Általános szűrők

AVIS kedvezménykód és kuponok július 2024

Az AVIS-nél a legjobb akciókat és kuponokat kaphatja meg. Ügyeljen arra, hogy rendszeresen ellenőrizze webhelyüket a legújabb autókölcsönzési ajánlatokért. Akár hétvégét tervezel... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.9 - 2 szavazat
30%
 • 18

AVIS promóciós kód: 30% kedvezmény

31. augusztus 2024. LÁSD KÓD A087

Hol találhat AVIS kedvezménykódokat

Az AVIS kedvezménykódjait könnyen megtalálhatja, ha ellátogat a hivatalos weboldalra, és navigál az „Ajánlatok” vagy „Promóciók” részhez. Alternatív megoldásként, ha felkeresi weboldalunkat és feliratkozik az AVIS hírlevélre, vagy követi közösségi média fiókjaikat, exkluzív kedvezménykódokhoz és promóciókhoz is hozzáférést biztosít. A jogosultság és érvényesség biztosítása érdekében ne felejtse el ellenőrizni az egyes kódok feltételeit, mielőtt alkalmazná a foglaláshoz. Boldog megtakarítást!

Itt vannak az AVIS kedvezménykódok legjobb módjai

 • Tekintse meg az AVIS hivatalos webhelyét az esetlegesen folyamatban lévő promóciókért vagy kedvezményes kódokért.
 • Iratkozzon fel az AVIS hírlevélre, hogy exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket kapjon közvetlenül postaládájába.
 • Kövesse az AVIS-t a közösségi média platformokon, például a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon különleges promóciókért és kódokért.
 • Használja az online kuponwebhelyeket az AVIS kedvezménykódok kereséséhez.
 • Csatlakozzon olyan hűségprogramokhoz, mint az AVIS Preferred, hogy exkluzív, csak tagoknak szóló ajánlatokhoz és kedvezményekhez férhessen hozzá.
 • Kövesse nyomon a szezonális akciókat és az ünnepi akciókat az AVIS webhelyén.
 • Forduljon közvetlenül az AVIS ügyfélszolgálatához, és érdeklődjön az elérhető kedvezményes kódokról vagy promóciókról.

Az AVIS által kínált promóciós kódok típusai

Az AVIS-hez többféle kedvezménykód áll rendelkezésre, amelyek célja az ügyfelek sokféleségének megnyerése. Ezek a kódok különböző ügyfélszegmenseket céloznak meg, amelyek különféle kedvezményeket és promóciókat kínálnak olyan tényezők alapján, mint a tagsági állapot, a foglalási gyakoriság és a szezonális promóciók. Az ügyfeleket arra biztatjuk, hogy fedezzék fel a webhelyen elérhető különböző kedvezményes kód opciókat, hogy az AVIS-en keresztül történő foglalás során a lehető legtöbbet megtakarítsák.

Íme az AVIS kedvezmények legfontosabb típusai

 • Kedvezménykódok: ezek a kódok százalékos vagy fix összegű kedvezményt biztosítanak az ügyfeleknek a bérleti díjakból.
 • Ingyenes frissítési kódok: az ügyfelek ezekkel a kódokkal ingyenesen frissíthetnek magasabb osztályú autóra.
 • Különleges hétvégi kódok: Ezek a kódok különleges kedvezményeket kínálnak a hétvégi bérletekhez.
 • Hűségprogram kódok: exkluzív kódok az AVIS hűségprogram tagjai számára, amelyek további előnyöket vagy kedvezményeket kínálnak.
 • E-mail előfizetői kódok: Speciális kódok, amelyeket e-mailben küldünk el az előfizetőknek egyedi promóciókhoz.
 • Partnerkódok: más cégekkel együttműködésben biztosított kódok a közös promóciókhoz.
 • Szezonális promóciós kódok: meghatározott szezonokban vagy ünnepnapokon kedvezményes áron kínált kódok.
 • Vállalati kedvezménykódok: speciális kódok a vállalati ügyfelek számára, hogy kedvezményeket kapjanak a bérleti díjakból.

