Általános szűrők

iHerb kedvezménykód és kuponok

Az iHerb.com kuponok és promóciók széles választékát kínálja ügyfeleinek. Ezek a kedvezmények különféle termékekre vonatkozhatnak, beleértve a kiegészítőket, szépségápolási termékeket és a háztartási... KATT ide
A te értékelésed: 4.0
Értékelés: 3.6 - 2 szavazat
5%
 • 0

iHerb promóciós kód: kap egy extrát 5% kedvezmény

December 29, 2024 LÁSD KÓD W310
20%
 • 13

A legjobb iHerb promóciós kód: mentés 20%

April 30, 2024 LÁSD KÓD IMES
5%
 • 2

5% iHerb promóciós kód mindenkinek

Március 30, 2025 LÁSD KÓD IMES

Lejárt kuponok

14%
 • 2

iHerb promóciós kód Valentin-napra: 14% extra kedvezményt kap

Február 18, 2024 LÁSD KÓD AY24

Aktuális iHerb kedvezménykódok és ajánlatok

🛍️ Kategória Más
🔥 Összes ajánlat 5
🎇️ Kedvezmény kódok 5
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 5% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 20. február 2024.

Gyakran Ismételt Kérdések az iHerbről

Kínál az iHerb kedvezménykódokat?

Jelenleg 5 kedvezménykód és promóció létezik az iHerbnél 2024 februárjában, valamint a legjobb kupon ajánlatok 5% Kedvezmény

Melyek az iHerb legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Vannak-e korlátozások vagy korlátozások az iHerb kedvezménykódokkal kapcsolatban?

Igen, gyakran vannak korlátozások és korlátozások az iHerb kedvezménykódokkal kapcsolatban. Ezek közé tartozhatnak a lejárati dátumok, a minimális vásárlási követelmények és bizonyos termékekre vagy márkákra vonatkozó korlátozások. Fontos, hogy figyelmesen olvassa el az egyes kedvezménykódokhoz tartozó feltételeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok érvényesek a vásárlásra.

Összevonhatók az iHerb kedvezménykódok más akciókkal vagy ajánlatokkal?

A legtöbb esetben az iHerb kedvezménykódok nem vonhatók össze más akciókkal vagy ajánlatokkal. Mindazonáltal mindig érdemes átnézni az egyes kedvezményes kódok feltételeit, hátha vannak kivételek.

Az iHerb kedvezménykódok érvényesek a szállítási díjakra?

Nem, az iHerb kedvezménykódok általában nem vonatkoznak a szállítási díjakra. A kedvezményt általában a megrendelés teljes értékére alkalmazzák a szállítási díjak kiszámítása előtt.

Használhatók nemzetközileg az iHerb kedvezménykódok?

Igen, az iHerb kedvezménykódok nemzetközileg is használhatók. Fontos azonban megjegyezni, hogy bizonyos kedvezménykódok korlátozásokkal vagy korlátozásokkal rendelkezhetnek attól függően, hogy melyik országban vagy régióban használják őket. Mindig ellenőrizze az egyes kedvezménykódok feltételeit az esetleges korlátozások tekintetében.

Milyen gyakran adnak ki új iHerb kedvezménykódokat?

Az új iHerb kedvezménykódok rendszeresen megjelennek, de gyakoriságuk változhat. Javasoljuk, hogy ellenőrizze az iHerb webhelyét, vagy iratkozzon fel hírlevelére, hogy naprakész legyen a legújabb kedvezményes kód ajánlatokkal.

Használhatok több kedvezménykódot az iHerb-en?

Nem, az iHerb csak egy kedvezménykódot engedélyez rendelésenként. Ha több kedvezményes kódja van, akkor azt kell kiválasztania, amelyik a legjobb kedvezményt nyújtja a vásárláshoz.

iHerb promóciós kód hozzáadása

Az iHerb online étrend-kiegészítő áruház szuper kedvezményeket kínál a promóciós kódot használóknak. Nem tudja, hogyan kell használni? A következőképpen használhatja fel az iHerb kupont:

 • 1
  Válassza ki és tegye a kosarába az összes olyan étrend-kiegészítőt, amelyet még ma szeretne vásárolni.
 • 2
  A bevásárlókosár oldalon a jobb felső oszlopban egy doboz látható a "Promóciós kód" szöveggel.
 • 3
  Ebbe a mezőbe írja be az iHerb kupont, majd nyomja meg az Alkalmaz gombot a kedvezmény aktiválásához.
 • 4
  A kedvezményt a teljes fizetés előtt, a „Kedvezmények” részben tekintheti meg.
 • 5
  Kattintson a FOLYAMAT A KÉSZÜLÉKHEZ gombra, hogy még ma befejezze rendelését az iHerbnél, amely már tartalmaz egy további kedvezményt az iHerb promóciós kódnak köszönhetően.

