Általános szűrők

LOT kedvezménykód és kuponok július 2024

A LOT.com örömmel jelenti be, hogy kuponokat és promóciókat vezet be kedves vásárlói számára. Ezek a kuponok és promóciók célja, hogy megtakarításokat és további... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 1 szavazás
 • 22

10% promóciós kód a LOT.com oldalon

Június 11, 2025 LÁSD KÓD EK24
 • 41

Kuponkód a LOT.com oldalon: ig 15% kedvezmény

May 14, 2025 LÁSD KÓD ot15
15%
 • 25

LOT Polish Airlines kedvezménykód: mentse 15%

Október 31, 2024 LÁSD KÓD EK15
10%
 • 30

LOT.com Kedvezménykód: mentés 10%

29. szeptember 2024. LÁSD KÓD 2018
20%
 • 37

akár 20% kedvezmény ezzel a LOT.com promóciós kóddal

Január 31, 2025 LÁSD KÓD MO20

Hol találhat LOT.com kedvezménykódokat

A LOT.com Polish Airline promóciós kódjai több kommunikációs csatornán keresztül érhetők el. Ezek a kommunikációs csatornák a következők: hírlevél feliratkozás, LOT.com főoldal, promóciós kódokat tartalmazó weboldalak, LOT.com közösségi oldalak, stb. Az alábbiakban összeállítottunk egy listát azokról a módszerekről, amelyekkel LOT.com promóciós kódokat és kedvezményes ajánlatokat szerezhet be.

Itt megtudhatja, hol szerezhet be LOT.com kedvezménykódokat

 • Látogassa meg a LOT.com hivatalos weboldalát.
 • Keresse meg a webhely „Ajánlatok” vagy „Promóciók” részét.
 • Ellenőrizze, hogy nincs-e megemlítve folyamatban lévő kedvezménykódos kampány.
 • Iratkozzon fel a LOT.com hírlevelére, hogy értesüljön az elérhető kedvezményes kódokról.
 • Kövesse a LOT.com oldalt a közösségi média platformokon, például a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon.
 • Vigyázzon a LOT.com promóciós e-mailjeire vagy hirdetéseire.
 • Lépjen kapcsolatba a LOT.com ügyfélszolgálatával az aktuális kedvezménykód-ajánlatokért.
 • Fontolja meg, hogy regisztrál a LOT.com hűségprogramjára, hogy exkluzív hozzáférést kapjon a különleges ajánlatokhoz és kedvezményes kódokhoz.
LOT Polish Airlines promóciós kód

Milyen típusú promóciós kódokat és kedvezményes ajánlatokat kínál a LOT.com

A LOT.com promóciós kódjai vagy a LOT.com promóciós ajánlatai által kínált klasszikus kedvezményeken kívül a légitársaság többféle kedvezményt kínál. Annak érdekében, hogy könnyebben megtudja, mik ezek, az alábbiakban összeállítottunk Önnek egy listát a LOT.com minden típusú promóciós ajánlatáról és kedvezményes kódjáról.

