Általános szűrők

EXPEDIA kedvezménykódok és kuponok lehet 2024

Az Expedia.com kuponok és promóciók széles skáláját kínálja, amelyek segítségével az utazók pénzt takaríthatnak meg foglalásaik során. Ezek a kedvezmények az Expedia.com weboldalon, a... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás
 • 3

akár 25% kedvezmény az EXPEDIA.com oldalon

 • 4

Promóciós kód az EXPEDIA.com oldalon: 30 USD kedvezmény

May 15, 2025 LÁSD KÓD RIL8
30%
 • 8

EXPEDIA promóciós kód: 30 USD extra kedvezmény

Július 31, 2024 LÁSD KÓD FEB5
$30
 • 8

30 USD EXPEDIA promóciós kód

November 30, 2024 LÁSD KÓD DAY5
25%
 • 8

25% EXPEDIA kedvezmény kód

Február 28, 2025 LÁSD KÓD DAY5
$20
 • 5

Extra 20 USD kedvezmény ezzel az EXPEDIA promóciós kóddal a szállodák számára

Január 31, 2025 LÁSD KÓD DAY5

Hol találok EXPEDIA kedvezménykódokat?

Az EXPEDIA online utazási iroda kedvezménykódjainak felfedezésének legjobb módja a külön oldalunk, ahol közzétesszük a legújabb promóciós kódokat az EXPEDIA és más online utazási irodák számára. Néha azonban más forrásokból is kaphat EXPEDIA promóciós kódokat, például a hivatalos EXPEDIA hírlevélből, a Google vagy a BING keresőmotorjaiból, közösségi média hálózatokból stb.

Most megtudhatja, hol szerezhet be EXPEDIA kedvezménykódokat

 • Iratkozzon fel az EXPEDIA hírlevélre, hogy exkluzív kedvezménykódokat kapjon.
 • Kövesse az EXPEDIA-t a közösségi média platformokon, például a Facebookon és a Twitteren, hogy értesüljön a promóciós ajánlatokról és a kedvezményes kódokról.
 • Rendszeresen nézze meg az EXPEDIA webhelyét az aktuális promóciókról vagy különleges ajánlatokról.
 • Használjon keresőmotort olyan webhelyek vagy fórumok kereséséhez, amelyek hozzáférhetnek az EXPEDIA kedvezménykódokhoz.
 • Fontolja meg az EXPEDIA hűségprogramra való feliratkozást, hogy további kedvezményeket és exkluzív ajánlatokhoz jusson.
 • Tartsa szemmel az EXPEDIA webhelyet a szezonális akciókért és az ünnepi akciókért.
 • Lépjen kapcsolatba az EXPEDIA ügyfélszolgálatával, és érdeklődjön az elérhető kedvezménykódokról vagy különleges ajánlatokról.
EXPEDIA promóciós kód

Milyen típusú promóciós kódokat kínál az EXPEDIA

Nem kevesebb, mint 7 féle promóciós ajánlat és kedvezménykód létezik, amelyeket az EXPEDIA kínál, és online foglalásokhoz használható fel. Válassza ki innen, hogy milyen típusú EXPEDIA kedvezménykód felel meg Önnek, és használja a ma lefoglalni kívánt foglaláshoz.

