Általános szűrők

KLM kedvezménykód és kuponok lehet 2024

A KLM különféle kuponokat és promóciókat kínál ügyfeleinek. Ezeket a jutalmakat úgy tervezték, hogy hozzáadott értéket és megtakarításokat biztosítsanak az utazók számára. Ilyen például a Törzsutas program,... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 1 szavazás
 • 5

KLM.com kupon: 10% kedvezményes kiválasztott tagok

 • 15

Vesz 10% promóció csak a KLM.com tagjainál

10%
 • 32

KLM promóciós kód a kiválasztott célállomásokhoz: mentés 10%

Június 30, 2024 LÁSD KÓD mfb
10%
 • 14

A KLM Blue Explorer tagsággal megkapja 10% kedvezmény

November 30, 2024 LÁSD AJÁNLATT
 • 22

10% kedvezmény mindenre a Flying Blue Explorer taggal a KLM-nél

 • 2

Repüljön Amszterdamból az Egyesült Államokba mindössze 333 USD-ért

Hol találhatók a KLM kedvezménykódok

A KLM-nél további kedvezményt kap a hivatalos KLM weboldalon lefoglalt repülőjegyeiből KLM kedvezménykóddal. Mivel látogatóink többsége még nem tudja, hol és hogyan találja meg a KLM-kuponokat, az alábbiakban összeállítottunk néhány javaslatot.

Útmutató az érvényes KLM kedvezménykódok beszerzéséhez

 • Nézze meg a hivatalos KLM webhelyet, hogy megtudja, vannak-e elérhető ajánlatok vagy kedvezményes kódok.
 • Iratkozzon fel a KLM hírlevelére, hogy értesítést kapjon a kedvezményes kódokról.
 • Kövesse a KLM közösségi média fiókjait, hogy naprakész legyen a promóciókkal vagy kedvezménykódokkal kapcsolatban.
 • Keressen a kuponoldalakon és a kedvezményes platformokon, hogy megtalálja a KLM kedvezménykódokat.
 • Vegyen részt a KLM hűségprogramjaiban, hogy exkluzív kedvezménykódokat kapjon.
 • Lépjen kapcsolatba a KLM ügyfélszolgálatával, ha tájékoztatást szeretne kérni a rendelkezésre álló kedvezménykódokról.
KLM promóciós kód

A KLM promóciós kódjainak típusai

A KLM promóciós kódok többféle típusa létezik, az egyes utazók profiljától és a KLM Airlines által lefoglalt és utazási időszakától függően.

Bizonyos típusú kedvezménykódok a KLM-hez

 • Az "EARLYBIRD" promóciós kód a 15% kedvezmény az utazás előtt legalább 60 nappal történt foglalások esetén.
 • A "WEEKEND" promóciós kód a 10% kedvezmény a hétvégi utazáshoz.
 • A "CSALÁD" promóciós kód a 20% minimum 3 utas foglalása esetén kedvezmény.
 • Promóciós kód "BUSINESS" kínál a 25% kedvezmény üzleti utazásra.
 • A "LOYALTY" promóciós kód bónuszpontokat kínál a KLM hűségprogram tagjai számára.
 • A "NYÁR" promóciós kód a 30% utazási kedvezmény a nyári szezonban.
 • A "DIÁK" promóciós kód a 20% 26 éven aluli diákoknak kedvezmény.
KLM kuponkód

A KLM kedvezménykód használatának szabályai

A KLM-kupon felhasználásához érdemes bizonyos általános szabályokat betartani, amelyek biztosítják, hogy megkapja a kapcsolódó kedvezményt.

