megfelelő mezőbe a foglalási folyamat során.
 • 10% kedvezmény hétvégi foglalás esetén - Csak hétvégi foglalásra érvényes ajánlat, ez az akció a 10% kedvezmény péntek, szombat vagy vasárnap foglalás esetén. Az ajánlat igénybevételéhez írja be a "WEEKEND" promóciós kódot a megfelelő mezőbe a foglalási folyamat során.
 • 20% kedvezmény csoportos foglalásokra - Csak legalább 10 fős csoportos foglalásokra érvényes ajánlat, jelen akció a 20% kedvezmény a foglalásokból. Az ajánlat igénybevételéhez lépjen kapcsolatba a Hotels.com ügyfélszolgálatával, és kérje a promóciós kódot.
 • 10% kedvezmény a Hotels.com Rewards tagok foglalásaiból – A Hotels.com Rewards tagjai a 10% 2 vagy több éjszakás foglalás esetén kedvezmény. Az ajánlat kihasználásához jelentkezzen be fiókjába. foglalás előtt.
 • 5% kedvezmény a PayPal-on keresztül fizetett foglalásokra.
Hotels Com utalványkód

A Hotels.com által kínált éves promóciós kampányok

Hotels.com nyári kedvezmények

Örömmel értesítjük, hogy a Hotels.com jelenleg nyári kedvezményeket kínál. Használja ki ezeket a korlátozott ideig tartó ajánlatokat, hogy jelentős megtakarítást élvezhessen következő szállásfoglalása alkalmával. Világszerte található szálláshelyek széles választékával megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő szállodát. Akár egy pihentető tengerparti kiruccanást, akár egy kalandos városfelfedezést tervez, a Hotels.com mindent megtalál. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy pénzt takarítson meg, és még jobbá tegye nyári vakációját. Foglaljon most, és kezdje el megtervezni álmai utazását a Hotels.com segítségével.

Hotels.com Black Friday

A korlátozott ideig tartó rendezvény ideje alatt az utazóknak lehetőségük lesz szállást spórolni világszerte. A rendelkezésre álló szállodák széles választékával, a pénztárcabarát üdülőhelyektől a luxus üdülőhelyekig, minden utazó igényeinek és preferenciáinak megfelelnek. Akár hétvégi kiruccanást, akár hosszabb nyaralást tervez, az ügyfelek kihasználhatják ezt az exkluzív promóciót, hogy nagyszerű ajánlatokat szerezzenek következő szállodai tartózkodásuk alkalmával. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy spóroljon az utazási költségeken. Látogasson el a Hotels.com oldalára a Black Friday kedvezmény idején, és kezdje el a következő kaland tervezését még ma.

Hotels.com Cyber ​​Monday

Ez a kampány minden évben elérhető a Cyber ​​Monday napján, és különféle ajánlatokat és kedvezményeket kínál a szállásfoglalásokhoz. Ha többet szeretne megtudni erről a kampányról, látogasson el a Hotels.com webhelyére a Cyber ​​Monday – Újév napján: Ez a kampány minden évben elérhető az ünnepi szezonban, és különféle ajánlatokat és kedvezményeket kínál a szállásfoglalásokhoz. Ha többet szeretne megtudni erről a kampányról, látogasson el a Hotels.com webhelyére az ünnepi szezonban – a Hotels.com minden évben kínál karácsonyi ajánlatokat. Ezek az ajánlatok csak korlátozott ideig állnak rendelkezésre. Az ügyfelek kedvezményes árakat élvezhetnek a szállodai foglalások során az ünnepi szezonban. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik karácsonykor utazni szeretnének, és a legjobb szállodákban szeretnének megszállni. A foglalás közvetlenül a Hotels.com webhelyén lehetséges. Ne hagyja ki ezeket a különleges ajánlatokat, és készítse el karácsonyi utazási terveit még ma.

