Általános szűrők

IBERIA kedvezménykód és kuponok

Az IBERIA Airlines jelenleg számos kupont és promóciót kínál az utazási élmény fokozása érdekében. Ezek a kuponok és promóciók kedvezményes viteldíjakat, bónusz mérföldeket és... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 1 szavazás
Látogassa meg Üzlet
 • 0

IBERIA üdülési csomagok: mindössze 110 €-tól

 • 2

Madridi repülőjegyek 13 eurótól

 • 0

IBERIA 10% kedvezmény a fiataloknak

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok IBERIA számára

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 3
🎇️ Kedvezmény kódok 1
📌 Ajánlatok 2
➡️ A legjobb kupon 0 Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 01. december 2023.

Gyakran Ismételt Kérdések az IBERIA-val kapcsolatban

Kínál az IBERIA kedvezménykódokat?

Jelenleg 3 kedvezménykód és promóció működik az IBERIA számára 2023 decemberében, a legjobb kupon pedig 0 kedvezményt kínál

Melyek az IBERIA legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Jelenleg a következő kedvezménykódok és promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre IBERIA számára

Mi az IBERIA kedvezménykód?

Az IBERIA kedvezménykód egy promóciós kód, amellyel kedvezményt kaphat az IBERIA repülőjegyekre. Kedvezménykódokat kínálhat az IBERIA rendszeresen, vagy speciális promóciók is lehetnek.

Hogyan találhatom meg az IBERIA kedvezménykódokat?

Számos módja van az IBERIA kedvezménykódok megtalálásának. A legjobb helyek a kedvezményes kódok megtalálásához: IBERIA weboldala; Kupon- és kedvezményes weboldalak; Közösségi média; IBERIA hűségprogramok.

Hogyan használhatom fel az IBERIA kedvezménykódot?

Az IBERIA kedvezménykód használatához foglaláskor a "Kedvezménykód" mezőben kell megadni. A kedvezménykód ezután a jegy árára vonatkozik.

Milyen típusú kedvezményeket kínál az IBERIA?

Az IBERIA számos kedvezményt kínál, többek között: oda-vissza kedvezmények; oda-vissza kedvezmények; Csoportos utazási kedvezmények; Üzleti utazási kedvezmények; Kedvezmények az IBERIA hűségprogram tagjainak.

Meddig érvényesek az IBERIA kedvezménykódok?

Az IBERIA kedvezménykódok érvényessége az adott kódtól függően változik. Egyes kedvezményes kódok korlátozott ideig, míg mások tartósan érvényesek.

Használhatok egynél több IBERIA kedvezménykódot egyszerre?

Általánosságban elmondható, hogy egyszerre csak egy IBERIA kedvezménykód használható fel. Vannak azonban kivételek, például az IBERIA partnerei által kínált kedvezményes kódok.

IBERIA kedvezménykód hozzáadása

Az IBERIA kupon által kínált kedvezmények igénybevételéhez bizonyos lépéseket követni kell. Íme a lépések:

üres
 • 1
  Látogasson el az IBERIA webhelyére, és kezdje el a foglalást.
 • 2
  Adja meg repülési adatait, például úticélt, indulási és érkezési dátumot és időt.
 • 3
  A foglalási oldalon a "Kedvezmény kód" mezőbe írja be a kedvezmény kódját.
 • 4
  A kedvezménykód megtalálható az IBERIA honlapján, a kupon- és kedvezményes weboldalakon vagy a közösségi médiában.
 • 5
  Kattintson az "Alkalmaz" gombra. A kedvezménykód a jegy árára vonatkozik.
 • 6
  Ellenőrizze a jegy árát, és győződjön meg arról, hogy a kedvezmény érvényesült.

A legjobb kuponkódok IBERIA számára

TYPE LEÍRÁS LEJÁRA
Akció IBERIA üdülési csomagok: mindössze 110 €-tól N / A
Kód Madridi repülőjegyek 13 eurótól N / A
Akció IBERIA 10% kedvezmény a fiataloknak N / A

Hol szerezhet be IBERIA kedvezménykódokat

Annak ellenére, hogy itt rendszeresen közzétesszük az IBERIA promóciós kódokat, többféle módon is szerezhet érvényes IBERIA kuponokat. Ezeket az alábbiakban felsoroljuk, hogy most a legjobb repülőjegyárakat kaphassa a spanyol IBERIA légitársaságnál.