Itt megtalálja a LOT.com minden típusú kedvezménykódját és promóciós ajánlatát

 • Kedvezménykódok: A LOT.com Airlines különféle kedvezménykódokat kínál, amelyeket a foglalási folyamat során alkalmazhat, hogy százalékos vagy fix összeget kapjon a teljes viteldíjból. Ezeket a kódokat általában promóciós e-mailekben vagy a légitársaság hivatalos webhelyén terjesztik.
 • Társkódok: A LOT.com Airlines alkalmanként kínál kísérőkódokat, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy kedvezményes viteldíj mellett vigyenek magukkal útitársat. Ezek a kódok általában bizonyos útvonalakra és utazási időszakokra érvényesek, és a foglalási folyamat során válthatók be.
 • Frissítési kódok: A LOT.com Airlines olyan frissítési kódokat kínál, amelyek segítségével magasabb szolgáltatási osztályra válthat, például turistaosztályról üzleti osztályra. Ezeket a kódokat gyakran speciális promóciók vagy hűségprogramok részeként kínálják.
 • Csomagkódok: A LOT.com Airlines olyan csomagkódokat kínál, amelyek kedvezményeket vagy további előnyöket biztosítanak, ha repülőjegyet és szállodát vagy repülőjegyet és autóbérlést együtt foglal. Ezeket a kódokat a foglalási folyamat során adhatja meg, hogy megkapja a megadott csomagajánlatot.
 • Törzsutas kódok: A LOT.com Airlines különleges kódokkal jutalmazza törzsutasait, amelyek segítségével ingyenes járatok vagy felminősítések válthatók be. Ezeket a kódokat általában bizonyos számú mérföld megszerzésével vagy bizonyos számú szegmens repülésével lehet megszerezni a légitársasággal.
 • Csoportkódok: A LOT.com Airlines csoportkódokat kínál bizonyos méretű csoportokban utazó ügyfelek számára. Ezek a kódok kedvezményes viteldíjakat vagy további előnyöket kínálnak a csoportos foglalásokhoz, például rugalmas fizetési lehetőségeket vagy dedikált ügyfélszolgálati támogatást.
 • Promóciós kódok: A LOT.com Airlines időnként promóciós kódokat bocsát ki, amelyek segítségével kedvezményeket vagy exkluzív előnyöket kaphat. Ezek a kódok gyakran kapcsolódnak bizonyos marketingkampányokhoz vagy partnerségekhez, és általában különféle csatornákon, például közösségi médián vagy reklámkampányokon keresztül terjesztik.
LOT Polish Airlines kuponkód

A LOT.com promóciós kód használatának szabályai

A LOT.com promóciós kódja csak akkor működik megfelelően, ha betart bizonyos használati szabályokat. Az alábbiakban összeállítottunk egy listát a LOT.com kuponok felhasználásának 8 szabályáról. Meg kell említeni, hogy a LOT.com kedvezménykód használatát csak e 8 szabály elolvasása után javasoljuk.

Az A LOT.com kedvezménykód használatának 8 szabálya

 • A kedvezményes kupon csak a LOT.com Airlines által üzemeltetett járatokra használható fel.
 • A kupon egy alkalommal használható fel, más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze.
 • A kupon felhasználásához adja meg a LOT.com Airlines weboldalán a foglalás során megadott egyedi kódot.
 • A kupon minden árkategóriára vonatkozik, beleértve a turista, prémium turista, üzleti és első osztályt.
 • A kedvezmény összege a teljes viteldíjra vonatkozik, beleértve az adókat és illetékeket.
 • A kupon a feltételekben meghatározott korlátozott ideig érvényes.
 • A kuponnal kapcsolatos bármilyen probléma vagy kérdés esetén forduljon a LOT.com Airlines ügyfélszolgálatához segítségért.
 • A LOT.com Airlines fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor módosítsa vagy törölje a kupon ajánlatot.
LOT Polish Airlines kedvezménykód

Aktuális LOT.com promóciók és kedvezménykódok

Mielőtt repülőjegyet foglalna a LOT.com Airlines-nál, javasoljuk, hogy tekintse meg a 10 legújabb LOT.com promóciós ajánlatot és kedvezménykódot, hogy tudja, melyik akciót válassza, és így a legjobb árat kapja a helyesen lefoglalni kívánt repülőjegyért. Most.