Hotels.com téli kedvezmények

A Hotels.com örömmel jelenti be téli kedvezményeit. Az ügyfelek most kihasználhatják a különleges ajánlatokat, és kedvezményes árakat élvezhetnek szállodai foglalásaik során. Akár hétvégi kiruccanást, akár hosszabb nyaralást tervez, a téli kedvezmények nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy pénzt takarítson meg, miközben kényelmes és élvezetes tartózkodást élvez. A szállodák széles választékának köszönhetően az ügyfelek különféle helyszínek és szálláshelyek közül választhatnak az igényeiknek megfelelően. Hotels Com promóciós kód

Gyakran Ismételt Kérdések a Hotels.com-szal kapcsolatban

A Hotels.com kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 11 kedvezménykód és promóció működik a Hotels.com-on 2024 júniusában, valamint a legjobb kupon ajánlatok 25% Kedvezmény.

Melyek a Hotels.com legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Mennyi kedvezményt kaphatok a Hotels.com kedvezménykóddal?

A Hotels.com kedvezménykódja által kínált kedvezmény mértéke az adott kampánytól függően változhat. Ezek a kódok azonban általában százalékos kedvezményt vagy fix összeget kínálnak.

Vannak korlátozások vagy feltételek a Hotels.com kedvezménykódok használatára vonatkozóan?

Igen, vannak bizonyos korlátozások és feltételek a Hotels.com kedvezménykódjainak használatára vonatkozóan. Ezek lehetnek érvényességi időszakok, meghatározott úti célok vagy bizonyos típusú foglalások. Fontos, hogy használat előtt olvassa el az egyes kódokhoz tartozó feltételeket.

Használhatok több Hotels.com kedvezménykódot egy foglaláshoz?

A Hotels.com általában csak egy kedvezménykód használatát engedélyezi foglalásonként. Fontos, hogy használat előtt ellenőrizze az egyes kódok feltételeit, és ellenőrizze, hogy vannak-e korlátozások.

Használhatok egy Hotels.com kedvezménykódot egy meglévő foglaláshoz?

A Hotels.com kedvezménykódjait általában a foglaláskor kell megadni. Ha már van egy meglévő foglalása, előfordulhat, hogy később nem tud kedvezménykódot alkalmazni. Ellenőrizze az egyes kódok feltételeit, és ellenőrizze, hogy ez lehetséges-e.

Mi történik, ha nem adom meg a Hotels.com kedvezménykódját a fizetéskor?

Ha nem ad meg a Hotels.com kedvezménykódját a kijelentkezéskor, akkor a normál szobaárat kell fizetnie további kedvezmények nélkül.

Kaphatok egy Hotels.com kedvezménykódot, ha már a Hotels.com Rewards tagja vagyok?

Igen, a Hotels.com Rewards tagjaként részesülhet különleges ajánlatokból és kedvezményes kódokból. Feltétlenül iratkozzon fel a Hotels.com hírlevelére, hogy naprakész legyen a legújabb ajánlatokkal.

Hotels.com-kupon hozzáadása

Ahhoz, hogy a Hotels.com-on a legjobb szállásárakat kaphassa, érvényes promóciós kupont kell használnia. Így adhat hozzá most egy Hotels.com-kupont:

 • 1
  Válassza ki az úti célt, ahol szállást keres, a személyek számát, majd kattintson a Keresés gombra.
 • 2
  Válassza ki a kívánt szállodát.
 • 3
  Válassza ki a kívánt szobát, kattintson a FOGLALÁS gombra, majd válassza a Fizetés az ingatlanban vagy a Fizetés most lehetőséget.
 • 4
  Az új oldalon, ahol meg kell adnia személyes adatait, a jobb oldalon a "Kupon alkalmazása" kék szöveg látható. Kattintson rá.
 • 5
  Az új mezőbe írja be a Hotels.com kupont, majd kattintson az Alkalmaz gombra a kedvezmény igénybevételéhez.
 • 6
  Töltse ki a többi szükséges adatot, és kattintson a FOGLALÁS gombra, hogy még ma befejezze foglalását a Hotels.com oldalon.