AVIS promóciós kuponszabályok

Az AVIS kedvezménykuponoknak és promóciós kódoknak használati szabályai vannak. Ezek a szabályok a kínált kedvezmények helyes és megfelelő felhasználását biztosítják. Ezen szabályok betartásával az ügyfelek a kuponrendszer integritásának megőrzése mellett a legtöbbet vehetik ki az AVIS által kínált kedvezményekből. Fontos, hogy az ügyfelek figyelmesen olvassák el és kövessék az egyes kedvezményes kuponokhoz tartozó utasításokat, hogy elkerüljék a félreértéseket és a visszaéléseket.

A kupon használatának összes szabálya AVIS

 • Használat előtt mindig ellenőrizze az AVIS kupon lejárati idejét.
 • Győződjön meg arról, hogy a kupon az adott kölcsönzési helyre és járműtípusra érvényes.
 • Ellenőrizze a kuponnal kapcsolatos korlátozásokat, például a minimális kölcsönzési időtartamot vagy a kizárási dátumokat.
 • Kövesse a kuponban szereplő további feltételeket, hogy elkerülje a kölcsönzési folyamat során felmerülő problémákat.
 • Lépjen kapcsolatba az AVIS ügyfélszolgálatával a kupon megfelelő felhasználásával kapcsolatos információkért vagy segítségért.

AVIS promóciók és kedvezménykuponok

Jelenleg néhány friss promóció érhető el az AVIS-en. Az aktuális promóciók megtekintéséhez látogasson el a hivatalos weboldalra, és lépjen az "Ajánlatok" vagy a "Kedvezmények" részre. Ezek a promóciók magukban foglalhatnak autóbérlési kedvezményeket, különleges ajánlatokat a hűségprogram tagjainak, vagy korlátozott idejű ajánlatokat bizonyos helyekre. Foglalás előtt feltétlenül ellenőrizze az egyes promóciók feltételeit.

AVIS legújabb promóciók és kedvezménykódok

 • 10% kedvezmény az autóbérlésből új ügyfeleknek.
 • Ingyenes felminősítés magasabb autókategóriára 7 napon túli bérlés esetén.
 • Különleges hétvégi árak napi 25 USD-tól.
 • Hűségprogram, amely kedvezményeket és előnyöket kínál a gyakori bérlőknek.
 • Ingyenes további sofőr bérelhető bizonyos helyeken.
 • Exkluzív online ajánlatok és akciók hírlevélre feliratkozóknak.
 • Kedvezmények GPS-kölcsönzés esetén a navigációs segítségért.
 • Szezonális akciók nyaraláshoz és nyaralókhoz.

Az AVIS által kínált éves promóciós kampányok

Minden évben vannak bizonyos időszakok, amikor az AVIS-el történő foglalás szuperkedvezményt ad a jövőbeni utazásaira. Az AVIS promóciós időszakai a karácsonyi, újévi, fekete pénteki, kiberhétfői, nyári és téli promóciós időszakok.

AVIS nyári akciók

Az AVIS jelenleg a legforróbb nyári akciókat kínálja. Az ügyfelek jelentős kedvezményeket élvezhetnek az autóbérlésben, így ez a tökéletes alkalom egy utazás vagy kiruccanás megtervezésére. Az ilyen ajánlatokkal az új úti célok felfedezése még soha nem volt ennyire megfizethető. Akár egy kompakt autót keres egy hétvégi kalandhoz, akár egy tágas terepjárót egy családi vakációhoz, az AVIS mindenben megtalálja. Használja ki nyári promócióikat, hogy pénzt takarítson meg a következő bérlésnél. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy stílusosan utazzon anélkül, hogy túl sokat költene. Az AVIS nyári promóciói nem tartanak örökké, ezért cselekedjen gyorsan, hogy biztosítsa kedvezményes bérlését. Tervezze meg álmai nyaralását vagy spontán utazását még ma, és hozza ki a legtöbbet ezekből a csodálatos ajánlatokból. Ne hagyja elszaladni ezt a lehetőséget, hogy spóroljon utazásain.