Minden típusú EXPEDIA kedvezménykód elérhető

 • Százalékos kedvezmények: Az EXPEDIA.com olyan kuponkódokat kínál, amelyek a teljes vásárlás bizonyos százalékát biztosítják az ügyfeleknek. Ezek a kedvezmények től függően változhatnak 10% nak nek 50% vagy több, a promóciótól függően.
 • Átalányengedmények: Az EXPEDIA.com által kínált másik kuponkód típus az átalánykedvezmény. Ezek a kódok bizonyos dolláros kedvezményt biztosítanak az ügyfeleknek a vásárlásból, függetlenül a teljes költségtől.
 • Csomagajánlatok: Az EXPEDIA.com kuponkódokat is kínál csomagajánlatokhoz. Ezek a kódok lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy pénzt takarítsanak meg, amikor repülőjegyet és szállodát közösen foglalnak, vagy ha extrákat, például autóbérlést vagy tevékenységeket adnak a foglalásukhoz.
 • Ingyenes szolgáltatások: Az EXPEDIA.com alkalmanként olyan kuponkódokat kínál, amelyekkel az ügyfelek ingyen juthatnak hozzá. Ezek magukban foglalhatják az ingyenes frissítéseket, az ingyenes reggelit vagy az utazási élményt fokozó egyéb juttatásokat.
 • Hűségjutalmak: Az EXPEDIA.com-nak van egy EXPEDIA Rewards nevű hűségprogramja, amely exkluzív kuponkódokat és kedvezményeket kínál a tagoknak.
 • Ezek a kódok további megtakarításokat vagy különleges jutalmakat biztosíthatnak a hűséges ügyfelek számára.
 • Szezonális promóciók: Az EXPEDIA.com gyakran indít szezonális promóciókat, például kedvezményeket nyári vakációra vagy nyaralásra.
 • Ezek a kuponkódok időben korlátozottak, és gyakran egybeesnek a népszerű utazási időszakokkal.
 • E-mail és exkluzív kódok az EXPEDIA mobilalkalmazáshoz: Az EXPEDIA.com promóciós kódokat küld e-mail hírlevelükre feliratkozóknak és mobilalkalmazásuk felhasználóinak. Ezek a kódok kizárólag ezekre a csatornákra vonatkoznak, és további megtakarítást jelenthetnek azok számára, akik előfizetnek vagy használják az alkalmazást.
EXPEDIA kuponkód

EXPEDIA promóciós kód használati szabályok

Ha EXPEDIA promóciós kódot használt, és nem kapta meg az általa kínált kedvezményt a leírásban, akkor nagyon valószínű, hogy nem tartotta be a fenti szabályok közül egyet vagy többet. Az EXPEDIA promóciós kód használata előtt javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el azokat.

Az EXPEDIA kedvezménykód használatának 8 szabálya

 • Az EXPEDIA kupon csak az EXPEDIA weboldalán vagy mobilalkalmazáson történt jogosult foglalásokra használható fel.
 • A kupon nem alkalmazható repülőjáratokra, autóbérlésre vagy külön lefoglalt tevékenységekre.
 • A kupon korlátozott ideig érvényes, és a lejárati dátum előtt be kell váltani.
 • Foglalásonként csak egy kupon használható fel - a kupon más akciókkal vagy kedvezménnyel nem vonható össze.
 • A kupon át nem ruházható, készpénzre nem váltható.
 • A foglalás törlése vagy módosítása esetén előfordulhat, hogy a kupon már nem érvényes.
 • Az EXPEDIA fenntartja a jogot, hogy a kupont bármikor törölje vagy módosítsa.
 • További feltételek vonatkozhatnak. További információkért tekintse meg az adott kupon részleteit.
EXPEDIA Kedvezmény kód

Aktuális EXPEDIA promóciók és kedvezménykódok

A 10 legfrissebb EXPEDIA promóciós ajánlat és kedvezménykód között van egy, amit megad 40% kedvezmény a promóciós ajánlatban szereplő szállodákra, kupon extrával 25% kedvezmény az üdülési csomagokra, kupon a 10% kedvezmény a last minute foglalásokra és így tovább.

A 10 legújabb EXPEDIA promóciós kód és kedvezményes ajánlat

 • Spórolni rá 40% az EXPEDIA aktuális promócióival rendelkező szállodafoglalásokról.
 • Exkluzív kedvezményekben részesülhet akár 30% repülőjáratok népszerű úti célokra.
 • Élvezze a különleges ajánlatokat 25% kedvezmények nyaralási csomagokra, beleértve a repülőjegyeket és a szállodákat.
 • Használja ki a korlátozott idejű autókölcsönzési ajánlatokat.
 • Szerezzen jutalompontokat minden EXPEDIA-n keresztüli foglalás után.
 • Azonnali kedvezményeket kaphat, ha feliratkozik az EXPEDIA e-mailes hírlevelére.
 • A promóciós kódok segítségével további megtakarításokat érhet el bizonyos foglalásoknál.
 • Az EXPEDIA hűségprogramjával csak tagoknak szóló ajánlatokhoz és jutalmakhoz férhet hozzá.
 • Élvezze a rugalmas lemondási feltételeket a legtöbb foglaláshoz.
 • Használja ki az EXPEDIA áregyezési garanciáját a nyugalom érdekében.
EXPEDIA utalványkód