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok a Hotels.com számára

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 11
🎇️ Kedvezmény kódok 8
📌 Ajánlatok 3
➡️ A legjobb kupon 12% kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 12% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 17 június 2024

A Hotels.com legjobb kuponkódjai

Hotels.com CODE A Hotels.com AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
TOTUMHOTELS A Hotels.com ig 10% promóciós kód Július 25, 2025
VISA8 Promóciós kód a Hotels.com-on: 8% kedvezmény a Visa felhasználóknak May 15, 2025
TOTUMHOTELS A Hotels.com ig 10% promóciós kód May 28, 2025
N/A 15% promóció a Hotels.com-on, rendelje meg az alkalmazásban N / A

Kuponok és ajánlatok a Hotels.com-hoz hasonló üzletekből

 • 1

Budget.com promóciós kód: ig 35% kedvezmény

Július 18, 2025 LÁSD KÓD 6102
 • 1

Priceline.com 10% promóciós kód

Július 18, 2025 LÁSD KÓD ES10
 • 2

Kuponkód a VRBO.com oldalon: 50 USD kedvezmény legalább 3 éjszakára

Július 23, 2025 LÁSD KÓD WEEK
 • 2

20 eurós promóciós kód a LastMinute.com következő utazási rendelésén az alkalmazásban

Július 25, 2025 LÁSD KÓD 20UK
 • 1

KKDAY.com kuponkód: ig 50% kedvezmény válasszon tételeket

Június 5, 2025 LÁSD KÓD 0SHD

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Szállodák.Com Kupon & Promo Kód február 2024

https://www.groupon.com/coupons/hotels-com
aktuális kínálata. Köszönjük, hogy először ellenőrizte a Groupon kuponokat! Get Deal 129 használt Promo Kód Promo Hotels.com Promo Kódok 2024. januárra Élvezze e hónap legjobb Hotels.com kuponkódjait, értékesítési...

Hotels.com – Takarítson meg egy extra 8%-ot Promo Kód a Select-en Szállodák - Foglaljon március 4-ig

https://slickdeals.net/f/11309383-hotels-com-save-an-extra-8-with-promo-code-on-select-hotels-book-by-march-4?p=112587867
hogy megspóroljon egy pluszt 10% ki Szállodák.com. Promo kód kijelentkezéskor használt szálláshelyek kiválasztására vonatkozik. Hotels.com [hotels.com] Promo kód SAVE8TWO18 Foglalás 4. március 2018-ig Utazás április 8-ig...

Szállodák com Promo Kód 2020 & Hotels.com kedvezmény Kód HK

https://www.discountcodehk.com/store/hotels-com-discount-code/page/2/?filter=2
Tesztelt és ellenőrzött Hotels.com Legújabb ajánlatok Hotels.com Promo Kód A 2020-as Hotels.com kedvezményes ajánlatai MasterCard Extra kártyáig érvényesek 80% Kikapcsolva a szállodafoglalásoknál 31. december 2019-én UnionPay hitelkártya...

Hotels.com Promo Kód - 100 dollár kedvezmény

https://www.couponbox.com/coupons/hotels-com
visszatérítést kérhet szállodája vagy nyaralóbérleti díja esetén Szállodák.com. A Hotels.com-kupon használata A Hotels.com beváltása promo kód szuper gyors és egyszerű. Miután kiválasztottad a...

A Miami Nagydíjra utazik? Itt vannak a legjobb helyek a Forma-1-es eseményekhez

https://variety.com/2024/shopping/news/places-to-stay-miami-f1-grand-prix-hotels-rentals-1235971526/
A Hotel For Miami F1 Grand Prix Eközben jegyek az F1 Miami Grand Prix-re még mindig kaphatók a jelen pillanatban, 41 dolláros ártól a VividSeats-en.com. Használja exkluzív termékünket promo kód VAR2024 $ megtakarításhoz...

Takarítson meg következő utazását ezekkel az utazási kuponajánlatokkal

https://www.cnet.com/roadshow/news/save-on-your-next-trip-with-these-travel-coupon-deals/
a Hotels.com-on További kedvezményeket keres? A CNET a legjobb ajánlatokat kínálja az Expedia, a Hotwire és sok más oldalról, valamint promo kód ajánlatok -- naponta frissítjük és ellenőrizzük. Üdvözöljük a CNET kuponokban, a...
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.