AVIS téli ajánlatok

Az AVIS az idei szezon legjobb téli kedvezményeit kínálja. Az ügyfelek jelentős megtakarítást érhetnek el téli kiruccanásaik során az autóbérlés során. A járművek széles választékával, a kompakt autóktól a SUV-kig, az AVIS biztosítja, hogy minden utazó igényeinek megfeleljen. Az AVIS téli akciói között szerepelnek heti bérleti akciók, így az ügyfelek még többet spórolhatnak a szállítási költségeken. Ezenkívül az AVIS kedvezményeket kínál a népszerű téli úti célokra, megkönnyítve az utazók számára a havas tájak felfedezését, vagy a hidegebb hónapokban melegebb éghajlatra menekülést. Ezek a téli kedvezmények az AVIS-t a legjobb választássá teszik a megfizethető és megbízható autóbérléshez ebben a szezonban. Akár sítúrát, akár tengerparti nyaralást tervez, az AVIS lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy pénzt takarítsanak meg a téli utazások során. Az AVIS téli kedvezményeit kihasználva az utazók olcsó bérlési élményben részesülhetnek, anélkül, hogy a minőség vagy a szolgáltatás rovására menne. Tervezze meg téli kiruccanását most, és foglaljon az AVIS-en, hogy kihasználhassa ezeket az exkluzív szezonális akciókat.

AVIS Black Friday promóciók

Az AVIS idén exkluzív Black Friday kedvezményeket kínál az autóbérlésre. Az ügyfelek jelentős árengedményeket vehetnek igénybe a járművek széles skáláján, így ez kiváló alkalom egy nyaralás megtervezésére vagy egyszerűen csak az autóbérlés kényelmének élvezetére. Az AVIS Black Friday ajánlataival az utazók akár 50% miközben élvezi a kiváló szolgáltatást és a minőségi járműveket. Akár kompakt autóra van szüksége a város felfedezéséhez, akár tágas terepjáróra van szüksége egy családi kiruccanáshoz, az AVIS járművek széles választékát kínálja. A kedvezmények minden eddiginél megfizethetőbbé teszik az autóbérlést, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy banktörés nélkül élvezhessék a kölcsönzés rugalmasságát és kényelmét. Használja ki ezt a korlátozott idejű ajánlatot, és foglalja le következő autóbérlését az AVIS-en, és hozza ki a legtöbbet utazási terveiből. A Black Friday az AVIS-nél tökéletes alkalom arra, hogy megtakarítson következő autóbérlésén. Tervezze meg előre, és biztosítsa foglalását, hogy élvezze a megbízható jármű kényelmét és szabadságát. Látogassa meg az AVIS-t még ma, hogy felfedezze a kedvezményes árakat, és megtalálja a tökéletes autót következő utazásához.

AVIS Cyber ​​Monday promóciók

A Cyber ​​Monday egy másik nagyon várt vásárlási esemény, és az AVIS izgalmas promóciókkal és kuponokkal csatlakozik ehhez. Az ügyfelek exkluzív autóbérlési ajánlatokra számíthatnak, hogy megtakarítsák a szállítási költségeket. Akár hétvégi kiruccanást, akár üzleti utat tervez, az AVIS Cyber ​​Monday ajánlatai biztosan tetszeni fognak a költségvetés-tudatos utazóknak. Ahogy a Cyber ​​Monday egyre népszerűbbé válik, az AVIS továbbra is a csúcson marad, és kedvezményeket és különleges promóciókat kínál az ügyfelek vonzására. Ha kihasználják ezeket az ajánlatokat, az utazók jelentős megtakarítást élvezhetnek autóbérlési foglalásaik során. Ez a korlátozott idejű ajánlat kiváló ösztönzést nyújt azoknak, akik megfizethető és megbízható közlekedést szeretnének biztosítani jövőbeli utazási terveikhez. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy sokat spóroljon ezen a kiberhétfőn az AVIS promócióival és kuponjaival. A járművek széles választéka és a kedvezményes árak révén az ügyfelek kényelmes és költséghatékony bérlési élményben részesülhetnek. Használja ki ezeket az exkluzív ajánlatokat, hogy a következő utazása egyszerre legyen élvezetes és gazdaságos.

