Általános szűrők

Lufthansa kedvezménykódok és kuponok július 2024

E kuponok és promóciók kihasználásával az utazók megtapasztalhatják a Lufthansa által ismert kivételes szolgáltatást és kényelmet, miközben kiváló ár-érték arányt élvezhetnek... KATT ide
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás
15%
 • 137

15% Lufthansa promóciós kód a kiválasztott járatokhoz

Január 31, 2025 LÁSD KÓD 9SN7
€75
 • 100

75 € Lufthansa promóciós kód nemzetközi járatokhoz

Március 30, 2025 LÁSD KÓD 737U

Hol találhat Lufthansa kedvezménykódokat

Egy érvényes Lufthansa kedvezménykód azonnal kedvezményt ad a ma lefoglalni kívánt repülőjegy árából. Néha kaphat egyet közvetlenül a Lufthansa oldalán a promóciók részében vagy a Lufthansa dedikált oldaláról, de vannak más jó módszerek is a Lufthansa kedvezménykódok ma érvényes beszerzésére.

A Lufthansa kedvezménykódok beszerzésének legjobb módjai

 • Látogassa meg a Lufthansa hivatalos webhelyét, és keresse meg a kezdőlapon az „Ajánlatok” vagy „Ajánlatok” részt.
 • Alternatív megoldásként feliratkozhat a Lufthansa hírlevélre, hogy közvetlenül a postaládájába kapja a kedvezményes kódokkal kapcsolatos frissítéseket.
 • Kövesse a Lufthansát a közösségi média platformokon, például a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon.
 • Vigyázzon a Lufthansa promóciós e-mailjeire vagy hirdetéseire.
 • Egyes harmadik felek webhelyei is összeállítják és megosztják a Lufthansa kedvezménykódokat, ezért érdemes lehet ezeket is ellenőrizni.
Lufthansa promóciós kód

Milyen típusú promóciós kódokat kínál a Lufthansa

Nem kevesebb, mint 6 féle Lufthansa kedvezménykód létezik, amellyel a Miles & More jutalomprogramban kedvezőbb árat, felminősítést, bónuszokat vagy mérföldeket kaphat. Az alábbiakban röviden bemutatjuk, hogy milyen Lufthansa kedvezménykódok állnak rendelkezésre most.

Minden típusú Lufthansa kedvezménykód

 • Kedvezménykód: Ez a fajta kedvezménykód a Lufthansa repülőjegy-foglalás teljes árának bizonyos százalékát vagy csökkentett összegét kínálja. Alkalmazható a fizetési folyamat során a Lufthansa honlapján vagy mobilalkalmazásában.
 • Társkód: Ezzel a típusú promóciós kóddal az ügyfelek kedvezményes áron vihetnek kísérőt Lufthansa járatukra. A kedvezmény általában a fő utas jeggyel együtt történő foglalás esetén a kísérőjegyre vonatkozik.
 • Frissítési kód: A Lufthansa alkalmanként promóciós kódokat kínál, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy kedvezményes áron frissítsék ülésüket vagy szolgáltatási osztályukat. Ez kényelmesebb és luxusabb utazási élményt biztosíthat alacsonyabb költségek mellett.
 • Ingyenes poggyászkód: ez a fajta promóciós kód feljogosítja a vásárlókat egy extra poggyászra a Lufthansa járatán, ingyenesen. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt takarítson meg a poggyászdíjon, és kényelmesebben utazzon.
 • Futásteljesítmény kód: A Lufthansa törzsutas programja, a Miles & More gyakran kínál promóciós kódokat, amelyek segítségével a tagok bónusz mérföldeket szerezhetnek járataikon. Ezeket a kódokat a foglalási folyamat során lehet megadni, így biztosítva, hogy az extra mérföldek jóváírásra kerüljenek a tag számláján.
 • Társalgó belépési kód: A Lufthansa társalgói kényelmes és exkluzív környezetet biztosítanak az utasok számára a repülés előtti pihenésre.
 • Alkalmanként olyan promóciós kódokat kínálnak, amelyek kedvezményes áron vagy akár ingyen is hozzáférhetnek ezekhez a társalgókhoz.
Lufthansa kuponkód

Lufthansa promóciós kódok használati szabályai

Ahhoz, hogy most kedvezményt kapjon a Lufthansa promóciós kóddal, bizonyos szabályokat be kell tartania annak használatára vonatkozóan. A legtöbb esetben a szabályok be nem tartása a használt Lufthansa promóciós kód érvénytelenítését vonja maga után.