10 legújabb LOT.com promóciós kód és kedvezményes ajánlat

 • 50% kedvezmény minden előre lefoglalt nemzetközi járatra.
 • Érvényes diákigazolvánnyal Európába utazó diákok számára ingyenes extra poggyász.
 • 20% kedvezményes üzleti osztályú jegyek New York és Varsó közötti járatokra.
 • Vásároljon egyet, és kap egy ingyenes ajánlatot Lengyelországon belüli belföldi járatokra.
 • 10% kedvezmény minden Ázsiába induló járatra, ha a LOT.com Airlines mobilalkalmazáson keresztül foglal.
 • Ingyenes belépés a LOT.com Business Lounge területére az üzleti osztályú utasok számára. 15% kedvezmény a kiválasztott európai desztinációkra a csúcsidőn kívüli utazási időszakokban.
 • Ingyenes Wi-Fi a fedélzeten minden prémium turistaosztályon utazó utas számára.
 • 25% kedvezmény a varsói repülőjegyekre a LOT.com Airlines hűségprogram tagjainak.
 • 10 vagy több utas foglalása esetén speciális csoportos viteldíjak állnak rendelkezésre.
LOT Polish Airlines utalványkód

LOT.com éves promóciós kampányai

LOT.com Early Bird promóciók

A LOT.com Airlines örömmel jelenti be az "Early Bird Promotions" kampány elindítását. Ez az exkluzív akció lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy előre lefoglalják repülőjegyeiket, és jelentős megtakarításokat érjenek el. A korlátozott idejű ajánlat kihasználásával az utazók kedvezményes viteldíjakkal biztosíthatják helyüket, így biztosítva a stresszmentes és költséghatékony utazási élményt. Az úti célok széles skálája közül az ügyfelek felfedezhetik a népszerű városokat, pihenhetnek a lélegzetelállító strandokon vagy indulhatnak izgalmas kalandokba. A LOT.com biztonságáról és kényelméről híres modern repülőgépei a lehető legnagyobb kényelemmel szállítják az utasokat a kívánt úti célokra. Ezen túlmenően az elkötelezett és professzionális személyzet elkötelezett a kivételes kiszolgálás mellett, amely biztosítja a zökkenőmentes utazást az elejétől a végéig. Ne hagyja ki ezt a hihetetlen lehetőséget, hogy megtakarítson következő utazása során a LOT.com Airlines légitársasággal. Foglalja le repülőjegyeit korán, és fedezze fel a világot a LOT.com oldalon.

LOT.com családi viteldíjak promóciói

A LOT.com Airlines jelenleg családi viteldíj-promóciókat kínál, amelyek célja, hogy költséghatékony utazási lehetőségeket biztosítsanak a családok számára. Ezek a viteldíjak belföldi és nemzetközi járatokra egyaránt elérhetőek, lehetővé téve a családok számára, hogy különféle úti célokat fedezzenek fel. A Családi viteldíjak promócióival a családok kedvezményes repülőjegyeket élvezhetnek, így a közös utazások megfizethetőbbek. Ez az ajánlat része a LOT.com Airlines azon elkötelezettségének, hogy megfizethetővé tegye az utazást a családok számára, és gondoskodjon arról, hogy maradandó emlékeket keltsenek a világ felfedezése közben.

LOT.com karácsonyi akciók

A LOT.com Airlines örömmel jelenti be karácsonyi akcióinkat. Exkluzív ajánlatokat kínálunk különböző úti célokra az ünnepi szezonban. Használja ki a kedvezményes viteldíjakat, és élvezze az emlékezetes karácsonyi ünnepeket. Foglalja le jegyét most, és tapasztalja meg azt a kivételes szolgáltatást és kényelmet, amelyről a LOT.com Airlines ismert. Ne hagyja ki ezt a korlátozott idejű ajánlatot. További információért látogasson el a weboldalra, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

LOT.com téli promóciók

A LOT.com Airlines örömmel jelenti be téli akcióit. Használja ki a különleges ajánlatokat és élvezze a felejthetetlen utazási élményt. Foglalja le repülőjegyeit most, és kapjon kedvezményes jegyeket különböző úti célokra. Akár sítúrát tervez, akár meleg kiruccanást keres, a LOT.com Airlines mindenben gondoskodik. A kiterjedt útvonalhálózat kényelmes kapcsolatokat és rugalmas utazási lehetőségeket biztosít. Ráadásul a világszínvonalú kiszolgálás és a kényelmes repülőgépek kellemessé teszik az utazást. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy felfedezzen új úti célokat, vagy látogassa meg szeretteit a téli szezonban. Foglalja le jegyét még ma, és tapasztalja meg a LOT.com Airlines által ismert kivételes szolgáltatást.