AVIS karácsonyi és újévi akciók

Az AVIS minden évben különleges karácsonyi és szilveszteri akciókat kínál. Az ügyfelek kedvezményes autóbérlési díjakat vehetnek igénybe ebben az ünnepi szezonban. Akár nyaraláshoz, akár szerettei meglátogatásához van szüksége járműre, az AVIS szezonális ajánlatokat kínál. Az AVIS karácsonyi és újévi akcióival az ügyfelek a kompakt autóktól a SUV-kig sokféle járművet megtakaríthatnak. Téli kiruccanást vagy kirándulást tervez az ünnepek megünneplésére? Az AVIS versenyképes árakat és megbízható szolgáltatást kínál, hogy utazása egyszerű és problémamentes legyen. Ne hagyja ki ezeket az exkluzív ajánlatokat, hogy nyaralása még emlékezetesebb legyen. Hozza ki a legtöbbet az ünnepi szezonból az AVIS karácsonyi és szilveszteri akcióival. Foglalja le bérautóját most, hogy biztosítsa a legjobb árakat és a stresszmentes utazási élményt. Akár nyaralni indul haza, akár egy téli kalandra indul, az AVIS az Ön igényeinek megfelelő járművet kínálja kedvezményes áron.

Gyakran Ismételt Kérdések az AVIS-ről

Az AVIS kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 1 kedvezménykód és promóció működik az AVIS-nél 2024 júliusában, és a legjobb kupon ajánlatok 30% Kedvezmény.

Melyek az AVIS legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Jelenleg az alábbi kedvezménykódok és promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre az AVIS számára

Vannak alternatív módok az AVIS-ben való megtakarításra, ha nem áll rendelkezésre kedvezménykód?

A kedvezménykóddal nem rendelkező vásárlók továbbra is spórolhatnak az AVIS-en, ha igénybe veszik a különleges akciókat előzetes foglalással vagy az AVIS Preferred hűségprogram használatával további előnyökért.

Mit tegyenek az ügyfelek, ha a kedvezménykód nem működik az AVIS-en?

Azok az ügyfelek, akiknek problémát tapasztalnak az AVIS kedvezménykódjával kapcsolatban, forduljanak az ügyfélszolgálathoz segítségért és a kód érvényességével és feltételeivel kapcsolatos tisztázásért.

A kedvezménykódok átruházhatók másokra az AVIS-en?

Az AVIS kedvezménykódok általában nem ruházhatók át, és kizárólag a kedvezményezett használhatja.

Az ügyfelek beválthatnak több kedvezménykódot az AVIS-en?

Nem, az ügyfelek általában nem kombinálhatnak több kedvezményes kódot az AVIS-en egy foglaláshoz.

Vannak-e korlátozások vagy korlátozások az AVIS-en lévő kedvezménykódok használatára vonatkozóan?

Igen, korlátozások vonatkozhatnak az egyes kedvezménykódok konkrét feltételeitől, például az áramszünet dátumától, a minimális bérleti követelményektől vagy bizonyos járműtípusoktól függően.

Mi az AVIS kedvezménykódok célja?

Az AVIS kedvezménykódok célja, hogy az ügyfeleknek kedvezményes autókölcsönzési árakat kínáljanak azáltal, hogy megfizethetőbbé és versenyképesebbé teszik a szolgáltatást.

Aktuális AVIS kedvezménykódok és ajánlatok

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 1
🎇️ Kedvezmény kódok 1
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 30% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 30% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 13. július 2024.

A legjobb kuponkódok az AVIS számára

AVIS KÓD AVIS AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
AWD A433300 and MUGA087 AVIS promóciós kód: 30% kedvezmény 31. augusztus 2024.

Kuponok és ajánlatok az AVIS-hez hasonló üzletekből

 • 3

Trip.com akár 8%-os promóciós kód első rendelése esetén

15. augusztus 2025. LÁSD KÓD THB8
 • 18

EMIRATES.com 15% promóciós kód válassza ki a repülőjegyeket

16. augusztus 2025. LÁSD KÓD CC17
 • 9

Trainline.com 10% promóciós kód

9. augusztus 2025. LÁSD KÓD AN10
 • 88

TURKISHAIRLINES.com 20% promóciós kód

28. augusztus 2025. LÁSD KÓD 24QF

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Avis Kupon kód – Takarítson meg 42%-ot 2023 februárjában

https://coupons.cnet.com/coupons/avis
nincs lejárati idő. 15 USD kedvezmény 3 napos vagy hosszabb kölcsönzés esetén Avis Promo Kód Február 28, 2023 Avis Promo Kód: 25% off Jelenleg nincs lejárati dátum. 15 dollár kedvezmény itt Avis február 28...