Az EXPEDIA által kínált éves promóciós kampányok

EXPEDIA fekete pénteki akciók

Az EXPEDIA egy jól ismert online utazási iroda, amely utazási szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a repülőjegyeket, szállodákat, autóbérlést és nyaralási csomagokat. Az EXPEDIA minden évben részt vesz a Black Friday értékesítési eseményen, lehetőséget kínálva ügyfeleinek, hogy spóroljanak az utazási foglalásokon. Az EXPEDIA fekete pénteki kedvezménye során az ügyfelek kedvezményes árakat találhatnak a népszerű úti célokra induló járatokra, kedvezményes árakat a szállodai tartózkodásokra és különleges ajánlatokat a nyaralási csomagokra. Ez egy nagyszerű lehetőség az utazók számára, hogy megtervezzék utazásaikat és pénzt takarítsanak meg. Tartsa szemmel az EXPEDIA Black Friday promócióját, hogy kihasználhassa ezeket az ajánlatokat, és valóra váltsa utazási álmait.

EXPEDIA Cyber ​​Monday promóciók

Az EXPEDIA különleges akciókat kínál a Cyber ​​Monday napra. Ezek az akciók kedvezményes árakat tartalmaznak repülőjegyekre, szállodákra és üdülési csomagokra. Az ügyfelek akár 50% bizonyos járatokon és szállodákon, ha az EXPEDIA-n keresztül foglal, Cyber ​​Mondayn. Ezenkívül az EXPEDIA exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket kínál üdülési csomagokra a népszerű úti célokra szerte a világon. Ezek az akciók csak korlátozott ideig érhetők el, ezért arra biztatjuk az ügyfeleket, hogy éljenek a megtakarításokkal, amíg tartanak.

EXPEDIA nyári promóciók

Ezek a kedvezmények az utazási lehetőségek széles skálájára érvényesek, beleértve a repülőjegyeket, szállodákat és nyaralási csomagokat. Az ügyfelek akár 50% kiválasztott úti célokon és szálláshelyeken. A kedvezmények belföldi és nemzetközi utazásokra egyaránt érvényesek. A nyári megtakarítások kihasználásához az ügyfelek ellátogathatnak az EXPEDIA webhelyére, vagy használhatják az EXPEDIA mobilalkalmazást. A kedvezmények csak korlátozott ideig érvényesek, ezért arra biztatjuk a vásárlókat, hogy mielőbb foglalják le utazásukat. Az EXPEDIA nyári kedvezményei nagyszerű lehetőséget kínálnak az utazóknak, hogy pénzt takarítsanak meg, miközben élvezik a nyári vakációt.

EXPEDIA téli akciók

Az EXPEDIA jelenleg téli kedvezményeket kínál. Ezek a kedvezmények az utazási szolgáltatások széles skáláján érhetők el, például repülőjegyekre, szállodákra és üdülési csomagokra. Az ügyfelek akár 50% kiválasztott úti célokon és szálláshelyeken. A kedvezmények csak korlátozott ideig érvényesek, ezért ajánlott mielőbbi foglalás. Az EXPEDIA garantálja a legjobb árat minden foglalásnál, és az ügyfelek jutalompontokat is szerezhetnek a jövőbeni utazásokhoz. Ha szeretné kihasználni ezeket a téli kedvezményeket, látogasson el az EXPEDIA webhelyére, vagy forduljon az ügyfélszolgálathoz további információért.