Most megtudhatja, hol találja meg az IBERIA promóciós kódokat

 • IBERIA weboldal: Az IBERIA számos kedvezményes kódot kínál a honlapján. Ezeket a kedvezményes kódokat az „Ajánlatok” részben találja.
 • Kuponos és kedvezményes webhelyek: Számos webhely kínál kedvezményes kódokat a légitársaságok számára, beleértve az IBERIA-t is. A legnépszerűbb kupon- és kedvezményes webhelyek közé tartozik: Groupon, Travelzoo, Vouchercodes.com.
 • Közösségi média: Az IBERIA számos közösségi média platformon jelen van, beleértve a Facebookot, a Twittert és az Instagramot. A légitársaság gyakran hirdet kedvezményes kódokat ezeken a platformokon.
 • IBERIA hűségprogramok: Az IBERIA hűségprogramok tagjai kedvezményes kódokat és egyéb különleges ajánlatokat kaphatnak.
 • Nézzen rendszeresen weboldalunkra: az IBERIA gyakran kínál új kedvezményes kódokat, ezért fontos, hogy rendszeresen keressen.
 • Hasonlítsa össze az ajánlatokat: Ne rohanjon az első talált kedvezménykód felhasználásával.
 • Hasonlítsa össze a különböző webhelyek ajánlatait, hogy megtalálja a legjobb kedvezményt.

Az IBERIA által kínált promóciós kódok típusai

Nyilván azt gondolhatja, hogy egy IBERIA kuponnal csak egyféle kedvezményt kaphat. De az IBERIA promóciós ajánlatok és IBERIA kedvezménykódok sokfélék, különböző típusú utazók vagy embercsoportok számára.
 • Kedvezmények oda-vissza járatokhoz: Az IBERIA gyakran kínál kedvezményes kódokat oda-vissza járatokhoz. Ezek a kedvezményes kódok maximum kedvezményt kínálnak 50% le a jegy árából.
 • Kedvezmények egyirányú járatokra: Az IBERIA egyirányú járatokra is kínál kedvezményes kódokat. Ezek a kedvezményes kódok maximum kedvezményt kínálnak 30% a jegy árából.
 • Kedvezmények csoportos utazásokhoz: Az IBERIA kedvezményes kódokat kínál csoportos utazásokhoz. Ezek a kedvezményes kódok maximum kedvezményt kínálnak 20% minden további utas után a jegy árából.
 • Kedvezmények üzleti utazáshoz: Az IBERIA kedvezményes kódokat kínál üzleti utazásokhoz. Ezek a kedvezményes kódok maximum kedvezményt kínálnak 10% a jegy árából.
 • Kedvezmények az IBERIA hűségprogram tagjainak: Az IBERIA hűségprogram tagjai kedvezménykódokat és egyéb különleges ajánlatokat kaphatnak.
 • Íme néhány példa az IBERIA promóciós kódokra: - "IBERIA20" - ajánlatok a 20% kedvezmény a retúr járatokra - "IBERIA15" - ajánlatok a 15% kedvezmény az egyirányú járatokra - "IBERIAGroup" - ajánlatok a 20% kedvezmény minden további utasra a csoportos járatokon - "IBERIABusiness" - ajánlatok a 10% kedvezmény az üzleti járatokra - "IBERIAFidelity" - ajánlatok a 10% kedvezmény az IBERIA Plus program tagjainak.

IBERIA kuponhasználati szabályok

Az IBERIA kupon akkor működik, ha érvényes, és beírod a speciális IBERIA kupon rovatba. Azonban nem ez az egyetlen szabály a kedvezmény megszerzésére, bizonyos szabályokat be kell tartani az IBERIA kupon használatához.

Most megtudhatja, milyen szabályok vonatkoznak az IBERIA kupon használatára

 • Az IBERIA akciós kupon csak repülőjegy vásárlására használható fel.
 • A kupon csak az IBERIA légitársaság által üzemeltetett járatokra érvényes.
 • A kupon által kínált kedvezmény igénybevételéhez azt a foglaláskor kell alkalmazni.
 • A kupon más akciókkal, kedvezménnyel nem vonható össze.
 • A kupon értéke nem téríthető vissza és készpénzre nem váltható.
 • A kupon az akciós ajánlat feltételeiben meghatározott ideig, korlátozott ideig érvényes.
 • A kupon felhasználása a rendelkezésre állás függvénye, és bizonyos időpontokban vagy rendeltetési helyeken korlátozott lehet.
 • Az IBERIA fenntartja a jogot, hogy a promóciós ajánlatot bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy visszavonja.
 • A kupon felhasználásával kapcsolatos kérdésekkel, problémákkal az IBERIA ügyfélszolgálatát javasoljuk.