Avis kuponok, Promo Kódok és kedvezménykódok 2022. december

https://zouton.com/avis-coupons
kedvezmény a nemzetet szolgáló katonatagoknak és veteránoknak. Hogyan kell használni a Avis Promo Kód? Néhány egyszerű és egyszerű lépéssel a felhasználók gyorsan jelentkezhetnek Avis promo kódok és ...

Avis Kupon

https://www.discountscat.com/coupons/avis.com
a vásárlás? Ez elég könnyű. Csak keresse fel a Discountscat-ot, és szerezze be Avis promo kód. Ezután térjen vissza a Avis és írd meg a kupont kód a pénztárnál. A kedvezményt automatikusan alkalmazni kell. Most nézz...

Az 1. számú kérdés, amelyet bárki, aki promócióban dolgozik Kód Az Egyesült Királyságnak B…

http://kyeyangencplus.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=38709&page=139
hely. Itt találja az Egyesült Királyság legnépszerűbb webhelyeinek legnépszerűbb kuponkódjait. KÖZLEMÉNY UK felhasználása Avis UK promo kód (Sunyong Tangjun webhely) kódjaival sok készpénzt takaríthat meg. Széles a választékuk...

14 rajzfilm a promócióról Kód Uk Ez feldobja a napodat

http://shimte.org/bbs/board.php?bo_table=freebd&wr_id=12026
élsz esetleg kaphatsz egy Avis Egyesült Királyság promóciós kódja a rövid kérdőív kitöltésével. Avis uk promo kód 2023 - egyszerűen kattintson a következő oldalra, és exkluzív utalványkódokat biztosít a...

Avis 30% KI kupon Kód: 40% OFF Heti bérlet 2022

https://couponforless.com/store/avis.com
utalvány kódok, promo kódok, kedvezménykódok, kuponok és ajánlatok. 2. lépés: Válassza ki a legjobbat Avis promo kód használatához kattintson az „egyezmény megszerzése” vagy a „megjelenítés” lehetőségre kód” gombot a kicsomagolásához kód és tekintse meg az Általános Szerződési Feltételeket...

Fizetési módok

Hitelkártya

AVIS Bevezetés

Az AVIS egy népszerű autókölcsönző cég, amely járművek széles választékát kínálja a különböző igényeknek megfelelően. Az ügyfelek könnyedén foglalhatnak autót online, könnyen használható webhelyükön keresztül. Az AVIS világszerte számos helyen kínál kölcsönzési szolgáltatásokat, így kényelmessé teszi az utazókat, hogy megbízható közlekedési eszközökhöz férhessenek hozzá, bárhová is mennek. Az AVIS egyik legjobb attrakciója a gyakori kedvezmények és promóciók. Az ügyfelek gyakran találhatnak speciális kölcsönzési ajánlatokat, ideértve bizonyos autómodellek kedvezményeit vagy megtakarításokat a hosszabb bérleti időszakok esetén. Ha kihasználják ezeket az ajánlatokat, az ügyfelek minőségi autókölcsönzést élvezhetnek versenyképes áron, ami megfizethetőbbé és élvezetesebbé teszi utazási élményeiket. A kedvezmények mellett az AVIS promóciós kampányokat is folytat, amelyek hozzáadott értéket kínálnak az ügyfeleknek. Ezek a promóciók tartalmazhatnak ingyenes frissítéseket, extra költség nélküli extra bérleti napokat vagy bónuszpontokat a hűséges ügyfelek számára. Az AVIS legújabb promócióinak naprakészen tartásával az ügyfelek maximalizálhatják megtakarításaikat és javíthatják általános bérlési élményüket.

Az AVIS lemondási és visszatérítési szabályzata

 • A foglalást követő 24 órán belüli lemondás esetén teljes visszatérítésre van lehetőség.
 • A foglalást követő 24 óránál több lemondás esetén az összeget nem térítjük vissza.
 • A visszatérítések feldolgozása 5-7 munkanapon belül megtörténik.
 • A törléshez és a visszatérítés kéréséhez forduljon az AVIS ügyfélszolgálati csapatához.
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.