EXPEDIA karácsonyi akciók

Az EXPEDIA jelenleg karácsonyi akciókat kínál. Ezek az akciók kedvezményes árakat tartalmaznak szállodákra, repülőjegyekre és üdülési csomagokra. Az ügyfelek akár 50% a népszerű úti célok kiválasztott szállodáiban. Emellett a világ különböző városaiba induló járatok akciós ajánlatai is vannak. Az EXPEDIA kedvezményes áron kínál exkluzív üdülési csomagokat is, amelyek repülőjegyet és szállodai szállást kombinálnak. Ezek az akciók csak korlátozott ideig érhetők el, ezért arra biztatjuk az ügyfeleket, hogy mielőbb foglalják le utazási terveiket.

EXPEDIA újévi akciók

Az EXPEDIA jelenleg újévi kedvezményeket kínál. Ezek a kedvezmények korlátozott ideig állnak rendelkezésre, és különféle utazási foglalásokra vonatkoznak. Az ügyfelek megtakaríthatnak repülőjegyeken, szállodákon, üdülési csomagokon és egyebeken. Javasoljuk, hogy ellenőrizze az EXPEDIA webhelyét bizonyos ajánlatok és promóciós kódok tekintetében. Előzetes foglalás ajánlott a legjobb árak biztosítása érdekében. Használja ki ezeket az újévi kedvezményeket a következő utazás megtervezéséhez, és pénzt takarítson meg.

EXPEDIA húsvéti akciók

Az EXPEDIA húsvéti kedvezményeket kínál. Ezek a kedvezmények különféle utazási csomagokra érvényesek, beleértve a repülőjegyeket, szállodákat és autóbérlést. Az ügyfelek akár 50% kiválasztott úti célokon és szálláshelyeken. A kedvezmények a Kezdő dátum és a Befejezés dátuma közötti foglalásokra érvényesek. Az ajánlatok kihasználásához az ügyfelek ellátogathatnak az EXPEDIA webhelyére, vagy használhatják az EXPEDIA mobilalkalmazást. Fontos megjegyezni, hogy a feltételek érvényesek, és a rendelkezésre állás változhat.

EXPEDIA Valentin-napi akciók

Az EXPEDIA kedvezményeket és különleges ajánlatokat kínál Valentin-napra. Ezek a kedvezmények különféle utazási csomagokra érvényesek, beleértve a repülőjegyeket, szállodákat és üdülési csomagokat. Az ügyfelek akár 50% egyes szállodák és repülőjegyek esetén, ha az EXPEDIA-n keresztül foglalnak. Emellett párok számára is elérhetőek exkluzív ajánlatok, például romantikus kiruccanások és gyógyfürdő-csomagok. A Valentin-napi kedvezmény csak korlátozott ideig vehető igénybe, ezért arra biztatjuk az ügyfeleket, hogy mielőbb foglalják le utazási terveiket a legjobb ajánlatok biztosítása érdekében. EXPEDIA promóciós kód

Gyakran Ismételt Kérdések az EXPEDIA-val kapcsolatban

Kínál az EXPEDIA kedvezménykódokat?

Jelenleg 6 kedvezménykód és promóció működik az EXPEDIA számára 2024 májusában, valamint a legjobb kupon ajánlatok 30% Kedvezmény.

Melyek az EXPEDIA legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Használhatók-e az EXPEDIA kedvezménykódok minden típusú utazási foglaláshoz az EXPEDIA-n?

A kedvezménykódok általában különböző típusú utazási foglalásokhoz használhatók az EXPEDIA-n, beleértve a repülőjegyeket, szállodákat, üdülési csomagokat, autóbérlést és tevékenységeket. Bizonyos kedvezményes kódok azonban korlátozhatják a foglalások típusát.

Meddig érvényesek az EXPEDIA kedvezménykódok?

A kedvezményes kódok érvényességi ideje változhat. Egyes kódok egy bizonyos ideig, például néhány napig vagy hétig érvényesek, míg másoknak nincs lejárati dátumuk. Fontos, hogy ellenőrizze az egyes kedvezménykódok érvényességi idejére vonatkozó feltételeit.

Használhatók-e az EXPEDIA kedvezménykódok nemzetközi foglalásokhoz?

