Általános szűrők

Zalando kedvezménykód és kuponok

A ZALANDO.com egy népszerű online áruház, amely termékek széles választékát kínálja, beleértve a ruhákat, cipőket és kiegészítőket. A ZALANDO.com egyik legfontosabb jellemzője a kuponok és... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás
Látogassa meg Üzlet
15%
May 31, 2024 LÁSD KÓD FT15
15%
 • 264

15% Zalando utalvány kódja

Február 29, 2024 LÁSD KÓD ER15
10%
 • 228

10% Zalando promóciós kód mindenkinek

Március 30, 2025 LÁSD KÓD ER15

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok Zalando számára

🛍️ Kategória Divat
🔥 Összes ajánlat 3
🎇️ Kedvezmény kódok 3
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 15% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 20. február 2024.

Gyakran Ismételt Kérdések Zalandóval kapcsolatban

A Zalando kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 3 kedvezménykód és promóció működik a Zalando számára 2024 februárjában, valamint a legjobb kupon ajánlatok 15% Kedvezmény

Melyek a Zalando legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Jelenleg a következő kedvezménykódok és promóciós ajánlatok érhetők el a Zalando számára

Használhatok egynél több ZALANDO kedvezménykódot egyszerre?

Általánosságban elmondható, hogy egyszerre csak egy ZALANDO kedvezménykód használható fel. Azonban van néhány kivétel ez alól a szabály alól. Például használhat egy kedvezménykódot első rendelésénél egy másik kedvezménykóddal együtt.

Mi történik, ha a ZALANDO kedvezménykód nem működik?

Ha a ZALANDO kedvezménykód nem működik, több lehetőség is van: Lehet, hogy a kedvezménykód lejárt. Előfordulhat, hogy a kedvezmény kód érvénytelen. A kedvezménykód csak bizonyos termékkategóriákra vagy márkákra vonatkozhat.

Hol találhatok további információt a ZALANDO kedvezménykódokról?

A ZALANDO kedvezménykódokról bővebb információt az üzlet honlapján találhat. Segítségért felveheti a kapcsolatot a ZALANDO ügyfélszolgálatával is.

Használhatok egynél több ZALANDO kedvezménykódot egyszerre?

Általánosságban elmondható, hogy egyszerre csak egy ZALANDO kedvezménykód használható fel. Azonban van néhány kivétel ez alól a szabály alól. Például használhat egy kedvezménykódot első rendelésénél egy másik kedvezménykóddal együtt.

Melyek a legjobb időpontok a ZALANDO kedvezménykódok keresésére?

A ZALANDO kedvezménykódok megtalálásának legjobb időpontja a következő: Szezon eleje – A ZALANDO gyakran kínál kedvezményes kódokat a szezon elején, hogy népszerűsítse új kollekcióit. Az ünnepek alatt - a ZALANDO alkalmanként gyakran kínál kedvezményes kódokat.

ZALANDO utalványkód hozzáadása

A ZALANDO divatüzletben akciós kód segítségével most kedvezőbb árat kapsz. Válaszd ki a legújabb ZALANDO kupont erről az oldalról, és használd:

 • 1
  Mindent, amit most vásárolni szeretne, tegye a ZALANDO virtuális bevásárlókosarába.
 • 2
  Kattintson a fekete GO TO BAG gombra, hogy újra megnézze, mely termékeket és azok méretét adta hozzá.
 • 3
  A kosárban a végösszeg alatt az „Utalvány hozzáadása (opcionális)” szöveg látható. Kattintson rá.
 • 4
  A megnyíló mezőbe írja be az oldalunkról választott ZALANDO utalványt, majd kattintson a VÁLTÁS gombra.
 • 5
  Amint megjelenik a ZALANDO promóciós kód által kínált kedvezmény, a narancssárga KIVITELEZÉSRE gombra kattintva kitöltheti a szállítási adatokat, kiválaszthatja a fizetési módot és véglegesítheti megrendelését.

A Zalando legjobb kuponkódjai

TYPE LEÍRÁS LEJÁRA
Kód külön 15% kedvezmény ezzel a ZALANDO promóciós kóddal May 31, 2024
Kód 15% Zalando utalvány kódja Február 29, 2024
Kód 10% Zalando promóciós kód mindenkinek Március 30, 2025

Hol találhat ZALANDO kedvezménykódokat

Mivel a ZALANDO online áruház promóciós kódjait kínáló weboldalakon nem mindig találja meg pontosan az Önnek megfelelő kupont vagy kedvezményes ajánlatot, több módon is szerezhet további kedvezményt vagy ZALANDO promóciós kódot.