A legjobb iHerb kuponkódok

TYPE LEÍRÁS LEJÁRA
Kód iHerb promóciós kód: kap egy extrát 5% kedvezmény December 29, 2024
Kód A legjobb iHerb promóciós kód: mentés 20% April 30, 2024
Kód Csak új vásárlóknak! Kap 20% kedvezmény ezzel az iHerb promóciós kóddal N / A
Kód 5% iHerb promóciós kód mindenkinek Március 30, 2025

Hol találhatók az iHerb kedvezménykódok?

Az iHerb promóciós kódok legegyszerűbb módja az, ha ellátogat az online áruház főoldalára, és feliratkozik a hivatalos iHerb hírlevélre. Majd weboldalunk iHerb kedvezménykódokkal és akciós ajánlatokkal. Az alábbiakban további módszereket ismertetünk.

Itt megtudhatja, hol és hogyan szerezhet be kedvezménykódokat

 • Iratkozzon fel az iHerb hírlevélre, hogy exkluzív kedvezményes kódokat kapjon közvetlenül a postaládájába.
 • Kövesse az iHerbot a közösségi média platformokon, például a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon, mivel gyakran terjesztenek kuponkódokat és különleges ajánlatokat.
 • Rendszeresen ellenőrizze az iHerb webhelyét, mivel gyakran frissítik az "Ajánlatok" részt kedvezményes termékekkel és korlátozott idejű ajánlatokkal.
 • Használja ki az iHerb hűségprogramját, ahol jutalmakat és kedvezményeket szerezhet a jövőbeni vásárlásokhoz.
 • Ajánlja ismerőseit az iHerbnek az egyedi ajánlókóddal, hogy további kedvezményeket szerezzen.
 • Tartsa szemmel a szezonális akciókat és az ünnepi akciókat, mivel az iHerb gyakran jelentős kedvezményeket kínál ezekben az időszakokban.
 • Fontolja meg, hogy regisztrál az iHerb VIP programjára, amely további előnyöket és kedvezményeket kínál, kizárólag a tagok számára.
 • Használjon kuponkódos webhelyeket és fórumokat az iHerb kedvezménykódok megtalálásához és más vásárlókkal való megosztásához.
 • Használja ki az iHerb ingyenes szállítási ajánlatait, amelyek segítségével megtakaríthatja a teljes költséget.
 • Fontolja meg az iHerb csomagok és értékcsomagok vásárlását, amelyek gyakran kedvezményes árakat kínálnak, mint az egyes tételek külön-külön történő vásárlása.
iHerb Promo Code

Milyen típusú promóciós kódokat kínál az iHerb

Legalább 7 féle iHerb kedvezménykód és promóciós ajánlat létezik, amelyek legalább további kedvezményeket biztosítanak. 5% ebben a vitamin- és étrend-kiegészítő üzletben online leadott minden rendelésnél. Olvassa el az alábbiakban, hogy melyek ezek a promóciós kódok, és válassza ki az Önnek megfelelő típust.