Igen, az EXPEDIA-n keresztül lebonyolított belföldi és nemzetközi utazási foglalásokhoz is használhatók a kedvezménykódok. Egyes kedvezményes kódok azonban korlátozhatják azokat az országokat vagy régiókat, amelyekben alkalmazhatók.

Az EXPEDIA kedvezménykódok átruházhatók vagy visszatéríthetők?

A kedvezménykódok általában nem ruházhatók át és nem téríthetők vissza. Ha egy foglalásnál egy kedvezményes kódot alkalmaztak, azt nem lehet másik foglalásra átvinni, illetve a foglalás törlése esetén visszafizetni.

Mi a teendő, ha az EXPEDIA kedvezménykódom nem működik?

Ha a kedvezménykód nem működik, annak több oka is lehet. Javasoljuk, hogy még egyszer ellenőrizze a kódot az esetleges elírások vagy hibák miatt, győződjön meg arról, hogy a kód továbbra is érvényes, és megfelel a foglalás követelményeinek, és további segítségért forduljon az EXPEDIA ügyfélszolgálatához.

Összevonhatók az EXPEDIA kedvezménykódok más akciókkal vagy ajánlatokkal?

A legtöbb esetben a kedvezményes kódok nem vonhatók össze más akciókkal vagy ajánlatokkal. Azonban mindig érdemes elolvasni az egyes kedvezménykódok feltételeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy vannak-e kivételek.

EXPEDIA promóciós kód hozzáadása

Szeretne az EXPEDIA-val utazni, és a legjobb árat kapni szállás, repülőjegy, autóbérlés, körutazás vagy üdülési csomag tekintetében? Használjon ehhez hasonló EXPEDIA promóciós kódot:

 • 1
  Válassza ki, hogy melyik turisztikai szolgáltatást szeretné lefoglalni az EXPEDIA-nál, a kívánt időszakot és a személyek számát.
 • 2
  Válassza ki az Önnek megfelelő opciót, és kattintson a kék FOGLALÁS gombra.
 • 3
  A jobb oldali oszlopban, a teljes kifizetés alatt kattintson a "Kupon, jóváírás vagy promóciós kód használata" szövegre.
 • 4
  Írja be az EXPEDIA kupont a megnyíló ablakba, majd kattintson az ALKALMAZ gombra.
 • 5
  Tekintse meg az új árat az EXPEDIA kuponkedvezménnyel együtt.
 • 6
  Töltse ki személyes adatait, válassza ki a fizetési módot, majd kattintson a kék „Foglalás befejezése” gombra a foglalás befejezéséhez.

Az EXPEDIA aktuális akciós kódjai és ajánlatai

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 6
🎇️ Kedvezmény kódok 5
📌 Ajánlatok 1
➡️ A legjobb kupon 30% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 30% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 24. május 2024.

A legjobb kuponkódok az EXPEDIA számára

EXPEDIA KÓD EXPEDIA AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
N/A akár 25% kedvezmény az EXPEDIA.com oldalon N / A
TIMEAPRIL8 Promóciós kód az EXPEDIA.com oldalon: 30 USD kedvezmény May 15, 2025
EXPFEB5 EXPEDIA promóciós kód: 30 USD extra kedvezmény Július 31, 2024
EXPHOLIDAY5 30 USD EXPEDIA promóciós kód November 30, 2024

Kuponok és ajánlatok az EXPEDIA-hoz hasonló üzletekből

 • 1

Élvez 5% promóciós kód a Barcelo.com oldalon

 • 1

CONDOR AIRLINES promóciós kód erre a hónapra: extra 30 dollár kedvezmény a repülőjegyekre

Október 31, 2024 LÁSD KÓD fest
 • 1

AIRASIA promóciós kód: 10% kedvezmény a nemzetközi járatokra

Február 28, 2025 LÁSD KÓD ME10
Október 12, 2024 LÁSD KÓD A087
 • 18

A BOOKING.com legjobb promóciós kódja: használja 6%-os megtakarításhoz. Csak akkor, ha VISA betéti vagy hitelkártyával fizet

December 31, 2024 LÁSD KÓD BKNG

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.