Itt megtudhatja, hol találhat online ZALANDO promóciós kódokat

 • ZALANDO weboldal: A ZALANDO gyakran kínál kedvezményes kódokat a honlapján. Ezek a kódok az „Ajánlatok” részben találhatók.
 • ZALANDO hírlevél: a ZALANDO hírlevélre való feliratkozással értesülhet a legfrissebb ajánlatokról és akciókról, beleértve a kedvezménykódokat is.
 • Közösségi média: A ZALANDO számos közösségi média platformon aktív, mint például a Facebook, az Instagram és a Twitter. Az üzlet gyakran tesz közzé kedvezményes kódokat ezeken a platformokon.
 • Kuponos webhelyek: számos webhely kínál kuponokat és kedvezményes kódokat számos üzlethez, beleértve a ZALANDO-t is.
 • Facebook-csoportok: számos Facebook-csoport van a kedvezményes kódokkal foglalkozó csoportban. Ezek a csoportok nagyszerű lehetőséget kínálnak a ZALANDO és más üzletek kedvezménykódjainak megtalálására.
 • Online fórumok: számos online fórum létezik a vásárlással foglalkozó fórumokon.
 • Ezek a fórumok egy másik nagyszerű módja annak, hogy kedvezménykódokat találjon a ZALANDO és más üzletek számára.
Zalando promóciós kód

Milyen típusú promóciós kódokat kínál a ZALANDO

Az új ZALANDO vásárlók üdvözlő kedvezményein kívül többféle promóciós ajánlat és kedvezménykód létezik, amelyek közül néhány alkalmas az Ön online megrendelésére, amelyet most szeretne leadni.

Íme a ZALANDO által kínált minden típusú kedvezménykód

 • Első rendelési kedvezmény kód: ez a fajta kedvezménykód a 15% kedvezmény a ZALANDO honlapján leadott első rendelésből.
 • Termékkategória kedvezménykód: ez a fajta kedvezménykód kedvezményt biztosít egy adott termékkategóriára, például lábbelikre, ruházatra vagy kiegészítőkre.
 • Márkakedvezmény kód: ez a fajta kedvezménykód egy adott márka termékeire kínál kedvezményt.
 • Kedvezménykód a teljes rendelésre: ez a fajta kedvezménykód kedvezményt ad a rendelés teljes értékéből.
 • Kedvezménykód VIP tagoknak: ez a fajta kedvezménykód csak a ZALANDO VIP tagok számára érhető el.
 • Különleges események kedvezménykódja: A ZALANDO gyakran kínál kedvezményes kódokat olyan különleges eseményekre, mint a Black Friday, a karácsony vagy a Valentin-nap.
 • Véletlenszerű kedvezménykód: A ZALANDO időnként véletlenszerű kedvezménykódokat kínál, melyek megtalálhatók az üzlet honlapján, a hírlevélben vagy a közösségi oldalakon.
Zalando kuponkód

ZALANDO Kedvezménykód használati szabályok

Előfordul, hogy a ZALANDO kedvezménykód nem működik, és ennek az az oka, hogy bizonyos használati szabályokat nem tartanak be. Íme a 3 legfontosabb szabály a ZALANDO kedvezménykód használatához.

3 fontos szabály a ZALANDO kedvezménykód használatához

 • A ZALANDO promóciós kuponok csak a ZALANDO.com weboldalon használhatók fel.
 • A ZALANDO promóciós kuponok csak bizonyos termékkategóriákhoz vagy márkákhoz használhatók fel.
 • A ZALANDO promóciós kuponok érvényességi ideje korlátozott.
Zalando Kedvezménykód

Aktuális ZALANDO promóciók és kedvezménykódok

Jelenleg legalább 5 ZALANDO promóciós kampány vagy kedvezménykód használható fel, és valószínűleg nagyon jól illeszkedik a mai online rendelésedhez. Az alábbiakban összeállítottuk Önnek a legújabb ZALANDO kedvezményes kódok és promóciós ajánlatok listáját.