A KLM kedvezménykód használatának legfontosabb szabályai

 • Használat előtt ellenőrizze a KLM kupon lejárati idejét.
 • Győződjön meg arról, hogy a kupon csak KLM repülőjegyek vásárlására érvényes.
 • Tartsa be a KLM kupon feltételeit, például csak bizonyos úti célokra vagy utazási osztályokra érvényes.
 • Egy vásárláshoz legfeljebb egy KLM-kupont használhat fel.
 • A KLM kupon más ajánlatokkal vagy kedvezménnyel nem vonható össze.
 • Foglaláskor ügyeljen arra, hogy a megfelelő kuponkódot adja meg.
 • Ha bármilyen problémája van a KLM-kupon használatával, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz segítségért.
KLM kedvezmény kód

Legutóbbi KLM promóciós ajánlatok és kuponkódok

A heti KLM akciós ajánlatok bizonyos desztinációkra érvényesek, esetenként kedvezmények vehetők igénybe a KLM kedvezményes utalványt használók számára.
 • 20% kedvezmény a hónap végéig vásárolt repülőjegyekre.
 • Különleges akció a Flying Blue tagoknak: 30% kedvezmény az üzleti osztály felminősítéséből.
 • 50 kedvezményes kupon a KLM-mel együttműködve történő szállodafoglalásokhoz.
 • 10% kedvezmény az autókölcsönzési szolgáltatásból a KLM-en keresztül.
 • Különleges ajánlat családoknak: 12 éven aluliak ingyen utaznak.
 • 15% kedvezmény az egzotikus célállomásokra tartó járatokra.
 • Akció belföldi járatokra: 2 db ingyenes poggyász a KLM utasainak.
KLM utalványkód

A KLM legfontosabb éves promóciós kampányai

20% KLM kedvezmény Diákoknak

20% kedvezmény minden úti célon elérhető diákjegyek árából. Az ajánlat igénybevételéhez a hallgatóknak érvényes diákigazolványt vagy beiratkozási igazolást kell bemutatniuk. A kedvezmény a KLM által üzemeltetett belföldi és nemzetközi járatokra egyaránt vonatkozik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a diákok milyen pénzügyi kihívásokkal néznek szembe, és arra törekszünk, hogy az utazásokat megfizethetőbbé tegyük számukra. Úgy gondoljuk, hogy ez a kedvezmény segít a diákoknak felfedezni a világot és értékes tapasztalatokat szerezni. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a kedvezmény más akciókkal, akciókkal nem vonható össze. További információért és kedvezményes repülőjegy lefoglalásáért látogasson el a KLM weboldalára, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

KLM Black Friday kedvezmény

Black Friday promóciós kampány akár ig 30% a kiválasztott célállomásokra tartó járatokon. A KLM Black Friday kedvezményt kínál. A kedvezmény a kiválasztott járatokra ÉS célállomásokra érvényes. Az ügyfelek akár 30% foglalásaikon. Az akció csak korlátozott ideig érvényes. A kedvezmény igénybevételéhez az ügyfeleknek le kell foglalniuk repülőjegyeiket a KLM webhelyén vagy mobilalkalmazásán keresztül. Feltételek érvényesek.

KLM 15% Csoportoknak kedvezmény

15% csoportosan utazó utasoknak kedvezmény. A KLM kedvezményeket kínál csoportoknak. Ezek a kedvezmények 10 vagy több utasból álló csoportok esetén érvényesek, akik együtt utaznak. A kedvezmény mértéke a csoport méretétől és a célállomástól függően változik. A csoportos kedvezményekkel kapcsolatban az ügyfelek a KLM csoportos foglalási osztályán érdeklődhetnek.

KLM Nyári Promóciós Kampány

Nyári promóciós kampány, a KLM kedvezményes járatokat kínál egzotikus úti célokra. Örömmel értesítjük, hogy a KLM nyári kedvezményt kínál. Ez a kedvezmény korlátozott ideig érvényes, és bizonyos járatokra vonatkozik. Kérjük, látogasson el a KLM webhelyére, vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ha többet szeretne megtudni erről a promóciós ajánlatról. Köszönjük, hogy a KLM-et választotta.