7 fajta iHerb kedvezménykód

 • Kedvezménykódok: Az iHerb különféle kedvezménykódokat kínál, amelyek segítségével az ügyfelek százalékos vagy fix összegű kedvezményt kaphatnak a vásárlásból. Ezeket a kódokat általában promóciós e-mailekben adják meg, vagy megtalálhatók az iHerb webhelyén.
 • Ingyenes szállítási kódok: Az iHerb időnként ingyenes szállítási kódokat kínál, amelyek segítségével az ügyfelek extra költségek nélkül kézbesíthetik rendeléseiket. Ezek a kódok nagyszerű lehetőséget jelentenek a szállítási díjak megtakarítására, különösen a nemzetközi ügyfelek számára.
 • Vásároljon egyet, kap egyet ingyen (BOGO): Az iHerb néha olyan BOGO-kódokat kínál, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy egy ingyenes terméket kapjanak, amikor másikat vásárolnak.
 • Ez egy népszerű promóció, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy új termékeket próbáljanak ki, vagy raktározzák fel kedvenceiket.
 • Ajándék vásárlási kódokkal: Az iHerb gyakran tartalmaz ajándékot vásárlási kódokkal, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy egy bizonyos összeg elköltése esetén ingyenes ajándékot kapjanak. Ezek az ajándékok más termékek mintáitól a teljes méretű termékekig terjedhetnek, így nagyszerű ösztönzést jelentenek az iHerb-ben történő vásárlásra.
 • Hűségprogram kódok: Az iHerbnek van egy iHerb Rewards nevű hűségprogramja, amely exkluzív kedvezményeket és jutalmakat kínál tagjainak.
 • A tagok hűségjóváírásokat szerezhetnek, amelyeket későbbi vásárlásokhoz használhatnak fel, az iHerb pedig alkalmanként speciális kódokat kínál további jutalmak vagy kedvezmények érdekében.
 • Ajánló kódok: Az iHerbnek van egy barát ajánló programja, ahol az ügyfelek jutalmakat szerezhetnek, ha ismerőseiket az iHerb-ben történő vásárlásra utalják.
 • Ha egy barátja az ajánlókód használatával vásárol, az ajánlót küldő személy és barátja is kedvezményt vagy jutalmat kap.
 • Szezonális promóciós kódok: Az iHerb gyakran fut szezonális akciókat, például ünnepi akciókat vagy különleges ajánlatokat az év bizonyos időszakaiban. Ezek a promóciók exkluzív kedvezménykódokat vagy egyéb ösztönzőket tartalmazhatnak, amelyek arra ösztönzik az ügyfeleket, hogy ezekben az időszakokban vásároljanak az iHerbnél.
iHerb kuponkód

Az iHerb promóciós kód használatának szabályai

Az iHerb kupon használata egyszerű, de ahhoz, hogy az általa kínált kedvezményt megkaphassuk, bizonyos szabályokat be kell tartani: ezek nélkül meglehetősen kicsi a valószínűsége a leírásban kínált kedvezmény megszerzésének. Az alábbiakban az iHerb promóciós kód használatának 5 szabályának listája található.

5 fontos szabály az iHerb kedvezménykód használatához

 • Használja az iHerb kuponkódot fizetéskor, hogy kedvezményt kapjon vásárlása után.
 • A kuponkód vásárlónként csak egyszer használható fel.
 • Ügyeljen arra, hogy a megfelelő kuponkódot adja meg, mert megkülönbözteti a kis- és nagybetűket.
 • A kuponok más akciókkal vagy kedvezménnyel nem vonhatók össze.
 • Egyes kuponok lejárati dátummal rendelkezhetnek, ezért ügyeljen arra, hogy a lejárat előtt használja fel őket.
iHerb kedvezménykód

Aktuális iHerb promóciók és kedvezménykódok

A 10 legfrissebb iHerb promóciós kód és kedvezményes ajánlat között található a 10% kedvezmény az iHerb kupon felhasználásával, a 2+1 akciós ajánlattal (vásárolj 2 terméket az online áruházból, és a harmadikat ingyen kapod) és a 25% kedvezményes kupon saját márkás étrend-kiegészítőkre.

10 legújabb iHerb promóciós kód és kedvezményes ajánlat

 • 10% kedvezmény minden "iHerb10" kódú iHerb termékre.
 • Vásároljon 1-et, és 1-et ingyen kap bizonyos kiegészítők esetén.
 • Megtakarítás 20% természetes szépségápolási termékeken.
 • Ingyenes szállítás 40 USD feletti rendelés esetén.
 • Vásároljon 2-t, és 1-et kap a kiválasztott vitaminokból.
 • Megtakarítás 15% bioélelmiszerekről.
 • 50 USD vagy több vásárlás esetén ingyenes ajándékot kap.
 • Vegyél 1-et, kapsz 1-et 50% válogatott sporttáplálkozási termékekről.
 • Megtakarítás 25% az immunrendszert támogató kiegészítőkről.
 • 5 USD kedvezményt kap az első rendeléséből a "WELCOME5" kóddal.
iHerb utalványkód

Az iHerb által kínált éves promóciós kampányok

iHerb karácsonyi akciók

Az iHerb jelenleg karácsonyi kedvezményeket kínál. Ezek a kedvezmények a termékek széles skálájára érvényesek, beleértve a kiegészítőket, szépségápolási termékeket és háztartási cikkeket. Az ügyfelek akár megtakarítást is élvezhetnek 50% a kiválasztott tételeken. Ezenkívül az iHerb ingyenes szállítást is kínál bizonyos összeg feletti rendelések esetén. Ez egy nagyszerű lehetőség a vásárlók számára, hogy kedvenc termékeiket felhalmozzák, vagy kedvezményes áron próbáljanak ki újakat. Ne hagyja ki ezeket a karácsonyi ajánlatokat az iHerbnél.