A Lufthansa promóciós kód használatának 5 szabálya

 • Győződjön meg arról, hogy a kupon érvényes és nem járt le.
 • Gondosan olvassa el a kuponhoz tartozó feltételeket.
 • Használja fel a kupont a megadott időkereten belül.
 • Győződjön meg arról, hogy megfelel a minimális költési követelményeknek, ha vannak ilyenek.
 • További kérdéseivel vagy pontosításaival forduljon a Lufthansa ügyfélszolgálatához.
Lufthansa kedvezménykód

Aktuális Lufthansa promóciók és kedvezménykódok

Ha ismeri a legújabb Lufthansa akciókat és kedvezményes kódokat, akkor tudja, melyiket kell alkalmaznia a foglaláshoz, hogy tudja, milyen kedvezményt kaphat. A Lufthansa legújabb akciós ajánlatai között szerepel 50% kedvezmény bizonyos járatokra (üzleti osztály), 10% kedvezmény a repülőjegyekre bizonyos nemzetközi desztinációkra és 25% 12 éven aluli gyermekek repülőjegyeinek kedvezménye.

10 legújabb Lufthansa promóciós kód és kedvezményes ajánlat

 • 50% kedvezmény az üzleti osztályú járatokra a kiválasztott európai célállomásokra.
 • 30% kedvezmény az ázsiai turista osztályú repülőjegyekre.
 • Ingyenes feladott poggyász minden 48 órán belül lefoglalt járatra.
 • 20% kedvezmény a dél-amerikai repülőjegyekre az "LHSALE20" promóciós kód használatával.
 • Ingyenes belépés a Lufthansa lounge-ba az üzleti osztályú utasok számára.
 • 10% kedvezmény az afrikai repülőjegyekre a Miles & More tagok számára.
 • Különleges kedvezményes viteldíjak Európába utazó diákok számára.
 • 25% kedvezmény a 12 éven aluli gyermekkel utazó családoknak Ausztráliába repülőjegyekre.
 • Exkluzív kedvezmények autóbérlésre és szállásfoglalásra a Lufthansa utazási partnerein keresztül.
 • További bónusz mérföldek a promóciós időszak alatt lefoglalt repülőjegyekre.
Lufthansa utalványkód

A Lufthansa által kínált éves promóciós kampányok

Ünnepi ajánlataik részeként az ünnepi időszakban kiemelt kedvezményeket kínálnak a kiválasztott járatokra. Az utasok kedvezményes viteldíjakat élvezhetnek a világ különböző pontjaira. Ezenkívül bizonyos útvonalakon ingyenes felminősítést kínál Business Class-ra, így kényelmesebb és fényűzőbb utazási élményt kínál az utasoknak.

Lufthansa nyári promóciók

Élvezze a kedvezményes viteldíjakat a kiválasztott úti célokra a nyári szezonban. Foglaljon most, hogy biztosítsa helyeit!

Lufthansa Winter Wonderland

Fedezze fel a varázslatos téli úti célokat különleges repülőjegy- és csomagajánlatokkal. Ne maradj le erről a korlátozott ideig tartó akcióról!

Lufthansa Business Class Bonanza

Fokozza utazási élményét exkluzív üzleti osztályú jegyekre vonatkozó ajánlatokkal. Tapasztalja meg a luxust és a kényelmet, mint még soha.