Aktuális IBERIA promóciók és kuponok

Szeretné tudni a legújabb IBERIA promóciós ajánlatokat és kedvezményes kódokat? Lépjen be erre az oldalra, ahol közzétesszük a legfrissebb ajánlatokat, és megkapja az általuk kínált kedvezményt az IBERIA járatára.

Aktuális IBERIA kedvezménykódok és promóciós ajánlatok

 • 20% kedvezmény a kiválasztott IBERIA desztinációk repülőjegyeire. Különleges ajánlatok csoportos foglalásokra.
 • 1000 mérföld bónusz az IBERIA Plus hűségprogram tagjai számára.
 • Autóbérlési promóciók az IBERIA partnerekkel együttműködve.
 • Kedvezményes kuponok szállásszolgáltatásra az IBERIA partnerszállodákban.
 • Üdülési csomagajánlatok, amelyek tartalmazzák az IBERIA repülőjegyeit és a legjobb szállodákban való szállást.

Éves promóciós kampányok az IBERIA által

A Black Friday, a Cyber ​​Monday és az IBERIA szezonális ajánlatai mellett minden évben több IBERIA promóciós kampány is zajlik, ahol akár 70% kedvezmény a kiválasztott úti célokra.

IBERIA "Early Bird" promóciós kampány.

Jelentős kedvezményt biztosít az utazás dátuma előtt legalább 6 hónappal történő foglalások esetén. Ez a kampány arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy korábban tervezzék meg utazásaikat, és részesüljenek kedvezményes viteldíjakból.

IBERIA "Családi kedvezmény" promóciós kampány

Különleges kedvezményeket biztosít az együtt utazó családoknak. Ez a kampány ösztönzi a csoportos utazásokat, és pénzt takarít meg az együtt utazó családok számára.

IBERIA promóciós kampány "Frequent Flyer Rewards"

Előnyöket és jutalmakat kínál azoknak a hűséges ügyfeleknek, akik gyakran utaznak az IBERIA-val. Ez a kampány az ügyfelek hűségét ösztönzi, és további előnyöket kínál a gyakran utazók számára.

IBERIA "Szezonális értékesítés" promóciós kampány

Különleges kedvezményeket kínál az év bizonyos időszakaiban, például a téli vagy a nyári szezonban. Ez a kampány ösztönzi az utazást a kevésbé forgalmas időszakokban, és lehetőséget kínál a megtakarításra.

IBERIA promóciós kampány "Üzleti osztály fejlesztése"

Üzleti osztályú felminősítést kínál azoknak az ügyfeleknek, akik turistaosztályú jegyet foglalnak. Ez a kampány arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy javítsák utazási élményüket, és élvezzék a business osztály előnyeit.

IBERIA "Hallgatói kedvezmények" promóciós kampány

Különleges kedvezményeket kínál az IBERIA-val utazó diákok számára. Ez a kampány arra ösztönzi a diákokat, hogy fedezzék fel a világot, és részesüljenek kedvezményes viteldíjakból.

IBERIA promóciós kampány "Last Minute Deals"

Különleges kedvezményeket kínál az utolsó pillanatban történt foglalásokra. Ez a kampány arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy legyenek rugalmasak, és vegyék igénybe a kedvezményes viteldíjakat az utolsó pillanatban történő utazáshoz.