iHerb téli akciók

Az iHerb jelenleg téli kedvezményeket kínál számos termékre. Az ügyfelek különféle kategóriákban megtakarításokat élvezhetnek, beleértve az étrend-kiegészítőket, szépségápolási termékeket, élelmiszereket és egyebeket. A téli leárazás lehetőséget kínál a nélkülözhetetlen cikkek kedvezményes áron történő felhalmozására. A kiváló minőségű termékekről ismert iHerb biztosítja, hogy az ügyfelek a legjobb ár-érték arányt kapják pénzükért. Ne hagyja ki ezeket a téli kedvezményeket, és használja ki az iHerbnél elérhető megtakarításokat.

iHerb nyári akciók

Az ügyfelek kedvezményeket élvezhetnek különféle termékekre, köztük vitaminokra, étrend-kiegészítőkre, szépségápolási cikkekre és még sok másra. Például vannak kedvezmények akár 50% bizonyos vitaminokon és étrend-kiegészítőkön, így ez nagyszerű lehetőség a nélkülözhetetlen tápanyagok felhalmozására. Ezenkívül az iHerb ingyenes szállítást biztosít bizonyos összeg feletti rendeléseknél, ami extra értéket ad a nyári ajánlatokhoz. A minőségi termékekről és megbízható szolgáltatásokról híres iHerb az egészségügyi és wellness termékek megbízható online kiskereskedője. Használja ki ezeket a nyári ajánlatokat, és élvezze az iHerb széles termékválasztékának előnyeit.

iHerb húsvéti akciók

Az iHerb húsvéti kedvezményeket kínál. Az ügyfelek kedvezményes árakat élvezhetnek a termékek széles skáláján, beleértve a vitaminokat, étrend-kiegészítőket, szépségápolási termékeket és még sok mást. Ez a korlátozott ideig tartó promóció nagyszerű lehetőség azoknak, akik szeretnének feltölteni kedvenc egészségügyi és wellness cikkeiket. Az iHerb jó minőségű termékeiről és kiváló ügyfélszolgálatáról szerzett hírnevének köszönhetően a vásárlók magabiztosan vásárolhatnak. Ne hagyja ki ezeket a húsvéti megtakarításokat az iHerbnél.

iHerb Black Friday promóciók

Ezen a fekete pénteken az iHerb akciós termékek széles választékát kínálja. Az ügyfelek jelentős árengedményeket vehetnek igénybe különféle cikkek esetében, beleértve a kiegészítőket, szépségápolási termékeket és háztartási cikkeket. A kedvezmény népszerű márkákat és változatos termékválasztékot tartalmaz, így biztosítva, hogy a vásárlók megtalálják az igényeiknek megfelelőt. Az online vásárlás kényelmének köszönhetően a vásárlók otthonuk kényelméből böngészhetnek és vásárolhatnak. Az iHerb Black Friday kedvezménye nagyszerű lehetőséget kínál a vásárlóknak, hogy kedvenc termékeiket olcsóbban készletezzenek, vagy újakat próbáljanak ki.

iHerb Anyák napi akciók

Anyák napján az iHerb különleges kedvezményeket kínál az anyák ünneplésére és tiszteletére. Ez a korlátozott időtartamú promóció a termékek széles skáláját tartalmazza, az egészségügyi kiegészítőktől a szépség- és bőrápolási cikkekig. Az ügyfelek jelentős megtakarításokat élvezhetnek a népszerű márkákon, így ez a tökéletes alkalom arra, hogy megbecsüljük az életünkben fontos nőket. Használja ki ezeket a kedvezményeket, és tegye igazán különlegessé ezt az anyák napját az iHerb segítségével.

iHerb Apák napi akciók

Apák napján az iHerb különleges kedvezményeket kínál az apák megünneplésére. Használja ki ezt a lehetőséget, és találjon nagyszerű ajánlatokat a termékek széles skálájára. A vitaminoktól és étrend-kiegészítőktől a testápolási cikkekig és még sok másig az iHerb minden apa számára kínál valamit. Vásároljon most, és spóroljon a minőségi termékeken, amelyek tökéletes ajándékok lesznek apukádnak. Ne hagyja ki ezeket az exkluzív Apák napi kedvezményeket az iHerbnél. iHerb promóciós kód