Lufthansa családi szórakozás promóciója

Tervezzen egy emlékezetes családi nyaralást remek repülőjegy- és szállásajánlatokkal. Használja ki a családbarát szolgáltatásokat és létesítményeket.

Lufthansa City Break ajánlatok

Fedezze fel a nyüzsgő városokat a Lufthansa városlátogatási akcióival. Élvezze az alacsony viteldíjakat, és fedezzen fel új úti célokat.

Lufthansa diákkedvezmények

Különleges kedvezményeinkkel most olcsóbban utazhatnak a diákok. Használja ki ezt az ajánlatot és fedezze fel a világot tanulás közben.

Lufthansa Miles & More program

Szerezzen bónusz mérföldeket, és élvezze az exkluzív előnyöket törzsutas programunkkal. Regisztráljon most, és kezdjen el jutalmakat keresni járataival.

Lufthansa csoport utazási ajánlatai

Csoportban utazni? Használja ki a Lufthansa csoportos utazási akcióit, és élvezze a kedvezményes viteldíjakat az egész társaság számára.

Lufthansa téli akciók

Ezen a télen a vásárlók kedvezményes viteldíjakat élvezhetnek a világ különböző pontjaira. Az akciók kedvezményes árakat tartalmaznak mind a turista-, mind a business osztályú jegyekre. Ezenkívül a Lufthansa rugalmas foglalási lehetőségeket kínál, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy díjfizetés nélkül módosítsák utazásuk dátumát. Ezek az akciók csak korlátozott ideig érhetők el, ezért arra biztatjuk az ügyfeleket, hogy mielőbb foglalják le repülőjegyeiket.

Lufthansa Valentin-napi akciók

A Lufthansa számos különleges Valentin-napi ajánlatot kínál, hogy segítsen megünnepelni ezt a különleges napot kedvesével. Ezek az ajánlatok a következőket tartalmazzák: Repülési kedvezmények legfeljebb 50% járatokon a kiválasztott célállomásokra világszerte.

Lufthansa különleges ajánlatok a szállodákra

A Lufthansa a világ számos szállodájával együttműködve kínál különleges Valentin-napi ajánlatokat. Autóbérlési kedvezmények: A Lufthansa legfeljebb 20% autóbérlésről a kiválasztott úti célokra. Lufthansa promóciós kód

Gyakran Ismételt Kérdések a Lufthansával kapcsolatban

A Lufthansa kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 2 kedvezménykód és promóció működik a Lufthansánál 2024 júliusában, és a legjobb kupon 75 eurós kedvezményt kínál.

Melyek a Lufthansa legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

Jelenleg a következő kedvezménykódok és promóciós ajánlatok állnak rendelkezésre a Lufthansa számára

Vannak-e korlátozások vagy korlátozások a LUFTHANSA kedvezménykódok használatára vonatkozóan?

Igen, lehetnek korlátozások vagy korlátozások a kedvezménykódok használatára vonatkozóan. Ezek lehetnek lejárati dátumok, minimális vásárlási követelmények vagy konkrét utazási dátumok. Fontos, hogy figyelmesen olvassa el az egyes kedvezménykódokhoz tartozó feltételeket.

Összevonhatók a LUFTHANSA kedvezménykódok más akciókkal vagy ajánlatokkal?

A legtöbb esetben a kedvezményes kódok nem vonhatók össze más akciókkal vagy ajánlatokkal. Azonban mindig tanácsos ellenőrizni az egyes kedvezményes kódok feltételeit, hogy megerősítse a korlátozásokat vagy korlátozásokat.

Meddig érvényesek a LUFTHANSA kedvezménykódok?

A kedvezményes kódok érvényességi ideje változhat. Egyes kedvezménykódok meghatározott lejárati dátummal rendelkezhetnek, míg mások bizonyos ideig érvényesek. Fontos, hogy ellenőrizze az egyes kedvezménykódok érvényességi idejére vonatkozó feltételeit.

A LUFTHANSA kedvezménykódok bármelyik járatra felhasználhatók?