LOT.com nyári promóciók

A LOT.com Airlines örömmel jelenti be nyári akcióinkat. A régió vezető légitársaságaként elkötelezettek amellett, hogy ügyfeleinek kivételes szolgáltatást és értéket nyújtsanak. Korlátozott ideig kedvezményes viteldíjakat kínálnak bizonyos útvonalakon, így új úti célokat fedezhet fel, vagy meglátogathatja szeretteit a költségek töredékéért. Emellett a nyári csomagajánlatok között szerepel a szállodai szállás és a kedvezményes autóbérlés is, biztosítva a problémamentes és élvezetes utazási élményt. Ne hagyja ki ezeket a hihetetlen ajánlatokat, foglalja le nyári kiruccanását a LOT.com Airlines légitársaságnál még ma, és tapasztalja meg a repülés különbségeit a legjobbakkal.

A LOT.com Black Friday és Cyber ​​Monday promóciói

A LOT.com Airlines örömmel jelenti be a hihetetlen Black Friday és Cyber ​​Monday promóciókat. Ezeken a korlátozott ideig tartó eseményeken az ügyfelek exkluzív kedvezményeket élvezhetnek számos célállomásra induló járatokra. Akár üzleti utat, akár jól megérdemelt nyaralást tervez, most a tökéletes alkalom, hogy lefoglalja repülőjegyét a LOT.com légitársasággal. Használja ki a verhetetlen ajánlatokat, és spóroljon sokat a következő utazási kalandján. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a világszínvonalú szolgáltatást az ár töredékéért tapasztalja meg. Látogassa meg a webhelyet, ha többet szeretne megtudni a Black Friday és a Cyber ​​Monday ajánlatokról. Foglaljon most, és kezdje el visszaszámolni a napokat a következő felejthetetlen utazásig a LOT.com Airlines légitársasággal.

LOT.com újévi promóciók

A LOT.com Airlines örömmel jelenti be újévi akcióinkat. Az újév megünneplésére exkluzív kedvezményeket kínálnak a különböző úti célokra induló járatokra. Akár romantikus kiruccanást, akár családi nyaralást vagy üzleti utat tervez, a LOT.com Airlines tökéletes ajánlatot kínál az Ön számára. Használja ki a korlátozott idejű akciókat, és foglalja le velünk következő repülőjegyét. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy spóroljon az utazási költségeken. Látogasson el weboldalunkra, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, hogy többet megtudjon újévi akcióinkról, és foglalja le jegyét még ma. Utazz magabiztosan és kényelmesen a LOT.com Airlines légitársasággal. LOT Polish Airlines promóciós kódja

Gyakran Ismételt Kérdések a LOT-tal kapcsolatban

A LOT kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 7 kedvezménykód és promóció működik a LOT-nál 2024 júliusában, és a legjobb kupon ajánlatok 20% Kedvezmény.

Melyek a LOT legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Mi a teendő, ha a LOT.com kedvezménykódom nem működik?

Ha a kedvezménykód nem működik, kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg, és hogy továbbra is érvényes-e. Ha a probléma továbbra is fennáll, segítségért forduljon a LOT.com Airlines ügyfélszolgálatához. A gyors megoldás érdekében adja meg nekik a kedvezménykód részleteit és a kapott hibaüzeneteket.

Használhatók a LOT.com kedvezménykódjai csoportos foglalásokhoz?

A kedvezményes kódok korlátozottak lehetnek a csoportos foglalások esetén. Javasoljuk, hogy tekintse át az egyes kedvezménykódok feltételeit, hogy eldöntse, használható-e csoportos foglalásokra.

Összevonhatók a LOT.com kedvezménykódjai más akciókkal?