Legújabb érvényes ZALANDO kedvezménykódok és ajánlatok

 • Kedvezmény kód az első rendelésnél 15%. A kedvezmény kód kínál a 15% kedvezmény a ZALANDO.com weboldalon leadott első rendelésből. Ez a kód csak egyszer használható, és minden termékkategóriára érvényes.
 • 20% kedvezmény kód a cipőkre. A kedvezmény kód kínál a 20% kedvezmény a téli kollekció lábbelijére.
 • 15% kedvezmény kód az Adidas termékekre. Kedvezmény kód kínál a 15% kedvezmény a téli kollekció Adidas termékeire.
 • 10% kedvezmény kód VIP tagoknak. A ZALANDO VIP tagok a 10% kedvezmény minden termékre, felhasználási korlátozás nélkül.
 • 30% Black Friday kedvezmény kód. A ZALANDO felajánlja a 30% kedvezmény a válogatott termékekre. A promóció kedvezményes kódja a ZALANDO.com weboldalon kerül közzétételre.
 • Valentin-nap 25% Kedvezményes kód. A ZALANDO felajánlja a 25% kedvezmény a válogatott termékekre. A promóció kedvezményes kódja a ZALANDO.com weboldalon kerül közzétételre.
 • 10% kedvezmény kód a szállításnál. A ZALANDO a 10% 150 USD feletti rendelés esetén kedvezményes szállítási költség. A kedvezmény igénybevételéhez a „Normál” szállítási módot kell kiválasztania fizetéskor.
 • 20% kedvezmény kód a ZALANDO saját márkás termékeire.
Zalando utalvány kód

A ZALANDO által kínált éves promóciós kampányok

ZALANDO Black Friday promóciós kampány

A Black Friday a világ egyik legnagyobb promóciós kampánya, és ez alól a ZALANDO sem kivétel. Minden év novemberében az áruház akár ig kedvezményt kínál 70% termékválasztékon.

ZALANDO Valentin-napi kampány

A Valentin-nap egy újabb nagyszerű lehetőség a megtakarításra a ZALANDO-nál. Minden évben február 11-14-ig az áruház akár ig 50% nők, férfiak és gyermekek számára készült termékek választékában.

ZALANDO első rendelési ajánlat

Minden új ZALANDO vásárló megkapja a 15% kedvezmény az első rendelésből. A kedvezmény minden termékkategóriára érvényes, és nincs korlátozva, hogy mennyit vehetsz igénybe.

ZALANDO kedvezmények a híres márkákra

A ZALANDO rendszeresen kínál kedvezményeket olyan népszerű márkák termékeire, mint a Nike, Adidas, Puma, Hugo Boss vagy Calvin Klein. A kedvezmények elérhetik akár 50% és korlátozott ideig érvényesek.

ZALANDO kedvezmények bizonyos termékkategóriákra

A ZALANDO kedvezményeket is kínál bizonyos termékkategóriákra, például lábbelikre, téli ruhákra, nyári ruhákra vagy öltönyökre. A kedvezmények legfeljebb 50% ki van kapcsolva, és korlátozott ideig érvényesek.

ZALANDO kedvezmények VIP tagoknak

A ZALANDO VIP tagjai a 10% kedvezmény minden termékre, felhasználási korlátozás nélkül. Ahhoz, hogy VIP tag legyen, legalább 200 USD értékű rendelést kell leadnia a ZALANDO.com weboldalon.

ZALANDO kedvezmények a szállításra

A ZALANDO kínál a 10% szállítási kedvezmény egy bizonyos összeg feletti rendelés esetén. A kedvezmény minden szállítási módra érvényes.

ZALANDO kedvezmények a ZALANDO saját márkás termékeire

A ZALANDO kínál a 20% kedvezmény a ZALANDO saját márkás termékeire, mint a Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius vagy Oysho. A kedvezmény ezen márkák minden termékére érvényes.

ZALANDO karácsonyi és újévi kedvezmények

A ZALANDO minden évben a téli ünnepek alatt egy sor kedvezményt kínál a termékek széles választékára. A kedvezmények elérhetik akár 70% és korlátozott ideig érvényesek. Íme néhány a téli ünnepek alatt leárazott termékek közül: Női, férfi és gyerek ruházat; Cipő; Kiegészítők; Kozmetikumok.

ZALANDO Cyber ​​Monday promóciós kampány

ZALANDO Cyber ​​Monday akciós kampány. A ZALANDO minden évben Cyber ​​Monday akciós akciót szervez. A kampány részeként az üzletben akár ig 70% széles termékválasztékon.A ZALANDO Cyber ​​Monday akciós kampány kedvezményeinek igénybevételéhez megrendelést kell leadnia az áruház weboldalán. A kedvezmények automatikusan érvényesülnek a megrendelés teljesítésekor. A ZALANDO legújabb akcióiról és akcióiról is értesülhet, ha feliratkozik az üzlet hírlevelére, vagy követi azt a közösségi médiában.