A kedvezménykódok általában a Lufthansa által kínált bármely járatra használhatók, az egyes kedvezménykódok feltételeiben meghatározott korlátozások vagy korlátozások függvényében.

Használhatók a LUFTHANSA kedvezménykódok több foglaláshoz?

A kedvezménykódok használata több foglalás esetén az egyes kedvezménykódok feltételeitől függően változhat. Egyes kedvezményes kódok egyszeri felhasználásra korlátozódnak, míg mások több felhasználást is lehetővé tehetnek egy adott időtartamon belül.

Kaphatok visszatérítést a LUFTHANSA kedvezménykóddal lebonyolított foglalásért?

A kedvezménykóddal lebonyolított foglalásokra vonatkozó visszatérítési szabályzatra az egyes kedvezménykódok feltételei vonatkoznak. Fontos, hogy tekintse át a foglaláshoz használt kedvezményes kódhoz tartozó visszatérítési szabályzatot.

Lufthansa promóciós kód hozzáadása

Ha a német Lufthansa légitársasággal szeretne repülni, ne felejtse el hozzáadni a promóciós kódot, mielőtt lefoglalja repülőjegyét. A Lufthansa kupon hozzáadása a következőképpen történhet:

 • 1
  Válassza ki az indulási és cél repülőtereket és az utazás dátumait.
 • 2
  Kattintson a "Gazdaság, 1 utazó" szövegre.
 • 3
  A megnyíló ablakban választhatja ki a járat osztályát, az utasok számát és a jobb oldalon egy Hozzáférési kód feliratú doboz látható. Ne írja ide az akciós kupont, kattintson a Tovább gombra.
 • 4
  Kattintson a "Jegyek keresése" gombra, és válassza ki az Önnek megfelelő repülési lehetőséget.
 • 5
  Töltse ki az utas adatait, és lépjen a fizetési módhoz.
 • 6
  Töltse ki a Lufthansa kupont a megadott mezőbe, ha elérhető, és fejezze be repülőjegy-foglalását.

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok a Lufthansa számára

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 2
🎇️ Kedvezmény kódok 2
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 75 € kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 15% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 13. július 2024.

A legjobb kuponkódok a Lufthansa számára

Lufthansa KÓD Lufthansa AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
ZEJQPO829SN7 15% Lufthansa promóciós kód a kiválasztott járatokhoz Január 31, 2025
ZBTBNG4G737U 75 € Lufthansa promóciós kód nemzetközi járatokhoz Március 30, 2025

Kuponok és ajánlatok a Lufthansához hasonló üzletekből

 • 3

Trip.com akár 8%-os promóciós kód első rendelése esetén

15. augusztus 2025. LÁSD KÓD THB8
 • 18

EMIRATES.com 15% promóciós kód válassza ki a repülőjegyeket

16. augusztus 2025. LÁSD KÓD CC17
 • 9

Trainline.com 10% promóciós kód

9. augusztus 2025. LÁSD KÓD AN10
 • 88

TURKISHAIRLINES.com 20% promóciós kód

28. augusztus 2025. LÁSD KÓD 24QF

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Lufthansa Promo kódok

https://www.groupon.com/coupons/lufthansa
Kuponok speciális megtakarítások megtalálásához és Lufthansa kedvezmények a repülőjegyekre. Belépés a Lufthansa promo kód online Ha beír egy promo kód a Lufthansa webhelyen, akkor a fizetéskor adja hozzá. Egyszer...

30 € kedvezmény Lufthansa kedvezmény promo kód 2023

https://www.rushflights.com/lufthansa-20e-discount-code-for-flights-from-poland/
kedvezmény az utazási dátumoknak 27. november 2020. és 31. október 2021. között kell lenniük. Lufthansa promo kód 30. november 2020-ig működik. Az utalvány kód csak csökkenti a viteldíj értékét...