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

RICETTA FACILE E VELOCE - Insalata Di COUS COUS - BUONISSIMA E FRESCA | Vanessa eladva
http://new.videoricette.net/ricetta-facile-e-veloce-insalata-di-cous-cous-buonissima-e-fresca-vanessa-sold_6c47266a0.html
TWITTER: https://twitter.com/_myabeauty_ ❤ iHERB - kód sconto "UDU281": http://www.iherb.com?rcode=UDU281 ❤ CSERESZNYÉLKULTÚRA: http://www.cherryculture.com/home.php?bid=9&partner=myamya1982...
TÉMA: Bypass és cardioaspirina
http://alleanzadellasalute.info/forum/Schede-Personali-dei-Membri/21120-bypass-e-cardioaspirina.html?start=90
su Iherb, ora;-) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. A megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet. Naturopata Az adminisztrátor megtiltotta a nyilvános írási hozzáférést. Bypass és cardioaspirina...
Cioè gyógynövény - Iherb
https://couponsahl.com/it/cedole/Coupon-Iherb/
su iHerb acquistando $ 60 Per la pelle fresca e rinfrescata questa ingatlan, utilizza il kódex sconto di qualsiasi erba e goditi le migliori offerte, lo sconto 10% su prodotti per la cura della...
Gyere csatlakozz iHerb Partnerprogram
https://supplementsquest.com/it/how-to-join-iherb-affiliate-program/
Rendes ára: 40 USD és 10 USD. sconto con la ODO699 buono . Dopo il tuo primo ordine, sarà possibile ottenere il tuo kódex di affiliazione e può...
stupefacenti per uno sconto durante i viaggi Quali...prodotti offrono iHerb? Vitamine del group...
https://couponsahl.com/it/Rassegna-dei-libri-Jamalon-di-Gamaloon-al-Arabi/
il kódex ISBN e in assenza di queste informazioni. Puoi cercare una casa editrice vagy un type di libro. Se visiti Jamalon per cercare nuovi libri che attirino i tuoi gusti, il sito ti nõusoleku...

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
ApplePay
Hitelkártya
Gift Card

Szállítási opciók

Futár
DHL / UPS
Normál szállítás

Kapcsolattartási lehetőségek

301 North Lake Avenue Ste 600 Pasadena, CA 91101 Egyesült Államok
iherb
iHerb
iherb
www.iherb.com

iHerb Bevezetés

Az iHerb egy jól ismert online kiskereskedő, amely természetes egészségügyi termékekre specializálódott. A weboldal vitaminok, étrend-kiegészítők, szépségápolási termékek és egyebek széles választékát kínálja. Az iHerb egyik fő vonzereje a gyakori promóciók és kedvezmények. Ezek az akciók nagyszerű lehetőséget kínálnak az ügyfelek számára, hogy pénzt takarítsanak meg, és új termékeket próbáljanak ki. Ezenkívül az iHerb ingyenes kiszállítást kínál bizonyos összeg feletti rendelések esetén, ami újabb ösztönzést jelent az ügyfelek számára, hogy az oldalon vásároljanak. Összességében az iHerb megbízható és kényelmes platform a természetes egészségügyi termékek vásárlásához, gyakori promócióival és árengedményeivel növeli vonzerejét.

iHerb szállítási szabályzat

Az iHerb különféle szállítási lehetőségeket kínál, beleértve a normál és a gyorsított szállítást. A szállítási költségek és a becsült szállítási idő a megrendelés rendeltetési helye és súlya alapján kerül kiszámításra. Az ügyfelek nyomon követhetik megrendeléseiket a megadott követőszám segítségével. Az iHerb világszerte több mint 150 országba szállít. A nemzetközi ügyfeleket vám- és behozatali vámok terhelhetik, amelyek a címzettet terhelik.

iHerb visszaküldési szabályzata

Az ügyfelek az iHerb ügyfélszolgálati csapatával kapcsolatba lépve kezdeményezhetik a visszaküldést. A visszaküldést a vásárlástól számított 60 napon belül kell megtenni, és a terméknek eredeti állapotában kell lennie. A visszatérítés feldolgozása a visszaküldött termék kézhezvételétől számított 7-10 munkanapon belül megtörténik. Bizonyos tételek, például a romlandó áruk, nem jogosultak visszaküldésre. iHerb kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.