ZALANDO Vissza az iskolába kampány

A ZALANDO Vissza az iskolába egy éves promóciós kampány, amely a tanév elején fut. Ennek a kampánynak a részeként a ZALANDO akár 50% gyermektermékek széles választékában, a ruházattól és lábbelitől a kiegészítőkig és az iskolai kellékekig. Íme néhány termék, amelyet kedvezményesen találhat meg a ZALANDO Vissza az iskolába kampány során: Ruhák és lábbelik minden korosztály számára; Iskolai felszerelések, például hátizsákok, tollak, ceruzák és jegyzetfüzetek; Iskolai kiegészítők, például sapkák, sálak és kesztyűk; Játékok gyerekeknek, hogy szórakoztatóbb legyen az iskola. Zalando promóciós kód

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Fizetési módok

PAYPAL
Banki átutalás
ApplePay
Hitelkártya
Gift Card

Szállítási opciók

Futár
DHL / UPS
Normál szállítás

Kapcsolattartási lehetőségek

Zalando SE Valeska-Gert-Straße 5 10243 Berlin, Németország
@zalando
Zalando
Zalando
www.zalando.com

ZALANDO Bevezetés

A ZALANDO.com egy divatos webhely, amely ruhákat, cipőket és kiegészítőket kínál férfiaknak, nőknek és gyermekeknek. Széles választékával és versenyképes áraival a ZALANDO.com a divatrajongók kedvelt célpontjává vált. A weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a navigációt, és pontosan azt találja, amit az ügyfelek keresnek. A ZALANDO.com rendszeresen kínál kedvezményeket és promóciókat, így a vásárlók pénzt takaríthatnak meg, miközben továbbra is élvezhetik a kiváló minőségű divatcikkeket. Akár új ruhára van szüksége egy különleges alkalomra, akár egyszerűen csak frissíteni szeretné ruhatárát, a ZALANDO.com megbízható és kényelmes megoldás. Akár klasszikus fekete ruhát, akár tornacipőt keres, a ZALANDO.com mindenben megtalálja. Az oldal széles méretválasztékot is kínál, így minden testalkatú vásárló megtalálhatja a hozzájuk tökéletesen illeszkedő ruházatot. Ezenkívül a ZALANDO.com jól ismert márkák és feltörekvő tervezők termékeit egyaránt kínálja, így az ügyfelek új és egyedi divatdarabokat fedezhetnek fel. A vásárlók kihasználhatják a szezonális kiárusításokat, ahol a legkülönbözőbb árucikkekből jelentős kedvezményeket találhatnak. A ZALANDO.com egész évben különleges akciókat is kínál, például ingyenes szállítást vagy kedvezményeket bizonyos márkákra vagy kategóriákra. Ezek a kedvezmények lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy pénzt takarítsanak meg, miközben továbbra is élvezhetik a kiváló minőségű divatcikkeket. Ezenkívül a ZALANDO.com problémamentes visszaküldési politikát kínál, amely biztosítja, hogy az ügyfelek magabiztosan vásárolhassanak.

ZALANDO Szállítási szabályzat

Normál kézbesítés: Ahhoz, hogy jogosult legyen az ingyenes szállításra, teljesítenie kell a 29.90 EUR minimális rendelési értéket. Ha rendelése ennél az összegnél alacsonyabb, a díj 4.90 €. Prémium kiszállítás: Általában 1-2 munkanapon belül kézhez kapja megrendelését Prémium kiszállítással, melynek költsége 5,90 EUR. Ha előfizet a Plus-ra, ingyenesen használhatja. Prémium kiszállítás hétfőtől szombatig, munkaszüneti napok kivételével. Prémium esti kiszállítás : Prémium esti kiszállítást kínál kiválasztott nagyvárosi területeken 9.90 eurós áron. Ha előfizet a Plus-ra, akkor ezt a szolgáltatást is ingyenesen használhatja. Hétfőtől péntekig (kivéve munkaszüneti napokat) kínálják, és a rendelkezésre állás függvényében állnak rendelkezésre. Minden rendelést legkésőbb a következő munkanapon 18:30 és 21:30 között kézbesítünk. A kiválasztott, délelőtt leadott rendeléseket még aznap kézbesítjük.

ZALANDO visszaküldési szabályzat

Ha a termék nem az, amit keresett, 100 nap áll rendelkezésére a nem használt termékek visszaküldésére - INGYENES. Zalando kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.