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

 • Ibériai-félsziget Promo Kód & Kuponok
  https://www.discountreactor.com/coupons/iberia.com
  egyet külön. Mégis, a leggarantáltabb módja annak, hogy pénzt takarítson meg a repülőjáratokon, ha használja Ibériai-félsziget promo kód. Általában, Ibériai-félsziget kedvezmény utalvány visszaadja 15% kedvezmény a kiválasztott járatokra. Egyéb...
 • Ibériai-félsziget kedvezmény kód 2023: 20% kedvezmény
  https://www.rushflights.com/10-off-iberia-flights-discount-coupon-code-2013/
  küldött nekünk egy teljesen újat 10% kedvezmény nélkül kód Business osztályhoz: 10% üzleti osztályon kívül Kód Ezt Ibériai-félsziget promo kód 15. július 2019-ig érvényes. Az utazási időszak 1. július 31-től augusztus 2019-ig tart, és...
 • 20 € kedvezmény AIR ITALY (Airitaly.com) kedvezmény promo kód 2023
  https://www.rushflights.com/e20-off-meridiana-discount-coupon-code-2016/
  Élvezze kedvezményes repülését az AIR ITALY légitársasággal! Az Air Italy hivatalos honlapja: www.airitaly.com. Tekintse meg további promóciós kódjainkat is: Ibériai-félsziget promo kód, Vueling kedvezmény kód vagy KLM promo kód...
 • Ibériai-félsziget Expressz utalványok és ajánlatok
  https://www.hidiscountcodes.com/iberia-express-discount-codes/
  kedvezmény kódok és utalványok? Itt a Hidiscountcodes.com kínálja a legjobbat Ibériai-félsziget expressz promo kód / utalvány. Ibériai-félsziget Az Express általában a következő kategóriában kínál Promóciót: Utazás és nyaralás. Ha...
 • Ibériai-félsziget Promo Kód & Kuponok
  https://www.thinkup.com/coupons/iberia.com/
  Lejár: N/A 0 használt - 0 ma Megosztás 40 USD kedvezmény 0 használt - 0 ma Akár 40 USD kedvezmény Ibériai-félsziget Repülőjegyek foglalása az Onetravel.Com webhelyen Promo Kód Oszd meg barátaiddal. Küldd el ezt a kupont e-mailben Ez nem egy...

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
Hitelkártya

Szállítási opciók

Emailben

Kapcsolattartási lehetőségek

Calle Velázquez, 130, 28006 Madrid, Spanyolország
Ibériai-félsziget
IBERIA
IBERIA
www.IBERIA.com

IBERIA Bevezetés

Az IBERIA egy madridi székhelyű spanyol légitársaság. Az 1927-ben alapított IBERIA a világ egyik legrégebbi légitársasága. A társaság több mint 100 célállomásra üzemeltet járatokat öt kontinens 40 országában. Az IBERIA flottája 160 repülőgépből áll, beleértve az utas- és teherszállító repülőgépeket is. A társaság az utasszállítási szolgáltatások és létesítmények széles skáláját kínálja, beleértve az étkezési lehetőségeket, a fedélzeti szórakoztatást és a hűségprogramokat. Az IBERIA kiváló minőségű szolgáltatásáról és a biztonság iránti elkötelezettségéről ismert. A cég kedvezményeket és különleges ajánlatokat is kínál, hogy az utazást megfizethetőbbé és kényelmesebbé tegye az ügyfelek számára. Ezek a kedvezmények tartalmazhatnak kedvezményes viteldíjakat bizonyos úti célokra, csoportos akciókat vagy kedvezményeket bizonyos utaskategóriák, például diákok vagy nyugdíjasok számára. Az IBERIA kedvezmények igénybevételéhez az ügyfelek megtekinthetik a cég weboldalát, kapcsolatba léphetnek a foglalási központtal, vagy használhatják az IBERIA mobilalkalmazást. Az IBERIA elkötelezett amellett, hogy kellemes és kényelmes élményt nyújtson utazóinak, és kedvezményeit úgy alakították ki, hogy megfeleljenek ügyfelei különböző igényeinek és költségvetésének.

IBERIA foglalási és lemondási feltételek

Foglalási szabályzat Az IBERIA területén történő foglaláshoz az ügyfelek használhatják az IBERIA webhelyét, a mobilalkalmazást, vagy telefonon kapcsolatba léphetnek a foglalási központtal. A foglalás az utazás időpontja előtt 12 hónappal lehetséges. Lemondási feltételek Ha az ügyfél le kívánja mondani a foglalást, meg kell tekintenie foglalása feltételeit. A választott viteldíj típusától függően lehetőség van a teljes visszatérítésre vagy a lemondási díj megfizetésére. Rugalmas árú foglalás esetén az indulás időpontja előtt kötbér nélkül lemondhatják a foglalásukat. A kedvezményes árú foglalások esetén lehetőség van a foglalás lemondására, de az indulásig hátralévő idő függvényében lemondási díj kerül felszámításra. Ha az IBERIA töröl egy járatot, az ügyfeleknek joguk van a befizetett összeg teljes visszatérítéséhez, vagy átütemezni az utazást egy másik elérhető járatra. A foglalás törlésének kéréséhez vagy a foglalási és lemondási feltételekkel kapcsolatos további információk megszerzéséhez az ügyfelek felvehetik a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálattal, vagy elérhetik a webhely erre a célra szolgáló részét.
© 2022 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.