Bizonyos esetekben a kedvezményes kódok más akciókkal vagy ajánlatokkal kombinálhatók. Erre azonban az egyes kedvezménykódok feltételei vonatkoznak. Célszerű átnézni a kedvezménykód konkrét részleteit, hogy eldöntse, használható-e más akciókkal együtt.

A LOT.com kedvezménykódjai bármelyik járatra használhatók?

A kedvezménykódok bizonyos korlátozásokat tartalmazhatnak, például csak bizonyos járatokra, úti célokra vagy utazási időszakokra vonatkozhatnak. A jogosultság biztosítása érdekében fontos, hogy figyelmesen olvassa el az egyes kedvezménykódokhoz tartozó feltételeket.

Mik azok a LOT.com kedvezménykódok?

A kedvezménykódok olyan alfanumerikus kódok, amelyek segítségével kedvezményt kaphat a LOT.com Airlines webhelyén végzett vásárlások után.

A LOT.com kedvezménykódjai átruházhatók?

A kedvezménykódok általában nem ruházhatók át, és csak az használhatja fel, akinek kiadták. A kedvezménykódok átruházásának vagy eladásának megkísérlése ellentétes a LOT.com Airlines által meghatározott feltételekkel.

Hogyan adjunk hozzá SOK kedvezménykódot

Ha a lengyel LOT légitársaságnál szeretne repülőjegyet foglalni, használja a kedvezményes kódot a legjobb ár eléréséhez. A LOT kupon kizárólag a hivatalos LOT.com weboldalon használható fel az alábbiak szerint:

 • 1
  Válassza ki az indulási és célrepteret, az utazás dátumait és az utasok számát. Ne nyomja meg a Keresés gombot!
 • 2
  Kattintson a "+ Van egy kedvezményes kódom" szövegre.
 • 3
  A megnyíló mezőbe írja be a LOT promóciós kódot.
 • 4
  A Keresés gombra kattintva megtekintheti azokat a repülési lehetőségeket, amelyek már tartalmazzák a LOT.com promóciós kódja által kínált kedvezményt.
 • 5
  Válassza ki az Önnek megfelelő járatot, és foglalja le még ma a LOT.com oldalon.

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok a LOT számára

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 7
🎇️ Kedvezmény kódok 7
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 20% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 10% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 12. július 2024.

A LOT legjobb kuponkódjai

TÉTELKÓD TELEK AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
LOTEK24 10% promóciós kód a LOT.com oldalon Június 11, 2025
lot15 Kuponkód a LOT.com oldalon: ig 15% kedvezmény May 14, 2025
ly2018 A LOT Polish Airlines legjobb promóciós kódja: extra 10% kedvezmény a nemzetközi járatokra Július 31, 2024
BLACKWEEK15 LOT Polish Airlines kedvezménykód: mentse 15% Október 31, 2024

Kuponok és ajánlatok a LOT-hoz hasonló üzletekből

 • 3

Trip.com akár 8%-os promóciós kód első rendelése esetén

15. augusztus 2025. LÁSD KÓD THB8
 • 18

EMIRATES.com 15% promóciós kód válassza ki a repülőjegyeket

16. augusztus 2025. LÁSD KÓD CC17
 • 9

Trainline.com 10% promóciós kód

9. augusztus 2025. LÁSD KÓD AN10
 • 88

TURKISHAIRLINES.com 20% promóciós kód

28. augusztus 2025. LÁSD KÓD 24QF

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Legjobb DoorDash promo kódok 2024 júliusában | Mashable

https://mashable.com/article/best-doordash-promo-codes
a sok ezek közül a kódok közül kizárólag az új felhasználók számára lesz elérhető, ezért ha már rendelkezik fiókkal, érdemes lehet új fiók létrehozását megfontolni (ezt nem hallotta tőlünk). Azért is, mert egyes kódok...

레딧 AMA 정리+번역

https://gall.dcinside.com/mgallery/board/view/?id=h1key&no=24380
ruha kód like that, what costume do you want M1-KEYs to show up wearing? 마이키들이 항상 팬사인회에 재미있는 의상들 가져오잖아요! (최근 찜질방옷처럼) 하이키 팬미팅에 비슷하게 드레스코드가 있다면...