Lufthansa promo kód: 10 € kedvezmény minden Belgiumból induló járatra!

https://www.flynous.com/lufthansa-promo-code-get-discount-all-flights-belgium/
takarítson meg egy kis pénzt 5*-el Lufthansa ezúttal Belgiumból indulva. Ennek használatával Lufthansa promo kód minden brüsszeli járatra 10 euró kedvezményt kaphat. Élvezze a nagyszerű szolgáltatást a...

Lufthansa promo kód 2022 – 20 € kedvezmény a németországi repülőjáratokra!

https://www.flynous.com/lufthansa-promotion-code-2014-e20-discount-flights-germany/
Németországból. Könnyedén megtakaríthat 20 eurót az alábbi utalvány használatával. Ennek alkalmazására Lufthansa promo kód tovább kell lépnie a „Fizetési mód kiválasztása” utolsó lépéssel. Pont az ár alatt...

Lufthansa Promo kód: 20 € kedvezmény a Franciaországból induló járatra!

https://travelfree.info/lufthansa-promo-code-e20-off-for-your-flight-from-france/
Lufthansa Promo kód: 20 € kedvezmény a Franciaországból induló járatra! Lufthansa Promo kód: 20 € kedvezmény a Franciaországból induló járatra! Lufthansa megjelent az új kedvezmény kód minden utas számára Lufthansa...

Lufthansa Promo Kód & Kedvezmény kódok

https://www.couponsplusdeals.com/lufthansa-promo-code-coupons
Összes ajánlat: 25 Lufthansa Promo Kód csodálatos internetes vásárlást szerzett, és végre az emberek életében. Időről időre az embereknek nem kell egy kis időt kiszakítaniuk a sürgető időbeosztásukból, hogy...

Fizetési módok

Banki átutalás
Hitelkártya
Gift Card

Szállítási opciók

Emailben

Kapcsolattartási lehetőségek

Köln, Venloer Straße 151-153, Németország
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
www.lufthansa.com

Lufthansa bemutatkozás

A Lufthansa egy jól bevált légitársaság, amely világszerte működik. Promóciók széles skáláját kínálják vásárlóiknak, különféle előnyöket és kedvezményeket biztosítva számukra. Ezek a promóciók célja, hogy vonzzák és megtartsák az ügyfeleket, miközben biztosítják az ügyfelek elégedettségét. A Lufthansa promóciói kedvezményes viteldíjakat, bónusz mérföldeket és exkluzív ajánlatokat tartalmaznak a törzsutas program tagjai számára. Emellett különböző szállodákkal és autókölcsönző cégekkel is együttműködnek, így az ügyfelek további előnyöket élvezhetnek a Lufthansán keresztül történő foglalás során. Összességében a Lufthansa promóciói célja, hogy értéket és kényelmet biztosítsanak ügyfeleik számára azáltal, hogy élvezetesebbé teszik utazásukat.

Lufthansa foglalási szabályzat

A foglalás különféle csatornákon keresztül történhet, beleértve a Lufthansa webhelyét, a mobilalkalmazást, a call centert vagy az utazási irodákat. A Lufthansa különböző viteldíjakat kínál, például turistaosztályt, prémium turistaosztályt, üzleti osztályt és első osztályt, amelyek mindegyike saját szolgáltatásokkal és létesítményekkel rendelkezik.

A Lufthansa lemondási feltételei

Az utasok a foglalást követő 24 órán belül díjfizetés nélkül lemondhatják a foglalásukat, amennyiben az indulás időpontja legalább 7 napon belül van. A 24 órás türelmi idő után történő lemondás esetén a viteldíj típusától és a lemondás időpontjától függően díjat számíthatunk fel. A Lufthansa rugalmasságot kínál az utasoknak azáltal, hogy visszatérítendő és vissza nem térítendő viteldíjakat kínál, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy megválasszák az igényeiknek megfelelő rugalmassági szintet. Repülési zavarok, például késések vagy törlések esetén a Lufthansa alternatív utazási lehetőségeket kínál az utasoknak, beleértve a következő elérhető járatra történő átfoglalást vagy a visszatérítést. Lufthansa kupon
© 2024 oxiDeals. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.