KLM korai foglalási kedvezmény

10% kedvezmény azoknak az utasoknak, akik legalább 3 hónappal az utazás időpontja előtt foglalnak repülőjegyet. A KLM kedvezményt biztosít azoknak, akik legalább 3 hónappal az utazás időpontja előtt foglalják repülőjegyüket. Ezzel az exkluzív engedménnyel fejezik ki elismerésüket az ügyfeleknek a korai tervezésért. Ez az ajánlat további ösztönzést jelent az utasok számára, hogy jó előre megtervezzék utazásaikat, így biztosítva a gördülékenyebb utazási élményt.

KLM karácsonyi kedvezmények

Karácsonyi akció, a KLM örömmel jelenti be, hogy megérkeztek a karácsonyi kedvezmények. Ez a korlátozott időtartamú ajánlat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kedvezményes viteldíjakat élvezzenek a kiválasztott járatokon. Akár téli kiruccanást tervez, akár szeretteit meglátogatja az ünnepek alatt, most a tökéletes alkalom, hogy jegyet foglaljon a KLM-en. Használja ki ezeket az exkluzív kedvezményeket, és tapasztalja meg azt a kivételes szolgáltatást és kényelmet, amelyről a KLM ismert. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy pénzt takarítson meg, miközben a világ egyik vezető légitársaságával utazik. Foglalja le jegyét még ma, és tegye még különlegesebbé ezt a karácsonyi szezont a KLM segítségével.

KLM 25% Kedvezmény KLM törzsvásárlói kártyával

25% kedvezmény a KLM törzsvásárlói kártyát használó utasoknak. A KLM törzsvásárlói kártyával rendelkező ügyfelek exkluzív kedvezményekre jogosultak. Ezek a kedvezmények a KLM által kínált termékek és szolgáltatások széles körére vonatkoznak. A törzsvásárlói kártya vásárláskor történő bemutatásával az ügyfelek kedvezményes árakon vehetik igénybe a repülőjegyeket, a felminősítéseket és a kiegészítő létesítményeket. Ez a program célja a hűséges ügyfelek jutalmazása. Arra bátorítunk minden ügyfelet, hogy használja ki ezeket a különleges ajánlatokat, és maximalizálja KLM-hűségkártyája előnyeit.

KLM Cyber ​​hétfő kedvezmény

Cyber ​​Monday promóciós kampány a KLM-nél. A neves légitársaság izgalmas Cyber ​​Monday kedvezményeket kínál. Használja ki ezeket a korlátozott idejű ajánlatokat, és spóroljon a következő KLM-járatán. Akár üzleti utat, akár jól megérdemelt nyaralást tervez, ezek a kedvezmények nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy sokkal alacsonyabb áron foglalják le repülőjegyüket. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megtapasztalja a KLM kivételes szolgáltatását, miközben jelentős megtakarításokat élvezhet. Cselekedjen gyorsan, és biztosítsa kedvezményes jegyét a KLM Cyber ​​Monday kedvezmény alatt. KLM promóciós kód

Gyakran Ismételt Kérdések a KLM-mel kapcsolatban

Kínál a KLM kedvezménykódokat?

Jelenleg 6 kedvezménykód és promóció működik a KLM számára 2024 májusában, valamint a legjobb kupon ajánlatok 10% Kedvezmény.

Melyek a KLM legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Mik azok a KLM kedvezménykódok?

A KLM kedvezménykódok olyan alfanumerikus kódok, amelyek segítségével kedvezményeket vagy további előnyöket szerezhet repülőjegyek vagy a KLM Airlines által kínált szolgáltatások vásárlásakor.

Hogyan szerezhetek KLM kedvezménykódot?

Számos módja van a KLM kedvezménykód megszerzésének. Ezeket a KLM kínálhatja közvetlenül a promóciós kampányain keresztül, vagy találhat KLM kedvezménykódokat a kuponoldalakon vagy utazási foglalási platformokon.

Hogyan használhatom a KLM kedvezménykódot?