In-Demand 근무 없이 영주권 취득법(미필 불어구사 고교생 위주)

https://gall.dcinside.com/mgallery/board/view/?id=canada&no=102630
Társasági/Promo/Immigration/strategic_initiative_guide-e.pdf Csak egy pillanat... Csak egy pillanat... www2.gnb.ca 연방과는 다르게 (TEER 0, 1, 2, 3) Figyelem! ) 경력 인정 가능...

15% kedvezmény SOK Lengyel légitársaság kedvezmény kód 2023

https://www.rushflights.com/15-off-lot-polish-airlines-discount-promo-code-2017/
SOK A Polish Airlines csatlakozik a Black Friday értékesítéséhez és ajánlataihoz 15% kedvezmény promo kód az összes SOK járatok! 15% kedvezmény promo kód Ezt SOK promo kód 29. november 2021-ig érvényes. Utazási dátumok erre SOK...

macOS PDF 압축 앱 PDF Squeezer 30% 할인 : 클리앙

https://www.clien.net/service/board/cm_mac/18615659
Futok, és azon tűnődtem, hogy sikerül-e megszereznem a promo kód? Azt hiszem, 29,000 XNUMX won volt Koreában, szóval ha... meg kell szerezni 30% legalább kikapcsolva 10% off lenne a sok értékesítésének. Egy UXUI tervezői közösséget vezetek, és...

Sok promo kód 2019

https://couponsanddiscouts.com/lot-promo-code-2019/
codes, discount codes 2022 Sok Kupon Kód - 75% OFF - valuecom.com 75% offFind the best Sok Promo Kód listed on our page with any Sok Kupon Kód or Deal on select sales. We assure you that you...

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
Hitelkártya

Szállítási opciók

Emailben

Kapcsolattartási lehetőségek

39, 17 Stycznia Str. 00-906, Varsó, Lengyelország
lotairlines
LOTPLAirlines
SOK
www.lot.com

LOT.com Bevezetés

A LOT.com Polish Airlines egy jó hírű lengyelországi székhelyű légitársaság. Különféle kedvezményeket és promóciókat kínál azoknak az ügyfeleknek, akik online foglalják repülőjegyeiket. Ezek az online kedvezmények belföldi és nemzetközi járatokra egyaránt érvényesek. Az ügyfelek jelentős megtakarításokat érhetnek el, ha kihasználják ezeket az online ajánlatokat. Ezenkívül a LOT.com Polish Airlines egy könnyen használható online foglalási rendszert kínál, amely kényelmessé teszi az ügyfelek számára a repülőjegyek egyszerű lefoglalását. Ezekkel a kedvezményekkel és a problémamentes online foglalási élmény biztosításával a LOT.com Polish Airlines célja, hogy értéket és elégedettséget biztosítson ügyfelei számára.

LOT.com repülőjegy-foglalási szabályzat

A foglaláshoz az ügyfelek online foglalhatnak a LOT.com weboldalon, utazási irodákon keresztül vagy telefonon.

A LOT.com jegyek törlésére vonatkozó szabályzat

Lemondás esetén az ügyfeleknek kapcsolatba kell lépniük az ügyfélszolgálattal. Az online foglalás esetén az ügyfelek 24 órán belül kötbér nélkül lemondhatják a foglalást. Ezen időszak után a jegy típusától és az utazás időpontjáig hátralévő időtől függően szankciók léphetnek fel. Az utazási irodákon keresztül történő lemondás esetén az ügyfeleknek kapcsolatba kell lépniük az utazási irodával a lemondási feltételekkel kapcsolatos információkért. Telefonon történő lemondás esetén az ügyfeleknek fel kell venniük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és meg kell adniuk a foglalás azonosításához szükséges információkat. Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalási és lemondási feltételek a jegy típusától és a választott viteldíj szabályaitól függően változhatnak. LOT Polish Airlines kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.