A KLM kedvezménykód használatához meg kell adnia a kódot foglaláskor a KLM weboldalán vagy a mobilalkalmazásában. A kedvezménykód automatikusan a foglalás teljes árára vonatkozik, csökkentve a végső költséget.

Vannak-e korlátozások vagy feltételek a KLM kedvezménykódok használatára?

Igen, vannak bizonyos korlátozások és feltételek a KLM kedvezménykódok használatára vonatkozóan. Ezek kódonként változhatnak, és tartalmazhatnak érvényességi időszakokat, konkrét úti célokat vagy bizonyos foglalási osztályokat.

Milyen előnyökhöz juthatok a KLM kedvezménykód használatával?

A KLM kedvezménykód használatával olyan előnyöket kaphat, mint például repülőjegy-kedvezmények, magasabb osztályokra való felminősítés vagy egyéb további előnyök, például hozzáférés exkluzív társalgókhoz vagy elsőbbségi beszállás.

KLM kedvezménykód hozzáadása

Ha választott egy KLM-utalványt erről az oldalról, és sikeresen szeretné felhasználni, a következő lépéseket kell megtennie:

 • 1
  Válassza ki az indulási és érkezési repülőteret, a személyek számát és az utazási időszakot, majd kattintson a keresés gombra.
 • 2
  Válassza ki a kívánt utazási lehetőséget és az Önnek megfelelő jegytípust.
 • 3
  Töltse ki az utas adatait.
 • 4
  A következő lépésben válassza ki a Flying Blue tagsági fiók létrehozását, vagy jelentkezzen be a meglévő fiókjába, ha már regisztrált. Válassza ki, hogy szeretne-e biztosítást választani az utazáshoz, majd kattintson a Folytatás gombra.
 • 5
  A következő oldalon, ahol ki kell választania a fizetési módot, írja be a KLM promóciós kódot az „Utalványszám vagy kedvezménykód megadása” szövegű mezőbe, majd kattintson a HOZZÁADÁS gombra.
 • 6
  Válassza ki a fizetési módot, és kattintson a kék „Tovább a fizetéshez” gombra a KLM jegyfoglalás befejezéséhez.

Aktuális KLM kedvezménykódok és ajánlatok

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 6
🎇️ Kedvezmény kódok 1
📌 Ajánlatok 5
➡️ A legjobb kupon 10% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 10% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 23. május 2024.

A legjobb kuponkódok a KLM számára

KLM KÓD KLM AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
N/A KLM.com kupon: 10% kedvezményes kiválasztott tagok N / A
N/A Vesz 10% promóció csak a KLM.com tagjainál N / A
mfb KLM promóciós kód a kiválasztott célállomásokhoz: mentés 10% Június 30, 2024
N/A A KLM Blue Explorer tagsággal megkapja 10% kedvezmény November 30, 2024

Kuponok és ajánlatok a KLM-hez hasonló üzletekből

 • 1

Élvez 5% promóciós kód a Barcelo.com oldalon

 • 1

CONDOR AIRLINES promóciós kód erre a hónapra: extra 30 dollár kedvezmény a repülőjegyekre

Október 31, 2024 LÁSD KÓD fest
 • 1

AIRASIA promóciós kód: 10% kedvezmény a nemzetközi járatokra

Február 28, 2025 LÁSD KÓD ME10
Október 12, 2024 LÁSD KÓD A087
 • 15

A BOOKING.com legjobb promóciós kódja: használja 6%-os megtakarításhoz. Csak akkor, ha VISA betéti vagy hitelkártyával fizet

December 31, 2024 LÁSD KÓD BKNG

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

London Daily News – 2019-04-24

https://statoperator.com/research/london-daily-news-2019-04-24/
Apollo Rabattkod – 500 kr rabatt på resa till London 2 Kattintson ide a The MedicoLegal Conference 2019 for Doctors and Lawyers – 16. május 2019. – Queen Elizabeth II Konferenciaközpont meglátogatásához...
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.